forum.gif
Vairāk nav nekādu jautājumu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vairāk nav nekādu jautājumu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.13 15:45 labots
 citēt
Pac atradu! :grimace:
Publicēts: 18.01.13 20:17
 citēt
taa gan nedara community. taa vieta butu atstajis savu jautajumu un pats uzrakstijis atbildi, jo tu nekad nezini, kad vel kads to pashu meklees un atradiis ;) taads ir pienesums, nevis izlabot jau uzrakstitu zinju ;)

ps es atnacu majas lai piekertos un samekleetu, bet tu jau biji atradis pats
Publicēts: 18.01.13 20:35
 citēt
+
Publicēts: 18.01.13 22:15
 citēt
Ak tu jēziņ.Tad ta bēda,ka pats atrada.Varam tak mēģināt uzminēt ko īsti meklēja.:face-grin:Un vai meklēšanas veids bija visracionālākais un lētākais.Es,piemēram,tik vieglus jautājumus atrisinu pat bez Googles tantes,nolasot no zvaigžņu stāvokļa.Bet Schneiders...(te virkne epitetu,kas raksturo viņa pŗāta spējas un intelektu) čakarējās pusi dienas.:face-grin:
Publicēts: 18.01.13 22:17
 citēt
es ar pac atrodu, ja cītīgi meklēju... :face-grin:
Publicēts: 18.01.13 22:24
 citēt
viecha:Ak tu jēziņ.Tad ta bēda,ka pats atrada.Varam tak mēģināt uzminēt ko īsti meklēja.:face-grin:Un vai meklēšanas veids bija visracionālākais un lētākais.Es,piemēram,tik vieglus jautājumus atrisinu pat bez Googles tantes,nolasot no zvaigžņu stāvokļa.Bet Schneiders...(te virkne epitetu,kas raksturo viņa pŗāta spējas un intelektu) čakarējās pusi dienas.:face-grin:

TOTIES kāds kaifs no PROCESA...:face-grin: Pamēģini kādreiz.:face-grin:
Publicēts: 22.01.13 09:17
 citēt
Nē, nu baigie jūs esat (te virkne epitetu,kas raksturo jūsu pŗāta spējas un intelektu)! Sen jau biju aizmirsis šo topiku, bet skatos - veselas 5 atbildes. Kur jūs bijāt, kad man 1,5 minūtes laikā varējāt vienkārši atbildēt - "jūzerfunkcija C-2"?
Bet, kad jūs, nikonistus, kādreiz Dieviņš būs noštrāpējis ar rakšanos pa Pentakša 375 lpp biezo instrukciju, varat man droši prasīt padomu, esmu pati labsirdība, palīdzēšu kaut nakts vidū.:face-grin:
Publicēts: 22.01.13 09:20
 citēt
Labak lecu uz galvas alinjgjii, neka tieku ar pentaksu nolaadeets!!! Domaa kaa laadies!!! :D
Publicēts: 22.01.13 09:34 labots
 citēt
imgfoto:Labak lecu uz galvas alinjgjii, neka tieku ar pentaksu nolaadeets!!! Domaa kaa laadies!!! :D

Ak tad šitā???!!! Tad es pateikšu, ka var redzēt, ka jau esi paspējis uz galvas ielekt āliņģī, tik neesi pamanījis, ka tas ir aizsalis... :beaten:

Ja kas, vienā plezīrā ziemā redzēju, kā tas notiek dabā, kad viens čalis, drabiņu saēdies, izkarsējās pirtī un aizjoza uz dīķi, kurā lekšana vispār nebija programmā. Labi, ka kompānijā bija feldšere, viņa praksē nodemonstrēja, kam auto aptieciņā lietojams lakatiņa veida pārsējs.

Jā, es nebiju nolādēts ar nikonu, vienkārši man viena meitene palūdza noskaidrot, kā to displeja spīdēšanu var paildzināt, bet man pieredze tikai ar C un P.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):