forum.gif
BTN party :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / BTN party :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.07 09:02
 citēt
BTN (Back To Nowhere) party...

sen nekur ar koleegjiem nav paseedeets. any ierosinaajumi? nakamnedelj? vieta ta pati - vecriga? foto-related content? Fotoakcija "Atbrīvo personību sevī!" tirdzniecības centrā "Mols". tas gan ir 15. datums un 5dienas vakars. bet maybe var ari bez foto-related kontenta pasedet un pachalot?! :)
Publicēts: 07.06.07 09:28
 citēt
Pat iespējams ...
Publicēts: 07.06.07 11:46
 citēt
atkarigs no datuma, alu iedzert vajadzetu
Publicēts: 07.06.07 12:02
 citēt
13?
Publicēts: 07.06.07 13:33
 citēt
nu 13 izskatas sakarigi
Publicēts: 07.06.07 13:47
 citēt
piedalos
Publicēts: 07.06.07 13:50
 citēt
ok. paliekam pie 13. datuma. vieta? on-fly? varam jau taja pasha tekilaa?
Publicēts: 07.06.07 13:59
 citēt
vieta? taisam plostu un tusējam Daugavā! :D
Publicēts: 07.06.07 15:08
 citēt
vieta katik riigaa kur ar taksi majas var leti aizbraukt
Publicēts: 07.06.07 15:40
 citēt

...ja dziivo Riigaa... man te vakardienas brauciens maajup no izraades spilgti atminjaa... iebraucu savaa stacijaa 00:30... tumsh, nevienas pashas dveeseles... par transportu jau nerunaasim... tad nu 1km gaaju pa asfaltu jau taa nomociitaam kaajaam un tad 4km gar juuru... maajaas biju ap 1:30 un kaajas taadas, ka aizmigt nevar... :)
...tagad taxis liidz manaam maajaam kaadus 30Ls maksaa... :) no Riigas...
...sak', alu dzersiet un ar plostu peldees... a kaa tur ir ar to kugjiiti pie krastmalas... ir veel dabuunams masu pasaakumiem?...
Publicēts: 07.06.07 15:47
 citēt

...ja dziivo Riigaa... man te vakardienas brauciens maajup no izraades spilgti atminjaa... iebraucu savaa stacijaa 00:30... tumsh, nevienas pashas dveeseles... par transportu jau nerunaasim... tad nu 1km gaaju pa asfaltu jau taa nomociitaam kaajaam un tad 4km gar juuru... maajaas biju ap 1:30 un kaajas taadas, ka aizmigt nevar... :)
...tagad taxis liidz manaam maajaam kaadus 30Ls maksaa... :) no Riigas...
...sak', alu dzersiet un ar plostu peldees... a kaa tur ir ar to kugjiiti pie krastmalas... ir veel dabuunams masu pasaakumiem?...

:shock:
nerīdziniekiem tad jāmeklē rīdzinieki, pie kā var pārnakšņot ... draugi, paziņas, tuvinieki......
Publicēts: 07.06.07 15:49
 citēt
Chirkainais : Nu ja un tev vel Spektakelis spilxta iespaidaa noteixt aiz katra krumenja narkulji regojas:):)
Publicēts: 07.06.07 15:54
 citēt
Chirkainais : Nu ja un tev vel Spektakelis spilxta iespaidaa noteixt aiz katra krumenja narkulji regojas:):)

...nereegojaas vis :) es peec pirmaa ceeliena gaaju kapiju dzert un lasiit graamatu... man vairaak klainjojoshi sunji reegojas... :D
Publicēts: 07.06.07 16:01
 citēt
hmm..par 5 km prasa 30 Ls? wow! taxi smile uzzvani. šiem ir riktīgi pa lēto un serviss labs/ātrs. par iekāpšanu laikam ls 0,70. par kilometru ls 0,35. no purvciema līdz baložiem (padsmit km) samaksāju Ls 6,70 :)
Publicēts: 07.06.07 16:11
 citēt
hmm..par 5 km prasa 30 Ls? wow! taxi smile uzzvani. šiem ir riktīgi pa lēto un serviss labs/ātrs. par iekāpšanu laikam ls 0,70. par kilometru ls 0,35. no purvciema līdz baložiem (padsmit km) samaksāju Ls 6,70 :)

...sauliit, tas ir no Riigas liidz manaam maajaam... no vilciena stacijas ir kaadi 5km... :) paldies par ieteikumu... njemshu veeraa...
Publicēts: 07.06.07 16:14
 citēt

...sauliit, tas ir no Riigas liidz manaam maajaam... no vilciena stacijas ir kaadi 5km... :) paldies par ieteikumu... njemshu veeraa...

par saulīti mani vēl neviens nebija līdz šim nosaucis, izņemot māmiņu. ak, vai, cik mīļi! :oops:
Publicēts: 07.06.07 16:16
 citēt
BTW, party nosaukums (Back To Nowhere...) ir vnk labais un ideaali atbilst dazha laba situaacijai...
Publicēts: 07.06.07 16:17
 citēt

par saulīti mani vēl neviens nebija līdz šim nosaucis, izņemot māmiņu. ak, vai, cik mīļi! :oops:

...piedod, man taa paspruka... kaa jau maaminjai :)...
Publicēts: 07.06.07 16:20
 citēt
...piedod, man taa paspruka... kaa jau maaminjai :)...

par, ko ta' piedot? es jau tik amzelējos ;)
Publicēts: 07.06.07 16:55
 citēt
BTW, party nosaukums (Back To Nowhere...) ir vnk labais un ideaali atbilst dazha laba situaacijai...
:P
Publicēts: 07.06.07 17:11
 citēt

...back to nowhere toksh kaa process, galameerkjis... temats labs...

...vakar ienaaca praata, ka vajadzeeja iet uz pashvaldiibas policiju, jaanoteelo piedzeerushos un jaapasaka, ka nesaprotu, kuraa visrzienaa ir maajas... domaaju, ka apzheelotos un aizgaadaatu... bet ja nu peekshnji pamodinaatu kaadu no miega, tad laikam labi nebeigtos... :) buutu man back to nowhere... :)
Publicēts: 07.06.07 17:29
 citēt
Chirkainais... tavs stōrijs ir intriģējošs! būs jāpamēģina kādu vakaru no pēdējā transporta izkāpt Ikšķilē un tad ar kājām uz Ogri, gar daugavu... :D
Publicēts: 07.06.07 17:48
 citēt
Chirkainais... tavs stōrijs ir intriģējošs! būs jāpamēģina kādu vakaru no pēdējā transporta izkāpt Ikšķilē un tad ar kājām uz Ogri, gar daugavu... :D

ar fochiku un statiivu :D
Publicēts: 07.06.07 18:09
 citēt

ar fochiku un statiivu :D

fočiks lai pievilinātu neliešus pietiekami tuvu un statīvs, lai viņus izslēgtu? :P
Publicēts: 07.06.07 19:26
 citēt

:shock:
nerīdziniekiem tad jāmeklē rīdzinieki, pie kā var pārnakšņot ... draugi, paziņas, tuvinieki......

Nerīdziniekiem vispirms jāmeklē atvaļinājums un tad cerība, ka zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs kāda bloga tusiņa notikšanai :P
Publicēts: 07.06.07 19:28
 citēt

fočiks lai pievilinātu neliešus pietiekami tuvu un statīvs, lai viņus izslēgtu? :P

Bet pievilināšanai nedrīkst aizmirst, ka fočiks jāizņem no somas, ejot jāvicina rokā un skaļi jāsarunājas ar sevi par tēmu, ko labi varētu nobildēt, citādi actions var izpalikt, jo zaglis vai narkaš varētu neatpazīt fotosomu :P
Publicēts: 07.06.07 19:30
 citēt
nē jāsarunājas par tēmu, cik par viņu var dabūt lombardā, protams nedaudz pārspīlējot ;)
Publicēts: 07.06.07 19:38
 citēt
nē jāsarunājas par tēmu, cik par viņu var dabūt lombardā, protams nedaudz pārspīlējot ;)

Arī derēs :D
Publicēts: 07.06.07 22:49
 citēt

Šodien nevienam ne fočiks, ne statīvs maršrutā Ikšķile - Ogre nav vajadzīgs.
Publicēts: 13.06.07 07:21
 citēt
aljo, tad tekilaa?
Publicēts: 13.06.07 10:59
 citēt
Kas tas par mendeli izplūst offtopikos...
Kas tad šodien un kur un cikos notiekas?
Publicēts: 13.06.07 11:09
 citēt
nav ne jausmas :)
Publicēts: 13.06.07 11:10
 citēt
Vot sadara te intrigas, noļerinās bezjēgā un tālāk nekust no vietas. Pfff.
Publicēts: 13.06.07 11:13
 citēt
nu to tu edzjusam saki :P
Publicēts: 13.06.07 11:46
 citēt
Kas i ko! Buus vai nebuus?
Publicēts: 13.06.07 12:10
 citēt
nu jabut, esmu laiku rezervejis :)
Publicēts: 13.06.07 12:14
 citēt
latest news from edzjus:

tekila kroga vecriga ap septinjiem. edzjus solijas but +-15min
Publicēts: 13.06.07 12:14
 citēt
pats nezinu cikos bushu bet zinu ka bushu :P
Publicēts: 13.06.07 12:21
 citēt
'tekila kroga vecriga' - kur tas ir?
Publicēts: 13.06.07 13:43
 citēt
zandi, tas ir tur kur tu jau biji kopa ar blogeriem vienreiz :P netalu no zatlera castle :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):