forum.gif
Samsung EX2F
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Samsung EX2F
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.13 14:27
 citēt
Vai kāds reāli dzīvē ir šo aparātiņu darbinājis? Ja ir - tad kādas atsauksmes?
Publicēts: 20.01.13 14:40
 citēt
Tas tak galīgi jauns "Fočuks ar androidu" pretējs "Planšetei ar fočuku" :D ;D
Publicēts: 20.01.13 14:41
 citēt
Nu tāpēc gribu info - mums te daudz gadžetomānu!
Publicēts: 20.01.13 16:51
 citēt
Kaut kad man solīja uz testu šito iedot, bet kad būs - nevaru pateikt. Stāsta, ka baterija maz turot.
Publicēts: 20.01.13 16:54
 citēt
versatile:Kaut kad man solīja uz testu šito iedot, bet kad būs - nevaru pateikt. Stāsta, ka baterija maz turot.

nu jāā - man viena nepacietīga beibe gatava rīt skriet un pirkt ... no canon lētā gala spogulenēm atrunāju un iestāstīju, ka viņai pietiks ar Lumix LX7 ...... bet nebija miera atrada vēl šo Samsungu un nu tā patīk tas atlokāmais ekrāniņš ... tas nekas ka lēnāks un uz lieliem ISO švakāks ..... :-(
Publicēts: 20.01.13 18:07 labots
 citēt
apskatīju šodien vitrīnē jaunos ziepīšus. īpaši sexsīgs priekš beibēm izskatās Olimpus www.photoxels.com... (sarkans) :) Un arī nex 7 appētīju, neko, simpātisks.
Publicēts: 20.01.13 18:17 labots
 citēt
talavietis:apskatīju šodien vitrīnē jaunos ziepīšus. īpaši sexsīgs priekš beibēm izskatās Olimpus www.photoxels.com... (sarkans) :) Un arī nex 7 appētīju, neko, simpātisks.

Atslēgas vārds šai izvēlē, protams, ir SEXIIIIIgs. Labas bildes beibei.:face-grin:
P.S.
Bet links uz to sexiigo nestrādā, vai redz, ka man nav 21????:face-devil-grin:
Publicēts: 20.01.13 18:32 labots
 citēt
talavietis:apskatīju šodien vitrīnē jaunos ziepīšus. īpaši sexsīgs priekš beibēm izskatās Olimpus www.photoxels.com... (sarkans) :) Un arī nex 7 appētīju, neko, simpātisks.

tavam olimpusam f ir no 3,0!!!!!!!
Publicēts: 20.01.13 18:33
 citēt
Elmarss:

Atslēgas vārds šai izvēlē, protams, ir SEXIIIIIgs. Labas bildes beibei.:face-grin:
P.S.
Bet links uz to sexiigo nestrādā, vai redz, ka man nav 21????:face-devil-grin:

----------------

droši vien cenzs... es jau Vācijā, te tik stingri uz to neskatās :)

Skat, aparātu, olympus-sz14, sarkanā krāsā (meiteņu modelis)
Publicēts: 20.01.13 18:34
 citēt
dansiga:

--------------
ja sexsy modelis, tādiem sīkumiem nepievērš uzmanību... nav jau nikons, kuram bildes uzreiz mellas, ja mazāks caurums par 2,8 :D
Publicēts: 20.01.13 18:34
 citēt
dansiga:

VotTā! Ar TĀDU, māxlā nelien!!!! Izaudzē lielāku...:face-grin:
Publicēts: 20.01.13 18:38 labots
 citēt
a zoomm ta kāds! 24 x afigeķ! un vēl meiteņu modelis, to jestķ, sarkans.
Publicēts: 20.01.13 18:39
 citēt
talavietis:a zomm ta kāds!

vo vo - un otrs liels mīnusss - mežonīgais zūms ... brrrrrr
Publicēts: 20.01.13 18:41
 citēt
dansiga:
talavietis:a zomm ta kāds!

vo vo - un otrs liels mīnusss - mežonīgais zūms ... brrrrrr

---------------
nu tad neko, jāņem nex ar blinčiku...
Publicēts: 20.01.13 18:44
 citēt
vispār žēl, ka nepaklausīju Tavam aicinājumam atstāt Tev tirgot.. man kā reiz tagad aizietu HP ļaptops un Tu vēl varētu manu Sigma DP1s aizlaist tautās. matrica kā spogulenei, objektīvs 16 mm fix un melns, metālisks, īsts darba zirgus! :) ``A, un vēl navigačija man 7" ar Igo pa lēto ideālā skatā, ar visu plēvīti virsū uz dispļeja. Ak žēl..
Publicēts: 20.01.13 19:06
 citēt
talavietis:vispār žēl, ka nepaklausīju Tavam aicinājumam atstāt Tev tirgot.. man kā reiz tagad aizietu HP ļaptops un Tu vēl varētu manu Sigma DP1s aizlaist tautās. matrica kā spogulenei, objektīvs 16 mm fix un melns, metālisks, īsts darba zirgus! :) ``A, un vēl navigačija man 7" ar Igo pa lēto ideālā skatā, ar visu plēvīti virsū uz dispļeja. Ak žēl..

Tu to man!?!?!??! Es jau domāju kādu radinieku ij tā .... Bet vienalga kurš .... ieklausīties vajadzēja - kā jau teicu - ar teim gadžetiem viss fiksi notiek ... :-(
Publicēts: 20.01.13 19:12
 citēt
dansiga:
talavietis:vispār žēl, ka nepaklausīju Tavam aicinājumam atstāt Tev tirgot.. man kā reiz tagad aizietu HP ļaptops un Tu vēl varētu manu Sigma DP1s aizlaist tautās. matrica kā spogulenei, objektīvs 16 mm fix un melns, metālisks, īsts darba zirgus! :) ``A, un vēl navigačija man 7" ar Igo pa lēto ideālā skatā, ar visu plēvīti virsū uz dispļeja. Ak žēl..

Tu to man!?!?!??! Es jau domāju kādu radinieku ij tā .... Bet vienalga kurš .... ieklausīties vajadzēja - kā jau teicu - ar teim gadžetiem viss fiksi notiek ... :-(

--------
nu jā, par vēlu tas viss... nevarēju vairs neko iesākt.
Publicēts: 21.01.13 10:54
 citēt
dansiga:
versatile:Kaut kad man solīja uz testu šito iedot, bet kad būs - nevaru pateikt. Stāsta, ka baterija maz turot.

nu jāā - man viena nepacietīga beibe gatava rīt skriet un pirkt ... no canon lētā gala spogulenēm atrunāju un iestāstīju, ka viņai pietiks ar Lumix LX7 ...... bet nebija miera atrada vēl šo Samsungu un nu tā patīk tas atlokāmais ekrāniņš ... tas nekas ka lēnāks un uz lieliem ISO švakāks ..... :-(

starp šiem abiem izvēlējos LX7, jo man video režīms ir primārs un te pana ieliek smagi sammijam. 1.4 uz 24mm kā filmē apmierina ļoti :) un LX7 auto režīmā vai iauto aizmirsu vairāk par iso400 neliek. karoč man spoguleni vairs nevajag :D
Publicēts: 21.01.13 10:55 labots
 citēt
grozāms displejs protams laba lieta, zem brunčiem nesanāk pafočēt kā agrāk :D
Publicēts: 21.01.13 13:31
 citēt
Burtiski nedēļu atpkaāl gandrīz nopirku EX2F, bet finiša taisnē nosliecos par labu G15, jo man bija svarīga iespēja pievienot tālvadības pulti un ārējo barošanu, līdz ideālam G15 pietrūkst vien 24mm platajā galā. Tiki apskatīti arī LX-7, olympus xz-2... kkāds, nikon p7700, fuji x10/20. Ja nebūtu aktuāla pults tad visticamāk izvēlētos panasonic lx-7 vai fujifilm x10, vai nu jau tikko iznākušo x20, dēļ lielākas matricas/gaišākiem objektīviem, ātrdarbības.
Publicēts: 17.02.14 16:02
 citēt
Nezin vai Dansiga atrada šo aparātu? Zvanīju pārstāvniecībai, teica ka esot ASV tirgum un pie mums neesot pat ko aptaustīt. Varbūt ir kāda cita informācija?
Publicēts: 17.02.14 16:25
 citēt
eltoro:Nezin vai Dansiga atrada šo aparātu? Zvanīju pārstāvniecībai, teica ka esot ASV tirgum un pie mums neesot pat ko aptaustīt. Varbūt ir kāda cita informācija?

Vesela strīpa pelēko importētāju stāsta ka esot bodē uz vietas:) www.salidzini.lv...
Publicēts: 17.02.14 21:05
 citēt
Lunis:
eltoro:Nezin vai Dansiga atrada šo aparātu? Zvanīju pārstāvniecībai, teica ka esot ASV tirgum un pie mums neesot pat ko aptaustīt. Varbūt ir kāda cita informācija?

Vesela strīpa pelēko importētāju stāsta ka esot bodē uz vietas:) [url=http://www.salidzini.lv/search.php?q=samsung+ex2f
]http://www.salidzini.lv/search.php?q=samsung+ex2f[/url]

SŪDS viņiem ir uz vietas, ne aparāti, piedošanu par izteicienu. No tās salīdzinireklāmlapas droši var atskaitīt pirmos desmit un paprovēt uzzvanīt vienpadsmitajam, varbūt tas piegādās pēc mēneša... ja neizdomās pacelt cenu pēc nedēļu ilgas gaidīšanas
Publicēts: 17.02.14 21:13 labots
 citēt
Nupat ar mazdēliem biju trāpījis kaučkādā akcijā ar prāmi papeldēties līdz Stokholmai.
Dikti iekrita acīs viena aktīvi bildējoša pārtikusi bloondīne ar a4 izmēŗa "fotoaparātu" ar apgrauzta ābola zimolu.
Vai tiešām mūsdienu fotomīļiem tas gadžets ir respektabls?
Nu dikti neērts priekš bildēšanas..
Publicēts: 17.02.14 22:36 labots
 citēt
Friidis:Nupat ar mazdēliem biju trāpījis kaučkādā akcijā ar prāmi papeldēties līdz Stokholmai.
Dikti iekrita acīs viena aktīvi bildējoša pārtikusi bloondīne ar a4 izmēŗa "fotoaparātu" ar apgrauzta ābola zimolu.
Vai tiešām mūsdienu fotomīļiem tas gadžets ir respektabls?
Nu dikti neērts priekš bildēšanas..

TOTIES rezultās UZRAIZ "Uz sejas" un bezmaz vai A4 izmērā ! Tas absolūtajai vairumam aizvieto BRILJANTO kvalitāti par kuru viņiem tāpat VIENS PĪPIS:):)
Publicēts: 18.02.14 08:59 labots
 citēt
A4 nu tā, bet iPad Mini paziņa nopirka un priekš bildēšanas/nelieliem video - super verķis :face-grin:
+ iebuvēts GPS ceļojumos noderīga fīča
Tika tepat Siguldā un Ķemeros iemēģināts

pēc tam Maskavā (mājās) džeks uztaisīja SOFTA atjaunošanu un pazaudēja visas krutās bildes/video :face-grin:
Publicēts: 18.02.14 10:11
 citēt
dansiga mazdēlam mantiņu meklē, ko aiz vada pa māju valkāt..... :bad_smile:
Publicēts: 19.02.14 16:07
 citēt
Tikko Elkorā aptaustīju. Patiesībā ir pat ļoti ok. Gana ātrs, gaišs, kabatas formāts, atlokāmais ekrāns, RAW, u.t.t.
Man patika.:face-smile:
Publicēts: 19.02.14 16:13
 citēt
309 eur par jaunu… Manuprāt ir normāls kabatas aparāts.
Publicēts: 23.02.14 13:55
 citēt
eltoro, paziņa ieklausījās manā izvēlē (jo vēl viens, kura viedoklī viņa ieklausījās, aŗi bija par LX7) un nopirka LX7 :-)
Publicēts: 28.02.14 10:12
 citēt
www.foto-palme.de...

talavietis var nopirkt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):