forum.gif
Grāmatas,pdf,citimateriāli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Grāmatas,pdf,citimateriāli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.13 13:34
 citēt
Cik daudzi no jums un kādus materiālus, foto skolas izmanto lai mācītos pēcapstrādi?

Un tie, kas saka, ka pēcapstrāde nav vajadzīga var sev iepūst, jūsu viedokli šeit neviens negaida!
Publicēts: 23.01.13 13:51
 citēt
maacos ar bakstiishanas metodi, jo izlasiito nefiga neatceros :face-grin:
savlaik lasiiju Digital Photo
Publicēts: 23.01.13 13:54
 citēt
Kā apciemoju Luni,tā šams vienmēr iegrūž kādu literatūru vai video ,ko pamācīties. Tā kā angļu man pfff,pamatā pa krievu saitiem. Bet nu pārcensties nevajag,apstrādes lomu bieži pārvērtē.
Publicēts: 23.01.13 14:10
 citēt
Rolands66:Kā apciemoju Luni,tā šams vienmēr iegrūž kādu literatūru vai video ,ko pamācīties. Tā kā angļu man pfff,pamatā pa krievu saitiem. Bet nu pārcensties nevajag,apstrādes lomu bieži pārvērtē.

Arī taisnība. Man ir tas stulbums, kurš pāriet tikai ar gadiem :D Visu gribas perfektu un jo abstraktāt, jo labāk :D
Publicēts: 23.01.13 16:27
 citēt
Es iesaku sākt ar Scott Kelby 7-point system. Septiņi soļi bildes uzlabošanai. Viens no fotošopa aprakstošajiem guru.
Publicēts: 23.01.13 16:29
 citēt
Rolands66:Kā apciemoju Luni,tā šams vienmēr iegrūž kādu literatūru vai video ,ko pamācīties. Tā kā angļu man pfff,pamatā pa krievu saitiem. Bet nu pārcensties nevajag,apstrādes lomu bieži pārvērtē.
apstrādes lomu nevis pārvērtē, bet neizlasa galveno disklaimeri un TAS SKAN TĀ: Kad esi pabeidzis šmorēt kaut ko - nogriez par 10-15% mazāk!!!!!!!
Publicēts: 23.01.13 16:38
 citēt
Ir kāds LR guru?
Publicēts: 23.01.13 16:43
 citēt
Bildes:
apstrādes lomu nevis pārvērtē, bet neizlasa galveno disklaimeri un TAS SKAN TĀ: Kad esi pabeidzis šmorēt kaut ko - nogriez par 10-15% mazāk!!!!!!!

tad nedabūs melnbaļtu NEMŪŽAM.
Un vispār,ka tik cicis būtu,silikonu piemeklēsim.
Publicēts: 23.01.13 16:49
 citēt
Ritz:Ir kāds LR guru?

Viesturs Links
Publicēts: 23.01.13 17:01
 citēt
dansiga:

Viesturs Links

Jā Viesturs baigais kadrs ,feisbūkā bija iemetis baiso savu fotošopa versiju. Ir vēl daži frukti,kuri ņemas ar šopu un 3D programmām,bet fotoapritē nemaz tā neparādās. Darbā mans meistars kad ir laiks medz šo to uzrenderēt V-ray un samiksēt ar foto,ka fig atšķirsi,kas īsts,kas nē.
Publicēts: 23.01.13 18:42 labots
 citēt
Links, ir shop pionieris LV ... un ir mācījis dažās augstskolās šo priekšmetu .... Links parādās un pat lasa kursus zināmās aprindās (reti gan), piedalās FIAP konkursos REGULĀRI ;-))))) .... un bildes arī rāda internetā ... :-)

apmeklē dažus "plenērus" un dzer šnabi :-)
Publicēts: 23.01.13 20:46
 citēt

Nezinu vai "guru", bet uzskatu ka ļoti labi pārzinu LR.
Publicēts: 23.01.13 23:39
 citēt
www.youtube.com...
Uz priekšu :)
Publicēts: 24.01.13 10:27
 citēt
viencmuzikanc:www.youtube.com...
Uz priekšu :)

Thanks ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info: