Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
dalabonbongas:... kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
Dīvaini. Pirmo reizi redzu čali, kam visas sieviešu krūtis šķiet pretīgas. Visu laiku domāju, ka tas tikai katoļu mācītājiem tā, un tādēļ šie tā mīl tos mazos zēnus..
versatile:cepiens kā jau jaunības maksimālismā, bet bildes tiešām huiņa un pelnījušas vietu cita profila saitos.
Ak es un mans jaunības maksimālisms
Tici man, ar gadiem un pieredzi aizvien vairāk vienalga par to, ko dara citi. Nav laika vairs par to uztraukties, jādomā par sevi. Tieši tāpēc jau tik daudzi no šejienes pazuduši - vienalga tak.
dalabonbongas:... kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
Dīvaini. Pirmo reizi redzu čali, kam visas sieviešu krūtis šķiet pretīgas. Visu laiku domāju, ka tas tikai katoļu mācītājiem tā, un tādēļ šie tā mīl tos mazos zēnus..
dalabonbongas:Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
Tu domā, ka sevi cienošs fotogrāfs pamana kauč kādas slīnas?;-0 Nebūtu Tu brēkuļojis kā aizkauts teļš, i tādu personāž nebūtu pamanījis..
dalabonbongas:Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
Tu domā, ka sevi cienošs fotogrāfs pamana kauč kādas slīnas?;-0 Nebūtu Tu brēkuļojis kā aizkauts teļš, i tādu personāž nebūtu pamanījis..
Tas par teļu ir labs ... Laikam jau, ka Tev taisnība
Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ja tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
Mož aiz tā slēpjas Pixels Viņš mums tāds aktīvs atbalstītājs
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
Tik tās bezcerīgās ainavas reizēm pie sienas drīkst kārt, bet tos un citus pupus pat palīgskolas atejā kauns būtu likt..
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
Tik tās bezcerīgās ainavas reizēm pie sienas drīkst kārt, bet tos un citus pupus pat palīgskolas atejā kauns būtu likt..
kaareiz buutu jaaliek ar skubu......vieniigaa lv ceriiba uz + demograafijaa ir selina! dosim triecienu gejiem!!
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ja tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
Mož aiz tā slēpjas Pixels Viņš mums tāds aktīvs atbalstītājs
da ko tur slēpties , tik mēģinu saprast, kamdēļ selīnas kuplās formas izraisa tik neadekvātu troksni (pat Bildes pamodās), turpretī kas tāds www.fotoblog.lv... tiek apiets ar uzmanību . abas bildes identiskas gan saturā, gan kvalitātē