forum.gif
Par vienu soli zemāk
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par vienu soli zemāk
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.13 11:29
 citēt
Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!
Publicēts: 29.01.13 11:33
 citēt
kaimiņu tautai ir piemērots teiciens - za što baroļis, na to i naparoļis :)
Publicēts: 29.01.13 11:49
 citēt
būtu Selinai -15 gadi, tu, draudziņ mīļais, būtu pirmais, kas viņas fotogrāfijas apjūsmotu :D
Publicēts: 29.01.13 11:50
 citēt
Shadow:būtu Selinai -15 gadi, tu, draudziņ mīļais, būtu pirmais, kas viņas fotogrāfijas apjūsmotu :D

Mani neinteresē cik viņai būtu :grimace:

Ja nav, tad nav!
Publicēts: 29.01.13 11:54
 citēt
nu ko , uzcelsim selīnai pieminekli ar šo topiku? :)
Publicēts: 29.01.13 12:13 labots
 citēt
cepiens kā jau jaunības maksimālismā, bet bildes tiešām huiņa un pelnījušas vietu cita profila saitos.
Publicēts: 29.01.13 12:22
 citēt
versatile:cepiens kā jau jaunības maksimālismā, bet bildes tiešām huiņa un pelnījušas vietu cita profila saitos.

Ak es un mans jaunības maksimālisms :D
Publicēts: 29.01.13 12:29
 citēt
dalabonbongas:... kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!

Dīvaini. Pirmo reizi redzu čali, kam visas sieviešu krūtis šķiet pretīgas. Visu laiku domāju, ka tas tikai katoļu mācītājiem tā, un tādēļ šie tā mīl tos mazos zēnus.. :)
Publicēts: 29.01.13 12:42 labots
 citēt
dalabonbongas:
versatile:cepiens kā jau jaunības maksimālismā, bet bildes tiešām huiņa un pelnījušas vietu cita profila saitos.

Ak es un mans jaunības maksimālisms :D

Tici man, ar gadiem un pieredzi aizvien vairāk vienalga par to, ko dara citi. Nav laika vairs par to uztraukties, jādomā par sevi. Tieši tāpēc jau tik daudzi no šejienes pazuduši - vienalga tak.
Publicēts: 29.01.13 12:53
 citēt
Bzh:
dalabonbongas:... kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!

Dīvaini. Pirmo reizi redzu čali, kam visas sieviešu krūtis šķiet pretīgas. Visu laiku domāju, ka tas tikai katoļu mācītājiem tā, un tādēļ šie tā mīl tos mazos zēnus.. :)

Čaļiem jau patīk, gejiem nepatīk:D
Publicēts: 29.01.13 13:04
 citēt
nu mums ar dalabonbongas laikam vēl/vairs tas vecums, kad nav tā - ka tik krūtis, vienalga, kādas :D
Publicēts: 29.01.13 13:25
 citēt

where is a difference?

selina VS www.fotoblog.lv...
Publicēts: 29.01.13 13:31
 citēt
versatile:nu mums ar dalabonbongas laikam vēl/vairs tas vecums, kad nav tā - ka tik krūtis, vienalga, kādas :D

padsmit gados es arī par M.I.L.F. ķiķināju :D
Publicēts: 29.01.13 13:38
 citēt
dalabonbongas:
versatile:nu mums ar dalabonbongas laikam vēl/vairs tas vecums, kad nav tā - ka tik krūtis, vienalga, kādas :D

Toties tagad tiek vispārinātas konkrētas lietas, kā rezultātā rodas pārpratumi :)

P.S. bet šis izskatās tāds skaudības topics, jo viņai tiek pievērsta lielāka uzmanība, nekā Tev ar Taviem topiciem :))
Publicēts: 29.01.13 13:41
 citēt
Bzh:
dalabonbongas:

Toties tagad tiek vispārinātas konkrētas lietas, kā rezultātā rodas pārpratumi :)

P.S. bet šis izskatās tāds skaudības topics, jo viņai tiek pievērsta lielāka uzmanība, nekā Tev ar Taviem topiciem :))

Da es pats šo topiku veidoju :D
Publicēts: 29.01.13 13:45
 citēt
Bzh:
dalabonbongas:

es gan nesaskatu nekādu skaudību un pilnīgi piekrītu topika sakuma tesktam ...
Publicēts: 29.01.13 13:54
 citēt
es gan nesaskatu nekādu skaudību un pilnīgi piekrītu topika sakuma tesktam ...

;)
Publicēts: 29.01.13 13:55
 citēt
apskatījos Selīnu..nekas tāds, par ko vērts vispār runāt.
Publicēts: 29.01.13 14:04
 citēt
dalabonbongas:Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!

Tu domā, ka sevi cienošs fotogrāfs pamana kauč kādas slīnas?;-0 Nebūtu Tu brēkuļojis kā aizkauts teļš, i tādu personāž nebūtu pamanījis..
Publicēts: 29.01.13 14:23
 citēt
Citagaisma:
dalabonbongas:Varam apsveikt fotoblogu ar jaunu atzīmi skalā, kas konkrēti parāda, ka drīz šeit nebūs neviena sevi cienoša fotogrāfa, bet tikai uzmanību alkstošas Selīnas, kas visur bāzīs savus "piens un asinis" rumpjus un citas acīm pretīgas ķermeņa daļas!

Tu domā, ka sevi cienošs fotogrāfs pamana kauč kādas slīnas?;-0 Nebūtu Tu brēkuļojis kā aizkauts teļš, i tādu personāž nebūtu pamanījis..

Tas par teļu ir labs ... ;) Laikam jau, ka Tev taisnība :D:face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.13 15:30
 citēt
dziļi pie vienas vietas viss
Publicēts: 29.01.13 15:31
 citēt
ps. apskatījos par ko cepiens. nu parasta solārija cūka, kā mūsu pusē mēdz teikt...
Publicēts: 29.01.13 15:32 labots
 citēt
Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt
Publicēts: 29.01.13 15:34
 citēt
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ja tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt

Mož aiz tā slēpjas Pixels :D Viņš mums tāds aktīvs atbalstītājs :D
Publicēts: 29.01.13 15:42
 citēt
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt

Tik tās bezcerīgās ainavas reizēm pie sienas drīkst kārt, bet tos un citus pupus pat palīgskolas atejā kauns būtu likt..
Publicēts: 29.01.13 15:44 labots
 citēt
Citagaisma:
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ka tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt

Tik tās bezcerīgās ainavas reizēm pie sienas drīkst kārt, bet tos un citus pupus pat palīgskolas atejā kauns būtu likt..

kaareiz buutu jaaliek ar skubu......vieniigaa lv ceriiba uz + demograafijaa ir selina!
dosim triecienu gejiem!!
Publicēts: 29.01.13 15:57
 citēt
dalabonbongas:
NilsS:Selinas pupi ir krietni interrsantāki par 12345667 bezcerīgajām ainavām un dīvainajiem portretiem. Man ir aizdomas, ja tas ir kāda joks.... ar vēlmi pabakstīt

Mož aiz tā slēpjas Pixels :D Viņš mums tāds aktīvs atbalstītājs :D

da ko tur slēpties :), tik mēģinu saprast, kamdēļ selīnas kuplās formas izraisa tik neadekvātu troksni (pat Bildes pamodās), turpretī kas tāds www.fotoblog.lv... tiek apiets ar uzmanību :) . abas bildes identiskas gan saturā, gan kvalitātē :)
Publicēts: 30.01.13 00:23
 citēt
Mēneša labākā bilde šobrīd skatīta 951 reizi, ekoista bilde, kas ir tuvu labākajai 1059 reizes, Selīnas šodienas bilde - 1095, paradokss:)
Publicēts: 30.01.13 00:25 labots
 citēt
Mēneša labākābilde šobrīd ir un būs mana bilde. Nekādi pupi netraucēs. www.fotoblog.lv... DIXI
Publicēts: 30.01.13 00:31
 citēt
Kautrīgi atzīšos, a man patika Selīnas bilde. :D
Publicēts: 30.01.13 00:51
 citēt
Štrunts par Selīnu, paskat, Pixelam kāda profilbilde :D
Publicēts: 30.01.13 08:36
 citēt
Pixeļi attīstās
Publicēts: 30.01.13 09:30
 citēt
_dolldia:Štrunts par Selīnu, paskat, Pixelam kāda profilbilde :D

...tikai tagad pievērsu uzmanību :face-grin:
Publicēts: 30.01.13 09:41
 citēt

Nu un, ja cilvēks ir ginekologs?:face-grin:
Publicēts: 30.01.13 11:10
 citēt
Schneider:

Nu un, ja cilvēks ir ginekologs?:face-grin:

Cilvēks estēts , bauda dabas dažādību:):) Es šitā ~170x PASTRĀDĀJU tasīadams kādu jokāinu Feministu pasūtītu projektu :):)
Publicēts: 30.01.13 11:31
 citēt
Lunis:
Schneider: Nu un, ja cilvēks ir ginekologs?:face-grin:

Cilvēks estēts , bauda dabas dažādību:):) Es šitā ~170x PASTRĀDĀJU tasīadams kādu jokāinu Feministu pasūtītu projektu :):)
un katreiz bija mute jānoslauka?
Publicēts: 30.01.13 12:30
 citēt
Pixels:

where is a difference?

selina VS [url=http://www.fotoblog.lv/img/336021/?cid=31962

Nu,]http://www.fotoblog.lv/img/336021/?cid=31962

Nu,[/url] tā i nedabūju redzēt bildi, par kuru ir cepiens :D
Publicēts: 30.01.13 12:30
 citēt
Selina, ieliec no jauna, savādāk te tūlīt būs sajukums ...
Publicēts: 30.01.13 12:37
 citēt
Kāds nosiekalojies, bet velti - tur bija Latvijas karoga bilde. Varbūt ne sevišķi veiksmīga, bet...
Publicēts: 30.01.13 12:48
 citēt
versatile:Kāds nosiekalojies, bet velti - tur bija Latvijas karoga bilde. Varbūt ne sevišķi veiksmīga, bet...

Bet loģiski- jus te piesiekalojuši visu blogu, tagad skauž, ka citi arī grib :D
Īsti latvieši, ka tik otram netiek :P

Vienīgais NilsS rihtīgi uzrakstījis... un Vaards godīgi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):