forum.gif
Par vienu soli zemāk
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par vienu soli zemāk
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.13 13:02
 citēt
Vaards:Kautrīgi atzīšos, a man patika Selīnas bilde. :D

Biju augstākās domās par Tevi :face-wink: Ja krūtis patiktu,tad tas būtu saprotami,bet bildes .....
Publicēts: 30.01.13 14:26
 citēt
Jolan:
Vaards:Kautrīgi atzīšos, a man patika Selīnas bilde. :D

Biju augstākās domās par Tevi :face-wink: Ja krūtis patiktu,tad tas būtu saprotami,bet bildes .....

Kā ta varēji būt augstākās... viss saskan, pāri krūtīm uz augšu vairs netiki :D
Publicēts: 04.02.13 00:07
 citēt
Kur tad par vienu soli :D Es jav laiku atpakaļ pārstāju likt bildes.. Protams ari nava tagad ko likt jo kādu laiku nebildēju, bet vispār jav piegriezās tā vaimanas komentos pie manām bilžam pa retam, bet pie ļoti labām bildēm kunkstēšamna, kapēc roka priekšā vai pakaļā , kapēc kājstarpis vaļā vai ciet un vis pārejais... Un kad paskatos tos gudros komentātorus un viņu darbus, tad aiz galvas var saņemties, bet savu 5 kapeiku pieliks...
Paši labāk iemācītos, kas ir kompozīcija un kadra uzbuve....
Publicēts: 04.02.13 07:23
 citēt
chukmasoff_f:Kur tad par vienu soli :D Es jav laiku atpakaļ pārstāju likt bildes.. Protams ari nava tagad ko likt jo kādu laiku nebildēju, bet vispār jav piegriezās tā vaimanas komentos pie manām bilžam pa retam, bet pie ļoti labām bildēm kunkstēšamna, kapēc roka priekšā vai pakaļā , kapēc kājstarpis vaļā vai ciet un vis pārejais... Un kad paskatos tos gudros komentātorus un viņu darbus, tad aiz galvas var saņemties, bet savu 5 kapeiku pieliks...

...tad jau stipri ķerās pie sirds,ko raksta zem tavām bildēm.Katram ir tiesības izteikties un ne vienmēr tas sakrīt ar taviem uzskatiem.
Publicēts: 04.02.13 10:36
 citēt
Jolan:
chukmasoff_f:Kur tad par vienu soli :D Es jav laiku atpakaļ pārstāju likt bildes.. Protams ari nava tagad ko likt jo kādu laiku nebildēju, bet vispār jav piegriezās tā vaimanas komentos pie manām bilžam pa retam, bet pie ļoti labām bildēm kunkstēšamna, kapēc roka priekšā vai pakaļā , kapēc kājstarpis vaļā vai ciet un vis pārejais... Un kad paskatos tos gudros komentātorus un viņu darbus, tad aiz galvas var saņemties, bet savu 5 kapeiku pieliks...

...tad jau stipri ķerās pie sirds,ko raksta zem tavām bildēm.Katram ir tiesības izteikties un ne vienmēr tas sakrīt ar taviem uzskatiem.

Ne jau par uzskatiem šeit ir runa, bet par to, cik kurš ir adekvāts pamatoti komentēt. Mēs taču cenšamies veidot pieredzi un izdarīt salīdzinājumus... Bet ir cilvēki ( un es atkal uzsvēršu-tas ir vairākums), kuriem nav pieredzes, tāpēc viedoklis izriet no tā, ko saka pārējie. Un nevis no tā, ko viņš pats domā! :face-sad:
Publicēts: 04.02.13 10:48
 citēt
...to tev pašam vajag izsecināt-kurā ieklausīties un kuru tekstus laist gar ausīm
Publicēts: 04.02.13 13:21
 citēt
Jolan:...to tev pašam vajag izsecināt-kurā ieklausīties un kuru tekstus laist gar ausīm

Nevaru nepiekrist :bad_smile:
Publicēts: 04.02.13 13:23
 citēt
Jolan:

Man tas nekur neķeras, vienkarši tāda garlaicīga voškošanās un laika nosišana, kurai ar fotogrāfiju nav nekāda sakara, bet visāda veida cilvēciņu mazvērtības komplexu izpaušana.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):