metu jau acis kopš brīža, kad noziņoja par iznākšanas, tikai tad nebija "reviews". tagad ir "review" un pēc info griež laukā pogas canon 35mm, daudzi pat izdara nomaiņu canon => sigma funktierēju vai vajag
Man sanāca tā, ka vajadzēja visu uzreiz un pētīju Sony, Canon Nikon 1.4 24,35,50,85,135 - Sony bij divi Ceisi kas vinnēja visus un trīs Minoltas kas zaudēja visiem - Canon bij skumjāks par jaunajiem G *N* Nikkoriem - tur jāskatās pēc bildēm (piemēram pixelpēperī) vai Sigma velk klāt vai nē
Jā man arī šobrīd acis krīt uz to sigmu. Bet pārāk daudz review gan vēl nav... Tiesa, tie kas ir viņu slavē. Un pat ja Canon tūlīt palaidīs savu 35 II versiju, zinot viņu pēdējā laika cenu politiku reti kurš gribēs viņu iegādāties..
Ja par objektīvi kā tādu, tad vajag braukt uz fototusiem! Vai iet pie kāda ciemos. Ja par konkrēto objektīvu - tam pašam laptop.lv nav salīdzinošī liels arsenāls?
P.S. Sakāt, ka labs diapazons? Man baigi patika 30mm uz crop'a, bet uz pilnā kadra?
30mm uz kropa principā ir tas pats kas 50mm uz FF. Fotosesijām forši. Var i portretu, ja nelien ļoti tuvu, var i pilnā augumā tālu neatkāpjoties, bet tikai 50mm priekš reportāžas ir pa šauru.
Ritz:Ja par objektīvi kā tādu, tad vajag braukt uz fototusiem! Vai iet pie kāda ciemos. Ja par konkrēto objektīvu - tam pašam laptop.lv nav salīdzinošī liels arsenāls?
P.S. Sakāt, ka labs diapazons? Man baigi patika 30mm uz crop'a, bet uz pilnā kadra?
uz FF domāju kāzām ideāls, kā arī tusiņiem pa busiņiem kur tumšs un bokeh mīļiem ar
Man pa mājām un pastaigām pietika gandrīz vienmēr 30mm uz crop'a. Tiko tiku pie pilnā kadra, uzreiz meklēju 50mm. Reti reizi, kad pabildēju kāzas - uz viena crop'a 30mm uz otra 85mm. Kaut kāds 18-50mm retu reizi, kad vajag kādu plašāku skatu. Baigi labi. Tagad vajadzetu arī 135mm, bet tā cena...
Un par Sigmām kā tādām - divas ir bijušas (18-50mm 2.8 un 30mm 1.4). Neko sliktu nevaru teikt.
Man Fuji X100 ar 23mm uz crop sanāk 35mm ekvivalents FF. | Te var paskatīties ko var izdarīt tikai ar vienu 35mm objektīvu. [url=http://blog.billyart.net/2012/09/paris-through-eyes-of-fujifilm-x100.html
Man Fuji X100 ar 23mm uz crop sanāk 35mm ekvivalents FF. | Te var paskatīties ko var izdarīt tikai ar vienu 35mm objektīvu. [url=http://blog.billyart.net/2012/09/paris-through-eyes-of-fujifilm-x100.html
Vēl skaties vai patīk viņas bildītes salīdzinoši ar savu sistēmu - 1,4-2f bildēt jau baigais medžiks - jāpapēta rūpīgi - sakačā pilnā izmērā un uz laba moņa noskaidro ko vēlies.
kad gribēju ņemt, tad nekur uz vietas nebija, laptop.lv ar solīja tikai pēc kādām 2 nedēļām, tā arī atlikās pasākums. Zinu cilvēku, kas laptop.lv pasūtīja, nazinu gan vai ir saņēmis, būs jāapjautājās