forum.gif
SD katres ātrums!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SD katres ātrums!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.07 19:09
 citēt
Vai kāds var pastāstīt man, kāds Secure Digital (SD) ātrums ir pietiekams fotoaparātam?
Paldies
Publicēts: 07.06.07 19:10
 citēt
Pietiekams ir plašs jēdziens, vienam pietiks ar 50x, citam 150x par maz.
Jo ātrāk, jo labāk.
Publicēts: 07.06.07 19:16
 citēt
Redzēju interneta veikalā Apacer SD karti ar 290x.
Tagad man ir kaut kāda Kingston karte 50x. vai tiešām ta 290x karte būs sešas reizes atrāka? Respektīvi, fotoaparas 6 atrak bus gatavs saglabāt nakošo bildi?
Publicēts: 07.06.07 19:26
 citēt
Atceries, ka fotoaparātam arī ir savi limiti, šaubos, ka tas spēs no sava bufera kartē iemest bildi ar tik lielu ātrumu.
Bet starpību izteikti jutīsi rakstot bildes no kartes kompī. Es teiktu 150x ir pilnīgi pietiekoši.
Publicēts: 07.06.07 19:31
 citēt
paldies par padomu!
Publicēts: 07.06.07 19:38
 citēt
es lietoju Transcend 2Gb 150x un emu apmierināts ar atrumu!
Publicēts: 07.06.07 19:44
 citēt
ar d 80, par provi, atšķirību starp karti ar neuzdotu ātrumu un karti ar 150X jūt.
Publicēts: 07.06.07 19:49
 citēt
vēl tāds jautājums - vai SD kartes kvalitāte atšķiras no ražotājfirmas?
piemēram - SD "A-DATA" 2GB 150X maksā tikpat cik "Apacer" 1GB 150X?
paldies
Publicēts: 07.06.07 19:59
 citēt
Kvalitāte attēla ziņā nemainās. Mainās triecien, temperetūras izturība.
Tā pat kā opels un jeep - abi brauks vienādi ātri, bet viens kalpos ilgāk (varbūt).
Publicēts: 07.06.07 20:03
 citēt
Un kuras firmas kartes skaitas labakas?
Publicēts: 07.06.07 20:41
 citēt
Kvalitāte attēla ziņā nemainās. Mainās triecien, temperetūras izturība.
Tā pat kā opels un jeep - abi brauks vienādi ātri, bet viens kalpos ilgāk (varbūt).

amerikāņu detaļas...krievu detaļas....visas ražotas taivānā!!.. :D
Publicēts: 07.06.07 20:41
 citēt
es kad veicu šādu karšu apskati, tad nosliecos par labu Transcend, jo teica, ka laba esot! pagaidām kalpo bez jebkādas aizķeršanās jau pusotru gadu.
Publicēts: 07.06.07 21:09
 citēt
vēl tāds jautājums - vai SD kartes kvalitāte atšķiras no ražotājfirmas?
piemēram - SD "A-DATA" 2GB 150X maksā tikpat cik "Apacer" 1GB 150X?
paldies

Man ir divas ADATA un nav pilnīgi nekādas problēmas. Viena pat ar 266x ātrumu :)
Publicēts: 07.06.07 22:04
 citēt
pirmo karti panjeemu kingston kautkaadu, karte normaala bet... triecot peec kaartas fochiks aizrijaas ~ peec 8 biudeem, palasiijos sapratu ka karte nespeej rakstiit pietiekoshi aatri, un panjeemu kingston elite (cena dubultaa) ~ peec paarsimtaa kadra pirksts nogura turot pogu, un juutami palielinaajaas biuzhu ielaades aatrums uz pc. ja neizmanto continuous shoting tad iipashas noziimes aatrumam nav.
Publicēts: 07.06.07 22:39
 citēt
labi, ka tev ir ierakstīts kameras modelis profilā, savādāk es jau izbrīnā gribēju prasīt kas tad tev tā par kameru..
Publicēts: 08.06.07 10:24
 citēt
kingston x100 ir ok, sandisk extreme III (tam bij laikam 133) arii ok, kingston 50 pie lielaaka apjoma var radiit probleemas. lexar ar ok, bet cena nelaba :( .... kautkas ap 80ls uz 2 gb.
bija kingstonam vienas dzelteniigaa graasaa ( uzliime) neatceros kaads, bet aatrums bij pamazs. dazhi pazinjas ar suudzeejaas, ka taas seerijas karteem esot bijusi izteikta probleema ar failsistreemu. droshi vien jau zinaama lieta, bet nu anyway, iesaku peec katras bildeeshanas reizes karti formatizeet. ir situaacijas kad kartei var aizlidot failsisteema, attieciigi rezultaataa var ieguut dazhaadus briinumus, read / write errori paraadaas ut.t.t paliidz vai nu kartes mainja, vai arii to pashu karti pameegjinaat vairaakas reizes paformatizeet un padzenaat uz veel kaada aparaata ... bet nu anyway tas jaaskataas peec katra individuaalaa gadiijuma.
kartes aatrums noteikti buus noziimiigs tajaa gadiijjumaa, ja lieto aparaataa kuram ir gana liels buferis un kursh speej taisiit labi daudz kadrus, taadaa situaacijaa starpiiba buus gan uz aci, gan uz pirkstu juutama :)) (un nebuus shkrobe par to, ka ir izpalicis kaads svariigs kadrs).
Publicēts: 08.06.07 10:39
 citēt
man savukaart ir origjinaalaa liidzi XD 1Gb karte...i-netaa lasiiju ka vinjai aatrums aptuvenais ir 33x. Vai varētu būt, ka nopērkot CF karti ar 120x vismaz nedaudz paaatrinaasies kameras darbiibas aatrums?
Publicēts: 08.06.07 12:58
 citēt
man savukaart ir origjinaalaa liidzi XD 1Gb karte...i-netaa lasiiju ka vinjai aatrums aptuvenais ir 33x. Vai varētu būt, ka nopērkot CF karti ar 120x vismaz nedaudz paaatrinaasies kameras darbiibas aatrums?

:D

kameras darbiibas aatrums = kameras darbiibas aatrums ; kartes darbiibas aatrums = kameras darbiibas aatrums .
datu ierakstiishanas aatrumu var ierobezhot kartes parametri.
Publicēts: 08.06.07 13:02
 citēt
Tu laikam domā ka es galīgs lohs! :) Es ar to nedomāju ka man bilde ātrāk bildēsies...bet varbuut aatraak glabaasies iekshaa un aatraak varees bliezt naakamo kadru, piemēram, kad kadru sērija...
Publicēts: 09.06.07 00:29
 citēt
par to lohu nezinu bet lasiit gan Tu lasi neuzmaniigi jeb tikai beigas, par sho jau teicu :) man domaat ka ja fochiks rijas ciet Tjipa apstaajas un saak kautko laadeet un uznjemt var tikai tad kad tas nomierinaas var labot nopeerkot aatraku kartinju, vismaz es taa savu prob. atrisinaaju :)
Publicēts: 09.06.07 07:40
 citēt
bet lasiit gan Tu lasi neuzmaniigi jeb tikai beigas, par sho jau teicu :) man domaat ka ja fochiks rijas ciet Tjipa apstaajas un saak kautko laadeet un uznjemt var tikai tad kad tas nomierinaas var labot nopeerkot aatraku kartinju, vismaz es taa savu prob. atrisinaaju :)

Atziistu...biju palaidis garaam tavu textu! :oops:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):