Schneider:4 objektīvi, 2 blices un čupa visādu sīku liberiņu, filtri, kartes - no prabļems.
Paldies! A cik ātri viņi parasti atbild?
Šorīt weblapā pasūtīju, domāju, kad varētu zvanīt.
Tu desas luņķi vai objektīvu pērc???? Objektīvu takš mēdz testēt. Tāpēc man tā pirkšana savādāk notiek: piezvanu, uzzinu vai un cik eks ir uzvietas, aizbraucu patestēt, varbūt nopērku.... Bet veiksmi arī "klasiskajā" pirkšanas stilā.
Tu desas luņķi vai objektīvu pērc???? Objektīvu takš mēdz testēt. Tāpēc man tā pirkšana savādāk notiek: piezvanu, uzzinu vai un cik eks ir uzvietas, aizbraucu patestēt, varbūt nopērku.... Bet veiksmi arī "klasiskajā" pirkšanas stilā.
Schneider:4 objektīvi, 2 blices un čupa visādu sīku liberiņu, filtri, kartes - no prabļems.
Paldies! A cik ātri viņi parasti atbild?
Šorīt weblapā pasūtīju, domāju, kad varētu zvanīt.
jēzus mīļocilvēk nu tak pazvani puikām vai piebrauc - lapā var redzēt, ka viņiem ir mazs veikaliņš kur tur - vai maz spēj apjēgt cik visādi mudaki šiem sūta meilus, ka vēlas iepirkt kādu tur bārbijas telefonu 2,37LVL lētāk kā bodē?
vecos laikos, kad sie bij pilnīgi pelēki, man draugam noklājās pie viņiem pirkta kamera (padārga) - sazvanīja, sarunāja satikties uz ielas kā ar romu džemperu tirgotāju, bet pēc laiciņa kamera sataisīta pa garantiju bij atpakaļ.
Nebiju zinājis, ka tā var
Vajag, tik noparkoties pagrūti, pagalmā, reizēm nav vietu... Pie reizes varēsi citus objektīvus pačmdīt, un izvēlēties ko patiešām gribi.
Maris: ...man draugam noklājās pie viņiem pirkta kamera (padārga) - sazvanīja, sarunāja satikties uz ielas kā ar romu džemperu tirgotāju, bet pēc laiciņa kamera sataisīta pa garantiju bij atpakaļ.
Man trāpījās objektīvs, kuram otrā dienā noķīlēja zūms, noraustījos, ka tagad nedēļām vilksies pārbaudes un remonts kādā Holandē, uzzvanīju - Ved šurp, uz vietas apmainīsim. No prabļems.
Perku, kad viņu ofis atrodās vēk Klusā Centrā (Strelnieku ielā stūrī, vai ? ) Nopirku zibspludze, fixu 50, nav ne vainas. Ja ir Nikon, galvenais lai Nikon talons dotu līdzi. Ar Sigmu prasi lai būtu izvele no vairakiem stīkliem, back un fron fokusā gadījumā.
Labs veikals. Ziepeni Canon G12 tur ņēmu, tad Nikon D3100. Bija iespēja pamēģināt Samyang 85/1,4 uz Pentax(Ķipsalas šovā bija tikai ar Canon bajoneti). Viņiem, starp citu, arī noma darbojas.
Sen nekas nav pirks, bet pirmsākumos tika iegādās 40D un manuprāt kāds objektīvs arī. Toreiz tikšanās bija kur nu patrāpījās, bet atsauksmes labākās. manuprāt, FXQuadro ir lietotājs, kuram pieder vai ir viens no īpašniekiem tam pasākumam, aizraksti privāto ziņu, vai kā arī tika teikts uzzvani uz norādītajiem numuriem.
nikon 17-50/2.8 pie šamiem ņēmu - tikai labākās atsauksmes. Džeki pat sestdien un svētdien ir gatavi tikties, lai vajadzīgo mantu iedotu... Un cenas pie viņiem ļoti labas.
Pirkts pietiekami daudz pie viņiem. Vilšanās nav bijusi. Vienīgi jāsamierinās ar to, ka viņi neatzvanīs. Jāzvana,jāatgādina pašam, tad rezultāts būs un viss būs kārtībā.
Te sanācis tāds kā reklāmas topiks, tomēr varu pievienoties labajiem vārdiem. Pērkot reti pieprasītu stikla gabalu, ievilkās termiņi, bet attieksme un gala cena – ok. Ja nolemšu ka tiešām vajag kādu no divām mantiņām, uz ko pašlaik cieši skatos ar kāru aci, pirmā izvēl būs laptop.
Sīka bodīte ar jebkurai sīkai bodītei atbilstošiem stiķiem un niķiem. Pirmkārt, viņi (pārdevēji, prečziņi, reklāmaģenti, menedžeri u.t.t.) tur ir tikai divi. Tātad jārēķinās, ka kādreiz var arī neatbildēt pa telefonu. Tāpat jārēķinās, ka reālais veikals Brīvības ielā var būt slēgts arī dienas laikā bez jebkādiem izkārtiem paskaidrojumiem - ne tik sen gāju garām un darba laikā bija slēgts. Bija tas gan, cik atceros, starp ziemassvētku un jaungada brīvdienām - varbūt lūgšanas un grēksūdzes baznīcā bija ieilgušas. Pats tur esmu nopircis Benro statīvu - esmu gandrīz apmierināts. Trijkājim dizains super, stabilitāte arī, galvai ne vainas, bet problēmas ar jaunā veida pieskrūvējamās plāksnes stiprinājuma pie fočika noturību - netur, skrūvē cik stipri vari klāt, īpaši tad, ja fočiku sagriež vertikālā stāvoklī. Domāju, ka galvai ar statīvu cenā virs sotaka būtu tomēr visam jāstrādā bez kaut mazākajām problēmām.
Bet citādi puiši ir atsaucīgi un laipni, tāpēc Laptopam dodu 8 balles no 10 un tas ir ļōōti daudz. Viņiem vajadzētu vēl kādu smuku meiču ar minisvārciņiem pieņemt, kas būtu gan dispečere, gan dežurante, gan klientu pievilinātāja
swenorue: ...Laptopam dodu 8 balles no 10 un tas ir ļōōti daudz.
Balles vajadzēja pazemināt nevis veikalam, bet gan Ķīnas ražotājam un pašam pircējam, kurš tic, ka ķīnīzeru produkcija (par dajepkuru cenu) būs bez gļukiem. Es pie viņiem pirku Manfrotto 190+486RC2 - no prabļems.
Schneider - tu kurā gadsimtā dzivo? Patreiz gandrīz visas progresīvākās plaša patēriņa preču ražotnes atrodas Ķīnā, vai tajā reģionā - Taivanā, Korejā, Indonēzijā.... tikai no laika atpalikuši ļautiņi spēj izdvest apgalvojumus, ka Ķīnā ražotās preces kvalitātes ziņā a priori ir sliktākas par Eiropā vai USA ražotajām... fiška ir tur, ka visi (bez izņēmuma) populārie rietumu brendi savu preci ražo tikai Ķīnā vai tās kaimiņos - sākot no Apple un beidzot ar tavu Manfrotto - www.digitalphotographer.com.ph...... Arī ražošanas tehnologi un preču projektētāji ir no turienes, tāpēc mūsdienās ir pilnīgi vienalga, kurai valstij pieder preces brends. Eiropā vai USA patreiz ražo tikai ražošanas iekārtas, jo ja to radīšanas tehnoloģiju atdotu ķīniešiem, tad vispār visai rietumu ekonomikai varētu uzlikt zārka vāku... tici man - es esmu 20 gadus grozījies elektropreču ražotāju aprindās un sajēga ražošanas lietās man ir lielāka kā žurnālistikā vai kāzu foto taisīšanā
swenorue:...tici man - es esmu 20 gadus grozījies elektropreču ražotāju aprindās un sajēga ražošanas lietās man ir lielāka kā žurnālistikā vai kāzu foto taisīšanā
Zinu, pašam ir Cullmann statīvs, kurš taisīts Ķīnā un zilā pro Bosch urbjmašīna Meid in Meleiža. Tik nesaki, ka starp japāņu Panasonic Corporation Ķīnas ražotnes un pašu ķīniešu Panasonix produktiem nebūs nekādas atšķirības, ko arī apstiprina tava statīva plāksnes kvalītāte. Man uz Kulmaņa ir Manfrotto galva, tur kameru jebkurā stāvoklī.
Jā, un ar Yongnuo, OOlong vai citām Šuņ-Huņ-v-Čaj zibspuldzēm uz kāzu fotografēšanu nekad neriskēšu.
ir pie viņiem pirkts, un būšu pirmais, kam tomēr nepaveicās.. caur e-pastu un pa tel tika sarunāts, ka pirkšu no viņiem 450to ar 18-200 objektīvu. par cik neesmu no Rīgas, tad sarunāju, ka konkrētajā dienā būšu Rīgā un veiksim darījumu. konkrētās dienas rīta pusē zvanot un sarunājot visu līdz galam, pēkšņi cena uzleca augstāk. nu jau vairs neatceros pa cik Ls, bet bija nepatīkami. par laimi, nepirku ne par savu nadu un ne sev to komplektu tā kā vairāk vai mazāk uzščaudīt tai neveiksnei. a tā, ierodoties uz vietas, pretīm bija sakarīgs cilvēks. parunājām, apmainījāmies ar sev nevajadzīgām lietām un viss štokos, vairs problēmu nav bijis. vai vēl pirkšos pie viņiem, jā, ja cena būs konkurētspējīga.
swenorue:...tici man - es esmu 20 gadus grozījies elektropreču ražotāju aprindās un sajēga ražošanas lietās man ir lielāka kā žurnālistikā vai kāzu foto taisīšanā
Zinu, pašam ir Cullmann statīvs, kurš taisīts Ķīnā un zilā pro Bosch urbjmašīna Meid in Meleiža. Tik nesaki, ka starp japāņu Panasonic Corporation Ķīnas ražotnes un pašu ķīniešu Panasonix produktiem nebūs nekādas atšķirības, ko arī apstiprina tava statīva plāksnes kvalītāte. Man uz Kulmaņa ir Manfrotto galva, tur kameru jebkurā stāvoklī.
Jā, un ar Yongnuo, OOlong vai citām Šuņ-Huņ-v-Čaj zibspuldzēm uz kāzu fotografēšanu nekad neriskēšu.
es gan lietoju un esmu ļoti apmierināts - no 4. blicēm kas tiek izmantotas, 2. ir vecie nikoni. 1. yongo un tikai pēdējā - kanons. Ideāls risinājums daudzajām situācijām, kad blices jāliek šaubīgās vietās vai viņas kopā ar lietussargiem dodas brīvajā kritienā........pārdesmit ls un tīri papīri....
Man vieglāk, šaubīgās vietās nelieku, stacionāri nelietoju, par ne pārāk nopietnām man skaitās 2 gabalas 90-to sākuma Metz 40 MZ-2. Bet vispār - tas uz laptopu neattiecas.
Jautājums nevisai... TIE čaļi neremontē, sūta uz autorizēto servisu, Canonu var pats vest uz mūkusalas ielu, garantija "ar pirkumu apliecinošu dokumentu", jā vienu objektīvu nesu, serviss to dokumentu par derīgu atzina... KUR nikoniem tas autorizētais nezinu...
randoms:Domāju nopirkt Sigma 17-70 DC OS, bet drusku raustos no lētākā internetveikalu gala: vai kāds ir iepriekš pircis ko, kāda pieredze?
Visu, ko es un man zināmie ir pirkuši- iepakojums orģināls, tāds pat kā Elkorā, garantijas talonu aizpilda kārtīgi (tur norādīts, kur jāved, ja ir garantijas remonts)... Man tāda sajūta, ka lētais gals ir tuvāk pie pirmā dīlera un viss.