forum.gif
Kas jāņem vērā fotografējot ģimenes sesiju studijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas jāņem vērā fotografējot ģimenes sesiju studijā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.13 11:26 labots
 citēt
Kas jāņem vērā fotografējot ģimenes sesiju studijā? Vai ir kādas īpašas atšķirības no parastas sesijas?
Publicēts: 01.02.13 11:27
 citēt
Galvenais, lai kadrā būtu visa ģimene!! :face-grin:
Publicēts: 01.02.13 11:28
 citēt
dolldia:Galvenais, lai kadrā būtu visa ģimene!! :face-grin:

Da nu to laikam es pats sapratu :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.13 11:28
 citēt
dalabonbongas:Kas jāņem vērā fotografējot ģimenes sesiju studijā? Vai ir kādas īpašas atšķirības no parastas sesijas?

Ja sīču bars piedalās,var ko apgāzt vai norīt :)))))
Publicēts: 01.02.13 11:29 labots
 citēt
Nu es tik tā... ja ģimene liela un kupla...
Publicēts: 01.02.13 11:39
 citēt
dalabonbongas:Kas jāņem vērā fotografējot ģimenes sesiju studijā? Vai ir kādas īpašas atšķirības no parastas sesijas?

Ievērot subordinācijas :)
Publicēts: 01.02.13 11:46
 citēt
Es reiz Parīzē tai Pompidū centrā redzēju tādu multimēdiju gabalu,vai kā tas saucas,nezinu...Vārdu sakot ģimenes foto-parasts nekustīgais attēls,visi smaidīgi,ģimenes galva,sieviņa mīļā,pulciņš bērnu...un tad tā bilde sāk kustēties un attēlot to,kas notika pirms un pēc statiskā foto uzņemšanas.Vecais nīgri uzbļauj sievai,lai pietur muti,bērni ālējas un lielie dauza mazos,visi strīdas cits ar citu utt.Uz to momentu,kad fotogrāfs spiež slēdzi visi kaut kā nomierinās un sāk smaidīt un tēlot laimīgu ģimeni,un uzreiz pēc tam elle atkal iet vaļā...baigi interesanti bija to vērot!:face-wink:
Publicēts: 01.02.13 11:53
 citēt
viecha:Es reiz Parīzē tai Pompidū centrā redzēju tādu multimēdiju gabalu,vai kā tas saucas,nezinu...Vārdu sakot ģimenes foto-parasts nekustīgais attēls,visi smaidīgi,ģimenes galva,sieviņa mīļā,pulciņš bērnu...un tad tā bilde sāk kustēties un attēlot to,kas notika pirms un pēc statiskā foto uzņemšanas.Vecais nīgri uzbļauj sievai,lai pietur muti,bērni ālējas un lielie dauza mazos,visi strīdas cits ar citu utt.Uz to momentu,kad fotogrāfs spiež slēdzi visi kaut kā nomierinās un sāk smaidīt un tēlot laimīgu ģimeni,un uzreiz pēc tam elle atkal iet vaļā...baigi interesanti bija to vērot!:face-wink:

Tai jūklī fotogrāfs vēl roku zem svārkiem var pašaut :)))))
Publicēts: 01.02.13 12:50
 citēt
Galvenais ir ņemt vērā kundzes gribu un pēc dažām ģimenes bildēm veikt individuālo sesiju tikai ar kundzi (tas ir nopietni)
Publicēts: 01.02.13 13:11
 citēt
... un atcerēties, ka ģimene (neatkarīgi no viecha rakstītā) ir viens vesels. Un to arī censties parādīt... vienalga kādās pozās, bet starp ģimenes locekļiem ir jābūt saisnei :), un to arī apspēlēt... kaut vai vienu apceļ, tad to ar baudu :D
Publicēts: 01.02.13 14:03
 citēt
lai būtu gaumīgi ... un visi dzīvi ...
Publicēts: 01.02.13 14:16
 citēt
profam ir javeic viss, ko pasūta, ja šamējie grib šito www.fotoblog.lv... , kāpēc gan nē :D
Publicēts: 01.02.13 16:36
 citēt

Kas ir parastā sesija? Apņirdzos :D
Publicēts: 01.02.13 16:51
 citēt
imgfoto:

..es ar.....Tu bombong pavisam vieglinjsh??:face-crying: :face-grin:
Publicēts: 01.02.13 16:53
 citēt
imgfoto:

Tu nezini kas ir parastā sesija ??? Fui, kauns tev ! :bad_egg:
Publicēts: 01.02.13 17:13
 citēt
imgfoto:

Parastā sesija ir ātrais foto dokumentiem...:face-glasses:
Publicēts: 01.02.13 17:35
 citēt
Sesija Vulgaris :D
Publicēts: 01.02.13 19:24 labots
 citēt
Neģimeniskā sesija.

neonīd, toties Tu mums tāds smags gadījums esi...
Publicēts: 01.02.13 21:53
 citēt
dolldia:Neģimeniskā sesija.

thanks ;) You're my man :D Or woman :D
Publicēts: 02.02.13 12:35
 citēt
dolldia:Neģimeniskā sesija.

..kas Tev pa smagu,meitinj?:face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):