forum.gif
Liepājas foto pasākums.....atgādinājums..;)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepājas foto pasākums.....atgādinājums..;)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.13 19:02
 citēt
Dalības maksa foto pasākumā ir 17 ls. Nauda jāieskaita kontā līdz 6.02.2013

Nauda tiks tērēta launagam un vakariņām, oficiantēm, transportam, stila studijas „Uniq”, koplietošanai domātajām telpām. Tā kā fotogrāfu skaits pārsniedz "Fontaine" atpūtas telpu ietilpību, mūsu pasākuma vajadzībām tika noīrēts restorāns "Vecais kapteinis". Restorāna interjērs ir ļoti līdzīgs Fontaine telpām. Būs arī iespēja tur fotografēt. Restorāns atrodas blakus viesnīcām.
Nomaksājuši ir gandrīz visi, taču es uzskatu, ka mans pienākums ir atgādināt, ja nu kāds ko palaidis gar "ausīm" pasākuma dienā naudu vairs nevarēs samaksāt.:face-smile:
Publicēts: 12.02.13 14:34
 citēt
uzgāju vecus jaunumus www.rekurzeme.lv...
Publicēts: 12.02.13 14:35
 citēt
Jaunāka ziņa www.rekurzeme.lv...
Publicēts: 12.02.13 14:58
 citēt
Valda izstāde bija kā bonuss Zaharina dzimenei:face-grin::face-grin:....šo izstādi dabūja piespiedu veidā apskatīt visi lūgtie un nelūgtie viesi. Tāda kā likteņa ironija, ņemot vērā autora visai strikto nostāju nac. jautājumos. Ar Ievas izstādi mums nav nekāda sakara...:).....
Publicēts: 12.02.13 19:36
 citēt
Late: Ar Ievas izstādi mums nav nekāda sakara...:).....

jums varbūt nē, bet atkal rāpājos pa trepēm :D
Publicēts: 12.02.13 20:17
 citēt
Girtsons:
Late: Ar Ievas izstādi mums nav nekāda sakara...:).....

jums varbūt nē, bet atkal rāpājos pa trepēm :D

Ko nu žēlojies, puķi un buču tač dabõji no meitenes :D
Publicēts: 12.02.13 20:24
 citēt
TAnte aiz stuura visu noskatiijaas! :D
Publicēts: 12.02.13 20:36 labots
 citēt
Late:Valda izstāde bija kā bonuss Zaharina dzimenei:face-grin::face-grin:....šo izstādi dabūja piespiedu veidā apskatīt visi lūgtie un nelūgtie viesi. Tāda kā likteņa ironija, ņemot vērā autora visai strikto nostāju nac. jautājumos. .

Tas gan noteikti bija rēcīgi , ņenot vērā ka tur bij atlīdis gan Višņakovs krievijas vēstnieks gan visādi citādu SC "Tovārišči" un druzjas , pat Zatleru Valdis ar cepurīti rokā:):) Būs taga Eltons SLAVENS plaši zināms mātuškā "Nelietis" :D ;D
Publicēts: 12.02.13 20:56
 citēt
Nu nez....man šķiet, ka viņi bija tik aizņemti ar sevi un savu sievu kažokiem, ka info par foto autoru pat neizlasīja....:face-grin:
Lai vai kā, Eltons trāpīja tieši ābolītī ar saviem foto...:face-grin:
Publicēts: 12.02.13 21:33
 citēt
Late:Nu nez....man šķiet, ka viņi bija tik aizņemti ar sevi un savu sievu kažokiem, ka info par foto autoru pat neizlasīja....:face-grin:

Skat, vēl tiks pie krutiem pasūtījumiem :)
Publicēts: 12.02.13 22:27
 citēt
Tante:
Late:Nu nez....man šķiet, ka viņi bija tik aizņemti ar sevi un savu sievu kažokiem, ka info par foto autoru pat neizlasīja....:face-grin:

Skat, vēl tiks pie krutiem pasūtījumiem :)
un ordeni dabūs :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):