Bildes:mēsls po ļubomu. varētu 10 sekundēs pierādīt, ka manam ziepim būs labākas bildes.
Labākas, bet vai kvalitatīvākas? Pašlaik lētās spogulenes ir nolaistas ziepju līmenī vai ziepji pacelti virs lētajām spogulenēm... Varu 3 sekundes pierādīt ka spogulenei ir savas nemazsvarīgas priekšrocības... P.S. Ņem kitu un krāj naudu labākiem stikliem.. 24-70 2.8 un 70-200 2.8 kad iegādāsies šos abus, tad sāc krāt labākam aparātam
mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Pauliic:mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Tā kā man bieži ir jāķer momenti, tad spogulenes 0.1-0.2 sekundes šatera lags pret ziepja/mobīlā 1-2 sekundēm ir pietiekams iemesls atstāt mobīlo kā otrā plānā imidžmeikeri. Protams nemazsvarīga ir iespēja mainīt stiklus.. ziepjiem ar plato galu viss ir +/-, bet šaurais gals vienkārši nepieejams.. da i lēcu kvalitāte.
Pauliic:mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Tā kā man bieži ir jāķer momenti, tad spogulenes 0.1-0.2 sekundes šatera lags pret ziepja/mobīlā 1-2 sekundēm ir pietiekams iemesls atstāt mobīlo kā otrā plānā imidžmeikeri. Protams nemazsvarīga ir iespēja mainīt stiklus.. ziepjiem ar plato galu viss ir +/-, bet šaurais gals vienkārši nepieejams.. da i lēcu kvalitāte.
ej nu čučēt!!! manam fuji x10 nav šatera laga un optika 28-112 2.8 iesper kitam tik spēcīgi, ka uz redzēšanos!
Ir,[/url] ir progresējuši. Un, ja uz tā riteņa kāds virsū sēž un pedāļus min, arī var nobildēt, vai slēdzis nostrādā, kad velopēdists jau attālinās rādot muguru? Tā bija ar manu ziepi, tādēļ joprojām žēl zemē nomestās naudas, lai arī gadi pagājuši.
Ir,[/url] ir progresējuši. Un, ja uz tā riteņa kāds virsū sēž un pedāļus min, arī var nobildēt, vai slēdzis nostrādā, kad velopēdists jau attālinās rādot muguru? Tā bija ar manu ziepi, tādēļ joprojām žēl zemē nomestās naudas, lai arī gadi pagājuši.
ņem vērā, ka ritenis stāv pilnīgā tumsā - vienīgā gaisma nāk no durvju šķirbas
nu ko te var dirst par ziepju fantastiskajām iespējām????? neviens man zināms ierindas pilsonis nav uztaisījis nevienu bildi kur nebūtu redzams, ka tā tapusi ar ziepi! jā, profiņš to var (varbūt), bet iedod man rokās ziepi un man ne tuvu nesanāks tas, kas ir tagad un MANI pilnībā apmierina! gaišā dienas laikā mans SONY Xperia LT22i labi aizstāj ziepi.... par šito: "vai vispār vajag sākt?" vajadzētu dot pa muti! kas tev par daļu (tu un tamlīdzīgie jau nejautā, bet augstprātīgi uzdirš)? vienam otram te derētu biežāk ieiet piem. photo.net galerijās un tad paskatīties savas! varbūt uzdosiet sev jautājumu: kam man tie tēriņi? jāpērk ziepis.... ar labu nakti!
par šito: "vai vispār vajag sākt?" vajadzētu dot pa muti! kas tev par daļu (tu un tamlīdzīgie jau nejautā, bet augstprātīgi uzdirš)? vienam otram te derētu biežāk ieiet piem. photo.net galerijās un tad paskatīties savas! varbūt uzdosiet sev jautājumu: kam man tie tēriņi? jāpērk ziepis.... ______________________________________
Tieši tā. Varētu pat iedot, tik netā visi "lieli un vareni"
dikti vainīgam jājūtās, ka uzdodās "tups" jautājums. Varētu padomāt, ka tie uzd...ēji dzimuši ar kameru rokā. kā tak sāka visi