forum.gif
Nikon kiti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon kiti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.13 20:50
 citēt
D5100 Kit + AF-S DX 18-55 VR

D5100 Kit 18-55mm VR

Protams, ka atšķirība cenā. DX ir Sigmas stikli? Un vai priekš iesācēja nepietiek ar otro, vienkāršāko variantu?
Publicēts: 05.02.13 20:55
 citēt
vai vispār vajag sākt?
Publicēts: 05.02.13 20:56
 citēt
Kāpēc gribi dislr?
Publicēts: 05.02.13 21:03
 citēt
Iztiksim bez sākt/nesākt un ieteikumiem akcijā ķert ziepeni, Bildes :)

Es vnk lūdzu Jūsu padomus, ieteikumus, ok?!

AF-S, cik noprotu ir arī otrajam variantam, kuram tas vnk nav pierakstīts klāt. Jautājiens, bija par - DX.

Spaidij - es tik apjautājos, kas šis tāds utt...
Publicēts: 05.02.13 21:23
 citēt
abi komplekti takš pilnīgi vienādi!
Publicēts: 05.02.13 21:30
 citēt
:face-grin: paldies
Publicēts: 05.02.13 21:30
 citēt
Otrajam vienkarsi nav pierakstits ne AF-S, ne DX
Publicēts: 05.02.13 21:55
 citēt
1. kādas firmas stikli tie ir? 2. DX - objektīvs, kas der tikai crop matricai
Publicēts: 05.02.13 22:17
 citēt
mēsls po ļubomu. varētu 10 sekundēs pierādīt, ka manam ziepim būs labākas bildes.
Publicēts: 05.02.13 22:27
 citēt
Apsveicu Tevi, Bildes!
Publicēts: 05.02.13 22:56 labots
 citēt
Bildes:mēsls po ļubomu. varētu 10 sekundēs pierādīt, ka manam ziepim būs labākas bildes.

Labākas, bet vai kvalitatīvākas?
Pašlaik lētās spogulenes ir nolaistas ziepju līmenī vai ziepji pacelti virs lētajām spogulenēm...
Varu 3 sekundes pierādīt ka spogulenei ir savas nemazsvarīgas priekšrocības...
P.S. Ņem kitu un krāj naudu labākiem stikliem.. 24-70 2.8 un 70-200 2.8 :super_man: kad iegādāsies šos abus, tad sāc krāt labākam aparātam :grimace:
Publicēts: 05.02.13 23:02
 citēt
ok, Gabiz. Paldies
Publicēts: 05.02.13 23:14
 citēt
mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Publicēts: 06.02.13 14:19
 citēt
Pauliic:mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Tā kā man bieži ir jāķer momenti, tad spogulenes 0.1-0.2 sekundes šatera lags pret ziepja/mobīlā 1-2 sekundēm ir pietiekams iemesls atstāt mobīlo kā otrā plānā imidžmeikeri. Protams nemazsvarīga ir iespēja mainīt stiklus.. ziepjiem ar plato galu viss ir +/-, bet šaurais gals vienkārši nepieejams.. da i lēcu kvalitāte.
Publicēts: 06.02.13 14:30
 citēt
Gabiz:
Pauliic:mazajās albuma bildēs (everyday bildēm) starpība starp dslr un normālu telefonu būs niecīga, tāpēc domāju par atbrīvošanos no visa kas saistīts ar dslr.
Tā kā man bieži ir jāķer momenti, tad spogulenes 0.1-0.2 sekundes šatera lags pret ziepja/mobīlā 1-2 sekundēm ir pietiekams iemesls atstāt mobīlo kā otrā plānā imidžmeikeri. Protams nemazsvarīga ir iespēja mainīt stiklus.. ziepjiem ar plato galu viss ir +/-, bet šaurais gals vienkārši nepieejams.. da i lēcu kvalitāte.
ej nu čučēt!!! manam fuji x10 nav šatera laga un optika 28-112 2.8 iesper kitam tik spēcīgi, ka uz redzēšanos!
Publicēts: 06.02.13 14:51
 citēt
Izklausās, ka ziepji baigi progresējuši. Bildes, kā ir ar autofokusa ātrumu vājā apgaismojumā? Un cik augsti iso ir lietojami?
Publicēts: 06.02.13 15:29
 citēt
ozols:Izklausās, ka ziepji baigi progresējuši. Bildes, kā ir ar autofokusa ātrumu vājā apgaismojumā? Un cik augsti iso ir lietojami?
var arī exif datus apskatīt. foto2.inbox.lv...
Publicēts: 06.02.13 18:50 labots
 citēt
Bildes:
ozols:Izklausās, ka ziepji baigi progresējuši. Bildes, kā ir ar autofokusa ātrumu vājā apgaismojumā? Un cik augsti iso ir lietojami?
var arī exif datus apskatīt. [url=http://foto2.inbox.lv/annir/FujiFilm-x10/DSCF4145.jpg

Ir,]http://foto2.inbox.lv/annir/FujiFilm-x10/DSCF4145.jpg

Ir,[/url] ir progresējuši. Un, ja uz tā riteņa kāds virsū sēž un pedāļus min, arī var nobildēt, vai slēdzis nostrādā, kad velopēdists jau attālinās rādot muguru? Tā bija ar manu ziepi, tādēļ joprojām žēl zemē nomestās naudas, lai arī gadi pagājuši.
Publicēts: 06.02.13 18:51 labots
 citēt
ozols:
Bildes:ar arī exif datus apskatīt. [url=http://foto2.inbox.lv/annir/FujiFilm-x10/DSCF4145.jpg

Ir,]http://foto2.inbox.lv/annir/FujiFilm-x10/DSCF4145.jpg

Ir,[/url] ir progresējuši. Un, ja uz tā riteņa kāds virsū sēž un pedāļus min, arī var nobildēt, vai slēdzis nostrādā, kad velopēdists jau attālinās rādot muguru? Tā bija ar manu ziepi, tādēļ joprojām žēl zemē nomestās naudas, lai arī gadi pagājuši.

ņem vērā, ka ritenis stāv pilnīgā tumsā - vienīgā gaisma nāk no durvju šķirbas :D
Publicēts: 06.02.13 19:24
 citēt

ņem vērā, ka ritenis stāv pilnīgā tumsā - vienīgā gaisma nāk no durvju šķirbas :D

Nu, spriežot pēc ēnām, Tu arī nedaudz izstaro gaismu.:face-grin:
Publicēts: 06.02.13 20:06
 citēt
ozols:

Nu, spriežot pēc ēnām, Tu arī nedaudz izstaro gaismu.:face-grin:
a čo, nezināji?
Publicēts: 06.02.13 21:14
 citēt
Sāksim ar to ka x10 nav gluži ziepis. Cenas kategorija arī ne visai ziepiska. Tā kā nav ko te (mazu, bet tomēr) krāniņu pirkstam pielīdzināt!
Publicēts: 06.02.13 22:33
 citēt
Gabiz:Sāksim ar to ka x10 nav gluži ziepis. Cenas kategorija arī ne visai ziepiska. Tā kā nav ko te (mazu, bet tomēr) krāniņu pirkstam pielīdzināt!
kamoon, 280 Ls nav ziepis?????????????
Publicēts: 06.02.13 22:41
 citēt
Bildes:
Gabiz:Sāksim ar to ka x10 nav gluži ziepis. Cenas kategorija arī ne visai ziepiska. Tā kā nav ko te (mazu, bet tomēr) krāniņu pirkstam pielīdzināt!
kamoon, 280 Ls nav ziepis?????????????
Ne jau cenā lieta. Norm. ziepis 70-100 Ls.. x10 fīčas ziepjiem neraksturīgas... da i pēc skata vairāk leikai līdzinās nekā ziepju traukam...
Publicēts: 07.02.13 00:08
 citēt
280 mans 5100 ķermenis maksāja :D bet priekš 3200 iso, Bildes, laba kvalitāte!!!!
Publicēts: 07.02.13 00:43
 citēt
nu ko te var dirst par ziepju fantastiskajām iespējām????? neviens man zināms ierindas pilsonis nav uztaisījis nevienu bildi kur nebūtu redzams, ka tā tapusi ar ziepi! jā, profiņš to var (varbūt), bet iedod man rokās ziepi un man ne tuvu nesanāks tas, kas ir tagad un MANI pilnībā apmierina! gaišā dienas laikā mans SONY Xperia LT22i labi aizstāj ziepi....
par šito: "vai vispār vajag sākt?" vajadzētu dot pa muti! kas tev par daļu (tu un tamlīdzīgie jau nejautā, bet augstprātīgi uzdirš)? vienam otram te derētu biežāk ieiet piem. photo.net galerijās un tad paskatīties savas! varbūt uzdosiet sev jautājumu: kam man tie tēriņi? jāpērk ziepis....
ar labu nakti!:face-wink:
Publicēts: 10.02.13 11:16
 citēt
par šito: "vai vispār vajag sākt?" vajadzētu dot pa muti! kas tev par daļu (tu un tamlīdzīgie jau nejautā, bet augstprātīgi uzdirš)? vienam otram te derētu biežāk ieiet piem. photo.net galerijās un tad paskatīties savas! varbūt uzdosiet sev jautājumu: kam man tie tēriņi? jāpērk ziepis....

:) Tieši tā. Varētu pat iedot, tik netā visi "lieli un vareni"

dikti vainīgam jājūtās, ka uzdodās "tups" jautājums. Varētu padomāt, ka tie uzd...ēji dzimuši ar kameru rokā. kā tak sāka visi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):