forum.gif
Magic Latern EOSam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Magic Latern EOSam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.13 16:15
 citēt
Varbūt kādam ir pieredze ar Magic Latern firmwari ne tikai filmēšanai, bet arī bildēšanai?
Internetā viss izskatās ļoti rožaini...

www.magiclantern.fm
www.magiclantern.fm...
magiclantern.wikia.com...
www.ixbt.com...

Paldies!

P.S.
Ja tēma bijusi forumā kādreiz iztirzāta, atvainojiet.
Publicēts: 07.02.13 17:44
 citēt
Esmu laiku atpakaļ pētijis, biju uzlicis, nezinu, man labāk tomēr patīk orģinālā programmatūra, ja salīdzināt tad princip tas pats kas izmantot Linux vai Android, nesaku ka slikti, bet tomēr vus tāds pusjēls. Un kā vienmēr orientēts vairāk uz video uz'nemšanu ne vis uz foto. Laikam esmu konservātors, bet tomēr ja foto tad foto kamera, ja video tad video kamera, a amatjorskai knipsēšanai un filmēšanai, pilnīgi pietiek ar mobilku.
Publicēts: 07.02.13 23:08
 citēt
Man it kā pietiek ar to, kas aparātā jau iekšā. Neesmu filmētājs, turklāt, nevēlos savu kameru individualizēt, pēcāk grūti pierast pie normālas kameras.
Publicēts: 07.02.13 23:13
 citēt
_AlterNative: nevēlos savu kameru individualizēt, pēcāk grūti pierast pie normālas kameras.

Pat normālu kameru var normāli individualizēt tā, ka citam tādas pašas kameras īpašniekam pirmajos mirkļos radīsies jautājumi :D
Publicēts: 08.02.13 00:08 labots
 citēt
MAN paradumss , ja ņemus svešu 1D serijas Canonu ar kuru labi būs jāstrādā UZREIZ uzmetu uz "Rupnīcas setingiem" pretējā gadījumā grūti tikt slkaidrībā "Bez instrukcijas" ko kurš funkciju un pogās salicis. Seviškī ņemot vērā kā Uldis saka "Katrs saliek pa savam" mani ta bessi ja JĀŠANCĒ kad nevari saprast KURA poga par ko atbild TAGAD :):)
Publicēts: 08.02.13 00:18
 citēt
Lunis:MAN paradumss , ja ņemus svešu 1D serijas Canonu ar kuru labi būs jāstrādā UZREIZ uzmetu uz "Rupnīcas setingiem" pretējā gadījumā grūti tikt slkaidrībā "Bez instrukcijas" ko kurš funkciju un pogās salicis. Seviškī ņemot vērā kā Uldis saka "Katrs saliek pa savam" mani ta bessi ja JĀŠANCĒ kad nevari saprast KURA poga par ko atbild TAGAD :):)

Pilnīgi pareizi, a visa tā invalidizēšana, priekš baxtītājiem, defultā, vis jav ir pa lielam salikts kā vajag, es vispār pēdējā laikā uz programmu bildēju pasūtijumus kantorim, un vis iet kā smērēts. Nu ja baigo mākslu vajag tad jā, bet ari ja bildē RAWa tad vienos vārtos, galvenais lai vis kā vajag iekadrēts un asuma dziļumi kā domāti, a krāsas un expozīcija ir sekundāras lietas , ko uzkompja var piedzīt daudz labāk ne kā kamerā.
Publicēts: 08.02.13 00:31
 citēt
1) Izmantoju priekš TimeLapse, un sledzis netika nevajadzigi nolietots.
2) Video gadijumā manta ir focus peaking!
Bet bij vel paris interesantas rotalfīčas.
Publicēts: 08.02.13 08:31
 citēt
Lunis:MAN paradumss , ja ņemus svešu 1D serijas Canonu ar kuru labi būs jāstrādā UZREIZ uzmetu uz "Rupnīcas setingiem" pretējā gadījumā grūti tikt slkaidrībā "Bez instrukcijas" ko kurš funkciju un pogās salicis. Seviškī ņemot vērā kā Uldis saka "Katrs saliek pa savam" mani ta bessi ja JĀŠANCĒ kad nevari saprast KURA poga par ko atbild TAGAD :):)

Tā ir ar tām lielajām kamerām - tām gan ir labi, savus uzstādījumus var ierakstīt atmiņas kartē un saņemot kameru no servisa vai cita bildētāja uzreiz visu atlikt vietā. Un par to individualizēšanu gan čukmaskvam negribētu piekrist - ir daudz lietu ko bieži vien ir vērts pamainīt. Tehnikas nepārzināšana kā reizi norāda uz neprofesionalitāti.
Publicēts: 08.02.13 09:57
 citēt
ak34:

Tā ir ar tām lielajām kamerām - tām gan ir labi, savus uzstādījumus var ierakstīt atmiņas kartē un saņemot kameru no servisa vai cita bildētāja uzreiz visu atlikt vietā. Un par to individualizēšanu gan čukmaskvam negribētu piekrist - ir daudz lietu ko bieži vien ir vērts pamainīt. Tehnikas nepārzināšana kā reizi norāda uz neprofesionalitāti.

Esmu izgrozijis ne vienu vien kameru gan lētā gala gan profesionālās jo bija interesanti kas lācītim vedarā, var jav būt ka man acis greizi rāda, bet lielu atšķirību neredzēju rezultātā. Protams es nebildēju iestatot zibeni pēc pēdējās štorkas, vai F pārgriezot citos ciparos, jo neredzu tam lielu vajadzību, un ari prasības psūtijumiem nav ne kādas tur īpašas, vienkārša priekšmetu bildēšana dabīgā gaismā. Ja es būtu garo expozīciju fans, vai vēl kas interesetu tad var jav būt ka censtos ko grozīt, be tā pilnīgi apmierina rūpnicas iestatijumi.
Publicēts: 08.02.13 11:17 labots
 citēt
Man, piemēram, daudz ērtāk ir, ja slēdža poga darbina tikai slēdzi, bet AF uzlikts uz citu pogu, Tā pat arī AF punktus daudz ērtāk mainīt ar joystic nekā ar tam orģināli paredzēto pogu utt. Protams, tas viss galarezultātu tas nemaina, bet ērtāka strādāšana.
chukmasoff_f:Ja es būtu garo expozīciju fans, vai vēl kas interesetu tad var jav būt ka censtos ko grozīt, be tā pilnīgi apmierina rūpnicas iestatijumi.

Kāds te garajām ekspozīcijām sakars ar iestatījumu grozīšanu?
Publicēts: 08.02.13 12:10
 citēt
backspin:Man, piemēram, daudz ērtāk ir, ja slēdža poga darbina tikai slēdzi, bet AF uzlikts uz citu pogu, Tā pat arī AF punktus daudz ērtāk mainīt ar joystic nekā ar tam orģināli paredzēto pogu utt. Protams, tas viss galarezultātu tas nemaina, bet ērtāka strādāšana.
chukmasoff_f:Ja es būtu garo expozīciju fans, vai vēl kas interesetu tad var jav būt ka censtos ko grozīt, be tā pilnīgi apmierina rūpnicas iestatijumi.

Kāds te garajām ekspozīcijām sakars ar iestatījumu grozīšanu?

Kā kāds? Tur tak visādi trokšņu slāpētāji un tam līdzīgas lietas, gašo vietu prioritāte un tā tālāk, kas uz garajām expozīcijām ir būtiski un ja vēl jepega bildē protams, RAWam pa lielam tas vis izpaliek.
A pogu ērtums tā pat AF poga ir atsevišķi gan piecīšiem gan 1 markiem
Publicēts: 12.02.13 12:02
 citēt
Uzliku Magic Latern v2.3 uz EOS 600d - vajadzēja TimeLapsi, gribēju atvieglot dzīvi.
Sanāca ciešami.
Diemžēl subjektīvu apstākļu dēļ TouTubē paraugu neieliku, var ievērtēt kā veicās citiem
youtu.be...

P.S.
Atgriezos atpakaļ uz Canon firmwares 1.0.2 :face-wink:
Publicēts: 12.02.13 17:52
 citēt
Opitis:
Diemžēl subjektīvu apstākļu dēļ TouTubē paraugu neieliku, var ievērtēt kā veicās citiem
youtu.be...

Tiem citiem veicas slikti, šiem veicās labi
vimeo.com...
Publicēts: 12.02.13 18:47
 citēt
Laikam jānopērk rozā kakla siksna kamerai. Man pietiktu ar tādu personalizēšanu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):