forum.gif
Ko labu teiksiet par šo nikonu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ko labu teiksiet par šo nikonu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.13 16:11
 citēt
www.nikon.lv...

vispār jau tehnikas apraksta tulkojums vienkārši burvīgs
Publicēts: 08.02.13 16:37
 citēt
nu ja rokas nedreb, iespējams, ka kaut ko var nošaut...
Publicēts: 08.02.13 17:10 labots
 citēt
labi ir tas ka 56mm, vajadzētu būt pietikaimi gaisham kreesla un pilnmenesi.
slikti, ka nav sarkanais punkts(regulejams).
Optiku vajag pirkt +1000 lvl, ceiss, doctor, swarovski...lētāk ir dārgāk...katrs shaviwns maksā 1,5 ls, ja nelade pats;)
Publicēts: 08.02.13 17:21
 citēt
...nodrošina platu 5,7 mm izejas zīlīti pie 10x palielinājuma, kas atvieglo šāvienu veikšanu no ļoti liela attāluma...
Ja izejas zīlīte būtu 10 mm pie 20x palielinājuma, varētu šaut no 10 km attāluma pa mērķi, kurš atrodas aiz ķieģeļu sienas.
Publicēts: 08.02.13 17:21
 citēt
kaitēkļu medības- tas skan forši.. :)
Publicēts: 08.02.13 17:24
 citēt
imgfoto:..Optiku vajag pirkt +1000 lvl, ceiss, doctor, swarovski...lētāk ir dārgāk...

Tik skarbi gan nav.. Šaušanas precizitāte galvenokārt atkarīga no šāvēja, tāpat kā fotogrāfiju no fotogrāfa.. tehnikas cenai ir otršķirīga nozīme, vairāk nosaka lietošanas ērtību, un sīkākas nianses.. :)
Publicēts: 08.02.13 17:24
 citēt
nu ja ka kaiteklju... no 2x prieksh pelekajam zhurkam liidz 10x bukam janju zaalee 300 metros :D universaalais
Publicēts: 08.02.13 17:31 labots
 citēt
nu attiecībā uz optiku ir...tieshi tik skarbi.
tāpēc, ka tad kad cilveks aizsauj garām briezhu bullim ar 16 zhuburiem, kuru ganijis visu atvaljinajumu tikai tāpēc, ka lieliskais norkonijas vai tml. temeklis biskji piesities pie koka...vinjsh sasit to pret priedi un nopērk ceisu:D
Kad sasaita visas pieshaude izlietotas patronas, veco temekli, rekularas pieshaudes, kad liekas, ka atkal kkas nav ka vajag...tad izrādās, ka liidz ceisam jau sakotnehi ir pietrūcis nieka 300-400 ls...:D

Kāds tehniskās nianses ir būtiskas, tīri tāda cilvēciska zinjkare pat radās?
Publicēts: 08.02.13 17:57 labots
 citēt
Labs mednieks neaizšauj garām arī ar lētāku optiku- viņš zin savas iespējas un nešauj ja nezin kur trāpīs.. Pati dārgākā optika nenodrošina nekādu precizitāti, ja šavējs slikts.. Protams, dārgāka ir gaišāka, precīzāk regulējama utml- tās ir tās tehniskās nianses..
Tā dārgā nodrošina neuzsišanu pa koku? :)
Publicēts: 08.02.13 18:47
 citēt
ak dies...nu protams, var tak shaut arī ar lētu optiku....tikai vislabākais pasaules snaiperis netrapis kur temes, ja visvajadzigakaja brīdī optika būs izregulejusies pēc 11. shaviena, vai kronshteins ar lufti par 25 latiem uzskruvets...:)
blaviens...tas tā pat ka "karauljnij ustav krovju napisan"...:)
Pa lielam vispār optiku nevajag...uzluek normālu punktu bez paralaksa par 100-200 lashiem un dzinejmedibam un slakteshanai pie barotavas neko nevajag...ja nu vienīgi 3. paaudzes nakts temekli:D
Publicēts: 08.02.13 18:54
 citēt
fignja tas viss. mees armijaa desanta bataljonaa komandieriem braucām medīt un vālējām ar īso kalašņikovu. izmauc aptveri un pāris cūkas rokā. tikai no doicheru policijas bija jaabeeg ar uraalu pa kartupelju lauku - tur arii tas wartburgs palika :D
Publicēts: 08.02.13 21:04
 citēt
nu jaa...nekas nestāv klāt chiekurenei pie barotavas pilnmenesii:D
Publicēts: 08.02.13 21:40
 citēt
eh man kā nikon īpašniekam, laikam tomēr būs jāmeklē kāds cits brends...

Minētais Zeiss Victory nav slikts, bet dārgs maita...

Kādus vēl brendus visuzinošā fotoblog saime man ieteiks?
Publicēts: 08.02.13 21:42
 citēt
Pinus:Labs mednieks neaizšauj garām arī ar lētāku optiku- viņš zin savas iespējas un nešauj ja nezin kur trāpīs.. Pati dārgākā optika nenodrošina nekādu precizitāti, ja šavējs slikts.. Protams, dārgāka ir gaišāka, precīzāk regulējama utml- tās ir tās tehniskās nianses..
Tā dārgā nodrošina neuzsišanu pa koku? :)

šis jau skan līdzīgi taj tēzei par lielu fotomeistaru un ziepīti...

realitātē ir tā ka fotomeistari tomēr izvēlas labas fotokameras, tāpat labi šāvēji un labi mednieki izvēlas labu optiku...
Publicēts: 08.02.13 22:22
 citēt
Luxferre:

realitātē ir tā ka fotomeistari tomēr izvēlas labas fotokameras, tāpat labi šāvēji un labi mednieki izvēlas labu optiku...

Protams! Katrs pēc savām iespējām.. Mans komentārs bija par to, ka tehnikas cena negarantē rezultātu.. Arī fotopasaulē mūsdienās netrūkst tādi, kam maciņš ļāvis sapirkt dārgus aparātus, bet bildes pilnīgi nekādas..
Publicēts: 08.02.13 22:40
 citēt
Luxferre:eh man kā nikon īpašniekam, laikam tomēr būs jāmeklē kāds cits brends...

www.schmidtundbender.de...

www.docter-germany.de...

www.swarovskioptik.us...
Publicēts: 08.02.13 22:44
 citēt
Pinus:
Luxferre:

Protams! Katrs pēc savām iespējām.. Mans komentārs bija par to, ka tehnikas cena negarantē rezultātu.. Arī fotopasaulē mūsdienās netrūkst tādi, kam maciņš ļāvis sapirkt dārgus aparātus, bet bildes pilnīgi nekādas..

Rezultāts visiem būs viens - noteikti nomirsim.

Tehnikas cena garantē kvalitāti un nevajag sevi mānīt, ka tā nav:) Protams ja nav kas no rokas nopirkts no psrs laikos ražotā uz slepenās līnijas un ar sērijas numuriem, kurus tikai partijas elite varēja ieādāties ;D
Publicēts: 08.02.13 23:33
 citēt
imgfoto:
Luxferre:eh man kā nikon īpašniekam, laikam tomēr būs jāmeklē kāds cits brends...

www.schmidtundbender.de...

www.docter-germany.de...

http://www.swarovskioptik.us/en_us/products/rifle-scope_z5

visi tevis minētie ir Zeiss cenu klasē...
Publicēts: 09.02.13 06:44
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):