forum.gif
Sutas balss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sutas balss
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.07 01:14
 citēt
Ir kāds, kurš arī dosies uz turieni no šīs auditorijas?
Ja jā, tad dod ziņu, nebūšu vienīgais.

www.sutasbalss.tk
Publicēts: 09.06.07 01:35
 citēt
Jā es ar braucu!
Publicēts: 09.06.07 02:38
 citēt
nu bļe, ceņņiks gan nepajokam :shock: :shock:
Publicēts: 09.06.07 12:01
 citēt
otrais lielākais pasākums alūksnē, pēc kapusvētkiem

:D
Publicēts: 09.06.07 12:50
 citēt
Kapu svētki VS panku fests.

Johh.

Nu labi. Tad konkrēti brauc tikai matrixlv un tas viss?

Nu ko, tad mums tur būs jātiekas. Meklēju kompāniju, jo nezinu vai tie, kurus esmu sarunājis vispār nepādomās.
Publicēts: 09.06.07 15:39
 citēt
Nu es pat braucu no Ventspils, nu sanāk otrs Latvijas gals, bet tas nekas! :D
Nu mani vares atpazīt viegli staigāšu ar Nikonu d50! :)
Publicēts: 09.06.07 17:46
 citēt
Matrixlv, tev būs arī kur nolikt to kameru? Vienīgais iemesls, kāpēc es neņemu ir tāds, ka negribēšu pa nakti teltī atstāt. (pat, ja gulēšu iekšā, tas neko nemainīs. Esmu dzirdējis arī dažādus gadījumus, par zagšanu)
Publicēts: 10.06.07 10:59
 citēt
Matrixlv, tev būs arī kur nolikt to kameru? Vienīgais iemesls, kāpēc es neņemu ir tāds, ka negribēšu pa nakti teltī atstāt. (pat, ja gulēšu iekšā, tas neko nemainīs. Esmu dzirdējis arī dažādus gadījumus, par zagšanu)

Tieši šo arī iedomājos. It kā labprāt aizbraukt, bet bez kameras negribas braukt un kamēr nav 4 riteņi zem pakaļas, šitādos pasākumos nav kur droši atstāt mantas. Varbūt nākamvasar...
Publicēts: 10.06.07 20:25
 citēt
Mes braucam no ventspils kadi 30cilvekis, teltis ceļam, aplī un uzmanam viena otru telti, jo muziķi ar baruc no ventspils un itkaa tiem būtu kur atstaat ģitāras bet ar riskanti, ka nenosper no tas ēkas! Tapēc jaņem lidzi atslēdziņa kad iet gulēt uzliek telti atslēgu priekšā! Nu viszmaz kaut kas.
Nu es ar to reiķinos ka es nedzeršu, ja ņemu līdzi kameru! Nu risks jau vienmer pastāv, bet vienkarši zinu ka kadrus tur labos vares ķert! :)
Publicēts: 10.06.07 20:39
 citēt
Mes braucam no ventspils kadi 30cilvekis, teltis ceļam, aplī un uzmanam viena otru telti, jo muziķi ar baruc no ventspils un itkaa tiem būtu kur atstaat ģitāras bet ar riskanti, ka nenosper no tas ēkas! Tapēc jaņem lidzi atslēdziņa kad iet gulēt uzliek telti atslēgu priekšā! Nu viszmaz kaut kas.
Nu es ar to reiķinos ka es nedzeršu, ja ņemu līdzi kameru! Nu risks jau vienmer pastāv, bet vienkarši zinu ka kadrus tur labos vares ķert! :)

:lol: :lol:
attieksmīte super!!
Publicēts: 10.06.07 20:45
 citēt
Mes braucam no ventspils kadi 30cilvekis..

Oho, šitāds bars! :D Ar sabiedrisko?
Publicēts: 10.06.07 21:06
 citēt
nop irejam autobusu! :P
Publicēts: 10.06.07 21:11
 citēt
Ventspils Über Alles
Publicēts: 10.06.07 23:04
 citēt
Nu labi
Es neņemšu kameru. Vienkārši dzeršu.

Tāpat atradu arī kompāniju, kura brauks, tāpēc zinu, būs man ar ko kopā braukt un ar ko kopā uzturēties tur.
Bet tevi ganjau ka tā pat satikšu.

Turās beibes.

P.S. Aizbraukšu mājās un gandrīz uzreiz arī būs Muse. Kruta.
Publicēts: 10.06.07 23:12
 citēt

P.S. Aizbraukšu mājās un gandrīz uzreiz arī būs Muse. Kruta.

Jā, Muse! 8)
Publicēts: 11.06.07 12:51
 citēt
Ieva tu ar brauksi uz Muse? Feini.

Mana biļete stāv ierāmēta pie sienas.
Publicēts: 11.06.07 12:54
 citēt
Braukšu. Mana fanu zonas :) biļetīte gan mājās mētājas atvilktnē :D
Publicēts: 16.06.07 17:23
 citēt
Uz Sutenieku es gan nebraukšu, jo esmu Vācijā, nu man tā šiki sanāk, trīs gadus pēc kārtas uz turieni netikt, jee.

Un šogad tur gluži nebūs panku fests, lai arī visi vairāk vai mazāk to tā uzskata (:

ū, Ventspilnieki, jums ir tas trakais autōbuss, par kuru vēl katram 15ls jāmaksā, vai arī jūs kādu citu dabūjāt?

+aizslēgta telts zagļiem bieži vien ir vēl lielāks vilinājums un telts, kā zināms nav no ķieģeļiem, viens naža šviukts un cauri ir.
Bet vispār, es joprojām nesaprotu, kā tādos pasākumos savējie spēj apzagt savējos. :|

Akjā, un par fotōbloga tēmu bezmazvai, grupa Monologs Divatā foršu konkursu izsludinājuši - ar brīvbiļetēm balvās - www.hc.lv...

10ls jau ir bišk uzskrūvēti, jācer, ka pārējie festi ko tādu nedomās darīt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):