piekrītu - ar dažām niansēm varētu teikt - draudzīgs lietotājam
PS ja ņemj ziepjus, man iepatikušies PANASONIC superzoom klases ziepji videokameras - tikai SONY !!!
var vēl izanalizet - burtus - noreducejot uz cipariem un tad kopējo summu - kāds planēta pēc vēdiskās astroloģijas izveidojās Visas nulles - jebkuros nosaukumos - ir sliktas labās planētas ir tikai divas 3 Jupiters un 6 Venera Komunikācijas - 5 jeb Merkurijs
Ja līdzi ir sviestmaizes un bumba, tad vari būt drošs, ka peldbikses paspēs izžūt, kamēr tās liks somā. Un vēl - tās var ielikt polietilēna maisiņā un mans Pentaxis nebaidās pat no mazgāšanas dušā. www.youtube.com...
Schneider:Ja līdzi ir sviestmaizes un bumba, tad vari būt drošs, ka peldbikses paspēs izžūt, kamēr tās liks somā. Un vēl - tās var ielikt polietilēna maisiņā un mans Pentaxis nebaidās pat no mazgāšanas dušā. www.youtube.com...
Vot bļāviens!Vajadzēja taču iedomāties un iepirkt kādu pārīti ar agdamu,lidiju vai voldzinieku!Suvenīriem.Zin ku šiki būtu tagad salikt rindiņā uz kamīna!
viecha:Vot bļāviens!Vajadzēja taču iedomāties un iepirkt kādu pārīti ar agdamu,lidiju vai voldzinieku!Suvenīriem.Zin ku šiki būtu tagad salikt rindiņā uz kamīna!
Agdamu noteikti var Pārējos neesmu meklējis un netīšām redzējis