Sēžu ebajā un esmu apjucis. Kāds varētu man vienkāršiem vārdiem pāris teikumos pateikt priekšā vai ir gana šopā ar bamboo par 60 eiro vai vajag ko vairāk??? Paldies.
Man darbā ir Intuos4 un mājās kad pirku pietaupīju naudu un iegādāju Bamboo Touch.
Principā ar Bamboo pietiek, bet klaviatūru gluži prom stumt nevarēsi jo ar Bamboo nav iespējams nokonfigurēt pogas takā tu vēlies. Principā viņu ir ļoti maz. Intuos, turpretim var sakonfigurēt priekš katras programmas savādāk un var strādāt tikai ar planšeti un neizmantojot klaviatūru.
Bet, ja primāri nepieciešama planšete tikai priekš maskēšanas un zīmēšanas tad ar Bamboo vajadzētu būt pietiekami.
Ā.. Bamboo pildspalva man tā ne pārāk. Visa plastmasīga un kaut kā rokā ilgi nav ērti turēt.
Atkarībā ko vēlies darīt. Ja bildes šopā labot, tad ar prastāko pietiek atliektiem galiem. Ja "gleznot", tad gan jādomā par ko nopietnāku.. Pats gadus 8-9 atpakaļ iegādājos bija (ir, brāļa meita datorā puķītes zīmē) gana labs, vienīgais A4 ir par lielu, ar pusi (A5/B5) būtu vairāk nekā pietiekami...