Vajadzēja tērēt laiku, reģistrēties, lai šo "priekavēsti" paziņotu???? Tad jau tam FHM nemaz tik spoži nav, var "cerēt", ka to superbalvu, neizdosies saņemt... UN ko fotogrāfs elkorā pa štrunta simtnieku nopirkt var?, vienu draņķīgu filtru?
Elmarss:Vajadzēja tērēt laiku, reģistrēties, lai šo "priekavēsti" paziņotu???? Tad jau tam FHM nemaz tik spoži nav, var "cerēt", ka to superbalvu, neizdosies saņemt... UN ko fotogrāfs elkorā pa štrunta simtnieku nopirkt var?, vienu draņķīgu filtru?
Ej nu, UV vai Protector filtru par 100-nieku var nopirkt labu labo, tik neticu, ka kāds dzīvos bez vajadzīgā filtra, gaidot, kad FHM izsludinās konkursu un tad, novinnējot to, tiks pie ilgi kārotās mantas.
Kārtīgi izrēcos Tie čaļi tupie glamurščiki laikam visi ar vienu rievi suro komplexsu uz jeņķu komixsiem , viens cirvis bija Gudris-Stulbis daudzkur figurēj kā "Johny Bravo" šitas tads pats ar vienu rievu laikam no lāpstas Alekss Dinamo Reāls reciens , fantāzija ne kripatas
štrunts par elkora dāvanu kartēm. tā nav sliktākā vieta kur publicēties. cik zinu, tas fhm ir 40? valstīs un visas redakcijas regulāri apmainās (barters) vai pērk viens no otra veiksmīgākās fotosesijas. LV situācijā - arī tā ir iespēja ne tikai fotogrāfiem, bet arī modelēm
VValdis:Jā, un aprecas, lai par seksu nav jāmaksā. Sviestaini apgalvojumi.
Mani noverojumi un dzives pieredze gan liecina ka racionālāk ir maksāt par sexu nekā apgrūtināt sevi ar paragru vai neapdomigu , traucejošu precešanos. Tā viena no realākām lietam kas man patika pie maniem Fraņču kolēēgiem jauniem dzekiem , šie visi bij apsesti ar rezultaiem karjeram merkjiem ari vienmer pa brīdim paradijas "Draudzenes"tadas modeļu tipa skaistules kā no FHM vāka reāli domaju ka šiem tadas piestavošās draudznes kamer reiz baigi aizsvinejamies pie viena majas ta lidz ritam dzeks finišā ierasti lietišķi noreķinajas ar beibi un sarunaja nakamo reizi Vienkarsji stuentes un skolnieces kuras "Pieradušas pelnīt pašas" , dzeks nevis draugs bet vienigais klients , LIETIŠĶI
Mani noverojumi un dzives pieredze gan liecina ka racionālāk ir maksāt par sexu nekā apgrūtināt sevi ar paragru vai neapdomigu , traucejošu precešanos.
Izklausās jau skaisti, bet rungai, ka vienmēr ir otrs gals. Precētie dzīvo ilgāk. Kaut kur pat lasīju formulu- par katriem 5 vecpuisībā nodzīvotiem gadiem no vidējā statistiskā mūža ilguma savā reģionā, lūdzu, atskaitiet 1 gadiņu nost! Sekojoši: 40 gadi vecpuisībā= 8 gadi no dzīves nost! Laikam jau lieta ir stresā - dabūšu/nedabūšu, sanāks/nesanāks....
man pazīstams vīrs, kurš visu nedēļu garas stundas rukā, teica tā- sieva sanāk stipri dārgi... un ja vēl gribi tādu jaunāku un smukāku, tad mega dārgi. Viņa princips bija algot nedēļas nogalei meiteni, kura gan kaut ko vienkāršu ēst uztaisīs, gan traukus nomazgās un dvēseli sasildīs, bet darba dienās nezāģēs un ēst neprasīs