forum.gif
Oriģināls fotoprojekts!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Oriģināls fotoprojekts!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.13 16:07 labots
 citēt
Savdabīgu darbiņu jau otro reizi uzsācis fotogrāfs Luca Rossini - 365 dienas katru dienu, nevienu neizlaižot, uztaisīt 1 bildi ar jauno Sony RX1 (pirms tam bija 365 bildes ar NEX-7)
www.lucarossini.it...
Te 1. bilde ar Sony RX1 (pašportrets)

(Visas 365 NEX-7 bildes linkā atrodamas)
Publicēts: 14.02.13 16:27
 citēt
Jāāā,no točna pasaulē vēl neviens nav bildējis visu gadu pa bildei dienā.Tas nu tiešam ir kas oriģināli unikāli nebijis.

P.S. es neironizēju,es ļauni ņirgājos.
Publicēts: 14.02.13 16:29
 citēt
60uz5komats6:Jāāā,no točna pasaulē vēl neviens nav bildējis visu gadu pa bildei dienā.Tas nu tiešam ir kas oriģināli unikāli nebijis.

nu bļ... tak - b et neviens to vēl nav publiski izkladzinājis, ka ar sony HVZ1.

jautājums tik, vai man vienam liekas, ka šim ap galvu ir sarkans P aptīts...
Publicēts: 14.02.13 16:54
 citēt
Labāk būtu nebildējis ar to x1 365 dienas un 366 dienā viņu izmestu un šogad tāpat ar X2 :D
Publicēts: 14.02.13 19:36
 citēt
Man domāt skaļš pirdiens kocertā būs kudī "oriģinālāks"...:face-devil-grin:
Publicēts: 14.02.13 21:22
 citēt
Ja cilvēciņš ar šādu lietu nekad nav saskāries, neko par tamlīdzīgim projektiem nav dzirdējis vai lasījis, tad tas viņam tik tiešām varētu šķist oriģināls. Tik par šādiem cilvēkiem mans vecaistēvs teica, ka šamie ir mucā auguši un pa spundi baroti..
Publicēts: 14.02.13 21:33
 citēt
Man gan neliekas nekas slikts.Ja tikai izdodas uzturēt kaut kādu līmeni 365 dienas gadā.Nav nekas nedzirdēts,protams,bet tik vienkārši tas nemaz nav.Man daudz vairāk smīdina tie varoņi,kas vakarā lielās,ka šodien uzšķēluši 1000 kadrus.Un tie,kam slēdža resursa pietiek pusgadam.:face-wink:
Publicēts: 14.02.13 21:52
 citēt
viecha:Man gan neliekas nekas slikts.Ja tikai izdodas uzturēt kaut kādu līmeni 365 dienas gadā.Nav nekas nedzirdēts,protams,bet tik vienkārši tas nemaz nav.Man daudz vairāk smīdina tie varoņi,kas vakarā lielās,ka šodien uzšķēluši 1000 kadrus.Un tie,kam slēdža resursa pietiek pusgadam.:face-wink:

Mani jau arī, kā zvērinātu sliņķi, tieši šī disciplinētības ideja piesaistīja (protams, ja vien nešmaucas!)
Publicēts: 14.02.13 21:57
 citēt
Po*uj, galvenais uzdirst ka kāds uzdrošinājies uzsākt jaunu topiku par kaut ko, kas pašam neinteresē.
Publicēts: 14.02.13 22:18 labots
 citēt
GunarsII:
viecha:Man gan neliekas nekas slikts.Ja tikai izdodas uzturēt kaut kādu līmeni 365 dienas gadā.Nav nekas nedzirdēts,protams,bet tik vienkārši tas nemaz nav.Man daudz vairāk smīdina tie varoņi,kas vakarā lielās,ka šodien uzšķēluši 1000 kadrus.Un tie,kam slēdža resursa pietiek pusgadam.:face-wink:

Mani jau arī, kā zvērinātu sliņķi, tieši šī disciplinētības ideja piesaistīja (protams, ja vien nešmaucas!)

nospiest vienreiz 24/7/364 pogu ir sūds, salīdzinājumā ar mežcirtēja, gaterščika, celtnieka, krāvēja utaml profesiju ikdienu.
PS arī es redzu daiktu uz galvas, tas ir very krietiv...
Publicēts: 14.02.13 22:48
 citēt
Tieši tāds pats sūds ir 1000 reizes dienā nospiest podziņu.Salīdzinot ar svarcēlāja piepūli.:face-grin:
Publicēts: 14.02.13 23:07
 citēt
rihrds:Po*uj, galvenais uzdirst ka kāds uzdrošinājies uzsākt jaunu topiku par kaut ko, kas pašam neinteresē.
muuuuuuuuuuuuuuuu
Publicēts: 14.02.13 23:13
 citēt
Nujā, pašas bildes jau fotoblogā maz kādu interesē, bet es par to, ka tam Lukam tomēr ir ļotI daudzveidīgas bildes. Nu reku tāda vienkārša - džeks bijis pa Ziemassvētkiem baznīcā
Publicēts: 15.02.13 09:27 labots
 citēt
viecha:Tieši tāds pats sūds ir 1000 reizes dienā nospiest podziņu.Salīdzinot ar svarcēlāja piepūli.:face-grin:

pilnīgi garām - to es tev saku kā bijušais svarcēlājs. Ir gadījies tā uzvilkties ka tai sekundē pat nesajūt slodzi. Smagi ir mēneši un gadi, kas paiet gatavojoties.
Publicēts: 15.02.13 09:58
 citēt
Bildes:
60uz5komats6:Jāāā,no točna pasaulē vēl neviens nav bildējis visu gadu pa bildei dienā.Tas nu tiešam ir kas oriģināli unikāli nebijis.

nu bļ... tak - b et neviens to vēl nav publiski izkladzinājis, ka ar sony HVZ1.

jautājums tik, vai man vienam liekas, ka šim ap galvu ir sarkans P aptīts...

Ir, ir tur ap galvu P****s aptīts :face-devil-grin:
Publicēts: 15.02.13 09:59
 citēt
GunarsII:Nujā, pašas bildes jau fotoblogā maz kādu interesē, bet es par to, ka tam Lukam tomēr ir ļotI daudzveidīgas bildes. Nu reku tāda vienkārša - džeks bijis pa Ziemassvētkiem baznīcā

Vai Tu autortoiesību atlīdzību samaksāji paņemot svešu fotogrāfiju un ieliekot to blogā pašam autoram nezinot??? :face-glasses::big_smile:
Publicēts: 15.02.13 14:58
 citēt
dalabonbongas:

Vai Tu autortoiesību atlīdzību samaksāji paņemot svešu fotogrāfiju un ieliekot to blogā pašam autoram nezinot??? :face-glasses::big_smile:

Protams, nē, bet domāju, ka autoram tieši tā viss ir iekalkulēts - atverot bildi lielāku, attēla info vairs nedod, bet saka "visas tiesības aizsargātas":face-smile::face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):