forum.gif
Kāpēc ir tik liela atšķirība cenās.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc ir tik liela atšķirība cenās.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.13 16:25
 citēt
Sāku skatīties jaunas kameras salidzini.lv man ir jautājums kā var būt tik lielas atšķirības cenā maksājot itkā par vienu un to pašu kameru, nu gan jau netikai kameru bet vispār. kā tas var būt? vai viņi lohus meklē vai vnk kas lētāks ar to kkas nav kartībā? piem 5d mk2 ir pa 1120 elektroniks.lv... un 1400ls tehnoshop.lv... bet ai tikai body to ta es saprotu. vai vaina ir baterijas vai kamī vai vnk meklē lohus? paldies
Publicēts: 15.02.13 16:35
 citēt
otrajiem lielākas ģimenes, vairāk vajag..:D
Publicēts: 15.02.13 16:36
 citēt
talavietis:otrajiem lielākas ģimenes, vairāk vajag..:D
tā jau sāk likties. ;)
Publicēts: 15.02.13 16:39
 citēt
pupiks:Sāku skatīties jaunas kameras salidzini.lv man ir jautājums kā var būt tik lielas atšķirības cenā maksājot itkā par vienu un to pašu kameru, nu gan jau netikai kameru bet vispār. kā tas var būt? vai viņi lohus meklē vai vnk kas lētāks ar to kkas nav kartībā? piem 5d mk2 ir pa 1120 elektroniks.lv... un 1400ls tehnoshop.lv... bet ai tikai body to ta es saprotu. vai vaina ir baterijas vai kamī vai vnk meklē lohus? paldies
a Tu paprasi pirmajiem - vai ir. vinji teiks - jaapasuuta. peec tam atzvaniis, ka cena mainiijusies. taatad - lohs :D
Publicēts: 15.02.13 16:40
 citēt
Bildes:
pupiks:Sāku skatīties jaunas kameras salidzini.lv man ir jautājums kā var būt tik lielas atšķirības cenā maksājot itkā par vienu un to pašu kameru, nu gan jau netikai kameru bet vispār. kā tas var būt? vai viņi lohus meklē vai vnk kas lētāks ar to kkas nav kartībā? piem 5d mk2 ir pa 1120 elektroniks.lv... un 1400ls tehnoshop.lv... bet ai tikai body to ta es saprotu. vai vaina ir baterijas vai kamī vai vnk meklē lohus? paldies
a Tu paprasi pirmajiem - vai ir. vinji teiks - jaapasuuta. peec tam atzvaniis, ka cena mainiijusies. taatad - lohs :D
nopietni viņi tā dara? hmm bet ja rāda ka ir viens uz vietas. tad var arī nebūt?
Publicēts: 15.02.13 16:45
 citēt
pamatā jau visi smeļ no vienas bāzes. Ja bāzē nav, tad mēģina no kaut kurienes vēl uzsūtīt. Tas, ka raksta "uz vietas" ... visdrīzāk nozīmē, ka bāzē ir..
Publicēts: 15.02.13 16:49
 citēt
Ir veikali, kur tirgo preces, kurā uz kastes rakstīts for USA and Canada, tur milzīgs tirgus, cenas pašas par sevi zemākas. Kādā vīzē tas viss dabūts šurp, mani neinteresē, veikals dod savu garantiju, man ar to pietiek.
Publicēts: 15.02.13 17:05 labots
 citēt
Nu..salidzinot abus neta veikalus...

vienam ieiej mājas lapā a tur tumšs kā...LV ceļu nākotne. Iespējams pats ofiss kaut kur 10km no Rīgas centra, vajadzēs kādreiz sazvanīt, bača izbeigsies, bet nedabūsi rokā. Tikpat labi var būt arī pilnīgi pretēji, nesen ar draugu gandriz pie viena uz dzīvokli ciemos bijām, bet pa kādiem 50Ls lētāk kā citur ar visām garantijām, kvītīm u.t.t. Un arī ar sazvanīšanu nav problēmu. Taka negribētu nevienu nolikt, ir iespējams arī skaisti bez glamūra.

otro bodi uzreiz var sazvanit, pakonsultēt, pilns ar telefona nummuriem, automātiskajiem atbildētājiem :D. Tuvu centram, var aiziet uz ofisu un vēl ar čaju pacienās. Twitteris un feibuuks..., kadam jau tas viss ir jāuztur ikdienā.

Tā nu arī sāk veidoties cenas, jo algas, īres un par čaju ir jāmaksā. Un ja vēl piezvanot uz interneta bodi atbild seksīga meitenes balss, pilna laime tad.

Vēl variants, ka nekas nav tā kā iepriekš rakstīts un vnk ieliek pa lētuci, jo tiešām ķer uz muļķi un piezvanot viss ir savādāk.

Citiem atkal ir bik problēmas ar preču cenu apdeitošanu.
Publicēts: 15.02.13 17:13 labots
 citēt
"Ja preces ir mūsu noliktavā, tad no pasūtījuma apstiprināšanas brīža, Jūs to saņemsiet 1-30 darba dienu laikā."
Labais humors, cilvēciņi laikam gliemežu vilkmes pajūgus izmanto.. Vai tā noliktava Ķīnā.:face-smile:
Konkurenti savukārt ņiprāki:
"Parasti prece tiek piegādāta darba dienās 1 līdz 3 darba dienu laikā no pirkuma apstiprināšanas momenta.":face-grin:
Publicēts: 15.02.13 17:21
 citēt
Ir divi pārbaudīti i-veikali. 1) laptop.lv. 2) pasuti.lv. :face-smile: Pēdējo pirkumu nupat veicu kimko.lv. Iemesls - viņiem vienīgajiem objektīvs bija uzreiz saņemams ofisā. Adrese viņiem tāda interesnta - Brīvibas gatve 201. Vai nevienam nešķiet dzirdēta (Elkor)? Viss - līmenī, iesaku pašiem pārliecināties. Ari aizgāju pēc paziņas rekomendācijas.:face-smile:
Publicēts: 15.02.13 17:27
 citēt
Jaskatās baigi līdzi, ko saņem ofisā, jo reizēm fočiki ir uz vietas ar iemeslu.
Forši, ja slēdzi var nočekot pirms pirkšanas. Arī paziņu rekomendācija :)
Publicēts: 15.02.13 17:30
 citēt
Voldemorts:Ir divi pārbaudīti i-veikali. 1) laptop.lv. 2) pasuti.lv. :face-smile: Pēdējo pirkumu nupat veicu kimko.lv. Iemesls - viņiem vienīgajiem objektīvs bija uzreiz saņemams ofisā. Adrese viņiem tāda interesnta - Brīvibas gatve 201. Vai nevienam nešķiet dzirdēta (Elkor)? Viss - līmenī, iesaku pašiem pārliecināties. Ari aizgāju pēc paziņas rekomendācijas.:face-smile:

Ir vismaz pāris duči labāku veikalu, arī ārpus Latvijas, netā netikai fototehniku pērk, laptops interesants ar savu internetveikaliem neraksturīgo iespēju izvēlēties no vairākiem (objektīviem) vienu, un vēl neraksturīgāko pārdevēju kompetenci fototehnikā.:face-smile:
Publicēts: 15.02.13 18:07
 citēt
Visu fototehniku esmu pircis Latvijā, izmantojot salidzini.lv.
Viennozīmīgi varu teikt, ka lētajam galam prece ir jāgaida, neatkarīgi no tā, ko tur raksta - ir bāzē vai nav.
Otrs nozīmīgs faktors ir garantija. Canon centrā cenas ir "labas", bet ir garantija. Daudzi kantori preci pārdod lētāk, bet garantijas gadījumā preci var nest tikai pie viņiem, ar visām no tā izrietošām sekām. Pats cenšos pirkt lētāk, cerot, ka garantiju izturēs. Canons parasti iztur, izņemot macro 100mm/2.8L. Itkā to objektīvu vajadzēja sūtīt uz Japānu u.t.t. Tā vismaz man skaidroja kantorī, kur to pirku. Atteicos no ši garā pasākuma un atdevu Canon servisā. Njā......hmm....... 230ls......ku, kū....... :(((
Publicēts: 15.02.13 18:08
 citēt
Voldemorts:Ir divi pārbaudīti i-veikali. 1) laptop.lv. 2) pasuti.lv. :face-smile: Pēdējo pirkumu nupat veicu kimko.lv. Iemesls - viņiem vienīgajiem objektīvs bija uzreiz saņemams ofisā. Adrese viņiem tāda interesnta - Brīvibas gatve 201. Vai nevienam nešķiet dzirdēta (Elkor)? Viss - līmenī, iesaku pašiem pārliecināties. Ari aizgāju pēc paziņas rekomendācijas.:face-smile:
ja visu esmu pircis laptopā pašlaik un skatos tur arī cena norm 2mk. varbūt kāds zin vai tur nav iespējams arī ko runāt? esmu dzirdējis ka tā itkā darot tikai kur hwz. ;)
Publicēts: 15.02.13 18:11
 citēt
ja visu esmu pircis laptopā pašlaik un skatos tur arī cena norm 2mk. varbūt kāds zin vai tur nav iespējams arī ko runāt? esmu dzirdējis ka tā itkā darot tikai kur hwz. ;)

Runāt var visur. Pat Canon centrā..:face-wink:
Publicēts: 15.02.13 18:18
 citēt
Marix:
Pat Canon centrā..:face-wink:
tad jau būs jāaizlaiž ciemos. ;)
Publicēts: 15.02.13 22:11
 citēt
pat Vācijā es kaulējos, ja man labs garīgais... nu pārtikas veikalā gan kauns :D
Publicēts: 15.02.13 23:33
 citēt
BM ir pazīstams, tur maksā 1118 ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):