Sievietēm savi būtiski plusi kas večiem nepiemīt , taka no pārdesmit gadu pieredzes ja runa ir par "Universālu darbinieku " asistentes meitenes ir racionālāka izvēle. Krāvējs -nastu nesējs nebūt nav BŪTISKA asistenta darba daļa līdz ar to "Muskuļu spēks" nav prioritāšu sarakstā taču intelekts un domāšanas spējas un veicamajam darbam noderīgas profesionālas iemaņas būtiska veiksmīgas sadarbības faktors. Vajadzīgs krāvējs tos var lēti nolīgt atsevišķi vienreizējiem darbiem. Savukārt uzticamas "Smadzenes" kas ātri un perfekti domā gan der turēt tuvumā audzēt to kapacitāti un iespējas. Beigās sanāk labi kolēģi arī kad ceļi šķiras vietā jau cits asistents. Pietam ja specifiski pasūtītāji , tad sievietes daudz adekvātāk uztver klientu vēlmes un prasības piemēram pēc konfidencialitātes , nekā plātīgi ambiciozi pāķi vai slavaskāri dzekiņi kuri muti neprot turēt grib palielīties ar katru "Pilsētas piedzīvojumu" .
tas viss var būt, luni, es gan neko īpaši atšķirīgu neredzu mutes turēšana ziņā starp sievietēm un vīriešiem, tas atkarīgs nevis no dzimuma bet jonkrētās personas pieredzes, izpratnes, rakstura utt.
Gan jau lielo lomu spēlēs fotogrāfa individuālais komunikācijas modelis. Man darbā teiksim šodien novēršot kārtējo avāriju ar degvielas noplūdi ,asistēja veči,kuri no pusvārda saprot,ko darīt. Ir bijuši citi darbi,kurus esmu uzticējis asistentei,un skaidri zinu ,ka viņa to darīja labāk nekā es varētu. Ja sieva kādreiz piepalīdz ar gaismu,tad grūti. Viņa diezgan labi redz momentus un sāk jaukties procesā.
fotogrāfs vīrietis un asistente sieviete psiholoģiski efektīvāk iedarbojas uz klientu nekā vīrietis/vīrietis vai sieviete/sieviete... sākot no visādiem seksuālas dabas aizspriedumiem, beidzot ar mūsdienu sabiedrības uzskatiem
viencmuzikanc:fotogrāfs vīrietis un asistente sieviete psiholoģiski efektīvāk iedarbojas uz klientu nekā vīrietis/vīrietis vai sieviete/sieviete... sākot no visādiem seksuālas dabas aizspriedumiem, beidzot ar mūsdienu sabiedrības uzskatiem
PRECĪZI ! Viens no galvenajiem iemesliem šai biznesa specifikā !
Ot kā tu uzbildēsi mentu apsargātu vietu bez smukas asistentes , nekā , bet ŠITĀ mierīgi
Sievietei asistentei ir tikai 2 truukumi. Turpretii viirietim to ir krietni vairaak. Pie tam pats esmu viirietis un varu kompenseet sievietes viirishkos truukumus kas saistiiti ar smagajaam somaam
Tātad rezumējot sieviešu priekšrocības: 1. spalga balss(rihrds); 2. labi redz un jaucas procesā(Rolands); 3. fotogrāfs neizskatāspēc geja(viencmuzikants); 4. māņu aksesuārs(Lunis); 5. tikai divi trūkumi(andre).
Pat visvienlīdzīgākajās sabiedrībās neviens nekad nevar piespiest priekšniekam ņemt padoto sievieti, ja viņš tā vēlas. var gari spriedelēt un izdomāt visādus attaisnojumus, bet tā nu tas ir. Man, par provi, sievietes patīk labāk par vīriešiem - visos aspektos un kā darba devējs es varu izdabāt savām iegribām kā vēlos. Vienmēr var atrast attaisnojumu - prasmes, kompetences utt. Un man ir diezgan vienalga, ko domā apbižotie un nepaņemtie darbā vīrieši Tāpēc jautājums "kāpēc tieši sievieti" man šķiet lūzerisks jau pēc definīcijas
Pat vēl vairāk - man patīk skaistas sievietes, kas forši ģerbjas, gudras, spēj adekvāti izpausties un uzvesties. Un pat no šī skatu punkta man ir pofig, ko citi domā - ka tur varētu būt kādas tieksmes utt.