dansig, nee, to neredzu...bet tendenci tas parāda. Man ta barā bildeshana liekas dumja...tusinjsh forsh, ieshmigoshana utt... p.s. nesaprotu par ko vismantam nopelums? kaut ko shopa sagrozija, izkropljoja realitāti?
Vavers:Par galveno teemu: ir klases salidojumi, jaungada egliites darba vietaas, kaa arii foto miiloshu cilveeku salidojumi. Funkcija visiem mineetajiem ir VIENAADA - komuniceet ar sen DZIIVAJAA neredzeetajiem draugiem, koleegjiem un domu biedriem, atpuuta no ikdienas rutiinas, kaa arii jaunu draugu iepaziishana. Man taa ir sanaacis, ka vieniigi uz foto salidojumiem braucu labpraat (ne visiem protams), atshkjiriibaa no paareejiem mineetajiem pasaakumiem, jo foto ir mana interese, hobijs, briivaa laika pavadiishana, viens no dziives piepildiijumiem. Tas ir attieciibaa par mani.
Rodas jautājums, a kāpēc šādos 'salidojumos/plenēros' ir jāfotogrāfē? Komunicēt, patusēt un socializēties, manuprāt, ir ērtāk bez fotoaparāta. Tas ir viens no iemesliem kāpēc man personīgi galīgi nevelk uz šāda formāta plenēriem (nerunāju tagad konkrēti par šo Liepājas pasākumu, bet tā 'in general') - lai kaut kā aizpildītu laiku ir bez maz vai obligāti tas viss jābildē (kaut gan tās bildes 100 gadus nekad man nebūs vajadzīgas), jo sarunāties ar ko jau nebūs, jo visi pārējie būs aizņemti fotogrāfējot (reportos tā parasti vismaz izskatās - kaut kāds objekts un čupa ar cilvēkiem fočē) Samaksāt piķi un atnākt tik uz vakara tusiņu, dienas programmā nepiedaloties, atkal īsti neliekas pareizs naudas izlietojums... Laikam jau ar skumju apziņu jāpieņem, ka es vienkārši neesmu šādu plenēru mērķauditorija... Kaut gan no otras puses, tādu 'Peļļu pirti' es saprotu - katrs aizpilda dienu kā nu katrs vēlas, vakarā sabrauc, socializējas, padzer šķidrumus, pieēdās un visi ir laimīgi. Gribi fočē, negribi - nefočē.
imgfoto, tas ir normāli, ka zibspuldze visu laiku ir virsū! Neņems taču nost un nebāzīs somā uz brīdi, kad to nelieto! Es par šo tekstu jau kaut kad agrāk nosmaidīju - meklē tik visādas "utis";-p;-) Un ja TEV tas nav pieņemami - nu tak neej! Toties cits savādāk nevar ..... Bet vai tāpēc tas jānoniecina? Vai arī kāds tomēr kāpj uz Tavām varžacīm piedaloties vai rīkojot šādus pasākumus un Tu jūties traucēts?
Vavers:Par galveno teemu: ir klases salidojumi, jaungada egliites darba vietaas, kaa arii foto miiloshu cilveeku salidojumi. Funkcija visiem mineetajiem ir VIENAADA - komuniceet ar sen DZIIVAJAA neredzeetajiem draugiem, koleegjiem un domu biedriem, atpuuta no ikdienas rutiinas, kaa arii jaunu draugu iepaziishana. Man taa ir sanaacis, ka vieniigi uz foto salidojumiem braucu labpraat (ne visiem protams), atshkjiriibaa no paareejiem mineetajiem pasaakumiem, jo foto ir mana interese, hobijs, briivaa laika pavadiishana, viens no dziives piepildiijumiem. Tas ir attieciibaa par mani.
Rodas jautājums, a kāpēc šādos 'salidojumos/plenēros' ir jāfotogrāfē? Komunicēt, patusēt un socializēties, manuprāt, ir ērtāk bez fotoaparāta. Tas ir viens no iemesliem kāpēc man personīgi galīgi nevelk uz šāda formāta plenēriem (nerunāju tagad konkrēti par šo Liepājas pasākumu, bet tā 'in general') - lai kaut kā aizpildītu laiku ir bez maz vai obligāti tas viss jābildē (kaut gan tās bildes 100 gadus nekad man nebūs vajadzīgas), jo sarunāties ar ko jau nebūs, jo visi pārējie būs aizņemti fotogrāfējot (reportos tā parasti vismaz izskatās - kaut kāds objekts un čupa ar cilvēkiem fočē) Samaksāt piķi un atnākt tik uz vakara tusiņu, dienas programmā nepiedaloties, atkal īsti neliekas pareizs naudas izlietojums... Kaut gan laikam jau ar skumju apziņu jāpieņem, ka es vienkārši neesmu šādu plenēru mērķauditorija... Kaut gan no otras puses, tādu 'Peļļu pirti' es saprotu - katrs aizpilda dienu kā nu katrs vēlas, vakarā sabrauc, socializējas, padzer šķidrumus, pieēdās un visi ir laimīgi. Gribi fočē, negribi - nefočē.
Ne jau visi bildēja, katrs darīja kā gribēja, bija kas vienkārši runājās un tusēja un bija forši , man arī no tusi kartē pārdesmi kadreļi, varēja pat aparātu neņemt, vienkārši autiņā mētājās
dansiga:imgfoto, tas ir normāli, ka zibspuldze visu laiku ir virsū! Neņems taču nost un nebāzīs somā uz brīdi, kad to nelieto! Es par šo tekstu jau kaut kad agrāk nosmaidīju - meklē tik visādas "utis";-p;-) Un ja TEV tas nav pieņemami - nu tak neej! Toties cits savādāk nevar ..... Bet vai tāpēc tas jānoniecina? Vai arī kāds tomēr kāpj uz Tavām varžacīm piedaloties vai rīkojot šādus pasākumus un Tu jūties traucēts?
ne nejūtos traucēts, tu ko? kādaa veidā? vot 2 rindas augstāk pilsonis aprakstīja gandriz 100% manas sajutas par shadiem pasakumiem. tas ka es paironizeju...nu patīk man skolotājas kaitināt kopsh bērnības
sevi parādīt, citus apskatīties, realitātē pamērīties... Iespēja patestēt tehniku, samainoties savā starpā. realitātē iespēja uzdot interesējošus jautājumus, iegūt info, nebaidoties tikt izsmietam, piesmietam un bez delete pogas pie reizes iegūt sava feisa bildes ālbumā. Ja kāds tam grib iebilst, tad teikšu, ka pamēģini kāzās kādu viesi aizmirst nofotografēt, šim tad nafig vispār tas foto vajadzīgs, jo katrs uzreiz meklē bilžu čupā tikai sevi... Meklēt iespēju plenērā kaut ko īpašu sabildēt būtu naivi, jo visi bildēs gandrīz vienu un to pašu. Ja nu vienīgi plenēra noslēgumā kāds ātrais konkurs uz vietas..
Ar tiem plenēriem ir tā - jo lielāks skaits dalībnieku jo mazāka fotogrāfiskā vērtība viņam ir! Nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups vienai modelei, tāpat nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups kokam lauka vidū. Vairāk uzmanības būs jāvelta kā izgaiņāt citus kolēģus no kadra nevis bildējot. Ja grib efektīvi strādāt, tad dalībnieku loks jātaisa maksimāli maziņš!
Līdz ar to plenērs = foršs dzertiņš, kur paļurināt ar līdzīgi domājošiem un ir ar fotografēšanas elementiem, kur indivīda vienīgā izaugsme būs tikai sava sociāla statusa celšana starp citiem līdzīgiem indivīdiem pamatojoties nevis uz fotogrāfisko zināšanu kvalitātēm, bet gan balss skaļuma spējām un alkohola pārstrādes tempu parametriem.
mrproxy:Ar tiem plenēriem ir tā - jo lielāks skaits dalībnieku jo mazāka fotogrāfiskā vērtība viņam ir! Nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups vienai modelei, tāpat nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups kokam lauka vidū. Vairāk uzmanības būs jāvelta kā izgaiņāt citus kolēģus no kadra nevis bildējot. Ja grib efektīvi strādāt, tad dalībnieku loks jātaisa maksimāli maziņš!
Līdz ar to plenērs = foršs dzertiņš, kur paļurināt ar līdzīgi domājošiem un ir ar fotografēšanas elementiem, kur indivīda vienīgā izaugsme būs tikai sava sociāla statusa celšana starp citiem līdzīgiem indivīdiem pamatojoties nevis uz fotogrāfisko zināšanu kvalitātēm, bet gan balss skaļuma spējām un alkohola pārstrādes tempu parametriem.
Lielos plenēros parasti ir tā - visi nonāk līdz objektam. Atnāk autoratīvāks bara pārstāvis, paskatās un nosaka "te nekā nav" un visi pārējie piebalso - "Jā, tā ir, tā ir!" un visi draudzīgi aiziet uz nākamo objektu! Vai arī otra frāze ir "Nav gaismas!"
mrproxy:Ar tiem plenēriem ir tā - jo lielāks skaits dalībnieku jo mazāka fotogrāfiskā vērtība viņam ir! Nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups vienai modelei, tāpat nekas jēdzīgs nesanāks ja 10 cilvēki uzklups kokam lauka vidū. Vairāk uzmanības būs jāvelta kā izgaiņāt citus kolēģus no kadra nevis bildējot. Ja grib efektīvi strādāt, tad dalībnieku loks jātaisa maksimāli maziņš!
ku precīzi pateikts!!!!!!!!!!!Bildēšana tomēr ir samērā intīms process
No visa šeit komentētā,neredzu tā klaji naidīgu un argumentētu attieksmi. Vairāk manu nedaudz ironisku skatienu. Tāpat nav redzams,ka tie nestu kaut kādu jūtamu ieguldījumu foto attīstībā(kā arī degradētu to)
SECINĀJUMI
pA manam secinājums varētu būt viens-
Plenēru ideja ir laba un atbalstāma,jo zem guļoša akmens ūdens netek. Paldies Dievam,ka ir uzņēmīgi cilvēki,kas nebaidās kļūdīties un mēģina vilkt vezumu. Ar katru nākamo reizi pieredzes būs vairāk un saturiskā kvalitāte varētu tikai pieaugt.
bez tukšas lirikas - kur ir kaut mazākais pamatojums šim tekstam?
Pirms atbildi apdomā kāpēc izvēlies rakursu no kura bildēt un kāpēc visi pārējie punkti ir nederīgi (kāpēc bezjēdzīgi tajos atrasties (kas masveidā tiek kultivēts šādos *plenēros*))?
+ iepriekšējā tekstā (salīdzinoši) ir ūbernesaprotamas *nianses*
Skumjāks ir fakts, ka nomācošais vairākums ir nespējīgi atlasīt veiksmīgu materiālu un PUBLICĒ totālu home picture šļuru netā.
Par kādu saturisko kvalitāti var būt runa?
Drope ir super - nespēja to atšķirt no vizuāla materiāla radīšanas - vairs nē.
Pirms atbildi apdomā kāpēc izvēlies rakursu no kura bildēt un kāpēc visi pārējie punkti ir nederīgi (kāpēc bezjēdzīgi tajos atrasties (kas masveidā tiek kultivēts šādos *plenēros*))?
Skumjāks ir fakts, ka nomācošais vairākums ir nespējīgi atlasīt veiksmīgu materiālu un PUBLICĒ totālu home picture šļuru netā.
dežūrfrāze - BIJA JAUTRI, SATIKU PATĪKAMUS CILVĒKUS ........, atsver visas citas nebūšanas, un lietojama/paliekoša safotografētā materiāla trūkumu. katram savi mērķi, gan organizētājiem, gan dalībniekiem, daži viegli atšifrējās, bet par to rakstīt negrasos, jo tad te biežāk būtu jāapgrozās, un tam pašreiz nav laika ...
+124 p.s. Tik nezinu gan vai dzerstiņš vispār var būt foršs. Manuprāt, tā ir tāda ārkārtīgi arhaiska socializēšanās forma, starp gaili, cūku, lauvu un citiem dzīvnieciņiem..
nu nez.., kādreiz gan jau saņemšos, atradīšu arī laiku un piedalīšos kādā t.s. plenērā, lai būtu viedoklis par tāda tipa pasākumiem. Pagaidām liekas, ka tas nav vienkārši priekš manis - kā jau Dansiga minēja - ir dažāda tipa cilvēki. Pēc reportāžām spriežot, ir vērts paburzīties, iepazīt cilvēkus, noteikti, ka varētu sastapt kādu interesantu personību, kas vēlāk varētu atstāt iespaidu arī uz fotografēšanas stilu vai paņēmienu izvēli... varbūt sastapt kādu domubiedru pavisam ne fotolauciņā, katrā ziņā, kamēr neesmu pats piedalījies, uztveru plenērus kā socializācijas formu, kur fotogrāfijai ir tikai iemesls lai satiktos, kaut arī galīgi ne peļams iemesls
Citagaisma: +124 p.s. Tik nezinu gan vai dzerstiņš vispār var būt foršs. Manuprāt, tā ir tāda ārkārtīgi arhaiska socializēšanās forma, starp gaili, cūku, lauvu un citiem dzīvnieciņiem..
Tātad Tu labāk dod priekšroku mūsdienīgajām socializēšanās formām - draugiem, feisbūkam un twitterim?
Citagaisma: +124 p.s. Tik nezinu gan vai dzerstiņš vispār var būt foršs. Manuprāt, tā ir tāda ārkārtīgi arhaiska socializēšanās forma, starp gaili, cūku, lauvu un citiem dzīvnieciņiem..
Tātad Tu labāk dod priekšroku mūsdienīgajām socializēšanās formām - draugiem, feisbūkam un twitterim?
Tevis minētās nav socializācijas, tās ir virtualizācijas formas.
mrproxy: Līdz ar to plenērs = foršs dzertiņš, kur paļurināt ar līdzīgi domājošiem un ir ar fotografēšanas elementiem,
Kad ~10 gadiem pēc dažādu aģentūru kolēģu vēlmēm sāku rīkot "Plenērus" ar tieši tādu mērķi "Kodiens ar fototehnikas līdz stiepšanu" īstenībā rīkoju PIRTIS ārpus darba večiem ģelas sabīdīt ar citiem no citiem kantoriem man toreiz piederēja lielākā foto starpniek aģentūra kura nodarbināja daudzus arī no konkurējošiem kantoriem vienlaicīgi , reiz Elmars R kurš bija uzveidojis savu "ERfoto" man palūdza TU nevarētu „Pirts” pasākumos paņemt manus amatierīšus no WEBa ? Uz ko es atbildēju KAPEC NE Lai brauc piķo un piedalās "Mūsu kodienā". Gan jau kāds vēl atceras , pirmais šādas pasākums bija Jaunsvelmjos netālu no Ķeguma. Tā tas turpinājās dažus gadus , pec vienas shēmas „Ekskursija –pirts-kodiens” . Profiem nav nepieciešama sacenes tik SKATI + REALAX . Šo pasākumu izskaņā Elmārs izdomāja apbalvot „ERfoto labāko bildi” bet tas jau bija ERfotistiem bez sakara ar „Ekskursiju + pirti” . Pirtis ar „Mācībām” saka rīkot Hameleons @ Vanags Foto sienā , tas pasākums bija tendēts uz bezjēdzīgu „Mērīšanos” , būtībā ne šis ne tas . Liepāja tāpat kā pirms tam Jumprava bija normāls realaxs pasākums , domāju tā šobrīd tā ar labākā shēma.
Ps. Par „Nevēlamajiem” . Par cik daudz ikdienā šancēju ar „Cilvēkiem no ielas” zinu ka galvenā problēma tādās lietas ir „šaraviki haļavščiki @ cilvēki no ielas” , tāpat arī uzmanīgi izpētu visādas „Stop listes” kur figurē sūdu vārītāji arī neadekvāti un psihiski neveseli personāži. Pret to cīnās vienkārši „Drastiski skaita galviņas , reģistrē publiku” nevēlamos un haļavščikus vienkārši izmet laukā uzreiz , viss notiek ātri MAKSĀ vai lasies , ja ne , PA PURNU un lasies. Sanāk man teicami , pa visiem pasākumiem kādi 3-4 no manis ir atrāvušies pa „Taisnajam” pa degunu [ Atstrādāts paņēmiens rietumu klubos ] ar kāju pa dirsu pa durvīm laukā. Nav idejas čakarēt SAMAKSĀJUŠAI publikai pasākumu ar „Cilvēkiem ar SPECIFISKAM vajadzībām” . Kas reiz pie manis „Sabridies” parasti tuvumā neradās jo zina cik tas „Ātri un sāpīgi” .
Citagaisma, "komjauniešu kāzas" - tā ir metafora. Šoreiz ielieku pēdiņās un rakstu ļoti lēnām. Gorbačova pretalkohola kampaņas laikā tika popularizēts šādi pasākums. Pilnīga atturība no alkohola jebkuros svētkos vai tusiņos - Kāzās, dzimenēs, svētku svinībās.
P.S. Es svinēju pirmās kāzas ļoti buržuāziski. Esmu atvērts tavām idejām, kā svinēt otrās :P
Citagaisma: Tevis minētās nav socializācijas, tās ir virtualizācijas formas.
Nu terminoloģija man tīri vienaldzīga - manis pēc var saukt kaut vai par debilizāciju Es vairāk par to 'arhaismu' - nu ja dzerstiņi ir arhaiska socializēšanās forma, tad jābūt taču arī kādām modernākām, progresīvākām - mūsdienām atbilstošākām socializēšanās formām, kuras Tev šķiet pieņemamākas...
VOT ESMU OPTIMISTS
negribu aizvainot, bet Tava frāze eee... tomēr ir tikai tukša lirika.
Iesācējiem, iespējams, ir kāda jēga no tusa tādā sfērā kādu to ilustrēji - apskatīties/pačamdīt zīmuļus(fototehniku) - bet ir cilvēki kas ar fotogrāfiju saprot bildi ne kameru - no tāda viedokļa nav novēroti nekādi precedenti, ka jēga kur parādītos.
Citagaisma. Visu cieņu! Vai tiešām būšu saticis pirmo atturībnieku - kopš pirmajiem saprātīgās dzīves soļiem? Līdz šim satiktie - pēc bohēmas perioda norakuši kara cirvjus, pārsvarā veselību saudzējot... Viena atziņa par alkohola būtību: Cilvēka kultūrslānis esot tikpat biezā slānī uz viņa vēsruriskā, gēnos iedzimtā kā zeltījums uz Lieldienu olas. Alkohols to nomazgājot ļoti ātri, atklājot visu slēpto, arī zemapziņas līmenī.
Piedevai gribu minēt vienu, nekur necilātu aspektu, ar ko patīk fotoburziņi. To dalībnieki ir gandrīz visu pamatprofesiju pārstāvji. Ar savu pieredzi, dzīves skatījumu. Komunicējoties tas man vairāk interesē par šo cilvēku sasniegumiem foto jomā. Pirmo reizi to sapratu, kad reāli sāku piedalīties tik skaitliski lielos forumos kā club.foto.ru vai penta-club.ru. Ko tik tur nevar satikt - šobrīd komunicējos ar Čeļabinskas inženieri, mūžu nostrādājis "simtajā" rūpnīcā, sauktās arī "počtovij jaščik" tais laikos. Apspriežam iespēju tikties klātienē - viņš vēlas vēlreiz redzēt Rīgu, Jūrmalu - es labprāt vēlreiz dotos pāri Urāliem.
Sapper:"komjauniešu kāzas" - tā ir metafora. Šoreiz ielieku pēdiņās un rakstu ļoti lēnām. Gorbačova pretalkohola kampaņas laikā tika popularizēts šādi pasākums. Pilnīga atturība no alkohola jebkuros svētkos vai tusiņos - Kāzās, dzimenēs, svētku svinībās.
P.S. Es svinēju pirmās kāzas ļoti buržuāziski. Esmu atvērts tavām idejām, kā svinēt otrās :P
Da svini kā gribi, bet es vienīgās pat lāgā nesvinēju, - uz "Lielupes" jumta pāris glāzes šampanieša, pirms tam fotosesija, un pēc tam taksis uz airaportu. Man tā patika, un sievai arīdzan, jo nebija jāizdabā nekādiem sanāksniekiem..
Nu terminoloģija man tīri vienaldzīga - manis pēc var saukt kaut vai par debilizāciju Es vairāk par to 'arhaismu' - nu ja dzerstiņi ir arhaiska socializēšanās forma, tad jābūt taču arī kādām modernākām, progresīvākām - mūsdienām atbilstošākām socializēšanās formām, kuras Tev šķiet pieņemamākas...
To formu sauc pļurkstēšana par gumijdruku utt. cerībā, ka ja ciparnīca spilgti parāda kurš ir spējīgs domāt par kadru kurš tik spiest pogu, tad palādija izdrukas materiālu izmaksas varbūt noslēps tukšumu.
Sapper:"komjauniešu kāzas" - tā ir metafora. Šoreiz ielieku pēdiņās un rakstu ļoti lēnām. Gorbačova pretalkohola kampaņas laikā tika popularizēts šādi pasākums. Pilnīga atturība no alkohola jebkuros svētkos vai tusiņos - Kāzās, dzimenēs, svētku svinībās.
Da svini kā gribi, bet es vienīgās pat lāgā nesvinēju, - uz "Lielupes" jumta pāris glāzes šampanieša, pirms tam fotosesija, un pēc tam taksis uz airaportu. Man tā patika, un sievai arīdzan, jo nebija jāizdabā nekādiem sanāksniekiem..
Ir jau cilvēki kuru kāzās neierodas tikai kretīni no kuriem jāmūk
Pat īsti nesaprotu kādi ir iemesli aicināt tādus uz kāzām (vai dajebko) - glums aprēķins vai vnk nav patiesu draugu?
Voldemorts:Citagaisma. Visu cieņu! Vai tiešām būšu saticis pirmo atturībnieku - kopš pirmajiem saprātīgās dzīves soļiem? Līdz šim satiktie - pēc bohēmas perioda norakuši kara cirvjus, pārsvarā veselību saudzējot...
Piedevai gribu minēt vienu, nekur necilātu aspektu, ar ko patīk fotoburziņi. To dalībnieki ir gandrīz visu pamatprofesiju pārstāvji. Ar savu pieredzi, dzīves skatījumu. Komunicējoties tas man vairāk interesē par šo cilvēku sasniegumiem foto jomā. Pirmo reizi to sapratu, kad reāli sāku piedalīties tik skaitliski lielos forumos kā club.foto.ru vai penta-club.ru. Ko tik tur nevar satikt - šobrīd komunicējos ar Čeļabinskas inženieri, mūžu nostrādājis "simtajā" rūpnīcā, sauktās arī "počtovij jaščik" tais laikos. Apspriežam iespēju tikties klātienē - viņš vēlas vēlreiz redzēt Rīgu, Jūrmalu - es labprāt vēlreiz dotos pāri Urāliem.
Agrāk nebiju atturībnieks, bet tā kā alkohols man nekad nav garšojis, tad dzēru, un daudz dzēru tikai dēļ kompānijas. Tad kad sapratu, ka kompānijā patērē laiku un šnabi, bet man no tā nekāda labuma, tad arī atmetu. Atmetu, tapat kā pīposanu, bet ne veselības, bet gan bezjēdzības dēļ. Tas gan neznozīmē ka pīpmaņi un iedzērāji manī izraisa alerģiju, kā bijušais atkarībnieks ar pietāti izturos pret mērenu atkarību cietējiem.
Maris:bet ir cilvēki kas ar fotogrāfiju saprot bildi ne kameru - no tāda viedokļa nav novēroti nekādi precedenti, ka jēga kur parādītos.
šnabis un balle tas jau ok.
Māri, lai padarītu atraktīvāku "Marlezonas baleta" 1. daļu, sadabū golfa kāru, paņem līdzi milzīgu punša spaini, cienīgi brauc zosu gājiena noslēgumā un pieturvietās ar vai bez rupora vari lēnām malkojot ar tīksmi un satisfakciju komentēt notiekošo - tuvāk, tālāk, pa labi, pa kreisi, dziļāk, uh, cik labi, nesteidzies, vēl mazliet, tagad ātrāk, tulīt būs... jāaaaa!
Luni, šis patika! Veči no leģiona teica - pa purnu, un laukā no Latvijas! Tagad gan citi laiki, saviesušes personāži, kuri apdziedāti ziņģē par brāļiem Ilmārim: Nelūgti uz kāzām aizgājām / Pa purnu dabūjām / Tomēr projām negājām (brīvs citāts).
Mana socializācija ir funkcionāla, jeb citiem vārdiem sakot lietišķa. Tukša pļāpāšana mani neinteresē, priekš verbālās nesaturēšanas ir internets. Fotojomā man Latvijā nav ar ko socializēties, jeb es vēl neesmu sastapis cilvēkus no kuriem es ko varētu mācīties un ar prieku tamdēļ tiktos.
Citagaisma: Fotojomā man Latvijā nav ar ko socializēties, jeb es vēl neesmu sastapis cilvēkus no kuriem es ko varētu mācīties un ar prieku tamdēļ tiktos.
Fotoblogs tomēr ir lielisks! Vismaz es, relatīvs jaunpienācējs, tagad zinu, kurš fotojomā ne tikai te, blogā, bet arī visā Latvijā ir pats gudrākais.
Nevaru iedomāties miermīlīgo un draudzīgo Luni svaidāmies ar ekstremitātēm pa gaisu. Bet nu, pirms tiem 10 gadiem ERfoto plenēros nebiju, varbūt toreiz viss bija citādāk.
susurs:Nevaru iedomāties miermīlīgo un draudzīgo Luni svaidāmies ar ekstremitātēm pa gaisu. Bet nu, pirms tiem 10 gadiem ERfoto plenēros nebiju, varbūt toreiz viss bija citādāk.
Es NESVAIDOS , parasti tas tikai viens precīzs taisnais tieši pa degunu , strādā gan cilvēkiem gan dzīvniekiem "Problēmu kadri" parasti nav raduši saņemt pa galvu tāpēc 99% pēc šitā momenta lasās Es šito saskatījos reizēm šancedams disenēs un pasakumos Krogos Francijā , Niderlandē Tur profesionāli ārā sviedēji tā dara atri un efektīgi. Nafig jāvicinās jāgrūstās , TANKŠ un problēma atrisināta
susurs:Šitādu jau gan mauku un narkomānu zemēs nemāca, vai ne?
http://www.youtube.com/watch?v=v0spM3Q0Q8Y
Nu nemāca gan un nav vajadzības , Plenāros tik jāspēj DALĪBNIEKI norobežot no neadekvātu personāžu klātbūtnes un aktivitātēm . Latvija tādu nemaz nav tik daudz parasti tie visiem labi zināmi , pietiek paaris "Īpatņiem" dabūt pa degunu pārējie tādi paši citreiz vairs nemēģina līst Atceros nelaiķa Kreicberga laikos paaris reizes pat bija nepieciešama bruņota apsardze "Pasaukumam" Koroče agri vai vēlu visi rīkotaji nonak lidz nopietnam Face Control lai pasakuma laika nav publika jāizklaidē ar psihu , mudaku un aizdzertu idiotu izķeršanu.
Citagaisma:es vēl neesmu sastapis cilvēkus no kuriem es ko varētu mācīties
Man Tevis ļoti žēl.
Pilns citāts ir sekojošs - "Fotojomā man Latvijā nav ar ko socializēties, jeb es vēl neesmu sastapis cilvēkus no kuriem es ko varētu mācīties un ar prieku tamdēļ tiktos." p.s. Man Tevis žēl, ka nespēj korekti uztvert domu. p.p.s. Man Latvijā tik tiešām nav no kā mācīties fotojomā, jo man ir tādas intereses, kādas, citus neinteresē, un otrādi, kas citus interesē, tas mani neinteresē.