Citagaisma: Pilns citāts ir sekojošs - "Fotojomā man Latvijā nav ar ko socializēties, jeb es vēl neesmu sastapis cilvēkus no kuriem es ko varētu mācīties un ar prieku tamdēļ tiktos..
Latvijā ir loti maziņa ierobežota aprobežota skaita ziņā , ĻOTI šabloniska domāšanas un izpausmju ziņā foto tauta, taka šai tēzei es ticu , taču tussēt var ari balstoties uz citiem principiem
Lunis: taču tussēt var ari balstoties uz citiem principiem
Tieshi taa + ja veel nebuutu iespeeja, ka tavu potretu nenormaali neveiksmiigas versijas nepublicee netaa, tad shaadiem pasaakumiem vispaar cenas nebuutu
Lunis: taču tussēt var ari balstoties uz citiem principiem
Tieshi taa + ja veel nebuutu iespeeja, ka tavu potretu nenormaali neveiksmiigas versijas nepublicee netaa, tad shaadiem pasaakumiem vispaar cenas nebuutu
Dienas Topā!!! P.S. Manuprāt, lai pieaudzis cilvēks mācītos ko ļoti konkrētu, viņš atrod Guru / Skolotāju. Par tiem, ko pazīstu. Ceļotājs un lielisks fotogrāfs Andrejs Saļikovs - Tibeta, Indija, turpinājumā - Pakistāna.Ilgstoši tur apguvis Austrumu dzīves vidu, filozofiju. Vēl - Egils Helmanis. Mūsu mazpilsētas domes deputāts, kaujas tuvcīņas treneris pilsētas jauniešiem. Vairākus gadus pavadījis dziļā Sibirījas taigā, tur pie Skolotāja apgūstot cīņas dvēseli. Kopā ar fotogrāfu Sandi Semjonovu Afganistānā veidoja reportāžas par tur notiekošo. Tuvākā nākotne - ceļš uz Āfrikas karstajiem punktiem.