forum.gif
5d 2mk Vs 5d 3mk
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 5d 2mk Vs 5d 3mk
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.13 20:49
 citēt
pēc pieciem gadiem vispār fotokameras nelietos. Bildes čips paurī pa taisno no acīm lasīs.
Publicēts: 20.02.13 20:52
 citēt
Rolands66:pēc pieciem gadiem vispār fotokameras nelietos. Bildes čips paurī pa taisno no acīm lasīs.
to nu gan es gribēšu nobildēt. :D
Publicēts: 20.02.13 20:55
 citēt
izskatās, ka cilvēks grib nopirkt kaut ko ilgam laikam. Tā ar elektroniku nemēdz būt. Ražotājs ir ļauns un visu laiku dzen uz priekšu.
Bildēju ar 40D, bet varētu arī tulīt aiziet un nopirkt Mark III, tik neredzu tam vajadzību, jo nav nekā tāda, ko pašlaik nevaru ar 40to nobildēt.
Ja taisies bildēt klientiem un jāgarantē bildes kultūras namos, kāzās uc, kur vajag labu ISO, tad loģiski, ka jāņem III piecis, bet citādi, neredzu jēgu vispār ņemt ne II ne III pieci.
Publicēts: 20.02.13 21:46
 citēt
Varbūt tomēr lēnām vēlreiz apskatīt šo tabulu www.dpreview.com... un paštukot, kuras fīčas tad Tev ir būtiskas. Kas vainas 6D? Bet 6D ISO uz konkurentu fona ir izcils: www.dpreview.com... Es te velku uz to, ka šajā līmenī, lai pieliktu pie kvalitātes 5%, pie cenas jāpieliek kādi 50-100%
Publicēts: 20.02.13 21:55
 citēt
talavietis:izskatās, ka cilvēks grib nopirkt kaut ko ilgam laikam. Tā ar elektroniku nemēdz būt. Ražotājs ir ļauns un visu laiku dzen uz priekšu.
Bildēju ar 40D, bet varētu arī tulīt aiziet un nopirkt Mark III, tik neredzu tam vajadzību, jo nav nekā tāda, ko pašlaik nevaru ar 40to nobildēt.
Ja taisies bildēt klientiem un jāgarantē bildes kultūras namos, kāzās uc, kur vajag labu ISO, tad loģiski, ka jāņem III piecis, bet citādi, neredzu jēgu vispār ņemt ne II ne III pieci.

ar 40D bildē, jo to kaut kad sen nopirki, nevis tikko. tas kā reizi parāda to, ka labāk pirkt tehnoloģiski nenovecojušu kameru un ar to bildēt 5-6 gadus nevis 5 gadus vecu modeli. Kurš tagad bildē ar orģinālo 1D vai 10D, piemēram?
Publicēts: 20.02.13 22:00
 citēt
Rolands66:pēc pieciem gadiem vispār fotokameras nelietos. Bildes čips paurī pa taisno no acīm lasīs.

www.petapixel.com...
Publicēts: 20.02.13 22:06 labots
 citēt
ak34:
talavietis:izskatās, ka cilvēks grib nopirkt kaut ko ilgam laikam. Tā ar elektroniku nemēdz būt. Ražotājs ir ļauns un visu laiku dzen uz priekšu.

ar 40D bildē, jo to kaut kad sen nopirki, nevis tikko. tas kā reizi parāda to, ka labāk pirkt tehnoloģiski nenovecojušu kameru un ar to bildēt 5-6 gadus nevis 5 gadus vecu modeli. Kurš tagad bildē ar orģinālo 1D vai 10D, piemēram?

-------------
aplam domā, nopirku nesen, bet būtu varbūt pat pircis 10D, ja nebūtu šim tik dziļš miegs, kas mūsdienās kaitinoši, jo visu laiku jādresē pogu, lai neiemigtu. Nekādu pamatojumu- labs foto ar super duper kameru nespēju atrast... varbūt esmu par maz bildējis, bet sāku pirms 10 gadiem ar 10D un kādus trīs gadus arī 5D esmu izbildējies. Neko vairāk par ISO nespēju novērtēt starp šiem trim. Faila lielums nav pat tik ļoti būtisks, piemēram starp 10D un 40D, kaut šiem starpā 2 paaudzes. Drukāt abi ļauj vienlīdz lielas bildes.
Tikai ja padomāju, ka aicinu pirkt 40D, tad tas nav tā, jo drīzāk ieteiktu kādu no jaunākajām, mazām un lētākām spogulenēm, kaut vai objektīvu klāsta dēļ.
Man ir arī Sigma ar APS-C matricu, bet nevaru neko nobildēt braucot, jo paiet 3 km, kamēr šis nofokusējas..
Publicēts: 21.02.13 09:32
 citēt
nikonam seksigaks slēdza troksnis, canon sucks! /aizmuuk/ :D
Publicēts: 21.02.13 09:53
 citēt
Nopērc Fuji X-E1 :)
Publicēts: 21.02.13 13:00
 citēt
Mārcim labs arguments. Šitie Fuji ir ļoti tuvu 5dmkII kvalitātei un body+kādi 2 objektīvi sanāks tas pats kas 5dmkII + kits. Toties kamera daudz smukāka un daudz biežāk ņemsi šo līdz nekā 5dmkII staipīsi.
Publicēts: 21.02.13 13:09
 citēt
atradu diskusiju - caur Googli skatoties uz X-E1

www.eoz.lv...
Publicēts: 21.02.13 20:31
 citēt
Esmu fotografējis ar 400D, 50D un 5DmarkII. Starp visān šīm kamerām ir milzīga atšķirība. It īpaši tas attiecas uz trokšņiem. 400D vispār bija trokšņu ģenerators. 50D jau bija krietns solis uz priekšu. 5DmarkII ir jau ne tikai viens, bet 2 soļi uz priekšu. :) Lasīju, salīdzināju testus par Canon 5D Mark III - izskatās, ka tie ir jau 3 soļi uz priekšu. Katram pašam ir jāizvērtē vai ir jēga izdot 1800-2000 LS par body. Ja var atļauties , kāpēc gan nē...
Publicēts: 21.02.13 20:42
 citēt
Marix:Esmu fotografējis ar 400D, 50D un 5DmarkII. Starp visān šīm kamerām ir milzīga atšķirība. It īpaši tas attiecas uz trokšņiem. 400D vispār bija trokšņu ģenerators. 50D jau bija krietns solis uz priekšu. 5DmarkII ir jau ne tikai viens, bet 2 soļi uz priekšu. :) Lasīju, salīdzināju testus par Canon 5D Mark III - izskatās, ka tie ir jau 3 soļi uz priekšu. Katram pašam ir jāizvērtē vai ir jēga izdot 1800-2000 LS par body. Ja var atļauties , kāpēc gan nē...

Bez apvainojumiem, bet man likās PĒRLE
Marix laikam ir dzīvs piemērs - kas notiek, kad nopērk 5dMKII tikai ar iemeslu "ja var atļauties"
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas