Vecajam kompenteram īsti negāja CS5, man nepatika grafika, tāda kā blūrīga, pārējais itkā gāja normāli. Atpakaļ uz CS3 viss OK. Kas tur varēja būt pie vainas? Jautāju tādēļ, ka grasos nomainīt datoru.
Sākot ar CS4 adobe ir izštukojusi lietot,pie tam intensīvi, videokarti,kas vājas un adobes neapstiprinātas videokartes gadijumā draud ar šopa gļukiem un pāagru videokartes nāvi.
Vajag normālu kompi ar normālu videokarti, procis pietoiekami ir pat Intel i3, SSD disks un videokarti , nav jav vajadzība pēc kādas krutās , 30ls cenā kaut kur. Nu kompītis sanāk ap 400ls bet ari strādā bez problēmām. Bez tam kompis jamaina ik pa 3-4 gadi, jo morāli noveco.
Tā ir, pēdējie PS izmanto videokarti pixeļu "skaitīšanai", kā nekā videokartes mērķprocesors (instrukcijas) to prot labāk. Man domāt, ka vaina nav fiziski videokartē, bet gan draiveros, tas ir jaunāko DirectX (10, 11) un DirectDraw atbalstā. chuk, ja iegādājas lētu EKOdatoru, tad tas pirkuma brīdī jau ir novecojis, savukārt, ja iegādājas modernāko, tad var, kā tu saki, 2-3 gadus vilkt bez bēdu. P.S.
Rolands66:Tikai dēļ tā lai šops raitāk ietu parīt pāreju uz 64 bitiem,gribas lai operatīvo virs 4Gb izmanto
Es jau labu laiku 16Gb izmantoju.. esi nedaudz atpalicis.
Gabiz:Tā ir, pēdējie PS izmanto videokarti pixeļu "skaitīšanai", kā nekā videokartes mērķprocesors (instrukcijas) to prot labāk. Man domāt, ka vaina nav fiziski videokartē, bet gan draiveros, tas ir jaunāko DirectX (10, 11) un DirectDraw atbalstā. chuk, ja iegādājas lētu EKOdatoru, tad tas pirkuma brīdī jau ir novecojis, savukārt, ja iegādājas modernāko, tad var, kā tu saki, 2-3 gadus vilkt bez bēdu. P.S.
Rolands66:Tikai dēļ tā lai šops raitāk ietu parīt pāreju uz 64 bitiem,gribas lai operatīvo virs 4Gb izmanto
Es jau labu laiku 16Gb izmantoju.. esi nedaudz atpalicis.
Man viens velk 5 gadus un winda rāda 6.9 reitingu, pēc tam kā SSD ieliku. Protams kad lasiju kopā izmaxāja 800ls. A priekš shopa DirectX ne ko neietekmē. Tur tikai GPU un videokarte, bet shopam videokarte nav vajadzīga no dargā gala, es te vienu lasiju kopā un pat ar integrēto gāja tā ka svilp, procis Intel i3, ssd 180 RAM 8Gb, CS6 iet bez problēmām.
jā Gabiz,dzelžu ziņā es nevaru progresam līdzi turēt. Lai lietotu teiksim 645D pentaksi ar visiem krāmiem ,studiju ,tam atbilstošu datortehniku, ir jābūt baigi veiksmīgam biznesam,kas to atpelna.
Rolands66:jā Gabiz,dzelžu ziņā es nevaru progresam līdzi turēt. Lai lietotu teiksim 645D pentaksi ar visiem krāmiem ,studiju ,tam atbilstošu datortehniku, ir jābūt baigi veiksmīgam biznesam,kas to atpelna.
Foto ziņā vispār nevar neko atpelnīt, un nopietnu tehniku personūigi iepitrkt un mainīt bieži ari ir sarežģīti, es to nevarētu vispār darīt , ja neizmantpotu fīrmas resursus kurā strādāju.
chukmasoff_f:Vajag normālu kompi ar normālu videokarti, procis pietoiekami ir pat Intel i3, SSD disks un videokarti , nav jav vajadzība pēc kādas krutās , 30ls cenā kaut kur. Nu kompītis sanāk ap 400ls bet ari strādā bez problēmām. Bez tam kompis jamaina ik pa 3-4 gadi, jo morāli noveco.
CS5 tiiri labi iet uz P4 3GHz, RADEON X300 ar 128MB, kompim 8 gadi. CS6 nemeegjinaaju, tam laikam vajag 256MB.
Atbilde uz autora jautaajumu - skaties, lai videokartei buutu OpenGL draiveri un vismaz 128MB atminja.
chukmasoff_f:Vajag normālu kompi ar normālu videokarti, procis pietoiekami ir pat Intel i3, SSD disks un videokarti , nav jav vajadzība pēc kādas krutās , 30ls cenā kaut kur. Nu kompītis sanāk ap 400ls bet ari strādā bez problēmām. Bez tam kompis jamaina ik pa 3-4 gadi, jo morāli noveco.
CS5 tiiri labi iet uz P4 3GHz, RADEON X300 ar 128MB, kompim 8 gadi. CS6 nemeegjinaaju, tam laikam vajag 256MB.
Atbilde uz autora jautaajumu - skaties, lai videokartei buutu OpenGL draiveri un vismaz 128MB atminja.