forum.gif
Sveiciens Vīriešu dienā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Sveiciens Vīriešu dienā!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.13 10:05
 citēt
Par galveno disidentu, ar latvisko niku, Eltons, protams, smaidu...

Par notikumiem ap šo dienu šogad,
Savulaik bij feins aņuks:

Publiskā pirtī kails sievišķis apmaldās un ieklīst vīriešu ģērbtuvē... Veči, kurš aliņu sūc, kurš kvasu, kurš tāpat sēž... Sievišķis, ievērtējis situāciju, ieķērcas nebalsī: "NESKATIETIESUZMANI!!!"

Apmēram tā saistībā ar šiem svētkiem viens ministrs uzvedās... publikai bij parko jautri pacepties, Priecīgus visiem nujau pagājušos, no manis ar!:face-smile:
Publicēts: 24.02.13 10:06
 citēt
Tos 30000 klikus kādā nebūt jampampiņu saitā arī PAR f-foto tik mīļo eiro varētu savākt. It sevišķi ,ja nobalsot var vairākkārt.
Publicēts: 24.02.13 10:39 labots
 citēt
JuZZ, vēl nav atjēdzies, no eirovīzijas balsošanas sistēmas murga :bad_smile:
Publicēts: 24.02.13 10:43
 citēt
f-foto, es saprotu, ka te ir vesels bars, kas Taivāna rakstu saprot burtiski kā aicinājumu Barona Dainu skapi iznīcināt. Man likās, ka Tu esi mazliet gudrāks un būsi sapratis, ka viņš salīdzina pagāniskās un monoteistiskās kultūras un morāles paradigmas. Un kur tad Taivānam un Klīvem nav taisnība?
Vai topa virspusē ( lv.wikipedia.org... ) redzi bērnu upurētājus, veļu barotājus un citus elku pielūdzējus? Šūpo kā gribi, bet ir jāizvēlās, vai nu Tu dzīvo pastalās etnogrāfijas muzejā, vai 21. gadsimtā. Es nekādā gadījumā negribu apgalvot, ka pastalās muzejā ir sliktāk. Iespējams, pat labāk. Uzsveru tikai to, ka izvēloties staigāt tautastērpos un dzīvot dūmistabās ir stulbi vaimanāt par Goretex un džakuzi trūkumu. Sūnuciems un Silikona ieleja nav apvienojami vienā laikā un telpā. :big_smile:
Publicēts: 24.02.13 10:45
 citēt
f-foto:
Divos teikumos 4 nepatiesi izteikumi. .

Чья бы корова мычала... :bad_smile:
Publicēts: 24.02.13 10:53
 citēt
f-foto: Ko es te lasu: blondās, Delfi, dzer siltu ūdeni ... Kādam tā ir draudzene, sieva, meita, māte.

Nu skaidrs, neesmu teicis, ka visas blondīnes nāk no bērnunama un paliek par vecmeitām.
f-foto: Labi, ka vēl nenosauc par maukām.

Nu, kā redzam, šo ideju pateici tu nevis es. Man kas tāds pat prātā nebija ienācis.
f-foto: Otrais: šajā "jampampiņu saitā" ir atrodama lielākā daļa fotoblogeru, piemēram, Maris, Friidis, Haiduks, Eltons utt.

Es arī tur esmu. Ar tādu aktivitāti, ka februārī visiem paziņām izsūtu "Paldies, tev arī priecīgus Ziemsvētkus!" Bet dēļ tā nesākšu uzskatīt to par nopietnu socioloģisko aptauju vietu, kuras statistiku te autoritatīvi likt priekšā ar visiem grafikiem, skaitļiem un diagrammām. Tikpat labi var var uztaisīt arī kādu pētījumu, balstoties uz trauku "svēto vēstuļu" plūsmām.
Publicēts: 24.02.13 11:24
 citēt
Gončar, nu neraksti bezjēgā!
Nav nekādas jēgas atstāstīt kaut kādu daiļliteratūru, ja pats no izlasītā neko nesaproti un līdz ar to nespēj analizēt un izdarīt secinājumus!
Ne velti es Tevi ar Haiduku salīdzināju: Haiduks, pretēji Tev prot manipulēt ar faktiem, šo to izcelt, šo to noklusēt un sapīt visu vienā putrā, tā lai izliktos objektīvs skats... kur nu vēl uzbrūkošais tonis, oponentam piedēvējot īpašības, pret kurām šis oponents ir iestājies, tais gadījumos, kad pats pie sienas piespiests un steidzami jānovērš uzmanība... diemžēl sen jau esmu atkodis šādas manipulācijas un nedaudz garlaikot tas sāk... tā kā mācies, jaunēkli no pieredzējušiem ortodoksiem, Tev viss vēl priekšā!
Saprati lasīto, jeb man lēnāk rakstīt?
Publicēts: 03.03.13 22:38
 citēt
cilvēkiem ir tendence neaizdomāties - vienkārši ļauties inercei. 23.februāris ir inerces svētki. nomirs pēdējā paaudze, kas ir dienējusi padomju armijā un kas ir dāvājusi puķes tai, nomirs arī svētki. un tādā pašā inercē, kā visi helovīni un valentīndienas, lielāku lomu ieņems tēvu dienas un tās tad arī pārvērtīsies par vīriešu dienām.
Publicēts: 03.03.13 22:48
 citēt
Vylcans:cilvēkiem ir tendence neaizdomāties - vienkārši ļauties inercei. 23.februāris ir inerces svētki. nomirs pēdējā paaudze, kas ir dienējusi padomju armijā un kas ir dāvājusi puķes tai, nomirs arī svētki. un tādā pašā inercē, kā visi helovīni un valentīndienas, lielāku lomu ieņems tēvu dienas un tās tad arī pārvērtīsies par vīriešu dienām.

Ceru, ka tā. Manuprāt, 23. februāra absurdumu daudzi vienkārši nenovērtē.
Iedomājieties, ka pilnīgi nejaušs ārzemju tūrists jautā:
-Ko tad jūs te šodien svinat?
-Bijušās PSRS militāros svētkus!
-Vai tad tā nav valsts, kas savulaik anektēja (vēl- okupēja, inkorporēja, šoreiz ne par teminiem) Latviju?
-Ak tad tajā armijā dienēja vīrieši?
-Un tagad šīs armijas jums pietrūkst? Vai vīriešu pietrūkst?
Publicēts: 03.03.13 22:56
 citēt
GunarsII:
Vylcans:cilvēkiem ir tendence neaizdomāties - vienkārši ļauties inercei. 23.februāris ir inerces svētki. nomirs pēdējā paaudze, kas ir dienējusi padomju armijā un kas ir dāvājusi puķes tai, nomirs arī svētki. un tādā pašā inercē, kā visi helovīni un valentīndienas, lielāku lomu ieņems tēvu dienas un tās tad arī pārvērtīsies par vīriešu dienām.

-Vai tad tā nav valsts, kas savulaik anektēja (vēl- okupēja, inkorporēja, šoreiz ne par teminiem) Latviju?

nejaušs ārzemnieks var nesaprast daudzas postpadomju telpas īpatnības. es pret to visu izturos vienkārši - paies laiks un cilvēku domāšana mainīsies - zemeslodes rotēšanu ap savu asi nekas neapturēs.
Publicēts: 03.03.13 23:01 labots
 citēt
GunarsII: Vai vīriešu pietrūkst? :face-smile:

Pieļauju, viens no momentiem. Jau rakstīju par kadru problēmām ugunsdzēsējos. Ko svinēt, atvainojiet, tur gan nav. Dienestā iegūtās iemaņas gan nevajadzētu aizmirst. Var noderēt. Lūk, ko par to domā "ģedi" no Baltkrievijas. nnm.ru... :face-wink:

Mūsu bāleliņi nez kāpēc smilkst : Vai, cik grūti bija. Vai, vēl gadiem sapņos rādījās, kā ļauns murgs.:face-sad:
Publicēts: 04.03.13 02:14
 citēt
f-foto:
Sapper:[/cite Uzsveru tikai to, ka izvēloties staigāt tautastērpos un dzīvot dūmistabās ir stulbi vaimanāt par Goretex un džakuzi trūkumu.

Džakuzi (āra un iekštelpu, vienalga) ir sūds, salīdzinot ar normālu pirti. Vispār Tev kaut kāds nesakarīgs rīta rakstījums sanācis. Kaut ko gribēji pateikt par tēmu, bet nez kāpēc sāki runāt par o-gore-tebe-tex. Nākošo reizi padomā, pirms raksti.

Jē, trāpīts, grimst! :bad_smile:

Nākamreiz kad uzsāksi kāretējo idiotisko topiku, atceries, ka tajā brīdī, kad esi ar seju nostājies pret pagātni un cieši lūkojies tajā, Tu esi pagriezis savu linu ūziņās tērpto pakaļu pret nākotni. :face-wink: Vēsturi ir svarīgi mācīties un zināt ne jau tādēļ, lai uz viņu dročītu, :bad_smile:
Publicēts: 04.03.13 08:40
 citēt
GunarsII:

Jā, pastulbi skan tavs teksts... cilvēki(tauta), kas noliedz savu pagātni dzīvo bez nākotnes. (starp citu, to mēs ikdienā izjūtam- cenas eiropas, algas āfrikas, un tas sasniegts noliedzot, iznīcinot pagātni).
Man neviens neko nevar pārmest- es esmu dzimis PSRS, audzis, mācījies, dienējis... varbūt tu gribi, lai uzrakstu- tas bija tikai sapnis :D
Bet mums jaf Latvijā pierasts visam piesviest politiku... es gribu un svinu VĪRIEŠU dienu, un iepūtiet man. Tradīcijas jaf ar to nezūd, ka ar pastalām iesoļojām brīvajā (varbūt tikai deputātiem) Latvijā. Un visas sievietes(arī gados jaunas), kaut klusi, bet tomēr mīļi apsveica savus vīriešus, laikam nebija lasījušas blogā tevi, bet tavu ieteikto tēvu dienu, neatceros, ka kāds būtu atcerējies. :D
Publicēts: 04.03.13 10:10
 citēt
Haiduks: bet tavu ieteikto tēvu dienu, neatceros, ka kāds būtu atcerējies. :D

Vai tas tiešām man adresēts? Neatceros ieteicis nekādu tēvu dienu.
Publicēts: 04.03.13 11:41
 citēt
GunarsII:
Haiduks: bet tavu ieteikto tēvu dienu, neatceros, ka kāds būtu atcerējies. :D

Vai tas tiešām man adresēts? Neatceros ieteicis nekādu tēvu dienu.

Tur ir cite 2, un atbildu abiem :)
Publicēts: 04.03.13 11:44
 citēt
f-foto:Vēl tajos laikos visi, kas gribēja mūziku, to dabūja, jo paši spēlēja mūzikas instrumentus tautas manierē un dziedāja.

un spēlēja uz šādām ģitārām :( cheesyguitars.com...
vai varēja tikt pie normāla instrumenta?
Publicēts: 04.03.13 12:31
 citēt
Padomju armija nekad nav nevienu okupējusi!Tā ir tikai atbrīvojusi vai arī sniegusi internacionālo palīdzību!:face-grin:Tā teica krievu vēstnieks Latvijā,liekas Kaļužnijs uzvārdā.Tā,protams,nav propoganda,bet vēsturiskā patiesība.
Publicēts: 04.03.13 12:37
 citēt
Publicēts: 04.03.13 13:44
 citēt
Vylcans: un spēlēja uz šādām ģitārām :( cheesyguitars.com...

Vo-vo, šitā cheesyguitars.com... bija mūsu skolas ansmblim 70-to pirmajā pusē!
Un šitāds verķis arī:

Publicēts: 05.03.13 22:07 labots
 citēt
Schneider:
Vylcans: un spēlēja uz šādām ģitārām :( cheesyguitars.com...

Vo-vo, šitā cheesyguitars.com... bija mūsu skolas ansmblim 70-to pirmajā pusē!
Un šitāds verķis arī:

Vo, vo, zināmas lietas... tikai... neredzu savas ģitāras (nu labi, tik plaši jau neizplatījās... bet tā nozagtā 12-stīģene gan kaut kur varēja parādīties... tāpat kā nesen uzzināju, mana pirmā uzbūvētā basene kāda pilsētas mēra mājā pie sienas karājas)... bet jonika mums arī bija... beag stiprekļi... manas tumbas ar kinapiem... ehhh... back in the ussr...
Publicēts: 05.03.13 22:15
 citēt
Eltons:
Schneider: Vo-vo, šitā cheesyguitars.com... bija mūsu skolas ansmblim 70-to pirmajā pusē!
Un šitāds verķis arī:

Vo, vo, zināmas lietas... tikai... neredzu savas ģitāras (nu labi, tik plaši jau neizplatījās... bet tā nozagtā 12-stīģene gan kaut kur varēja parādīties... tāpat kā nesen uzzināju, mana pirmā uzbūvētā basene kāda pilsētas mēra mājā pie sienas karājas)... bet jonika mums arī bija... beag stiprekļi... manas tumbas ar kinapiem... ehhh... back in the ussr...

vienkārša ģitārista, caur kura rokām izgājušas vairākas padomju ģitāras, interese - kāda bija tā ģitāra, kuru neredz tajā lapā?
Publicēts: 05.03.13 22:27
 citēt

Šito atceros! 1968.gads, tikko esmu izslimojis vējbakas, visa galva zaļā, un es Ziemassvētku ballē "Kur tu teci, gailīti" uz šī verķa spēlēju. Toreiz vēl brīnījos, kādi mēs ar to joniku vienādi zaļi esam:)
Publicēts: 05.03.13 22:30 labots
 citēt
"kāda bija tā ģitāra, kuru neredz tajā lapā?"

Bija, bija viena pusakustiskā, kas nav redzama bildēs... ehh vairs neatceros, kā sauca... grifs nenormāli resns un vibrators primitīvi tizls... bet varēja jau čehu jolanas dabūt jau ar... gan stāreni, gan tornādo čaļi dabūja...
Publicēts: 05.03.13 22:39
 citēt
Eltons:"kāda bija tā ģitāra, kuru neredz tajā lapā?"

Bija, bija viena pusakustiskā, kas nav redzama bildēs... ehh vairs neatceros, kā sauca... grifs nenormāli resns un vibrators primitīvi tizls... bet varēja jau čehu jolanas dabūt jau ar... gan stāreni, gan tornādo čaļi dabūja...

nu, jolanas ir visnotaļ spēlējamas ģitāras - grifs ir ērts. bija man gan graziella, gan tornado. tagad, tiesa, ir graziellas korpuss ar tornado grifu - nedaudz jāpaķimerējas un, domājams, ieņems savu vietu starp telecasteru un stratocasteru.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt