forum.gif
Atkal brauciens pafočēt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Atkal brauciens pafočēt.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.13 22:24
 citēt
Nu, kas i ko! Vai kāds grib vai negrib aizlaist pafočēt? Iepriekšējā reizē nekas nesanāca. Saulīte pievīla. Varbūt šoreiz? Rīt, svētdien, 24. februārī plānoju aizbraukt pafočēt pie jūŗas. Kaut kur pie Ķurmraga. Ja kāds grib sastādīt kompāniju, varu paķert līdzi. Vēlams, lai līdzbraucēji būtu spēcīgi un drosmīgi. Autiņš nav džips, var būt jāstumj, un braucu es slikti. Savākt varu rajonā starp Ogri un Rīgu, Daugmali ieskaitot. Izbraucu ap pusdienlaiku (??). Protams, ja būs galīgā bezgaisma, tad viss atliekas. Gribu kaut vai kādu saulīti.
Publicēts: 23.02.13 22:39 labots
 citēt
Mauksi par ledus pari no Daugmales::D :D
Publicēts: 23.02.13 22:43
 citēt
Lunis:Mauksi par ledus pari no Daugmales::D :D

Varbūt no Daugmales dz.c. stacijas Rīgā? :face-grin:
Publicēts: 23.02.13 22:48 labots
 citēt
hmm. hmm. A no cikiem līdz cikiem plānojas? Man viens papīrsmērējamais darbels jāpadara kaut kad rītdienas laikā, ja nav no lēkta līdz [strike]rietam[/strike] "Nekā personīga"...

Es tik nesapratu - Rīgā arī var paķert?
Publicēts: 23.02.13 22:50
 citēt
Frīdi, kā Tu vari salīdzināt kaut kādu noputējušu dz. c. staciju ar Daugmales lielpilsētu!
Publicēts: 23.02.13 22:54
 citēt
Versatile, var arī no Rīgas paķert. izbraukšanas laiku varētu ietekmēt mākoņu prognōze. Bet, ja būs cerība sagaidīt kaut vai kādas krāsas saulrietā, tad gribu arī saulrietu pieķert klāt. Tādā gadījumā izbraukšana būtu ap pusdienlaiku +-
Publicēts: 23.02.13 23:07
 citēt
mhmm. Nu tad jau riit vell izdiskuteesim. Jāpacenšas no rīta līdz kantorim agrāk izkasīties, značit.
Publicēts: 23.02.13 23:11
 citēt
Nu ja gaisma jūras malā nelutinās skaistu skatu iemūžināšanai, tad varu piedāvāt reporttipa kadrus paķerstīt apmēram tādā pašā attālumā Cēsīs... :face-wink:
te smalkāk -

www.apollo.lv...
Publicēts: 24.02.13 02:05 labots
 citēt
nu, ja izbrauciens plaanojas no Riigas agraak par kaadiem 13iem-14iem, tad, laikam es garaam. Bet riit /shodien/ veel redzees.

jap, man nesanaak.
Publicēts: 24.02.13 12:29
 citēt
gaidam reportāžas :)
Publicēts: 02.07.13 17:12
 citēt
Svarīgi arī apgūt pozas, kādās priekšplānus nosatīt. :bad_smile:

Publicēts: 02.07.13 19:20
 citēt
kur ponts vilkt ārā vecus mēslukus?
Jauns tematsAtbildēt
  1.