Sveiciens Giskim ar pirmo sudraba mediāli , ka teicu GALVENAIS sākt ! www.photoclub202.com... ,
SUTIET un viss notiksies ! Drīz domaju arī Vaveram buss pirmais medalis. Texstus medijos jums ka Vienīgajiem patiesajiem nekad agrāk nepieredzētajiem FIAP " Maxsliniekiem" es jums apsolu jau iepriekš
Ps. Pie reizes milzīgs sveiciens arī Olgai Astratovai ! Gold FIAP medal, Olga Astratova, Latvia, www.sensual-photography.eu... sievišķis pedējos pāris mēnešus grābj "Zeltus @ pirmās prīzes" spaiņiem visos pēc kārtas konkursos www.flickr.com... Gold FIAP medal at 3rd EXHIBITION PHOTOGRAPHY "PORTRAIT 2013 - ZAJECAR" , Gold PSA medal at "PORTRAIT 2013" BULGARIA , 1st Place, Fantasy Photographer of the Year 2012 , 2nd Place - Global Photo Awards 2012 , Gold FSS medal PHOTOGRAPHY EXHIBITION ”PHOTOGRAPHY 2012” ZAJECAR; SALON praise Aat EXHIBITION OF PHOTOGRAPHY "PORTRAIT 2013 - PARACIN
Man prieks par jums , ka jau teicu SŪTIET TIK tituli un medalji naks ka pa reni !
Maz ko saprotu no tiem medāļiem, bet medālis ir un paliek medālis, tāpēc sveicieni+gratulācija. Taču- atceroties tepat neseno Luņa sariešanos ar dansigu par medāļiem, papildus tam pašlaik vēl pilnmēness, paredzu vismaz 9 lapas ar skarbu lasāmvielu pie alus šajā topikā...
UldisS:Maz ko saprotu no tiem medāļiem, bet medālis ir un paliek medālis, tāpēc sveicieni+gratulācija. Taču- atceroties tepat neseno Luņa sariešanos ar dansigu par medāļiem, papildus tam pašlaik vēl pilnmēness, paredzu vismaz 9 lapas ar skarbu lasāmvielu pie alus šajā topikā...
A tu aizsuti 100 bildes gada laikā sac liet par "Unikālo notikumu" un "Neticamo veiksmi" komplekta ar "Tagad piegriezišu skābekli necienīgajiem" un dobusi 18 lapas texstus ,
UldisS:Maz ko saprotu no tiem medāļiem, bet medālis ir un paliek medālis, tāpēc sveicieni+gratulācija. Taču- atceroties tepat neseno Luņa sariešanos ar dansigu par medāļiem, papildus tam pašlaik vēl pilnmēness, paredzu vismaz 9 lapas ar skarbu lasāmvielu pie alus šajā topikā...
A tu aizsuti 100 bildes gada laikā sac liet par "Unikālo notikumu" un "Neticamo veiksmi" komplekta ar "Tagad piegriezišu skābekli necienīgajiem" un dobusi 18 lapas texstus ,
Tu vienreiz atbildēsi, KUR un KAD es esmu teikusi šādus vārdus - "Tagad piegriezišu skābekli necienīgajiem"?!?!?!?
Un es personīgi neko nelēju ne par unikālo notikumu, ne veiksmi .... Tu esi smagi sajaucis mani ar kādu citu!!!! Tu esi VISpasaules mēroga muldoņaun TIKAI .... neko citu Tu neesi spējīgs .....
Mihail, sveicu! Abi autori, to darbi un konkrēta atzinība tikai apliecina - visam pamatā ir darbs. Ikdienas, ar mīlestību darīts. Un skola. Turpmāku veiksmi vēlot, Valdis. P.S.Par nevietā. bezsatura rakstītajiem komentiem jau esmu runājis. Saka - pēc muldēšanas nāk miršana.
Tu vienreiz atbildēsi, KUR un KAD es esmu teikusi šādus vārdus - "Tagad piegriezišu skābekli necienīgajiem"?!?!?!?
Un es personīgi neko nelēju ne par unikālo notikumu, ne veiksmi .... Tu esi smagi sajaucis mani ar kādu citu!!!! Tu esi VISpasaules mēroga muldoņaun TIKAI .... neko citu Tu neesi spējīgs .....
Kāpēc VIENREIZ es atbildu katrreiz , esi piemirsusi tekstus pie saviem "Mega Foto kursiem" kur pasmejos ka KATRS kam ienāk prata RIKO kursus , uz ko tu lepni apbīdelēji ka TAGAD tu esi RĪGĀ kas VEFā ! Kad es pasmejos ar ARI ESMU VEFa ka bars citu lai gan parados reti tāpat darbus tur izstāda pēc vajadzības Ko tu atbildēji atceries ? Pameklē gan jau arhīvos var atrast "Tagad ES tur esmu pie teikšanas un SAKARTOŠU ka nekādi VISADI [ Tjipa Lunji] vairs tur nevazāsies" Tu šiem tur paradīšot LIMENI un nekādi "Visādi" vairs visu ko nesūtīšot apkārt ! Laikam domāji bez TAVA akcepta nesūtīs. Ko es teicu ? Tecu kur AMATIERI tjipa Dasingas pie SPRICES tur finisj visam. Tas bija tepat pie KURSU sadaļas. Laikam kāds no vecajiem bija pasmejies STIPRAK PAR MANI un bija izdvesis ka bez FIAP kursi nekaķīs , tāpēc viņi pazuda TOBRĪD taču tu meitene uzcītīga ja FIAP tad FIAP un tīko FIAP rokā tā "Kursiņi apnesās" Tekstus par "Tā Sundew tač NEKAS NAV , par ko viņai tāda ATZINĪBA !" es ar labi atceros , atceros ari ko atbildēju STILS VIŅAI TADS tāpēc ne mums spriest kas viņa IR Ka jau teicu tev divas nelaimes VARASKARE @ SLAVASKARE par neko citu es neko neesmu teicis FIAP titulu var iegūt JEBKURŠ cītīgs cilvēks ar NORMALIEM darbiem cītīgi sūtot maksājot dalības maksu, tas visiem ir labi zināms vismaz 20+ gadus un tādu ir ĻOTI DAUDZ un būs vēl vairāk. TIKAI viņiem nenāk e prata platīties ka "Parejos PIEGREZĪS un PAREJIE nav nekas!" Un nebrēc ka es ko saku par BILDEM es tas NEPIEMINU VISPAR nav man vēlmes un vajadzības runāt par svešām BILDEM , es APSMEJU STILU / MANIERES kas izpaužas no tavas puses uz APKARTEJIEM cilvēkiem
TAGAD es uzmanigi petu ko kursj PIEDALĀS un IEGUST , piedalās iegust gana daudz cilveku no Latvijas PAT BLOGERU ka Giskim , Vavers , sjie cjali ari 100% driz iegūs FIAP , ka daudzi citi PIRMS un pec viniem NEKA unikala nebijuša un MEGA tur nav un nav jau 20+ gadus. Nav tapec ka PIRMS 1990 gada SUTIT kaut ko varēja tikai LOTI LIELA ATLASE un dažus darbus GADA TAD tam bija vertiba , PAMEGINIET aizsutiet 100 darbus GADA un KRUZITE JUSU bez variantiem
LUNIS, BEIDZ melot!!!!! Parādi konkrēti, kur es kaut ko tādu esmu teikusi un nevis pārstātsi kaut kādas savas fantāzijas!!!! K O N K R Ē T I !!! Nevis - aizej tur, nezin kur ....
P.S. Tavus darbus kaut kā neesmu redzējusi fk "Rīga" izstādēs .... un ne jau es pie vainas. Iztāda tikai aktīvo biedru bildes. Un man gan šķiet, ka tos, ka nerādās gadiem, vienkārši atskaita no kluba biedriem ...
P.S.S. Par pētīšanu, kur kurš piedalās - tu atkal MELO .... šī informācija lielākoties ir pieejama tikai tiem, kas piedalās (ja neskaita prīzes). Un parasti tie ir 2 - 5 cilvēki no LV. Vaavers? .... konkursus galdā, kur viņš piedalījies!!!!!
dansiga:LUNIS, BEIDZ melot!!!!! Parādi konkrēti, kur es kaut ko tādu esmu teikusi un nevis pārstātsi kaut kādas savas fantāzijas!!!! K O N K R Ē T I !!! Nevis - aizej tur, nezin kur ....
P.S. Tavus darbus kaut kā neesmu redzējusi fk "Rīga" izstādēs .... un ne jau es pie vainas. Iztāda tikai aktīvo biedru bildes. Un man gan šķiet, ka tos, ka nerādās gadiem, vienkārši atskaita no kluba biedriem ...
P.S.S. Par pētīšanu, kur kurš piedalās - tu atkal MELO .... šī informācija lielākoties ir pieejama tikai tiem, kas piedalās (ja neskaita prīzes). Un parasti tie ir 2 - 5 cilvēki no LV. Vaavers? .... konkursus galdā, kur viņš piedalījies!!!!!
MEKLE PATI , tev vajag tu ar meklē , es tik saku VARASKĀRE / SLAVASKĀRE tavas spilgtākās publiskas īpašības Man Rīga nav pa ceļam jau sen bet kad bija tad jau kolēģi mēdz šo to safočēt Tad jau es laikam esmu AKTĪVAIS biedrs ja jau bildes karājās Rīgas izstādē pie sienas PARSTEIGUMS mana grimi ieraugot ko savu
Tev ka dažiem citiem iesācējiem liekas ka klubs ar 50 + gadu vēsturi "Pirms jums" nekas nenotika , tā nav , pirms paris gadiem UZRADĀS un saulīte uzspīdēja zālīte sazēla Tieši tāpēc man Tugaļeva teksti "Ko no Rīgas izdevās saglābt" liekas loti patiesa , iespaids rodas ka PIRMS JUMS zāle klubā neauga
Un kamēr Tu konkrēti neparādīsi, no kurienes esi izrāvis mistisko tekstus, kādus es NEMŪŽAM neesmu teikusi, tikmēr es Tevi saukuši par MELI. Un parādīt jau Tu nevari - jo tādu VIENKRĀŠI nevar būt!!!!
Joprojām nesaprotu, kurā vietā es Tev esmu pārsrkējusi ceļu, ka Tev tik ļoti kaut kas kremt .....
P.S. un ATKAL Tu neatbildi uz visiem uzdotajiem jautājumiem ..... MELIS!!!!!!
dansiga:Luni, no kura gadsimta ir šīs bildes!?!?!?!?!
Un kamēr Tu konkrēti neparādīsi, no kurienes esi izrāvis mistisko tekstus, kādus es NEMŪŽAM neesmu teikusi, tikmēr es Tevi saukuši par MELI. Un parādīt jau Tu nevari - jo tādu VIENKRĀŠI nevar būt!!!!
Joprojām nesaprotu, kurā vietā es Tev esmu pārsrkējusi ceļu, ka Tev tik ļoti kaut kas kremt .....
Gadsimts ka reiz PIRMS "Tavas ēras" 2009 gads. Pie manīm nav gramatvedība lai mekletu tavas "Pašizpausmes" , bet JAUKĀKAS es vienkārši atceros , atceros kāda sakara tas parādās. AR FOTO tam pilnīgi nekāda sakara bet gad ar VARAS / SLAVAS kari velēšanas DOMINĒT jebkur par katru cenu Man tas šķiet ņirdzīgi , radošās jomas piekopt padomju gastronoma principus , kurš pie pakaļdurvīm pirmais kurš sadzēris ar bodes vadītāju.
dansiga:Luni, no kura gadsimta ir šīs bildes!?!?!?!?!
Gadsimts ka reiz PIRMS "Tavas ēras" 2009 gads. Pie manīm nav gramatvedība lai mekletu tavas "Pašizpausmes" , bet JAUKĀKAS es vienkārši atceros , atceros kāda sakara tas parādās. AR FOTO tam pilnīgi nekāda sakara bet gad ar VARAS / SLAVAS kari velēšanas DOMINĒT jebkur par katru cenu Man tas šķiet ņirdzīgi , radošās jomas piekopt padomju gastronoma principus , kurš pie pakaļdurvīm pirmais kurš sadzēris ar bodes vadītāju.
Ko nu es, ne fotogrāfs ne kā... Tomēr topikā, kur tiek sveikts konkrēts cilvēks, kurš par konkrētu darbu saņēmis konkrētu atzinību - sākt šādas sarakstes - piedodiet!
Vissmieklīgākais - visas šis samazgas nepaliek tikai F/bloga mazajā, piepīpētajā virtuvītē (tualetē?). Pietiek guglē, pat nejauši, uzsist attiecīgo atslēgas vārdu (šoreiz tas varētu būt: FIAP 2013), un garajā piedavājumu lapā būs, visticamākais, šis disputs. Ko līdzīgu nupat redzēju, uzsitot "Pentax 40mm f/2,8 XS". Garajā listē, jau tuvu sākumam (acīmredzot publikācijas tur ir pēc datumiem) stāv mans šī stikla pārdošanas sludinājums. Visā komplektā, ar visām tur saspamotajām stulbībām.
dansiga:es neko necenšos pierādīt attiecībā uz sevi - MAN tas nav vajadzīgs .. es gribu pierādīt tikai to, ka Lunis ir MELIS.....
PRECIZI ! Tu pieleic maxsimalsu spekus PIERADINĀDAMA ka "Visi sliktāki par tevi" tā vieta lai PIERĀDĪTU ka esi ar KAUT KO labāka par citiem Man tads bzinesa partneris bija vins man brauca virsu ar tekstiem "Tu nestāsti neviena TO KO ZINI !!" Gājiens ka "Es te NOTEIKŠU kuram buss kuram nebus un Sundew nav NEKAS" ir izcilz piemērs tam . PAVALDIT gribi ka zaļš gar acim Valdi , es ņirgšu Mani ļoti recigi škiet TAV CEPŠANAS "Kapec Sundew , Kapēc Luni , Lapēc xxxx un ta lidz bezgalībai KADS KLAUSA bet TEVI neklausa , ka vienigo ISTO un patieso man tas škiet recigi
Luni, beidz tēlot sabojātu plati .... tu skandini vienu un to pašu jau 1000 reizes, bet neesi to pierādījis ar faktiem ..... ej B E K O T .... MELI! zb zb zb ...... VISSS -....
Luņkugs, visu cieņu Tev kā lāga čomam, bet nejem ļaunā- tomēr visgarākie "palagi" Fotoblogā attiecībā uz citu nopelniem FIAP utt nāk no tavas klaviatūras... No malas man rodas tāds subjektīvs iespaids- ka tomēr ir bišku kreņķis, ka citiem ir kaut "lētuči", bet tomēr kaučkādi fotomedāļi, bet pašam, neskatoties uz milzīgo fotostāžu, tikai "Minhauzena stāsti"...
Friidis, pavisam nopietni, FIAP medāļi nav diez ko lielāks ieguvums kā maximā nopirkts šokolādes euro medālis. Tā ir huiņa, kam nopietns fotogrāfs laiku nekad netērēs.
susurs:Friidis, pavisam nopietni, FIAP medāļi nav diez ko lielāks ieguvums kā maximā nopirkts šokolādes euro medālis. Tā ir huiņa, kam nopietns fotogrāfs laiku nekad netērēs.
Tikpat labi varu arī oponēt, ka Tava tēze ir "fotonespējnieku" atruna...