forum.gif
Silver medal, Mihails Ignats ! Sveicieni !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Silver medal, Mihails Ignats ! Sveicieni !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.13 09:21 labots
 citēt
Tava taisnošanās ir smieklīga. Nu, necenties tak sevi tagad pazemot vēl vairāk, cenšoties šādi - vārtoties pa zemi ar biksēm saslaudzīt savus mīzalus (ļoti līdzīgi izskatās)! Nesaprati (ar pirmo reizi), nesaprati. Aizmirsti un dzīvo tālāk! ;)
Publicēts: 01.03.13 09:23 labots
 citēt
Strīds ar mutes bajāriem ir bezjēdzīgs..:face-grin:
Publicēts: 01.03.13 09:34
 citēt
tas nebija ne pirmais ne pēdējais tituls blogeriem. Šīs kaislības tikai ap konkrētu laureātu. Nevienam neienāks prātā padomāt,kāpēc tieši te un tagad?
Publicēts: 01.03.13 10:27
 citēt
susurs:Friidis, pavisam nopietni, FIAP medāļi nav diez ko lielāks ieguvums kā maximā nopirkts šokolādes euro medālis. Tā ir huiņa, kam nopietns fotogrāfs laiku nekad netērēs. ;)

Kādā vērtē Tavās acīs ir Vieturs Links?
Publicēts: 01.03.13 10:36
 citēt
Visu šito salasoties,jaunajiem nekādā gadījumā neieteiktu nopietni domāt par fotogrāfiju kā par nozari ar ko saistīt savu dzīvi.Tikai hobija līmenī un savam priekam.Tas ir atmirstošs pasākums,kur pulcējas vai nu vecie vai arī mazvērtības kompleksu nomāktie.Tad jau labāk burkānus lasīt Francijas laukos,ja nu galīgi neko citu nemāk.:face-sad:
Publicēts: 01.03.13 10:37
 citēt
Nepazīstu. Bet nu, ieguglēju. Hah. Normāls čalis šķiet.

Un kāds sakars ar to, ka FIAP ir "filatēlistu klubiņš"? Tas, ka viņš arī tur ir? Nu, tur varētu būt kaut vai Valdis Dombrovskis kopā ar Nilu Ušakovu un Andri Bērziņu, būtība jau no tā nemainītos! :)
Publicēts: 01.03.13 11:04
 citēt
Nevis būtība, bet Tavs subjektīvai viedoklis ;-pppp
Publicēts: 01.03.13 11:32
 citēt
dansiga:
susurs:Friidis, pavisam nopietni, FIAP medāļi nav diez ko lielāks ieguvums kā maximā nopirkts šokolādes euro medālis. Tā ir huiņa, kam nopietns fotogrāfs laiku nekad netērēs. ;)

pASKAITĪSIM TOS ,KAS TUR NAV ???
Publicēts: 01.03.13 12:03
 citēt
Rolands66:
dansiga:

KĀPĒC , vaig skatīt KAS IR , nav dzirdēts ka Links būtu spridzijis apkart ar tekstiem ka viņš FIAP tapec "Citi nekas nav , bet viņa BILDES KRUTĀKAS !" Publika zin Viestura Linka bilde taču 99% neko nav dzirdejuši par viņa dalību EFIAP , . es šādu variantu OTRU "FIAP ÜBER ALLES" zinu tikai VEL VIENAM cilvēkam kurš KADREIZ visas malas blamiereja AFIAP / EFIAP un "Parējie nekas" , un tad kad viņam nedeva Master EFIAP sašķela šo organizāciju Latvijā :)
Publicēts: 01.03.13 12:05
 citēt
Lunis:
Rolands66:

KĀPĒC , vaig skatīt KAS IR , nav dzirdēts ka Links būtu spridzijis apkart ar tekstiem ka viņš FIAP tapec "Citi nekas nav , bet viņa BILDES KRUTĀKAS !" Publika zin Viestura Linka bilde taču 99% neko nav dzirdejuši par viņa dalību EFIAP , . es šādu variantu OTRU "FIAP ÜBER ALLES" zinu tikai VEL VIENAM cilvēkam kurš KADREIZ visas malas blamiereja AFIAP / EFIAP un "Parējie nekas" , un tad kad viņam nedeva Master EFIAP sašķela šo organizāciju Latvijā :)

Vai apskatījies, no kā tie teksti par AFIAP bija?:-)))))
Publicēts: 01.03.13 12:11
 citēt
dansiga:

Nu , doma es citet nemaku ?
Publicēts: 01.03.13 12:13
 citēt
Lunis:
dansiga:

Nu , doma es citet nemaku ?

Kura vārds ir zem tevis notiecinātajiem tekstiem par mani - es tikai par to .... bet izksatās, ka nelasi neko līdz galam.
Publicēts: 01.03.13 12:18
 citēt
dansiga:

Kura vārds ir zem tevis notiecinātajiem tekstiem par mani - es tikai par to .... bet izksatās, ka nelasi neko līdz galam.

Klau tu man sac atgadinat musu kopejo cjomeni Ievinju , kura noteikata stavokli rava visus aiz rokas ar textiem "Focje MANI , mani Focje , nu focje mani !!"
Publicēts: 01.03.13 12:20 labots
 citēt
Lunis:
dansiga:

Klau tu man sac atgadinat musu kopejo cjomeni Ievinju , kura noteikata stavokli rava visus aiz rokas ar textiem "Focje MANI , mani Focje , nu focje mani !!"

Nu ja - neko jau citu Tu nevari atbildēt;-ppppp Kauns atzities ;-)))

Un tas "stāvoklis" vairāk ir tev - jo tu ik pa brīdim šo cel augšā un šņuksti, kāda es riebekle ;-)))))
Publicēts: 01.03.13 12:31 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

Nu ja - neko jau citu Tu nevari atbildēt;-ppppp Kauns atzities ;-)))

Un tas "stāvoklis" vairāk ir tev - jo tu ik pa brīdim šo cel augšā un šņuksti, kāda es riebekle ;-)))))

Ka jau teicu FANTAZIJAS TRUKUMS apvienojuma ar VARAS un SLAVAS kari , man nenāk ne prata ko CELT , ceļ tavi neadekvātie draudziņi un TU PATI , cerībā ka TEVI KADS ATCERESIES un par TEVI vien runas:):) ES ka reiz CELJU CITUS lai publikai naver turpināt barot dumjības par "Ekskluzīvi unikālo NOTIKUMU neticami izcilo sasniegumu" , vienmēr saku MUSDIENAS to var JEBKURŠ bez kādām problēmām . TAS ir mans mērķis to PARADĪT un Giskims , Vavers un DAUDZI CITI tam teicams pierādījums :):) Ka jau ari Alvils minēja FILATELISTU PULCINJA nav nozīmes DALIBAI pulciņā bet gan MARKĀM kuras tu PIEDĀVĀ :):) Sevišķiem bremzēm atkārtoju : LINKAM , Ignatam , Kitneram arī bez kādiem TITULIEM ir ar ko PASPIDET un atcerēties , ari par viņu tieksmēm "Apkarot ierobežot citus" nav dzirdēts :):) Tā jums abiem ar Marnicu EKSKLUZĪVS patents :)
Publicēts: 01.03.13 12:56
 citēt
Un vai tiešām ne kripatas veselīgās latviešu skaudības?
Publicēts: 01.03.13 13:04
 citēt
VValdis:Un vai tiešām ne kripatas veselīgās latviešu skaudības?

Par KO ? Viņš jau sen to bija pelnījis ar TĀDIEM darbiem!
Publicēts: 01.03.13 13:19 labots
 citēt
nav nevienam maza, maza kripatiņa skaudības . Latvieši pamazām izmirst.
Publicēts: 01.03.13 13:26 labots
 citēt
VValdis:nav nevienam maza, maza kripatiņa skaudības . Latvieši pamazām izmirst.

Neesmu Latvietis laikam jo man vienmēr apticis darīt to kas PATĪK un CITU domas vai sasnaigumi kada joma bijusi VISAI PX , mani interese MANA LABSAJŪTA . Konkēto PIEMINĒTO autoru darbi man PATIK rada LABSAJŪTU :) Gan Giskima gan Vavera gan Viesturs Links gan Olgas Astratovas , viss parejais man MAZ interese sai nsakara jo NAV SAISTITS ar manam izjutam:)
Publicēts: 02.03.13 00:24
 citēt
Eu, kas notiek! Pilnmēness iet uz beigām, a Lunis šeit tikai 2 lapas samurgojis... ;)
Publicēts: 02.03.13 09:49 labots
 citēt
" Publika zin Viestura Linka bilde taču 99% neko nav dzirdejuši par viņa dalību EFIAP" /Lunis/

----------

piekrītu!
Publicēts: 02.03.13 11:02
 citēt
lai veicas tiem, kas grib un var....vienmēr atradīsies kāds, kam " tās vīnogas skābas"
Publicēts: 02.03.13 11:45 labots
 citēt
talavietis:" Publika zin Viestura Linka bilde taču 99% neko nav dzirdejuši par viņa dalību EFIAP" /Lunis/

----------

piekrītu!

nu ja - fotoblogā netusē, bet toties facebook regulāri ziņo viens par otra panākumiem FIAP konkursos - Links un Zaļesskis .... NU UN?
Publicēts: 02.03.13 11:51
 citēt
dansiga:
talavietis:" Publika zin Viestura Linka bilde taču 99% neko nav dzirdejuši par viņa dalību EFIAP" /Lunis/

----------

piekrītu!

nu ja - fotoblogā netusē, bet toties facebook regulāri ziņo viens par otra panākumiem FIAP konkursos - Links un Zaļesskis .... NU UN?

----------------
jau otro gadu desmitu zinu V. Linku dēļ viņa bildēm, bet facebook pat vēl dīdzis nebija toreiz. Viņu zin Krievijā, zin Vācijā un tikai pateicoties viņa darbiem.
Publicēts: 02.03.13 12:02
 citēt
Īstenībā tās FIPAS populrizēšanas jomā dansiga kopā ar Luni ir paveikuši vairāk nekā visi pārējie fipisti kopā pa visu iepriekšējo fipistu vēsturi.

Par to šiem cepums !
Publicēts: 02.03.13 13:12
 citēt
UldisS:Eu, kas notiek! Pilnmēness iet uz beigām, a Lunis šeit tikai 2 lapas samurgojis... ;)

pilnmēness jau tikai bargo kundzi ietekmē
Publicēts: 02.03.13 13:36
 citēt
susurs:
UldisS:Eu, kas notiek! Pilnmēness iet uz beigām, a Lunis šeit tikai 2 lapas samurgojis... ;)

susurs, nu nu - un ko tad TEV es esmu ieriebusi, ja tik kardināli esi mainījis domas!?!?!?!? Ja runa par šī veida tekstiem - tad vienmēr ir ierosinātājs Lunis=Minhauzens=MELIS .... es tikai atspārdos ....
Publicēts: 02.03.13 15:18
 citēt
dansiga:
susurs:

susurs, nu nu - un ko tad TEV es esmu ieriebusi, ja tik kardināli esi mainījis domas!?!?!?!? Ja runa par šī veida tekstiem - tad vienmēr ir ierosinātājs Lunis=Minhauzens=MELIS .... es tikai atspārdos ....

vovreme predatj eto predvidjetj,polnolunie vi moji! /k/f Garaazha/:D
Publicēts: 02.03.13 19:01 labots
 citēt
talavietis: jau otro gadu desmitu zinu V. Linku dēļ viņa bildēm, bet facebook pat vēl dīdzis nebija toreiz. Viņu zin Krievijā, zin Vācijā un tikai pateicoties viņa darbiem.

Atslēgas vārdi - pateicoties viņa darbiem. :face-smile:Dīvainas izjūtas pārņem, lasot autoru "susurs",(u.c.). :face-sad: Galerijā redzamie darbi un forumā deklarētās Pro fotogrāfa ambīcijas? Varbūt, varbūt....:face-wink:
Publicēts: 02.03.13 20:59
 citēt
Voldemorts:talavietis: jau otro gadu desmitu zinu V. Linku dēļ viņa bildēm, bet facebook pat vēl dīdzis nebija toreiz. Viņu zin Krievijā, zin Vācijā un tikai pateicoties viņa darbiem.

Atslēgas vārdi - pateicoties viņa darbiem. :face-smile:Dīvainas izjūtas pārņem, lasot autoru "susurs", alias Uģis G.(u.c.). :face-sad: Galerijā redzamie darbi un forumā deklarētās Pro fotogrāfa ambīcijas? Varbūt, varbūt....:face-wink:

Jauns tad vēl esi, ja tikai 20 gadus zini. Viesturs Links jau 80-ajos taisīja izstādes.
Publicēts: 02.03.13 21:00
 citēt
pirmā dzirdēšana, ka susurs būtu Uģis :)
Publicēts: 02.03.13 21:14
 citēt
sinliv:
Voldemorts:talavietis: jau otro gadu desmitu zinu V. Linku dēļ viņa bildēm, bet facebook pat vēl dīdzis nebija toreiz. Viņu zin Krievijā, zin Vācijā un tikai pateicoties viņa darbiem.

Atslēgas vārdi - pateicoties viņa darbiem. :face-smile:Dīvainas izjūtas pārņem, lasot autoru "susurs", alias Uģis G.(u.c.). :face-sad: Galerijā redzamie darbi un forumā deklarētās Pro fotogrāfa ambīcijas? Varbūt, varbūt....:face-wink:

Jauns tad vēl esi, ja tikai 20 gadus zini. Viesturs Links jau 80-ajos taisīja izstādes.

-----------
Par īsti jaunu jau sevi vairs nevarētu dēvēt, bet kauna sajūtas man tā kā īsti par to nav, jo galu galā, es nekur sevi neesmu deklarējis kā fotogrāfu...:)
Publicēts: 03.03.13 10:09 labots
 citēt
Versatile, Tev taisnība! Ne to ierakstu paskatījos. :face-sad: Kam negadās....:face-wink:
P.S. Labotam - ticēt.
Publicēts: 03.03.13 10:43
 citēt
Sveiciens Giskim par to ka var un varees , Sveiciens par drosmi un izdoshanos....Un lai dzivo Cesinieki, ja tiem sanak>>>:face-wink:
Publicēts: 03.03.13 12:03
 citēt
Voldemorts:Dīvainas izjūtas pārņem, lasot autoru "susurs"

- Ты прямо ведьма.
- Околдовала?
- ...Не, сжечь бы тебя нахуй.
Publicēts: 03.03.13 12:08
 citēt
susurs:
Voldemorts:Dīvainas izjūtas pārņem, lasot autoru "susurs"

- Ты прямо ведьма.
- Околдовала?