forum.gif
2012 Gada labākais kāzu fotogrāfs Latvijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 2012 Gada labākais kāzu fotogrāfs Latvijā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.13 09:10
 citēt
28.februārī, Rīgā, notika 2012 gada labākā kāzu fotogrāfa apbalvošanas ceremonija. Plašāks ieskats pasākumā šeit: blog.billyart.net
Publicēts: 01.03.13 09:48
 citēt
Viela pārdomām un diskusijai - manuprāt konkursam būtu cita garša un jēga, ja pretendents drīkstētu visās kategorijās iesniegt darbus tikai no vienam kāzām.

Mani 0.02Ls/Euro
Publicēts: 01.03.13 09:57 labots
 citēt
KĀPĒC vienām ? Profesionāli bildetaji bilde NE VIENAS VIEN kazas , nav jēgas sniegt no VIENAM krutam ja parejas garlaicīgi vienmuļas bet ODZINJA ta vai ta atrasta:) Pieļauju ka piemēram Zviedzjas kazas CIRKA - izrazju NETRŪKA veselai sērijai turpinājumos :):)
Publicēts: 01.03.13 10:09
 citēt
mrproxy:Viela pārdomām un diskusijai - manuprāt konkursam būtu cita garša un jēga, ja pretendents drīkstētu visās kategorijās iesniegt darbus tikai no vienam kāzām.

Mani 0.02Ls/Euro

Man liekas, ka tas būtu garām...
Publicēts: 01.03.13 10:17 labots
 citēt
heh
paziņas teica, ka Billijs esot dārgs un iedomīgs kāzu fotografs, citā forumā
:face-grin:

varbūt speciālists labs, tas gan
Publicēts: 01.03.13 10:18 labots
 citēt
kvaa:heh
paziņas teica, ka Billijs esot dārgs un iedomīgs kāzu fotografs, citā forumā
:face-grin:

varbūt speciālists labs, tas gan

Cilvēki daudz ko saka par to, ko nekad nav iepazinuši vai nespēj novērtēt. :)

O šis laikā nāca:
Publicēts: 01.03.13 10:35
 citēt
kāda čupa bālu Santa plaģiātu šai sadaļā :)

www.lkfa.lv...

ieskaitot burnstūru pirmo vietu :D
Publicēts: 01.03.13 10:40
 citēt
Maris:kāda čupa bālu Santa plaģiātu šai sadaļā :)

www.lkfa.lv...

ieskaitot burnstūru pirmo vietu :D

Vai tik Santis neizgudroja fotoaparātu :face-grin:
Publicēts: 01.03.13 10:43 labots
 citēt
Ne jau Santis bija pirmais, kas sāka to darīt pasaulē. Tikai loģiski, ka citi mēģinās atkārtot vai atdarināt to kas izskatās labi. Visi viens otru kopē. Everything is a Remix! :)
Publicēts: 01.03.13 10:50
 citēt
Nu tad Santis ir vienīgais kurš, taisot plaģiātu, turējis acis vaļā un piedomājis par to ko redz - pārējiem, kāds/di no orgāniem, pietrūcis/kuši.
Publicēts: 01.03.13 10:55 labots
 citēt
paskatoties bildes, šķiet, ka kāds no foto kameru brendu ražotājiem speciāli priekš kāzu fotogrāfiem varētu pagatavot tikai black&white bildējošu kameru,...samērā liels B&W īpatsvars, saprotu citām prasās, labāk skatās,emocijas nolasās...
Publicēts: 01.03.13 10:57
 citēt
Ir jau.. Tikai nevienam nav pa kabatai! :D www.dpreview.com...
Publicēts: 01.03.13 10:58
 citēt
Kāzu foto Latvija VISPAR ir viens garlaicigss kliseju un sablonu sakopojums vajaka vai specigaka tehniska limeni izpildits. Garlaiko , tapec sen nebildeju kops pasuta "Taka tai parauga !"
Publicēts: 01.03.13 11:09
 citēt
Jā, Luni, un fotoblogs ir pilns ar idejiski orģinālām fotogrāfijām. :D
Publicēts: 01.03.13 11:24 labots
 citēt
Billy:Jā, Luni, un fotoblogs ir pilns ar idejiski orģinālām fotogrāfijām. :D

RADOŠĀKAM interesantakam neka 99% LV kazu foto :)
Es vienmer atceros Leišu meiteni kura dabuja galveno balvu pirmaja Baltijas Kazu foto pasakuma , KRUTI DARBI ! Pec vinjas NEKAS atminja palieksu VAIRS nav bijis , a bebe pa to laiku jau ir UK dabūjusi galvenas prīzes par Kazu foto. PROTAMS ka daudz darbi ir KRUTI labi izpiditi tacju 100% daudzreiz redzeti varianti
Publicēts: 01.03.13 11:27
 citēt
Billy:Jā, Luni, un fotoblogs ir pilns ar idejiski orģinālām fotogrāfijām. :D

Nedomāju,ka kāzu šķīlējiem ar blogu jāmērojas. Bildes man daudzas patika,ņemot vērā ,ka tur bij jāstrādā un ampelēties ar experimentiem var neiznākt laika :D
Publicēts: 01.03.13 11:57
 citēt
Billy:28.februārī, Rīgā, notika 2012 gada labākā kāzu fotogrāfa apbalvošanas ceremonija. Plašāks ieskats pasākumā šeit: [url=http://blog.billyart.net/

Kāzu]http://blog.billyart.net/

Kāzu[/url] fotogrāfija gan ir vienkārša, ja var noteikt kurš ir labākais ;)
Publicēts: 01.03.13 13:05
 citēt
Nu, kad pašam fotogrāfam ir apnicis klišejas bildēt, tad jau var sākt pats, ko domāt. Man arī būtu interesanti sākumā pamēģināt to pašu, ko citi ir mēģinājuši.
Publicēts: 01.03.13 15:49
 citēt
No Rīgas jau bija labākais kāzu fotogrāfs, no Daugavpils arī ir bijis, šogad no Liepājas. Nākamgad, droši vien, būs no Ventspils, ja šāda tendence saglabāsies.
Publicēts: 03.03.13 12:50 labots
 citēt
šķiras arvien vairāk. un lielākā daļa šo šedevru nonāk miskastē...

vairāk imponē asiņainu palagu kāršana publiskai apskatei Itālijā...
Publicēts: 03.03.13 12:54 labots
 citēt
Malacis Gints Freimansi, kādreiz mazs puika man datorfirmā praksē no teķa nāca :)
Publicēts: 03.03.13 18:35
 citēt
paskatīju bildes. džizas kraist. tik daudz sūduku tehniski labā izpildījumā nebija redzēts. lielu daļu es pat ģimenes albumā neliktu.
Publicēts: 03.03.13 18:43
 citēt
Nevienas kāzas "puisīti - puisītis" un "meitenīte - meitenīte". Garlaicība.
Publicēts: 03.03.13 19:48
 citēt
VValdis:Nevienas kāzas "puisīti - puisītis" un "meitenīte - meitenīte". Garlaicība.

Tev visas iespējas :face-wink:
Publicēts: 04.03.13 02:22
 citēt
komentāŗi vienkārši komēdija, cits citu noēd :exciting::exciting::exciting::exciting:
Publicēts: 04.03.13 08:36
 citēt
dansss:komentāŗi vienkārši komēdija, cits citu noēd :exciting::exciting::exciting::exciting:

"Pasažieri" ar kompleksiem citādi nespēj sevi apliecināt...:face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):