Viela pārdomām un diskusijai - manuprāt konkursam būtu cita garša un jēga, ja pretendents drīkstētu visās kategorijās iesniegt darbus tikai no vienam kāzām.
KĀPĒC vienām ? Profesionāli bildetaji bilde NE VIENAS VIEN kazas , nav jēgas sniegt no VIENAM krutam ja parejas garlaicīgi vienmuļas bet ODZINJA ta vai ta atrasta Pieļauju ka piemēram Zviedzjas kazas CIRKA - izrazju NETRŪKA veselai sērijai turpinājumos
mrproxy:Viela pārdomām un diskusijai - manuprāt konkursam būtu cita garša un jēga, ja pretendents drīkstētu visās kategorijās iesniegt darbus tikai no vienam kāzām.
Ne jau Santis bija pirmais, kas sāka to darīt pasaulē. Tikai loģiski, ka citi mēģinās atkārtot vai atdarināt to kas izskatās labi. Visi viens otru kopē. Everything is a Remix!
paskatoties bildes, šķiet, ka kāds no foto kameru brendu ražotājiem speciāli priekš kāzu fotogrāfiem varētu pagatavot tikai black&white bildējošu kameru,...samērā liels B&W īpatsvars, saprotu citām prasās, labāk skatās,emocijas nolasās...
Kāzu foto Latvija VISPAR ir viens garlaicigss kliseju un sablonu sakopojums vajaka vai specigaka tehniska limeni izpildits. Garlaiko , tapec sen nebildeju kops pasuta "Taka tai parauga !"
Billy:Jā, Luni, un fotoblogs ir pilns ar idejiski orģinālām fotogrāfijām.
RADOŠĀKAM interesantakam neka 99% LV kazu foto Es vienmer atceros Leišu meiteni kura dabuja galveno balvu pirmaja Baltijas Kazu foto pasakuma , KRUTI DARBI ! Pec vinjas NEKAS atminja palieksu VAIRS nav bijis , a bebe pa to laiku jau ir UK dabūjusi galvenas prīzes par Kazu foto. PROTAMS ka daudz darbi ir KRUTI labi izpiditi tacju 100% daudzreiz redzeti varianti
Billy:Jā, Luni, un fotoblogs ir pilns ar idejiski orģinālām fotogrāfijām.
Nedomāju,ka kāzu šķīlējiem ar blogu jāmērojas. Bildes man daudzas patika,ņemot vērā ,ka tur bij jāstrādā un ampelēties ar experimentiem var neiznākt laika
Nu, kad pašam fotogrāfam ir apnicis klišejas bildēt, tad jau var sākt pats, ko domāt. Man arī būtu interesanti sākumā pamēģināt to pašu, ko citi ir mēģinājuši.
No Rīgas jau bija labākais kāzu fotogrāfs, no Daugavpils arī ir bijis, šogad no Liepājas. Nākamgad, droši vien, būs no Ventspils, ja šāda tendence saglabāsies.