forum.gif
Marts, 2013. LFM.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Marts, 2013. LFM.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.13 11:13 labots
 citēt
Izstāžu atklāšana.

Valts Kleins. Izstāde "Mēs gribam - mēs vēlamies". 07. - 31.03.2013.
Atklāšana 17:00, septītajā martā.

Ieva Balode. Izstāde "Bez Tēva". 07. - 31.03.2013.
Atklāšana 17:00, septītajā martā.

Latvijas Fotogrāfijas muzeja II un III stāva izstāžu zāles.
Mārstaļu 8, Vecrīga.

1) fotomuzejs.lv...

2) fotomuzejs.lv...
Publicēts: 01.03.13 11:23
 citēt
^ tev pašam šī saites verās vaļā ar skatāmu resursu? :what:
Publicēts: 01.03.13 11:49 labots
 citēt
Marts, 2013, pašlaik asociējas ar šo:

Šķiet "Lielākajā Latvijas foto modeļu bezmaksas datu bāze Latvijā" (t.i. fomo.lv) uz Fomo kalendāra 2013 marta bildi izsludināts konkurss kurš vēl nav noslēdzies (ņemot vēro paprāvo pietiekušos cilvēku skaitu), jo Marta bildes nav :D

Vai tomēr būs? Un ja būs, tad, cerams, ar modeli, kura pieteikusies diskusijā ar vēlmi piedalīties FoMo kalendāra veidošanā kā modele?

------
Jauns mēnesis, pirmais datums, atveru lapu, domāju, ko tad būs uzražojuši un...tutū.
Publicēts: 01.03.13 12:23
 citēt
uljens:

------
Jauns mēnesis, pirmais datums, atveru lapu, domāju, ko tad būs uzražojuši un...tutū.

Fui Uljens ! Es pat aizgaju paluret , a tur Fevrali prasts "Slucjka" un kaa izpildijuma , JOCIGI isteniba.
Publicēts: 01.03.13 13:26
 citēt
Lunis:JOCIGI isteniba.

es to vārdu capslokā aizstātu ar "nožēlojami" :)
Publicēts: 01.03.13 13:28
 citēt
uljens:^ tev pašam šī saites verās vaļā ar skatāmu resursu? :what:

Nozaguši!! Maitas, nozaguši :D
Pirmo bildi es redzēju - kaut kas ar Kleinu bija :)

P.S. Bet tak forši, ka cilvēks no savas pastkastītes rāda bildes.. :D
Publicēts: 01.03.13 14:21
 citēt
o bilde parādījusies, cits jautājums - JOCIGI/nožēlojami
Publicēts: 01.03.13 15:48
 citēt
uljens:o bilde parādījusies, cits jautājums - JOCIGI/nožēlojami

Stulbis tev par prieku izrāva no arhīva un ielika , lai tu viņa kolhozu neblamē:):)
Publicēts: 01.03.13 16:32
 citēt
Uz ko tur skatīties - The webpage cannot be found?
Publicēts: 01.03.13 20:24
 citēt
uljens. Ja kādam LFM asociējas ar fomo....:face-sad:
Publicēts: 01.03.13 20:27
 citēt
Kur palika bildes, Voldi? :)
Publicēts: 02.03.13 09:00
 citēt
letins:Kur palika bildes, Voldi? :)

Labs jautājums. Vakar no rīta LFK mājas lapas ziņu ieliekot, viss bija normāli. Vakarā, atgriezies no darbnīcas, atradu "The webpage cannot be found".:face-sad:

Šorīt viss atkal ir savās vietās, ieliku abas norādes vēlreiz. Pieļauju, ko ne tā esmu darījis, ar kompi esmu izteikti uz "Jūs". :face-sad:Nu nebija ne intereses, ne laika. Darbdienu vakaros mans skolnieks bija aizņēmis. Brīvdienās bija daudz citu interešu. Ar lielu nesapratni reizēm paskatos F/bloga čatu, komentus. Rodas iespaids, ka no lielākās daļas autoru valstij / firmai ir minimāla atdeve. Lai neteiktu vairāk.:face-grin:
Publicēts: 02.03.13 10:20
 citēt
Kaukur bija lasītas tādas frāzes kā "pasaules lāpītājs" un "Не твое, собачье, дело", tik tā uz ātro nevaru iedomāties, kur tās iederētos...
Publicēts: 02.03.13 18:20 labots
 citēt
Cik cilvēku, tik variantu. 1) Sena, jau kopš LFM dibināšanas,abpusēja sadarbība. Arī - piedāvājums fotoklubiem izsūtīto infu pārpublicējēt fotointeresentu i-neta tusēšanās vietās. Par tikko notikušā Cēsu motoskijoringa linku blogeri atsaucās
loti pozitīvi. :face-smile: 2) Cilvēkam ir kompleksi. Pavlova piesauktie refleksi - apriet jebkuru citādi domājošo: vau-vau, vau-vau. Pieļauju, hiperaugsts pašnovērtējums. Tur nevarēšu konkurēt, miesta avīzes (sienas?) štata / brīvprātīgais fotokors neesmu bijis - tur mums pietiek citu censoņu.:face-grin:

Par suņiem. Inteliģenti radījumi. Ja nav, ko darīt, laiza sev vienu vietu (nodarbojās ar personīgo higiēnu). Bez iemesla nespriņģo. Ko arī visiem novēlu. :face-wink:
Publicēts: 02.03.13 18:47
 citēt
Par obligāto. Baltkrievu "ģedu" attieksme.
nnm.ru...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):