Šķiet "Lielākajā Latvijas foto modeļu bezmaksas datu bāze Latvijā" (t.i. fomo.lv) uz Fomo kalendāra 2013 marta bildi izsludināts konkurss kurš vēl nav noslēdzies (ņemot vēro paprāvo pietiekušos cilvēku skaitu), jo Marta bildes nav
Vai tomēr būs? Un ja būs, tad, cerams, ar modeli, kura pieteikusies diskusijā ar vēlmi piedalīties FoMo kalendāra veidošanā kā modele?
------ Jauns mēnesis, pirmais datums, atveru lapu, domāju, ko tad būs uzražojuši un...tutū.
Labs jautājums. Vakar no rīta LFK mājas lapas ziņu ieliekot, viss bija normāli. Vakarā, atgriezies no darbnīcas, atradu "The webpage cannot be found".
Šorīt viss atkal ir savās vietās, ieliku abas norādes vēlreiz. Pieļauju, ko ne tā esmu darījis, ar kompi esmu izteikti uz "Jūs". Nu nebija ne intereses, ne laika. Darbdienu vakaros mans skolnieks bija aizņēmis. Brīvdienās bija daudz citu interešu. Ar lielu nesapratni reizēm paskatos F/bloga čatu, komentus. Rodas iespaids, ka no lielākās daļas autoru valstij / firmai ir minimāla atdeve. Lai neteiktu vairāk.
Cik cilvēku, tik variantu. 1) Sena, jau kopš LFM dibināšanas,abpusēja sadarbība. Arī - piedāvājums fotoklubiem izsūtīto infu pārpublicējēt fotointeresentu i-neta tusēšanās vietās. Par tikko notikušā Cēsu motoskijoringa linku blogeri atsaucās loti pozitīvi. 2) Cilvēkam ir kompleksi. Pavlova piesauktie refleksi - apriet jebkuru citādi domājošo: vau-vau, vau-vau. Pieļauju, hiperaugsts pašnovērtējums. Tur nevarēšu konkurēt, miesta avīzes (sienas?) štata / brīvprātīgais fotokors neesmu bijis - tur mums pietiek citu censoņu.
Par suņiem. Inteliģenti radījumi. Ja nav, ko darīt, laiza sev vienu vietu (nodarbojās ar personīgo higiēnu). Bez iemesla nespriņģo. Ko arī visiem novēlu.