Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???
Elmarss:Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???
Jā, Tev vienīgajam. Kaut kur jau ir jābūt unikālam..
Elmarss:Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???
Pēc statistikas pētijumiem, ja users 24 h laikā iekomentē vis maz 10 komentus dažādos saitos, tā skaitās gana pasmaga uzmanības trūkuma forma, kura saistīta ar bērnības traumām. Protams to nevar attiecināt uz tehniski konstruktīvām diskusijām, par konkretu jautājumu vai tēmu, bet pa lielam tie kuri masturbē FB forumā, masturbē ari vēl vairākos saitos un chatos, un tie nav tikai 10 komenti diennaktī, līdz ar to tā psiholoģiskā problēma šamiem ir pārvertusies par nopietnu klīniku.
Pēc statistikas pētijumiem, ja users 24 h laikā iekomentē vis maz 10 komentus dažādos saitos, tā skaitās gana pasmaga uzmanības trūkuma forma, kura saistīta ar bērnības traumām. Protams to nevar attiecināt uz tehniski konstruktīvām diskusijām, par konkretu jautājumu vai tēmu, bet pa lielam tie kuri masturbē FB forumā, masturbē ari vēl vairākos saitos un chatos, un tie nav tikai 10 komenti diennaktī, līdz ar to tā psiholoģiskā problēma šamiem ir pārvertusies par nopietnu klīniku.
Uh.... bija laiks kad chukmasoff padalījās ar daudz komentāriem ikkatrā aizsāktajā diskusijā...
chukmasoff_f:
Uh.... bija laiks kad chukmasoff padalījās ar daudz komentāriem ikkatrā aizsāktajā diskusijā...
-------------- tas bija pirms daktera karjeras...
Maldaties, tas bija tajos laikos kad fotografēju un tolkam nekur nestrādāju, un bija daudz brīvā laika, a un nebiju PN slimnīcas uzskaitē. Kad apdziedējos tad vis salikās pa vietām, pametu bildēšanu jo sapratu ka no mais fotogrāfs nesanāks jo ne no fotogrāfijas kāda ir LV un Eiropā pieņemta, neko nesaprotu, izstādes taisīt gan negribas gan ari dargi sanāk un atdzinības dēļ naudfu padirst izstādei esmu par skopu, fototusi neinteresē, jo tur vajag mērīties ar krāniem , kuru man nava un ar drukbilžām, kuru ari nava, tapēc ari vairs nava par ko runāt forumos un saitos. Un ja pa nopietno tad visiem iesaku aiziet pie psihoneirologa, tiešām palīdz!
ir viens cits stāsts, ka katram cilvēkam ir noteikts skaits atkarību un mēģinot no kādas atkratīties, tā jāaizstāj ar kādu citu... Es piemēram, negribētu ne ar makšķeri sēdēt, ne medībās iet. Arī spēļu automātus raustīt vai kārtis uz naudu spēlēt... labāk pasēžu internetā
talavietis:ir viens cits stāsts, ka katram cilvēkam ir noteikts skaits atkarību un mēģinot no kādas atkratīties, tā jāaizstāj ar kādu citu... Es piemēram, negribētu ne ar makšķeri sēdēt, ne medībās iet. Arī spēļu automātus raustīt vai kārtis uz naudu spēlēt... labāk pasēžu internetā
Diemžēl interneta atjkarību man nepiesēja, jo tādas nava....