forum.gif
Forums par Foto, vai???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Forums par Foto, vai???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.13 22:02
 citēt
Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???:face-smile:
Publicēts: 01.03.13 22:03
 citēt
Kļūdies..
Publicēts: 01.03.13 22:06
 citēt
letins:Kļūdies..

Kļūdīties ir cilvēcīgi... teica ežuks un nokāpa no kaktusa, pamatskolas jociņš...:face-grin:
Publicēts: 01.03.13 22:07
 citēt
Kļūdies... palasi kaut vai boot.lv :D
Publicēts: 01.03.13 22:09
 citēt
ivog:Kļūdies... palasi kaut vai boot.lv :D

Tātad "latvijas lāsts"??? šis vienīgais latvijas forums, ko lasu un reizēm ar rakstu...:face-smile:
Publicēts: 01.03.13 22:09
 citēt
Nu tad kāp nost no tā kaktusa..:)
Publicēts: 01.03.13 22:11
 citēt
Elmarss:Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???:face-smile:

Jā, Tev vienīgajam.
Kaut kur jau ir jābūt unikālam.. :)
Publicēts: 01.03.13 22:12
 citēt
Elmarss: Kļūdīties ir cilvēcīgi... teica ežuks un nokāpa no kaktusa, pamatskolas jociņš...:face-grin:

Бывают в жизни злые шутки
Сказал петух, слезая с утки.
Publicēts: 01.03.13 22:13 labots
 citēt
:anger: kāds būtu : "Petux"? :)
Publicēts: 01.03.13 22:41 labots
 citēt
letins::anger: kāds būtu : "Petux"? :)

Arī par Foto:

Konkurss noslēdzies: 24.02.2013
Konkursā tika iesniegtas: 3 bildes

Kad Te reģistrējos, bij citādi...:face-smile:
Publicēts: 01.03.13 23:25
 citēt
Kādreiz viss bija citādi... sex bija drošs bet autosports bīstams... :P
Publicēts: 01.03.13 23:28
 citēt
Elmarss, ir universāls līdzeklis. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.03.13 23:31 labots
 citēt
versatile:Elmarss, ir universāls līdzeklis. [url=http://www.fotoblog.lv/?f=11

...prasti.]http://www.fotoblog.lv/?f=11

...prasti.[/url] Ja kādam kas sakāms ne pa spalavai tad .... PRASTI :anger:
Publicēts: 01.03.13 23:34
 citēt
ak dies, man šķiet, ka visi ir slimojuši ar šito vse pidarasi - a ja - a ja - Dartaņjan (mani ieskaitot)

vajag vienkāršāk visu uztvert.

ja nu gribas sausākas sarunas ar lielāku pievienoto vērtību, var doties mirušo fotosienas foruma arhīvu pārlasīt.
Publicēts: 02.03.13 00:02
 citēt
Viss iet kaut kādu loģisku ceļu.
Publicēts: 02.03.13 01:55
 citēt
versatile:ak dies, man šķiet, ka visi ir slimojuši ar šito vse pidarasi - a ja - a ja - Dartaņjan (mani ieskaitot)

ja nu gribas sausākas sarunas ar lielāku pievienoto vērtību, var doties mirušo fotosienas foruma arhīvu pārlasīt.

+1 un starp citu - par fotogrāfiju nav vērts dirst forumos un pirtīs. Ar to vajag nodarboties.......
Publicēts: 02.03.13 02:34
 citēt
Elmarss: varbūt kļūdos???:face-smile:

Publicēts: 02.03.13 02:36
 citēt
NilsS:
versatile:ak dies, man šķiet, ka visi ir slimojuši ar šito vse pidarasi - a ja - a ja - Dartaņjan (mani ieskaitot)

+1 un starp citu - par fotogrāfiju nav vērts dirst forumos un pirtīs. Ar to vajag nodarboties.......

praktizēt drošu fotogrāfiju.:exciting:
Publicēts: 02.03.13 07:11
 citēt
letins::anger: kāds būtu : "Petux"? :)

Jēziņ kas par skatu uz parastiem mājputniem, tu, gadījienā, 64-67.gadā neesi sēdējis Viļņas Ziemeļu pilsētiņas strogačā?:face-wink:
Publicēts: 02.03.13 07:20
 citēt
Par foto jau sen viss ir sarakstīts grāmatās.
Publicēts: 02.03.13 11:20 labots
 citēt
Rolands66:
NilsS:

praktizēt drošu fotogrāfiju.:exciting:

nedrošā, parasti, ir daudz interesantāka :face-glasses:
Publicēts: 02.03.13 14:00
 citēt
ja nāk ar savu artavu (kodeku pakas instalēšana) tad tā arī ir...
Publicēts: 02.03.13 14:18
 citēt
Man vakar aizgāja Windows pleijeris - attēls
pēc K-LIte kodeku pakas uzlikšanas
Publicēts: 02.03.13 15:39
 citēt
Man rādās, ka foto bez sižeta nav iespējams. Muldēšana nāk par labu sižetu meklējumos.
Publicēts: 02.03.13 19:01
 citēt
Nodarboties ar drošu foto- tā lai nedabū ar sētas mietu pa sāniem.
Publicēts: 02.03.13 19:06
 citēt
Veca Seeta sāk reklamēt savu kantori?:D
Publicēts: 02.03.13 23:47
 citēt
Elmarss:Interesanti, man vienīgajam šķiet, ka FotoForums, neatlaidīgi transformējas par savdabīgu mēslaini, kur Cilvēces neatzītie ģēniji ar augstuskolu diplomiem, mēģina pašapliecināties, arī pašapmierināties savā ģenialitātē??? Proktologi - wunderkindi, Tādos apjomos citur nevairojas, manuprāt... varbūt kļūdos???:face-smile:

Pēc statistikas pētijumiem, ja users 24 h laikā iekomentē vis maz 10 komentus dažādos saitos, tā skaitās gana pasmaga uzmanības trūkuma forma, kura saistīta ar bērnības traumām.
Protams to nevar attiecināt uz tehniski konstruktīvām diskusijām, par konkretu jautājumu vai tēmu, bet pa lielam tie kuri masturbē FB forumā, masturbē ari vēl vairākos saitos un chatos, un tie nav tikai 10 komenti diennaktī, līdz ar to tā psiholoģiskā problēma šamiem ir pārvertusies par nopietnu klīniku.
Publicēts: 02.03.13 23:57
 citēt
bērnu dakters jau apgaitu izgājis.. drīz varēs iet gulēt.. :D
Publicēts: 02.03.13 23:58
 citēt
chukmasoff_f:

Pēc statistikas pētijumiem, ja users 24 h laikā iekomentē vis maz 10 komentus dažādos saitos, tā skaitās gana pasmaga uzmanības trūkuma forma, kura saistīta ar bērnības traumām.
Protams to nevar attiecināt uz tehniski konstruktīvām diskusijām, par konkretu jautājumu vai tēmu, bet pa lielam tie kuri masturbē FB forumā, masturbē ari vēl vairākos saitos un chatos, un tie nav tikai 10 komenti diennaktī, līdz ar to tā psiholoģiskā problēma šamiem ir pārvertusies par nopietnu klīniku.

Uh.... bija laiks kad chukmasoff padalījās ar daudz komentāriem ikkatrā aizsāktajā diskusijā...
Publicēts: 03.03.13 00:22
 citēt
Luxferre:
chukmasoff_f:

Uh.... bija laiks kad chukmasoff padalījās ar daudz komentāriem ikkatrā aizsāktajā diskusijā...

--------------
tas bija pirms daktera karjeras... :D
Publicēts: 03.03.13 00:32 labots
 citēt
talavietis:
Luxferre:

--------------
tas bija pirms daktera karjeras... :D

Maldaties, tas bija tajos laikos kad fotografēju un tolkam nekur nestrādāju, un bija daudz brīvā laika, a un nebiju PN slimnīcas uzskaitē. Kad apdziedējos tad vis salikās pa vietām, pametu bildēšanu jo sapratu ka no mais fotogrāfs nesanāks jo ne no fotogrāfijas kāda ir LV un Eiropā pieņemta, neko nesaprotu, izstādes taisīt gan negribas gan ari dargi sanāk un atdzinības dēļ naudfu padirst izstādei esmu par skopu, fototusi neinteresē, jo tur vajag mērīties ar krāniem , kuru man nava un ar drukbilžām, kuru ari nava, tapēc ari vairs nava par ko runāt forumos un saitos.
Un ja pa nopietno tad visiem iesaku aiziet pie psihoneirologa, tiešām palīdz!
Publicēts: 03.03.13 00:35
 citēt
oi, te ar psihologu nebūs līdzēts. atrastos kāds labs psihiatrs, tad jau varētu runāt...
Publicēts: 03.03.13 00:43
 citēt
susurs:oi, te ar psihologu nebūs līdzēts. atrastos kāds labs psihiatrs, tad jau varētu runāt...

Bet tikai un vienīgi, visiem silti iesaku, pats biju, palika labāk!
Publicēts: 03.03.13 00:51
 citēt
ir viens cits stāsts, ka katram cilvēkam ir noteikts skaits atkarību un mēģinot no kādas atkratīties, tā jāaizstāj ar kādu citu... Es piemēram, negribētu ne ar makšķeri sēdēt, ne medībās iet. Arī spēļu automātus raustīt vai kārtis uz naudu spēlēt... labāk pasēžu internetā :(
Publicēts: 03.03.13 00:52
 citēt
Čukmasov, no trakonama laiž ārā, ja atbild- biju pie psihologa, un tagad ar TO lepojos :)
Publicēts: 03.03.13 00:56
 citēt
JaanisRainis:Čukmasov, no trakonama laiž ārā, ja atbild- biju pie psihologa, un tagad ar TO lepojos :)

Protams ka laiž, bet uzskaitē atstāj, psihologs tas ir tāds tirliņu variants, psiheatrs ir daudz labāk!
Publicēts: 03.03.13 00:57
 citēt
talavietis:ir viens cits stāsts, ka katram cilvēkam ir noteikts skaits atkarību un mēģinot no kādas atkratīties, tā jāaizstāj ar kādu citu... Es piemēram, negribētu ne ar makšķeri sēdēt, ne medībās iet. Arī spēļu automātus raustīt vai kārtis uz naudu spēlēt... labāk pasēžu internetā :(

Diemžēl interneta atjkarību man nepiesēja, jo tādas nava....
Publicēts: 03.03.13 01:08
 citēt
nu re, vēl vēl 5 posti un būsi mūsējais :D
Publicēts: 03.03.13 01:12
 citēt
Īsti veči apmeklē psihiatru, memļaki - psihologu. :bad_smile:
Publicēts: 03.03.13 01:26
 citēt
talavietis:nu re, vēl vēl 5 posti un būsi mūsējais :D

Nebūs gan , jo režīms....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu