Bet ja nopietni, tad produkcija no ES iet apmēram uz 24 valstīm. Un visās tajās, kaut kādos produktos atklāta ar pakavu garša Kā man teica v iena vācu veikala tirgotāja- pērc gaļu cik vien dārgā veikalā gribi, tik un tā tā nāk no viena piegādātāja un to teica viņa pirms vairākiem gadiem.
Schneider:Es sākšu uztraukties tikai tad, kad nāks gaismā, ka Latvijā ir ierasta prakse desās lietot suņa gaļu.
----------- es uztraucos arī tad, kad pelmeņos gaļas nav, bet tās vietā ir soja / tas LV gadījumā / Vai tiešām tik ļoti vajag krāpt patērētāju, ka jāmēģina ekonomēt uz gaļas rēķina? Bļin, zirga gaļas kg Europā maksā 35 santīmus mūsu naudā, kur vēl lētāk?
ne kurš katrs var izvēlēties jebko... es jau arī labprāt izvēlētos māju, kurā ir baseins ar haizivīm akvārijā (un iešpusē, lai var lietot arī ziemā), bet atļauties es to noteikti nevaru... pbs.twimg.com...
Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.
Sapper:a kas vainas "čelovečinai"? Vai tad ir kāds labāks risinājums izdomāts par gaļas kombinātu, lai žmuriki bez pēdām pazustu
čelovečina esot SALDA ta zinataji stasta un VIEGLI uzkerama pec ACIM , edajam mainas hormonu limenis aisnis , efexsts lidzigi ka Zilajiem kuris var izkert pec specfika acu mikluma , raxsturiga pazime Mna kadrez pasniedzejs fiziologija visadas dumjibas klastija sada stila.
Lunis:Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.
+ Balodis gadījās garšīgs, bet maziņš. Ķengurs - kā vecs liellops Uzjautrina izvēlīgie gaļedāji, ja jau uztraukties par mazajiem brālīem, tad no gaļas jāatsakās
Lunis:Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.
+ Balodis gadījās garšīgs, bet maziņš. Ķengurs - kā vecs liellops Uzjautrina izvēlīgie gaļedāji, ja jau uztraukties par mazajiem brālīem, tad no gaļas jāatsakās
-------------- vai ne! Bet ja Tev nikon D3 korpusā iesmērētu nikon ziepi, ko tad sacītu?
talavietis: vai ne! Bet ja Tev nikon D3 korpusā iesmērētu nikon ziepi, ko tad sacītu?
Taa jau gluzhi nav- gruuti buus atras kaadu, kursh neatshkjir D3 no ziepja.. Bet ar to zirgu jau visiem bija labi, un neviens pat nejuta atshkjiriibu, kameer nepateica, ko eedushi..
talavietis: vai ne! Bet ja Tev nikon D3 korpusā iesmērētu nikon ziepi, ko tad sacītu?
Taa jau gluzhi nav- gruuti buus atras kaadu, kursh neatshkjir D3 no ziepja.. Bet ar to zirgu jau visiem bija labi, un neviens pat nejuta atshkjiriibu, kameer nepateica, ko eedushi..
Tieši tā! Tīru produktu, manuprāt, tiku redzējis tolaik, kad palīdzēju tēvam kaimiņu ruksīšus, bullīšus, avenus uz pannas dabūt...
talavietis:es tīru gaļu esmu ēdis pusi sava mūža. Kā dzimušam un augušam lauķi labi zināms, kā garšo gaļa...
Es arī apmēram pusi sava mūža gaļu esmu ēdis vairāk kā maizi.. Bet neesmu gan pievērsis īpašu vērību garšas niansēm, īpaši ja tas kautkāds samalts kokteilis, tat pateikt vai tur zirgs ir vai nav, to nekad neesmu varējis.. (arī tas nekad nebija interesējis)
Skandināvos paņēma uz pārbaudi buljona pīrādziņus. Atzinumā rakstīs - pie pārbaudes neatradām ne zirga, ne kādu citu gaļu... ... ot pa šito nevis par zirgu jābrēc .
Haiduks:Skandināvos paņēma uz pārbaudi buljona pīrādziņus. Atzinumā rakstīs - pie pārbaudes neatradām ne zirga, ne kādu citu gaļu... ... ot pa šito nevis par zirgu jābrēc .
--------------
Kā tur īsti ir, to neviens nezin ar to Islandes gadījumu, jo kā raksta vācu prese, tad gaļa nav atrasta gaļas pastētē
smartins:vot tas, ka gaļas pīrādziņos gaļas nav vispār ir daudz trakāk par reālu zirga gaļu
Kad jauns pa Rīgu blandījos, bija modē teiciens par belašu pildījumu - kaķu nagi un zivju asakas (skrapšķēja zobos). Par zirga gaļu - Kazahijas klejojumos nomaļā vietā tikām vietējā skolotāja uzaicināti uz ģimenes (sanāca virs divdesmit cilvēku) tusiņu. Plova katlu (vairāki) izmērus neaprakstīšu, ēšanai izmantojot tikai jaunos kumeļus, kuri vēl seglus nav redzējuši. Tāda pati situācija ar jēra (baran) gaļu - vecākiem eksemplāriem jūtot sviedru (?) piegaršu, tādus tirgojot citās republikās,
Tūlīt jūs, nelieši tādi, uzzināsiet, kas par to jums būtu Ziemeļu pilsētiņas OMONa atsevišķajā stratēģisko ložmetēju pulka 15 km marš-brosoka laikā 1964.gadā.
Schneider:Tūlīt jūs, nelieši tādi, uzzināsiet, kas par to jums būtu Ziemeļu pilsētiņas OMONa atsevišķajā stratēģisko ložmetēju pulka 15 km marš-brosoka laikā 1964.gadā.
Hi-hi! Gribētu gan tikt vaļā, ko!?
P.S. Maris, ar lielāko prieku padzīvotu pa jebkuru no bijušajām. Ieskaitot Krieviju. Tur gan, lūdzu, aiz Urāliem, ja var!
Noķerts zirgu gaļas iešmaucējs: Izmeklētājs- vai atzīstiet, ka pie vistu desām likāt klāt zirga gaļu -Atzīstu Izmeklētājs- un kādos daudzumos? - 1:1 Izmeklētājs- tas ir kilograms vistas un kilograms zirga? - nē viena vista, viens zirgs
Bet par to zirdziņu, tad pa lielam zirgi dalās divās daļās- gaļas un darba zirgi (pirmos noēd līdzīgi mūsu jaunlopiem, otros noēd, kad ir kārtīgi "noslaukti", līdzīgi mūsu piena govīm ). Bet zirgs ir zālēdājs un ar garšīgu gaļu... un brēka naf par zirga gaļu, bet par to, ka netika uzrādīta, ka ir pievienota zirga gaļa