forum.gif
Kurš ir ēdis zirdziņu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kurš ir ēdis zirdziņu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.13 15:30
 citēt
Smieklīga ziņa

www.delfi.lv...
Publicēts: 02.03.13 15:34
 citēt
kas salami ir ēdis, arī zirdziņu ņammājis.
Publicēts: 02.03.13 15:35
 citēt
varbūt Lunis zinās ko teikt....
Publicēts: 02.03.13 15:36
 citēt
Vot sena jebreju paruna "Tu esi tas, ko tu ēd" Vot tad re sanāk, ka strādā kā zirgs, bet beigās tik un tā desās palaiž.
Publicēts: 02.03.13 15:44
 citēt
imgfoto:Smieklīga ziņa

http://www.delfi.lv/news/world/other/islande-izmeklejot-zirga-galas-skandalu-produkcija-vispar-neatrod-galu.d?id=43110148

-------------

jautri! :D

Bet ja nopietni, tad produkcija no ES iet apmēram uz 24 valstīm. Un visās tajās, kaut kādos produktos atklāta ar pakavu garša :D Kā man teica v iena vācu veikala tirgotāja- pērc gaļu cik vien dārgā veikalā gribi, tik un tā tā nāk no viena piegādātāja un to teica viņa pirms vairākiem gadiem.
Publicēts: 02.03.13 15:45
 citēt
Es sākšu uztraukties tikai tad, kad nāks gaismā, ka Latvijā ir ierasta prakse desās lietot suņa gaļu.
Publicēts: 02.03.13 15:48 labots
 citēt
Schneider:Es sākšu uztraukties tikai tad, kad nāks gaismā, ka Latvijā ir ierasta prakse desās lietot suņa gaļu.

-----------
es uztraucos arī tad, kad pelmeņos gaļas nav, bet tās vietā ir soja / tas LV gadījumā / Vai tiešām tik ļoti vajag krāpt patērētāju, ka jāmēģina ekonomēt uz gaļas rēķina? Bļin, zirga gaļas kg Europā maksā 35 santīmus mūsu naudā, kur vēl lētāk?
Publicēts: 02.03.13 15:50
 citēt
Kapēc par kautko jāuztraucas, kamēr vien tā desa garšo? Kaut no sikspārņiem taisīta.. :)
Publicēts: 02.03.13 15:53
 citēt
Ja desas paliks neēdamas un negaršīgas, tad būs skaidrs ka tajās ir iemalts kāds fotoknipsētājs.....:D
Publicēts: 02.03.13 16:04
 citēt
....ar visu aparātu...
Publicēts: 02.03.13 16:20
 citēt
ne kurš katrs var izvēlēties jebko... es jau arī labprāt izvēlētos māju, kurā ir baseins ar haizivīm akvārijā (un iešpusē, lai var lietot arī ziemā), bet atļauties es to noteikti nevaru... pbs.twimg.com...
Publicēts: 02.03.13 16:29
 citēt
Schneider:Es sākšu uztraukties tikai tad, kad nāks gaismā, ka Latvijā ir ierasta prakse desās lietot suņa gaļu.
drīzāk - ka bomžu gaļa...
Publicēts: 02.03.13 16:39 labots
 citēt
Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.
Publicēts: 02.03.13 16:42
 citēt
a kas vainas "čelovečinai"? Vai tad ir kāds labāks risinājums izdomāts par gaļas kombinātu, lai žmuriki bez pēdām pazustu :)
Publicēts: 02.03.13 16:53 labots
 citēt
Sapper:a kas vainas "čelovečinai"? Vai tad ir kāds labāks risinājums izdomāts par gaļas kombinātu, lai žmuriki bez pēdām pazustu :)

čelovečina esot SALDA ta zinataji stasta un VIEGLI uzkerama pec ACIM , edajam mainas hormonu limenis aisnis , efexsts lidzigi ka Zilajiem kuris var izkert pec specfika acu mikluma , raxsturiga pazime :face-wink::face-grin: Mna kadrez pasniedzejs fiziologija visadas dumjibas klastija sada stila.
Publicēts: 02.03.13 16:56
 citēt
štrunts, ka salda, ar labu kečupu to nejūt.. :)
Publicēts: 02.03.13 17:46
 citēt
Publicēts: 02.03.13 18:31
 citēt
Sapper:

HA HA HA LAPS!
Publicēts: 02.03.13 18:42
 citēt
Lunis:Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.

+
Balodis gadījās garšīgs, bet maziņš.
Ķengurs - kā vecs liellops
Uzjautrina izvēlīgie gaļedāji, ja jau uztraukties par mazajiem brālīem, tad no gaļas jāatsakās:)
Publicēts: 02.03.13 18:46 labots
 citēt
Droperidol:
Lunis:Edu jebkuru galju , Govi liellopu , Zirgu lielopu , Cuku ,Sunjus , kakjus , Zurkas tipa nutrijas , beburus , zivis , moluskus , vezjveidigos , cjuskas , merkakjus ari smazdenes ar karoti utt. Putnus ar . Garajoss vis kas LABI garsjigi pagatavotss.

+
Balodis gadījās garšīgs, bet maziņš.
Ķengurs - kā vecs liellops
Uzjautrina izvēlīgie gaļedāji, ja jau uztraukties par mazajiem brālīem, tad no gaļas jāatsakās:)

--------------
vai ne! Bet ja Tev nikon D3 korpusā iesmērētu nikon ziepi, ko tad sacītu? :D
Publicēts: 02.03.13 19:14
 citēt
talavietis:

Taa jau gluzhi nav- gruuti buus atras kaadu, kursh neatshkjir D3 no ziepja.. Bet ar to zirgu jau visiem bija labi, un neviens pat nejuta atshkjiriibu, kameer nepateica, ko eedushi.. :)
Publicēts: 02.03.13 19:43
 citēt
Pinus:
talavietis:

Taa jau gluzhi nav- gruuti buus atras kaadu, kursh neatshkjir D3 no ziepja.. Bet ar to zirgu jau visiem bija labi, un neviens pat nejuta atshkjiriibu, kameer nepateica, ko eedushi.. :)

Tieši tā! Tīru produktu, manuprāt, tiku redzējis tolaik, kad palīdzēju tēvam kaimiņu ruksīšus, bullīšus, avenus uz pannas dabūt...:face-grin:
Publicēts: 02.03.13 19:59
 citēt
es tīru gaļu esmu ēdis pusi sava mūža. Kā dzimušam un augušam lauķi labi zināms, kā garšo gaļa...:D
Publicēts: 02.03.13 20:02
 citēt
Zirdziņš, govs vai tikai kurmis, tā ir tikai mūsu miesīgā barīrba, par ko tur kreņķi ķert...
Publicēts: 02.03.13 20:38
 citēt
Zirgu gaļai nav ne vainas, piem FR zirgus audzē (īpašas šķirnes) tieši gaļai.. nekāda vaina. Cita lieta, ja pērc liellopu, bet dabū zirgu..
Publicēts: 02.03.13 20:45
 citēt
nekas, dažādās variācijās saražoto zirgu gaļu jau izgāstuvē neizgāzīs... būs trešajām valstīm beidzot kas garšīgs :)
Publicēts: 02.03.13 21:01
 citēt
talavietis:es tīru gaļu esmu ēdis pusi sava mūža. Kā dzimušam un augušam lauķi labi zināms, kā garšo gaļa...:D

Es arī apmēram pusi sava mūža gaļu esmu ēdis vairāk kā maizi.. Bet neesmu gan pievērsis īpašu vērību garšas niansēm, īpaši ja tas kautkāds samalts kokteilis, tat pateikt vai tur zirgs ir vai nav, to nekad neesmu varējis.. (arī tas nekad nebija interesējis) :)
Publicēts: 02.03.13 21:06
 citēt
Neņemos spriest labi vai slikti,bet mēs esam tur ,kur esam. Un mūsu kopīgajā attīstības vēl pavisam nesenajā vēsturē ir arī kanibālismam vieta........:bad_smile:
Publicēts: 02.03.13 22:35
 citēt
Skandināvos paņēma uz pārbaudi buljona pīrādziņus. Atzinumā rakstīs - pie pārbaudes neatradām ne zirga, ne kādu citu gaļu...
... ot pa šito nevis par zirgu jābrēc :D.
Publicēts: 02.03.13 22:47
 citēt
"Rīgas šprotēs atrasti jūras zirdziņi." /BNS/
Publicēts: 02.03.13 23:24 labots
 citēt
Haiduks:Skandināvos paņēma uz pārbaudi buljona pīrādziņus. Atzinumā rakstīs - pie pārbaudes neatradām ne zirga, ne kādu citu gaļu...
... ot pa šito nevis par zirgu jābrēc :D.

--------------

Kā tur īsti ir, to neviens nezin ar to Islandes gadījumu, jo kā raksta vācu prese, tad gaļa nav atrasta gaļas pastētē :D

diepresse.com...
Publicēts: 03.03.13 01:19
 citēt
vot tas, ka gaļas pīrādziņos gaļas nav vispār ir daudz trakāk par reālu zirga gaļu
Publicēts: 03.03.13 11:21 labots
 citēt
smartins:vot tas, ka gaļas pīrādziņos gaļas nav vispār ir daudz trakāk par reālu zirga gaļu

Kad jauns pa Rīgu blandījos, bija modē teiciens par belašu pildījumu - kaķu nagi un zivju asakas (skrapšķēja zobos).:face-sad: Par zirga gaļu - Kazahijas klejojumos nomaļā vietā tikām vietējā skolotāja uzaicināti uz ģimenes (sanāca virs divdesmit cilvēku) tusiņu. Plova katlu (vairāki) izmērus neaprakstīšu, ēšanai izmantojot tikai jaunos kumeļus, kuri vēl seglus nav redzējuši. Tāda pati situācija ar jēra (baran) gaļu - vecākiem eksemplāriem jūtot sviedru (?) piegaršu, tādus tirgojot citās republikās,:face-smile:
Publicēts: 03.03.13 22:04
 citēt
gaļa ir gaļa.
Publicēts: 03.03.13 22:06
 citēt
Nez kādā republikā Voldi varētu notirgot :)
Publicēts: 03.03.13 22:20
 citēt
Voldis vairs nav ēdams:face-wink:
Publicēts: 03.03.13 22:41
 citēt
Tūlīt jūs, nelieši tādi, uzzināsiet, kas par to jums būtu Ziemeļu pilsētiņas OMONa atsevišķajā stratēģisko ložmetēju pulka 15 km marš-brosoka laikā 1964.gadā.:face-grin:
Publicēts: 03.03.13 22:50 labots
 citēt
Schneider:Tūlīt jūs, nelieši tādi, uzzināsiet, kas par to jums būtu Ziemeļu pilsētiņas OMONa atsevišķajā stratēģisko ložmetēju pulka 15 km marš-brosoka laikā 1964.gadā.:face-grin:

Hi-hi! Gribētu gan tikt vaļā, ko!? :face-grin:

P.S. Maris, ar lielāko prieku padzīvotu pa jebkuru no bijušajām. Ieskaitot Krieviju. Tur gan, lūdzu, aiz Urāliem, ja var!:face-wink:
Publicēts: 04.03.13 08:46
 citēt
Kāpēc izdzēsi savu linku par baltkrievu "ģediem"?
Publicēts: 04.03.13 09:06
 citēt
Noķerts zirgu gaļas iešmaucējs:
Izmeklētājs- vai atzīstiet, ka pie vistu desām likāt klāt zirga gaļu
-Atzīstu
Izmeklētājs- un kādos daudzumos?
- 1:1
Izmeklētājs- tas ir kilograms vistas un kilograms zirga?
- nē viena vista, viens zirgs :D

Bet par to zirdziņu, tad pa lielam zirgi dalās divās daļās- gaļas un darba zirgi (pirmos noēd līdzīgi mūsu jaunlopiem, otros noēd, kad ir kārtīgi "noslaukti", līdzīgi mūsu piena govīm :D ). Bet zirgs ir zālēdājs un ar garšīgu gaļu... un brēka naf par zirga gaļu, bet par to, ka netika uzrādīta, ka ir pievienota zirga gaļa :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):