forum.gif
pērkot nodzītu kameru...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pērkot nodzītu kameru...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.13 08:51
 citēt
Labrīt!
šajā svētdienā piedāvāju diskusiju par to, no kā jāuzmanās, pērkot lietotu, ļoti lietotu kameru...

paņemam konkrētu piemēru- d7000 ar ~90k noskrējienu.

tātad, slēdzis- d7000 domāts uz 150k.. protams, nobeigties var arī pie 95k, bet var arī izvilkt visus 200.
par to it kā neuztraucos, man gadiem pieciem pietiktu arī ar 30k. un slēdža maiņa arī nav tik katastrofāli dārga.

bet pārējās lietas, kas nolietojas..
par vizuālo arī pārlieku neuztraucos.

bet. kas vēl no lielas lietošanas nobeidzas?
varētu izdegt pikseļi? bail šeit tā apgalvot, bet esmu dzirdējis, ka pēc ilgas lietošanas iso performance paliek vājāka, kā brīdī, kad kamera bija jauna :D
ir kādam kāda uz faktiem balstīta atziņa par lietotām kamerām?
der arī vienkārši viedokļi.
Publicēts: 03.03.13 10:29
 citēt
Galvenais, lai nekas neļurkājas, negrab un matrica ir bez piedegušiem putekļiem.
Publicēts: 03.03.13 10:41
 citēt
dk13:Labrīt!
šajā svētdienā piedāvāju diskusiju par to, no kā jāuzmanās, pērkot lietotu, ļoti lietotu kameru...

Jāuzmanās no tā ka tā kamera var neturēt spiedienu un gumija var būt sasprēgājuse. Labāk nopirkt jaunu kameru, tās nemaz nav dārgas :big_smile:
Publicēts: 03.03.13 10:50
 citēt
saprotu un piekrītu, ka labāk nopirkt jaunu, bet ir reizes, kad lietota ir puse no jaunas cenas, un ja vēl tas sakrīt ar brīdi, kad cenai ir nozīme...
Publicēts: 03.03.13 19:28
 citēt
Par Nikonu nezinu, bet par Pentakšiem un Canoņiem zinu no pieredzes - ar laiku mēdz parādīties gļuki pogai. Vienam sāk zust pusspiediens, otram - līdzgalamnospiediens.
Publicēts: 03.03.13 19:51
 citēt
Viedoklis vienkārš - kārtējais feiks.:face-wink:
Publicēts: 03.03.13 20:20
 citēt
Laumonis:Viedoklis vienkārš - kārtējais feiks.:face-wink:
nu šis feiks nav parasts, bet neparasts (ja tas ir tā), jo šis arī tirgo tehniku netikai pļāpā! :D
Publicēts: 03.03.13 20:48
 citēt
it kā te fotoblogu lasu jau pāris gadus, bet pēdējos divus komentus joprojām nesaprotu! :D
tas par mani?

vairāk gan interesē viedoklis par lietotu kameru ;)

kas būtu tās lietas, kuras noteikti jūs apskatītu, pirms pirkšanas?
tādas vienkārši un ātri pārbaudāmas lietas.
saprotu, ka baterijas ilgtspēju testēt ne vienmēr būs iespējams..
arī shutter count pie kura konkrētā kamera nobeigsies uz vietas notestēt grūti pierunāt īpašnieku.. :d
Publicēts: 03.03.13 21:07
 citēt
dk13:it kā te fotoblogu lasu jau pāris gadus, bet pēdējos divus komentus joprojām nesaprotu! :D
tas par mani?
es tak Tevi aizstāvēju! nu nemāku daiļi izteikties, bet tā bija aizstāvības runa, ka neesi feiks! jo esmu pamanījus, ka tirgo objektīvu, kuru es varētu vēlēties nopirkt kaut kad tuvāk vasaras beigām! :face-grin:
Publicēts: 03.03.13 21:09 labots
 citēt
Jauns d7000 stipri cena neatšķirās no lietota + dabūsi garantiju bonusā vai tā vietā d90, lētāks un ne lata sliktāks. (bonusā kāds stikls sanāks)
Publicēts: 03.03.13 21:17 labots
 citēt
paldies Tusnei, novērtēju! :D
ļoti ceru, ka man veiksies mazliet labāk un nebūs macro objektīvs jāpārdod Tev, vasaras beigās...

un runājot par cenām- nē, šoreiz cena patiešām atšķiras no jauna cenas.
jauns maksā 516ls, kamēr man ir piedāvājums pirkt diezgan ļoti lietotu, bet toties kopā ar kastīti, 8gb, gripu un pārējiem niekiem. un 250 zivīm, vai 125 govīm vai 50 ozoliem.
Publicēts: 03.03.13 21:20 labots
 citēt
nu izvēle jau tāpat paliks tavā ziņā, ceram uz to labāko, ka tas "diezgan ļoti lietotais", tev nokalpos tik pat diezgan ļoti :)
P.S. galvenais jau, ka KASTĪTE :D
Publicēts: 03.03.13 21:28
 citēt
dk13:paldies Tusnei, novērtēju! :D
ļoti ceru, ka man veiksies mazliet labāk un nebūs macro objektīvs jāpārdod Tev, vasaras beigās...
nu re. vismaz bildīti ieliki, tagad pēc kārtīga blogera izskaties! :bad_smile:
Publicēts: 03.03.13 21:33
 citēt
rūpīgi jāskatās apkārt pērkot, un vēl rūpīgāk pēc tam jālieto, tad jau vajadzētu pāris gadus mierīgā režīmā noiet!
un jā, kastīte ir puse no cenas, bez tās piedāvāja daudz lētāk, bet nevar jau tā neņemt, kur kaķis nokārtosies?
Publicēts: 04.03.13 13:37
 citēt
sarunājies ar pārdevēju par nedēļas moneyback. Tā ir normala praktikā. Tipiskas Nikon slimības (ko esmu dzirdējis) vai nu sledža nomaiņa (remonts 150 - 200 Ls), vai nu spoguļa mehanizma gļuks (ap 100Ls). Ja riski tev ne aptur, tad var pirkt.
Šeit jau bija daudz lidzīgas tēmas. Varf aslidzināt ar mašīnas pirkšanu. Ka paveicas ;) Var paveikt un kamera kalpos īlgus gadus. Var būt gan otrādi. Izvelies pats ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):