forum.gif
Mūsu kopīgās LPSR vēstures noliegums, vietā neko daudz neradot
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mūsu kopīgās LPSR vēstures noliegums, vietā neko daudz neradot
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 12
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.13 13:02
 citēt
demagogs f-foto atgriezies. neviens neko nav noliedzis. bet vajag kaut kādu huiņu izdomāt un cilvēki uzreiz uzvelkas kā jampampiņi :)
Publicēts: 04.03.13 13:10
 citēt
Schneider:Nu ko tu viņam centies ieskaidrot, ja cilvēks ir ieņēmis galvā, ka par Krievijas impērijas Kurļandskās gubernijas iedzīvotājiem, kurus WWI armijā iesauca cara tētiņš un vēlāk komandēja sifilitiķis Vladimirs Iļjičs, ir jāatbild visiem neatkarīgās Latvijas pilsoņiem.

Un pats galvenais-kāpēc tie streļķi nepievienojās monarhistiem un vēlāk baltajai armijai,bet kļuva sarkani?Uļjanovs viņus uzmeta tāpat kā cars,bet tas jau bija vēlāk...
Publicēts: 04.03.13 13:19 labots
 citēt
Lachux:demagogs f-foto atgriezies. neviens neko nav noliedzis. bet vajag kaut kādu huiņu izdomāt un cilvēki uzreiz uzvelkas kā jampampiņi :)

Skaidrs, nokaunējos, eju prom:shame:, bet paskatīšos, kurš tomēr par to jampampiņu paliks... :face-grin:
Publicēts: 04.03.13 13:19
 citēt
Šneiders te labu tēma pacēla – „sarkanie” latviešu strēlnieki bija Krievijas, nevis Latvijas pilsoņi un ne Latvijas valstij, ne tautai par viņu izdarībām nekādas atbildības nav. Cita lieta – kā to pašu vērtēja laikabiedri un/vai saprātīgāki vēsturnieki. Viena Krievzemes tv pirms dažiem gadiem drillēja Feriksa Razumovska (manuprāt - krievu nacionālists ar mērenu imperiālisma ievirzi) sižetu sēriju „krovj na russkoi ravņiņe” – par pēcrevolūcijas asinsdarbiem. Izgaidījos, ka kārtējo reizi atmaskos sarkanos latviešus – nekā, izrādās ka krievus paši krievi bez jēgas kāvuši. Ar laikabiedriem vēl trakāk – lasām pēdējā Krimas aizstāvju komandiera Vrangeļa atmiņas. Lai nu kuram, bet viņa taču pēc padlatvijas mitoloģijas par perekopiem vajadzētu latviešus lamāt no panckām laukā. Atkal nekā, ģenerālis ar tēmas pārzināšanu nosauc trīs Krievijas nelaimju vaininiekus (epitetus neatkārtošu):
1. cara administrācija;
2. ģeneralitāte;
3. un ar uzsvaru „pats galvenais” – russkij narod.
Man iebildumu nav.
Par to, kā daži tūkstoši karavīru, pārsvarā jaunāko virsnieku komandēti, atrauti no bāzēm, bez komunikācijām, stabilas apgādes, darbodamies svešā teritorijā, varēja iztapot zemi ar daudzmiljonu tautu un milzīgām armijā, te jau pajautāja.
Par streļķu un monarhistu, kādi nu tie Krievzemē bija, attiecībām vislabāk varētu pastāstīt Krievzemē pēdējā laikā glorificētais Kolčaks. Vrangeļa līmeņa kompetenci gan no šī nesagaidītu.
Publicēts: 04.03.13 13:23
 citēt
Lachux:demagogs f-foto atgriezies. neviens neko nav noliedzis. bet vajag kaut kādu huiņu izdomāt un cilvēki uzreiz uzvelkas kā jampampiņi :)

Nē taču. Palikuši OMON ,svilināšanas,psiholoģijas un daži citi ierastie viedokļi. Uz forumu akurāt kā uz darbu dodamies un kopā ar čata uņ MPS komandām turam saitu pie dzīvības
:exciting:
Publicēts: 04.03.13 14:27
 citēt
viecha:Haiduk,tev jādibina partija un jāmēģina atjaunot brīnišķo savienību konstitucionālā ceļā.Tu tak skaidru patiesību klāsti-tev būs daudz piekritēju.A tu esi palasījis cik tur to sarkano latviešu pie Ļeņina bija?Pāris tūkstoši pakļāva visu daudzmiljonu Krieviju?Un kur viņi pēc tam palika?Staļins savas kara bāzes Latvijā ultimatīvi uzspieda vēl pirms Ziemas kara.Tāda piemēra kā pretoties tai masai pasaulē nebija,jo visus pārējos vācieši un krievi sagrāva lupatās.Otrkārt 40.gadā bija pilnīgi skaidrs,ka otrreiz tādu blamāžu kā ar somiem padomija nepieļaus.Un pretošanās gadījumā ....paši saprotat.Un jākaro būtu divās frontēs-Lietuva jau bija pilna ar sarkanajiem tankiem.

Zini, ko... neviens īsti nezin, ko esam oeguvuši, ko esam zaudējuši, ka bija PSRS
Bet tas gan ir fakts- visu šo apstākļu rezultātā es ESMU!!!, pie vismāzākās nobīdes no tā, kas ir bijis, manis nebūtu, un arī tevis nebūtu. Un tas attiecas uz visiem blogeriem, ja kaut kas notiktu ne tā, kā ir noticis, mūsu te nebūtu, nebūtu arī bloga :D
Par tiem tūkstots latviešiem... palasi vēsturi. Bet visos laikos latvieši ir brangi karotāji bijuši, tur sasita kontru, te sasita bermondu ar visu piekomandēto Dzels diviziju... un pāris tūkstoši :0, jahaidī, kas būtu, ja mūsu būtu ne 1 miljons, bet 10 :D
Publicēts: 04.03.13 14:56
 citēt
Haiduks:
GunarsII:Pie sākuma atgriežoties - PSRS "noliegšana" nav mode. Ja tā, tad esmu to "noliedzis" visu mūžu, kopš tālajos austrumos, Amūras apgabalā sāku saprast, ko runā mani vecāki. Bija tāda valsts LPSR, kura desmitiem tūkstošiem savu pilsoņu bez tiesas piesprieda ap 10 gadus izsūtījumā + visas mantas konfiskāciju. Mana māte šīs valsts Augstākajai padomei un ģenerālprokuroram rakstīja vēstules ar vienu vienīgu pazemīgu lūgumu - viņu tiesāt. Atbilde bija klusēšana. Tāpēc "noliegt" - tas ir par maigu teikts. Kā jebkura sveša vara, PSRS bija ienīstama un nicināma kopā ar visiem viņu ieviestajiem svētkiem.

Sveša vara??? Nevis svešā vara bet sarkano latviešu gribēta vara!!! un starp citu sarkano latviešu izauklēta vara jaf no pašiem pirmsākumiem.
Somijiai atšķirībā no mums bija karastāvoklis ar PSRS, bet mums bija sauklis- es palieku savā vietā, jūs paliekat savās :D
... ja uzmanīgi pašķirsta tās lapas, man tā vien liekas, ka latviešiem daudzām citām tautām būtu jaatvainojās par PSRS nodarījumiem...
...bet tie bija tādi laiki... mums tuvāka bija PSRS un tāpēc mēs to lamājam , bet visa pasaule tai laikā bija agresīvi noskaņota iekarot, sagrābt, izmantot, apspiest :(

Dirsējmārciņš! Kā teica somu publicists Rislaki: dīvaini sanāk, letiņi vainīgi pie Pad.valsts izveides ar visām tā izrietošām sekām sekām, tad vainīgi, ka baltvācu īpašumus nacionalizējām, ka krievus ielaidām 1940g. Vainīgi letiņu žīdu slepkavas, nacistu līdzskrējēji, leģionāri, kuri nepareizā pusē karojuši, vainīgi latviešu komunisti, kas savējos izsūtījuši utt. kā teikt kolektīvā vaina pēc pilnas programmas. Kaut kā dīvainā kārtā pēc tava teiktā citu vainīgo nav. Manuprāt visos gadījumos Latvija ir bijusi pazemojošā stāvoklī un no pašiem atkarīgs nav bijis praktiski nekas. Par tiem dažiem simtiem, kuri žīdus šāvuši (varbūt), visādu vēsturisku aspektu rezultātā cīnījušies par ļeņinu utt., nav vainīga visa tauta.
Publicēts: 04.03.13 15:01
 citēt
pofig tā mēslu bedrē psrs, bet par topiku runajot- var man nosaukt kaads kaut vienu, tiesham labu latvieshu filmu? Nu tadu, kur buutu labs staasts apaksha, neparmudjiits operatora darbs, jedziga montazha un aktieri netelo ka uz skatuves? a un khiniti būtu interesanti skatīties kādam kas nav no latvijas.
Publicēts: 04.03.13 15:04
 citēt
Man šitā klaunāde atgādina strīdu par vecu ierūgušu zupu... Zupa plāna, šķidra, ieskābusi, bet tad, kad bija svaiga, zirnīši esot tajā bijuši baig labie. A tos dažus gaļas gabaliņus, ja nomazgātu kārtīgi vēlreiz saceptu, pat varētu mēģināt apēst. Nu kaut kā tā, līdzībās runājot. :bad_smile:
Publicēts: 04.03.13 15:05
 citēt
seelis
Kāds sakars žīdu šaušanai ar Ļeņinu?
Un kurš te ko vaino- visur lasu PSRS pie visa vainīga... tad arī rakstu- pie PSRS šūpuļa bija un dikti pielika roku latvieši.
Un 40 gadā ļoti liels latviešu skaits bija par iestāšanos PSRS...
un tautai ir jauzņemās atbildība par savējo nodarījumiem... vēlreiz, priekš tevis spec- tautai, kura neatzīst savu pagātni, naf nākotnes!
Kāda nu ir tā mūsu vēsture, tāda nu tā ir, un necenties to nomazgāt baltu, citus padarot mellus. Tais laikos praktiski visas tautas tādas bija 1:1 brunie pret sarkanajiem (arī vācijā, ja vācu komunisti nebūtu atteikušies no sadarbības ar sociķiem, hitlers pie varas netiktu)
Publicēts: 04.03.13 15:10
 citēt
Sapper:Man šitā klaunāde atgādina strīdu par vecu ierūgušu zupu... Zupa plāna, šķidra, ieskābusi, bet tad, kad bija svaiga, zirnīši esot tajā bijuši baig labie. A tos dažus gaļas gabaliņus, ja nomazgātu kārtīgi vēlreiz saceptu, pat varētu mēģināt apēst. Nu kaut kā tā, līdzībās runājot. :bad_smile:

:D bet prieks, ka tev tomēr labi smeķē :D
Publicēts: 04.03.13 15:12
 citēt
imgfoto:var man nosaukt kaads kaut vienu, tiesham labu latvieshu filmu? Nu tadu, kur buutu labs staasts apaksha, neparmudjiits operatora darbs, jedziga montazha un aktieri netelo ka uz skatuves? a un khiniti būtu interesanti skatīties kādam kas nav no latvijas.

Jāņu nakts/Midsummer madness - LV/DE kopdarbs gan.
Vēl varētu būt arī Cilvēki Tur.
Publicēts: 04.03.13 15:13
 citēt
Haiduks:seelis

Personīgi viņu aptaujāji, vai tici ""oficiālajiem" "negrozītajiem" "aptauju" "rezultātiem""?
Publicēts: 04.03.13 15:18
 citēt
imgfoto:pofig tā mēslu bedrē psrs, bet par topiku runajot- var man nosaukt kaads kaut vienu, tiesham labu latvieshu filmu? Nu tadu, kur buutu labs staasts apaksha, neparmudjiits operatora darbs, jedziga montazha un aktieri netelo ka uz skatuves? a un khiniti būtu interesanti skatīties kādam kas nav no latvijas.

mazie laupītāji. ļoti jauka filma ar labu montāžu un skaisti parāda latviju.
Publicēts: 04.03.13 15:18
 citēt
versatile:
imgfoto:var man nosaukt kaads kaut vienu, tiesham labu latvieshu filmu? Nu tadu, kur buutu labs staasts apaksha, neparmudjiits operatora darbs, jedziga montazha un aktieri netelo ka uz skatuves? a un khiniti būtu interesanti skatīties kādam kas nav no latvijas.

Jāņu nakts/Midsummer madness - LV/DE kopdarbs gan.
Vēl varētu būt arī Cilvēki Tur.

nu taa jaanju nakts ir kichiiga, bet iedomājies skatāmies to polju valodā ar subtitriem un ar nepazīstamiem aktieriem...tiesham laba?
Publicēts: 04.03.13 15:28
 citēt
Godātie kolēģi! Jo vairāk par PSRS runājam, jo lielāku godu tai parādām. Pa manam tas jau paliek amorāli, tāpēc paldies par uzmanību, palasīšos no malas, vai daudz PSRS fanu savāksies. Topika autoru, kuram PSRS vietā N E K A S nav "piedāvāts" mēs tik un tā nepārliecināsim, ka Latvija ir "kaut kas".
Publicēts: 04.03.13 15:28
 citēt
,,Ceplis,,-kas vainas filmai? Ar sava laika mērauklu. Tagad protams nekā nav
Publicēts: 04.03.13 15:29
 citēt
uz aktieriem - paziistami/nepaziistami neskatos. Ka tik labi speelee.
Filma nav ne ar ko sliktaaku, no starptautiskaas izraadaamiibas viedoklja, kaa te piemineetaas PSRS filmas, kuras arii buus nesaprotamas normaalam rietumniekam.

Starp citu, ir feins seriāls - vosjmidesjatie - ap 30 seerijaam, katra ap 20 min gara, laikam straadaa pie 3aas sezonas jau.
Nu var paskatīties, par to kā plastmasas maisiņus mazgā, kā santeniķis atvelkas pālī pēc pusnakts, kā zinātnisko komunismu studentiem iekšā dročī...
Publicēts: 04.03.13 15:30
 citēt
versatile:
Haiduks:seelis

Personīgi viņu aptaujāji, vai tici ""oficiālajiem" "negrozītajiem" "aptauju" "rezultātiem""?

... bet kam tu tici?
Wot nosauc, kam...

Man ir bijusi tāda iespēja tikties un runāties ar DZĪVIEM aculieciniekiem, par dažādām tēmām... bet tev... tev ir dota tikai viena iespēja- akli ticēt kādai no propogandām... un nekad nemēģini kādam iestāstīt, ka tev par tiem laikiem ir sava nostāja, jo tāda nevar vispār būt- tev ir tikai tā nostāja, kura tev iepotēta (un neatkarīgi no tā, patiesa, nepatiesa- bet iepotēta)
Publicēts: 04.03.13 15:30 labots
 citēt
Haiduks: Zini, ko... neviens īsti nezin, ko esam oeguvuši, ko esam zaudējuši, ka bija PSRS

Nu, nelielu ieskatu var gūt no tā, ja salīdzina ar valstu, kuras nav bijušas soclēģerī, līmeni.
Согласно заявлению статс-секретаря министерства образования и науки РФ Дмитрия Ливанова, за период времени с 1989 года по 2004 год из России уехало порядка 25 тысяч ученых, а 30 тысяч работают за рубежом по временным контрактам. Tas ir līdz 2004.gadam, cik ir līdz šodienai un trauku mazgātājus rietumvalstu restorānos diezin vai kāds ir skaitījis.
Un, ja vēl paskaitām visu bijušo PSRS?
Un, ja vēl PSRS robežas visus šos 70 gadus būtu vaļā...
Publicēts: 04.03.13 15:34
 citēt
Rolands66:,,Ceplis,,-kas vainas filmai? Ar sava laika mērauklu. Tagad protams nekā nav

Ceplis vienmēr ir , bija, un būs aktuāla mūsu valsts tēma- lai kādā krāsā partija, tur praktiski visi tie paši salīdīs ... pamaina tikai krāsojumu :D
... un pats Ceplis, spilgts mūsdienu veiklais darbonis... vakar televizijā rādīja Kupravas "cepli(ļus)"
Publicēts: 04.03.13 15:35
 citēt
GunarsII:......... ka Latvija ir "kaut kas".

Un kas tas ir????? :amazing:
Spriežot pēc tavas profilbildes savus labumus esi izsitis no mūsu zemes :D noteikti godīgi.......:D
Publicēts: 04.03.13 15:39
 citēt
Schneider:
Haiduks: Zini, ko... neviens īsti nezin, ko esam oeguvuši, ko esam zaudējuši, ka bija PSRS

Nu, nelielu ieskatu var gūt no tā, ja salīdzina ar valstu, kuras nav bijušas soclēģerī, līmeni.
Согласно заявлению статс-секретаря министерства образования и науки РФ Дмитрия Ливанова, за период времени с 1989 года по 2004 год из России уехало порядка 25 тысяч ученых, а 30 тысяч работают за рубежом по временным контрактам. Tas ir līdz 2004.gadam, cik ir līdz šodienai un trauku mazgātājus rietumvalstu restorānos diezin vai kāds ir skaitījis.

:D
labi, tad uzskaiti, ko mēs būtu it kā ieguvuši paliekot zem vācijas :P (izredzes būt brīviem mums toreiz nebija dotas )
... bet kā jaf uzsvēru, ko tu vēl neesi līdz šim sapratis, un varbūt nekad nesapratīsi... visu šo notikumu rezultātā mēs esam radušies, gan tu, gan es... un ja man jaizvēlas starp sevi un tavu globālo- es izvēlos sevi, savu dzīvi, neatkarīgi no tā, slikta, vai laba :D
Publicēts: 04.03.13 15:42
 citēt
Haiduks:
... bet kam tu tici?
Wot nosauc, kam...

Man ir bijusi tāda iespēja tikties un runāties ar DZĪVIEM aculieciniekiem, par dažādām tēmām... bet tev... tev ir dota tikai viena iespēja- akli ticēt kādai no propogandām... un nekad nemēģini kādam iestāstīt, ka tev par tiem laikiem ir sava nostāja, jo tāda nevar vispār būt- tev ir tikai tā nostāja, kura tev iepotēta (un neatkarīgi no tā, patiesa, nepatiesa- bet iepotēta)

Es ticu sev. Es ticu tam, ka jāiet uz priekšu un nav ko pelnus kaisīt - ai, kā mūs okupēja/ai, kā paradīze sabruka.
Jebkura vēsture ir interpretācija. Jo īpaši tās, kas sliecas kaut ko idealizēt.
Tik jauns neesmu, lai nebūtu nepastarpināti dzirdējis par tiem laikiem. Par slēpšanos no izsūtījuma (kam paveicās un pabrīdināja), par izsūtīšanu un savu dzimto māju vairs neredzēšanu (kam nepaveicās) un par māsu, kas savu brāli ierauga pēc gandrīz 50 gadiem, 92. gada janvārī. Ļoti labi varēja redzēt (pat es kā bērns tai laikā atceros) to iespaidu, kāds tantei palika par mūsu labumiem un dzīves līmeni. Tam es ticu. To nevar noviltot.
Faktus groza gan mazākos, gan lielākos mērogos (skat. Muižnieces gadījumu) - taču, ja tas būtu bijis tik labprātīgi un gaidīti, gan jau arī saviem bērniem un mazbērniem būtu iepotēts, kā pats saki, ka viss ir labi un skaisti - un nebūtu nekādas atmodas.
Publicēts: 04.03.13 15:47
 citēt
Nu vismaz ar R.Paula padomijā ierausto veiksmīgi tikts galā. Mūsu Putras Dauķi atrada pielietojumu. Zilos linus viegli būs aizmirst,jo maz kurš atceras ,kā izskatās.
Publicēts: 04.03.13 15:52 labots
 citēt
Haiduks: labi, tad uzskaiti, ko mēs būtu it kā ieguvuši paliekot zem vācijas :P (izredzes būt brīviem mums toreiz nebija dotas )

A kas teica, ka mēs zem Vācijas būtu palikuši? Izredžu būt brīviem nebija arī Holandei, Norvēģijai, Beļģijai. PSRS atbrīvoja Vīni, bet tur nepalika. Arī uz Rietumvāciju vari paskatīties, tā visu laiku bija palikusi "zem vācijas", ka pats raksti.

Bet tas viss notika 45.gadā, tu man labāk pasaki, no kādiem okupantiem PSRS tanki Latviju atbrīvoja 1940.gada 17.jūnijā?

Un vēl - mēs, tādā vai citādā veidolā, būtu radušies neatkarīgi no politiskās sistēmas, ja līdz šim domā, ka bērni rodas tikai pie noteiktiem sociāliem apstākļiem, palasies medicīnas enciklopēdiju, tur tas viss ir sīki izskaidrots.
Publicēts: 04.03.13 15:55
 citēt
Versatile- par tavu sākumu- 10mit!!!
bet uz beigām tu sāc spēlēt futbolu uz vieniem vārtiem, tomēr viena ideoloģija ņēmusi virsroku :D
Par atmodu- tai bijā tai brīdī jābut- kurš gan nevēlās īstu brīvību... un atmodā mēs visi gājām praktiski vienādi... tikai pēc atmodas, pamodāmies, vieni (to gan pamaz) bija ne no kā kļuvuši stāvus bagāti, otri (tai skaitā es- neesmu ņemis nevienu kredītu, bet esmu parādā ap 4000 ls, arī mani bērni katrs šādu summu, mazbērni, arī tu to esi parādā aizdevējiem). Un te nu mani neviena ideoloģija neiestāstīs, ka mūsu tautas pamatmasas netiek superīgi apzagtas šeit, brīvvalstī. Un to nu nekādi neviens man neiestāstīs, ka šos divdesmit gadus mūs apzog PSRS :D... apzog tādi paši, pret kādiem sacēlās K.Ulmanis, likvidējot izlaupitājvarēšanu un Latvija sāka strauji plaukt!!! un sacēlās tautas daļa, un sāka saskatīt austumos lielo "brāli"
Publicēts: 04.03.13 15:58
 citēt
KRIEVI JAU DRAUDĒ ZVIEDRIJAI

www.youtube.com...
Publicēts: 04.03.13 16:02
 citēt
Haiduks:
Schneider: Nu, nelielu ieskatu var gūt no tā, ja salīdzina ar valstu, kuras nav bijušas soclēģerī, līmeni.

labi, tad uzskaiti, ko mēs būtu it kā ieguvuši paliekot zem vācijas :P (izredzes būt brīviem mums toreiz nebija dotas )
... bet kā jaf uzsvēru, ko tu vēl neesi līdz šim sapratis, un varbūt nekad nesapratīsi... visu šo notikumu rezultātā mēs esam radušies, gan tu, gan es... un ja man jaizvēlas starp sevi un tavu globālo- es izvēlos sevi, savu dzīvi, neatkarīgi no tā, slikta, vai laba :D

Haiduk, piedod, gribas tevi nolamat...palik "zem" vācijas ir bijusi muusu laime un vienīgais kapec te vēl latviski runā , jo te bija rietumu ārējā austrumu robezha, alternatīva ir Daugavpils, kas pie Latvijas skaitās tikai kopsh 1918. gada.
Publicēts: 04.03.13 16:02
 citēt
Schneider:
Haiduks: labi, tad uzskaiti, ko mēs būtu it kā ieguvuši paliekot zem vācijas :P (izredzes būt brīviem mums toreiz nebija dotas )

A kas teica, ka mēs zem Vācijas būtu palikuši? Izredžu būt brīviem nebija arī Holandei, Norvēģijai, Beļģijai. PSRS atbrīvoja Vīni, bet tur nepalika. Arī uz Rietumvāciju vari paskatīties, tā visu laiku bija palikusi "zem vācijas", ka pats raksti.

Bet tas viss notika 45.gadā, tu man labāk pasaki, no kādiem okupantiem PSRS tanki Latviju atbrīvoja 1940.gada 17.jūnijā?

Un vēl - mēs, tādā vai citādā veidolā, būtu radušies neatkarīgi no politiskās sistēmas, ja līdz šim domā, ka bērni rodas tikai pie noteiktiem sociāliem apstākļiem, palasies medicīnas enciklopēdiju, tur tas viss ir sīki izskaidrots.

Ja kaut uz stundu būtu izsludināts karastāvoklis, neviens nedebatētu, kas un kā!!! Kara stavoklis netika izsludināts, bet ir tomēr fiksēti Ulmaņa slavenie vārdi- es palieku savā vietā, jūs paliekat savās...
Līdz ar to ši neizlēmība lauj tagad manipulēt, vai iebruka, vai darba ļaužu aicināta ienāca???
Es esmu redzējis fotogrāfijas, kur šos tankus sveic ar ziediem (arī tādas bildes, kur vācu iebrucējus 41. sveic ar ziediem un sauc par atbrīvotājiem, un 45. atkal krievu tankus sveic ar ziediem un sauc par atbrīvotājiem)... un tā ir to gadu fotohronika... tādi nu mēs bijām, un esam.
Publicēts: 04.03.13 16:06
 citēt
Izteikšos tā, lai dažam labam saprotami.
E5 tE neNAaCu H41dUkA aTZ1N11B45 MekLLeeT.
Publicēts: 04.03.13 16:07
 citēt
imgfoto:
Haiduks:

Haiduk, piedod, gribas tevi nolamat...palik "zem" vācijas ir bijusi muusu laime un vienīgais kapec te vēl latviski runā , jo te bija rietumu ārējā austrumu robezha, alternatīva ir Daugavpils, kas pie Latvijas skaitās tikai kopsh 1918. gada.

Nu tad nolamā, bet izlabo kļūdas- Latvija pati kā tāda ir no 1918. gada, pirms tam nekad naf bijusi valsts, atšķirībā no Lietuvas karalistes :D
Publicēts: 04.03.13 16:08
 citēt
versatile:Izteikšos tā, lai dažam labam saprotami.
E5 tE neNAaCu H41dUkA aTZ1N11B45 MekLLeeT.

...papīrs ir uz nagliņas :D
Publicēts: 04.03.13 16:14
 citēt
bet nu tomeer...vienu labu psrs laiku latvju filmu studijaa...ne tautaa miilju, bet lai mav kauns radiem no holamdes paraadiit un lai nav pusstundu jāskaidro konteksts, sakariibas un liidziibas, un veesture:) Tā lai cilvēks skatās un redz - labs kjiniitis.
Publicēts: 04.03.13 16:15
 citēt
Ai,ai,ai!Nabadziņi pamodās pēc atmodas un atklāja,ka visi nav miljonāri!Un likās,ka visiem būs jahtas,bet tikai dažiem ir!Bet pienākas taču visiem,vei ne?Sociālais taisnīgums!Nu tagad tos,kam ir tās jahtas,velkam pie ešafota t.i. pasludinam par zagļiem,slavinam padomju laikus,sapņojam par bezmaksas medicīnu un desām ar gaļu....Redz ku īstais iemesls šitai murmulēšanai-citiem ir vairāk jahtu nekā man!
Publicēts: 04.03.13 16:30
 citēt
Gan tās jahtas gan tos kam ir jahtas var mierīgi bez sirdsapziņas pārmetumiem svilināt :big_smile:
Publicēts: 04.03.13 16:46
 citēt
Nezinu, bet man šķiet, ka viens (Haidiks) melš puspatiesību, pusmelus visu to uzsverot kā neapstrīdamu faktu. Tādām blēņām no tiesas tic mans kaimiņš Kazja, kurš vēsturi mācijies no grāmatām ar sirpi un āmuri uz vāka, papildinot to ar līdzīgiem savārstījumiem no krievu masu mēdijiem. Visi letiņi sagaidījuši sarkano tankus ar ziediem rokās.....ha.:haha:
Publicēts: 04.03.13 16:50
 citēt
Muižas jau svilināja bez sirdsapziņas pārmetumiem.Pirms simts gadiem.Tagad būs jahtām un privātpilīm laiki pienākuši.Spirāles nākošais vijums,bet paši dedzinātāji cik dumji bija tik dumji arī palikuši.:face-sad:
Publicēts: 04.03.13 17:01
 citēt
f-foto:
imgfoto:pofig tā mēslu bedrē psrs, bet par topiku runajot- var man nosaukt kaads kaut vienu, tiesham labu latvieshu filmu? Nu tadu, kur buutu labs staasts apaksha, neparmudjiits operatora darbs, jedziga montazha un aktieri netelo ka uz skatuves? a un khiniti būtu interesanti skatīties kādam kas nav no latvijas.

Šo izlasot, ir skaidrs, ka Tu meklē to, ko nemaz nevar noteikt un atrast. Cik ilgi un cik daudz latvietis izturētu tradicionālo skotu vai dienvidaustrumu Ķīnas kultūru jebkādā formātā, un ko no tā viņš atzītu par augsta līmeņa - pasaules kultūrvēsturiskā mantojuma - cienīgu? Un šodien ... visos pasaules stūros lasām Koelju un izliekamies, ka bija labi. Cik New Yorker žurnālu esi kaut vai pāršķirstījis? Jo Rianna kailāka Twitter, jo vieglāk vizualizēt, kad radio spēlē nodevas.

"lai nav pusstundu jāskaidro konteksts, sakariibas un liidziibas, un veesture"

Bet Tu pats bez skaidrošanas saproti, kāpēc viņiem, teiksim, vajadzēja kājās maukt ēvelētas pagales un kāpēc tagad tādas jāturpina ražot? Tev tās pagales pat kā tūristam nevajag.

bija laiks, kad kādu pusgadu regulāri lasiiju..njujorkeri, nu un kads ar to sakars tam ka latvieshu kjiniiti katastrofāli nav labu scenaariju?
Publicēts: 04.03.13 17:07
 citēt
f-foto:cilvēku diezgan nemākulīgi veidota lieta

Precīzi :) Tik neaizmirsti, ka pats pie tiem nemākuļiem piederi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...