forum.gif
Iesakiet vienu vai divas somas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iesakiet vienu vai divas somas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.13 23:40 labots
 citēt
Labs vakars.
Sākšu ar to, ka šis, vēlams, būtu retais no maniem topikiem, kur spamu īsti nevēlos. Bet par visu pēc kārtas.

Tā kā mans uzticamais crumpler jau sāk nolietoties (pēc apmēram 5-6 gadu lietošanas praktiski ikdienā nedaudz saplakušas lences, citādi - neviena defekta), apnikt un pie uzvalka neizskatās diez ko solīdi, meklēju somu.

Būtu lieliski, ja būtu viena soma, kas pildītu manis kārotās funkcijas, bet ja nāksies pirkumu sadalīt divām somām... Nu, ok, ko padarīsi.

Prasības - mugursoma. Izturīga, laba, neuzkrītoša, gana solīda. Nav obligāti jābūt fotosomai, bet ja ir tāda, kas atbilst prasībām - droši. Pašam zapasā ir kaudze polsterējumu no somām, kuru fotoglabāšanas funkciju nelietoju, tā ka pielāgot kaut ko īsti nebūs problēma.
Fotosoma nav svarīgākā funkcija, iekšā tiks likta maza kamera un 1-2 objektīvi, mazliet tālākā nākotnē - 1 maza kamera, 1 liela kamera (kāds TLR vai tamlīdzīgs). Būtu labi, ja būtu vieta nelielam (zem 13") laptopam un planšetdatoram. Vēlams maksimāli efektīva, tb jo mazāk izcakinājumi, kas atņem vietu, jo labāk. Lielākajai daļai somas jābūt piemērotai personīgo mantu pārvietošanai. Jāiekļaujas rokas bagāžas izmēros, attiecīgi, kopējais tilpums (bez foto polsteriem) ideāli būtu ap 30 litriem. Šīm funkcijām jābūt vienā somā.
Funkcijas, ko arī meklēju, bet kas var būt otrā somā - vieta dokumentiem, dažām nestandarta izmēra personīgajām mantām. Solīds izskats, laba kvalitāte, lai nav kauns pie uzvalka nēsāt. Joprojām mugursoma.

Pēdējā laikā esmu izskatījis čupu variatnu. Lowepro nav nopietni, pa gabalu kliedz ka fotosoma; crumpler pretty boy it kā ir tas, ko meklēju (ja neskaita solīdumu), bet esmu ar dikti līdzīgu jau n gadus nostaigājis (un vecā vēl gana laba diezgan). Skatījos case logic, it kā apmirina viss, vienīgi šaubas par materiālu kvalitāti + primāri tā tomēr ir fotosoma; polsteris gana nepraktisks un liels. par Samsonite vēl nesaprotu; noteikti zinu, ka atbilst solīduma un izturīguma kritērijiem, bet modeli, kam iekšā varētu ielikt ne tikai dokumentus un datoru, bet vēl arī savu stuffu, vismaz viņu webā neesmu atradis. Bodes apmkelējums priekšā.
Faktiski es meklēju labu, ne pārāk smagu ikdienas somu, kuru var ņemt lidmašīnā, nezaudējot atļauto tilpumu ne uz izmēra, ne ietilpības rēķina. Skatījos Samsonite modeļus - mugursomu ar izvelkamo rokturi, forši, bet tas ir lieks svars. Ikdienā man to nevajag.

Tā kā meklēju uzticamu ikdienas sabiedroto nākamajiem 5+ gadiem, budžets atvēlēts maniem mērogiem gana plašs - vienas somas gadījumā 120-150 lati, divu somu gadījumā kopējais budžets ~170.
Noteikti neesmu vienīgais, kas meklējis ko līdzīgu, ļoti gribētu dzirdēt ieteikumus no personīgās pieredzes (vai wishlistiem). Noteikti neizskatu pilotu čemodānus, kā arī pelican koferus.

Kā jau lūdzu, ja iespējams, iztikt bez spama - bet ja nu sava krāniņa izmēra mazums spiež, tad, protams, neko darīt, spamojiet vien.
Publicēts: 04.03.13 23:46 labots
 citēt
ups
Publicēts: 04.03.13 23:51
 citēt
Nu pašam taisīt nebūtu pārāk liela vajadzība ja tads budžets.

No Lowepro klāsta ar 120-150 ls sanāks 2 labas somas gan mugursoma gan mazā reportiersoma.
Publicēts: 05.03.13 00:12
 citēt
Vot no vienas puses it kā jā, bet lowepro es tomēr atstātu kā pēdējo izvēli.
Publicēts: 05.03.13 00:47 labots
 citēt
versatile:Vot no vienas puses it kā jā, bet lowepro es tomēr atstātu kā pēdējo izvēli.

A ko tad tā, man ir bijušas, bez kādām problēmām, normāla kvalitāte un cena ļoti laba.

Vēl ir analogs KATA somas to BFS piedāvā.
Publicēts: 05.03.13 01:52
 citēt
Nu principā ir tā - ka visu vēlmju apvienojums nebūs nekad!!
Ja tev ir sekojošas prasības:
1) Lielākajai daļai somas jābūt piemērotai personīgo mantu pārvietošanai
2) maza kamera un 1-2 objektīvi

Tad nu šeit acīm redzot ir nepieciešama " mugursoma vulgaris" kurā starp zeķēm un apenēm var iemest fočuku un vēl vienu stiklu, kas visticamāk būs samērā neliels pēc izmēriem. Šādām prasībām meklēt spec fotosomu - visticamāk bezjēdzīgi! Paņem mugursomu, kas atbilst pārējām ikdienas lietām un ja gribās " foto" ģēlu - ieliec insertu iekšā maksimums!! Es pat tik nepulētos! Ieliktu tāpat to stiklu! Nu ļoti maza varbūtība ka tur vajga spec somu!

Es komandējumos, kamēr neesmu nopircis ThinkThank UrbanDisguise somu fotoaparātu un objektivu vai divus vienkārši sabāžu standarta general laptopa somā!! :) Un nekas viņiem nenotiks ja tada veidā transportēšu!
Publicēts: 05.03.13 02:02
 citēt
Un vēl jautājums - tās clumpmer somas tik štruntigas ka pec 5 gadi nolietojas?
Publicēts: 05.03.13 02:27
 citēt
mrproxy:Un vēl jautājums - tās clumpmer somas tik štruntigas ka pec 5 gadi nolietojas?

Vai tad 5 gadi ir maz?

Pa pieciem gadiem da jebkas nolietojas, ne tikai soma, ne jav visam mūžam tādas lietas ir perkamas :D
Publicēts: 05.03.13 07:09
 citēt
ja autors nebūtu ierakstījis pēdējo stulbo teikumu ,nebūtu jāraksta ne mazāk debīlie UPS
Publicēts: 05.03.13 07:56
 citēt
chukmasoff_f:
mrproxy:Un vēl jautājums - tās clumpmer somas tik štruntigas ka pec 5 gadi nolietojas?

Vai tad 5 gadi ir maz?

Pa pieciem gadiem da jebkas nolietojas, ne tikai soma, ne jav visam mūžam tādas lietas ir perkamas :D

Man ir lowepro mugursoma - gadus 7 veca. Lietota ļoti aktivi! Nolietojums redzams tik cik vizuāli palikusi netīra no ārpuses un metaliskajam daļām krāsa panākusi nost! Lietošanas ziņā nekas nav nolietojies un vēl kalpos ilgi!
Manuprāt ja par somu izliek 150ls - tad viņai paredzamais lietošanas mūžs jābūt virss 5 gadiem (neskaitot vizuālo nolietojumu). Ja mazāks - tad uzmetiens vien sanācis!
Publicēts: 05.03.13 08:10 labots
 citēt
Man ir Lowepro trekker 400. Nedaudz par lielu tomēr. Laikos, kad bija divi bodiji un līdzņemšanai vismaz 3 objektīvi un divas zibspuldzes, tad tas viss viņā salīda un mazāka nemaz nederētu. Bet kopš tādu hlomu kaudzi nav vajadzības staipīt līdz un to līdz ar to nedaru, tai somai pielietojums tāds, ka iemtu visas savas trīs kameras plus pāris bundžas alus, kad tālākos (ilgākos) pārbraucienos dodos (reizi vai divas gadā), pārējā laikā izvēlos krietni mazākas somas.

(nesaprotu, kādai lūžņu kaudzei jābūt rocībā ar mērķi staipīt apkārt, lai pirktu Lowepro trekker 600, kur ir vēl lielāka)
Publicēts: 05.03.13 08:11 labots
 citēt
Divas atziņas uzjau trina:):
1. Uzvalks un mugursoma savienojumā nu nekādi neizskatas solīdi;
2. To, ka ka pa gabalu ir redzams, ka tā ir fotosoma, manuprāt, ir izdomājuši fotobloga pasažieri:)
Vakar ar svaigi iegādātu National Geographic somu veikals.bfs.lv... plecā iznāca iziet cauri daudzajiem garajiem darba vietas gaiteņiem. Nu neviena jautājuma, vaai tiešām tajā ir dārga fototehnika, nesaņēmu. To, ka skaista vasaras soma, teica gan:)
Arī par Lowepro - vairākus gadus visos ārzemju komandējumos braukāju ar Computrekker AW - ļoti ērti, laptops iekšā, dokumentiem, kādai mapei vieta pietika, fočiks līdzi ar kādu objektīvu, un vietas pietika gan kādam apģērba gabalam (ja neņēmu koferi), gan pārējām mantām, kas nu 2-3 dienām ir vajadzīgas. Pozitīvs arī tas, ka tur formu, nesaplok un pēc lupatiņas nezskatās. Jā, un gana solīdi izskatās arī pie uzvalka, tikai ja mugurā neliek:) Un par fotogrāfu arī mani neviens nesaukāja.
Loģiski, ka tas ir ļoti subjektīvs viedoklis.
Publicēts: 05.03.13 08:27
 citēt
Man patīk www.tamrac.com
Publicēts: 05.03.13 08:32 labots
 citēt
paņem šādu somu un nevienam pat prātā neienāks, ka tur fotokamera iekšā...

www.google.de...

ja links nestrādās, tad somas nosaukums- "Kalahari"

dertypvonnebenan.de...

lielākam modelim pat 15 collu notiņš `pas iekšā...
Publicēts: 05.03.13 08:35 labots
 citēt
Agrāk mana mīļākā ikdienas soma bij padomjlaiku riktīgi biezas "bifeļādas" fotosoma pa 35 rubuļiem. Toreiz biju uztaisījis stingru, bet elastīgu ieliktni atbilstoši "Zenīta & Co" izmēriem un liku to iekšā pēc vajadzības. Apmēram puse somas palika brīva "aliņiem un sviestmaizēm"
Varbūt padomāt par šādu versiju mūsdienām? Atbilsošu somu izvēle veikalos gana plaša. Materiāli un taisnas rokas autoram arīdzan ir.
Kā jau te rakstīja- mugursomas & uzvalka variants man šķiet nenopietns- ..:face-wink:

Pašam ir 2 somas- lielā pleca soma "Tamrac Pro 8" un "pusmugursoma" Lowepro Slingshot. Pēdējai augšējā daļa ir atvēlēta "sadzīvei", to var ērti pagriezt uz vēdera pusi un izņemt tehniku. Bet šie varianti Tev diemžēl neder...:face-wink:

Bet tagad man vispār uznācis penša pofigisms- vislabāk patīk mazais, bet ņiprais Fuji X10 ar nelielu jostas somiņu, kurā ielien pat maziņš statīviņš. Bet Canon spoguļklucis visbiežāk čuč plauktiņā..:face-wink:
Publicēts: 05.03.13 08:39
 citēt
Paskaties šīs somas www.thinktankphoto.com...

Pašam no šī ražotāja ir 2 pleca somas un josta. Faktiski labākās fotosomas, kuras esmu sastapis. Par mugursomām gan nevaru komentēt. Šiem nav tādau, kādas man vajadzētu, bet mazo gadījumā grūti būs kaut ko labāku atrast
Publicēts: 05.03.13 10:04
 citēt
Man ir divas mugursomas, vienā iet tikai tehnika, otra ir universālā, apakšā kamera ar pāris objektīviem un blici, kabatās visādi štruntiņi, akuļi, kancelejas preces, bet augšējā nodalījumā var ielikt rezerves zeķes, sviestmaizes un polšu. Ar rāmi, pie muguras piespiežas siets, ļoti ērtas lences, sānos var piestiprināt šineļa skatku (Voldis jaunākajai paaudzei tūlīt izskaidros, kas tas tāds :face-grin: ), vecums noteikti ir pāri 5 gadiem, saucas Cullmann Ranger Comfort, pirkta BFSā par ~50 Ls, bet šis modelis jau labu laiku noņemts no ražošanas.
Publicēts: 05.03.13 10:18 labots
 citēt
Dropedriol, par uzvalku un mugursou atļaušos pasmaidīt. Nemeklēju jau pie smokinga, tas gan būtu komiski. Ja nu nepārliecinu, Londonā ar DLR der kādā darba dienas vakarā aizbraukt līdz Canary Wharf stacijai, kkur pēc 5iem-6iem, kad darbu beidz bankas u.c. fin iestādes.
Tas, ka uzvalks ar mugursomu kopā neiet ir tāds pats stulbums, kā ar uzvalkiem un riteņbraukšanu - mierīgā tempā, ar pareizi aprīkotu riteni un iesvīdīsi krietni mazāk, nekā to pašu attālumu steigā ejot ar kājām. Nu, pie nosacījuma, ka organisms pieradis pie riteņbraukšanas.

Par tām somām - nu, man ieraugot NatGeo somu, i citas domas nav, kā tā, ka iekšā fototehnika. Bet viņu piedāvājumā man šoreiz nebūs anyway.

ak34 - paldies, izskatās gana interesanti, cenas arī OK. Vai kaut kur Latvijā var aptaustīt?

Frīdi, talavieti vot lai vai ko, bet pleca soma neder.

A mans crumpleris nu nav nemaz nolietojies, tik vien ka biš apnicis un izskats īsti vairs nepatīk/neder. Izbraucieniem ar velo ir un būs ok, bet ikdienai prasās ko citu. Ņemot vērā, cik daudz ikdienā lietota, jāsaka, ka izskatās kā jauna.
Publicēts: 05.03.13 10:32 labots
 citēt
Nopietns vīrietis īstā uzvalkā mugursomu neliks.
Klerks lētajā uzvalka žaketē gan to var darīt droši. Tas varētu būt snobisms, bet nu noteikti ne stulbums:)

Bet vispār jau katrs dara tā, kā viņam ērtāk, un nospļauties uz kaut kādām iedomātām normām.
Kad strādāju Zviedrijā, uz ļoti nopietna kantora svinīgo jubilejas pasākumu tā direktore ieradās kā parasti, ar ričuku, šortos , zilumainiem apakšstilbiem un tāda kāpa tribīnē. Un par to neviens nebrīnījās, jo bija pieraduši pie viņas zinātnieces niķiem. Iepriekšējais direktors - profesors un mākslinieks, vienmēr bija nevainojami ģērbies:)
Publicēts: 05.03.13 10:42 labots
 citēt
Nez, pieredze rāda, ka tie "nopietnākie" vīrieši kā reiz dara tā, kā viņiem ir ērti un kā prasa situācija. Uz tikšanos droši vien ies ar portfeli, bet dokumentus uz mājām paņems ar labu mugursomu. Kas šādai vainas? svel.me...
Sāku domāt, ka laikam kaut kas šāds vien būs jāņem un jāiztiek ar crumpleri un vienu vieglo mugursomu.
Zviedrijā neviens nevis nebrīnījās, bet nedrīkstēja brīnīties :) liekulīgākā tauta ever.
Vasarā es arī uz darbu braucu ar velo, šortos, maikā. Darbā stāv kurpes, bikses, žakete; krekls somā pa tām minūtēm saburzīties nepaspēj.
Publicēts: 05.03.13 10:46
 citēt
versatile:Kas šādai vainas? svel.me...

Ļoti liela vaina:

The webpage cannot be displayed

Most likely cause:
•Some content or files on this webpage require a program that you don't have installed.

What you can try:
...usw...
Publicēts: 05.03.13 10:46 labots
 citēt
tak apskaties, lieks h iesities. Postā adrese jau salabota.
Neīsinātu adresi blogs pretī neņēma, jo beidzās ar figūriekavu.
Publicēts: 05.03.13 10:48
 citēt
Mož kāds no manis grib to trekkeru nopirkt?! Tuši zaļā krāsā viņš man. :)
Publicēts: 05.03.13 11:03
 citēt
Izskats tas ir smalki, bet lietojot ir lietas kas par sevi mēdz atgādināt:

A. ērtums (pie Tevis nosauktā tilpuma iespējams svars kas padarīs šo īpašību par nomācoši dominējošo)
B. iespēja ātri tikt pie kameras (mugurenēm mūžīgi sāpīgais jautājums)
C. iespēja nesasist/nesaspiest tehniku (man ir divi skumji gadījumi, ka tas ir noticis pie nebūt ne ekstrēmiem gājieniem)

Lielākā daļa mugureņu ir vienkārši neērtas - kamēr nav tikts pie ērtas tā liekas norma, bet tomēr patīkami, ka ir izņēmumi - kā atklāt kura ir ģeldīga... nezinu - pēc lenču skata neko nevar noteikt - laikam jāņem divi ķieģeļi un bodē jāliek iekšā :) Nopietni.

Man ir liela Cullmann mugurene - pilnīgi nepanesama - mierīgi var lences (it kā krutas, biezas, mīkastas, no skata uhuh) griezt nost un lietot kā čemodānu. Superpopulārais CompuTrakkers kurš ir salīdzinoši diezgan ērta taša un Kata GDC R-103 kas ir ergonomikas brīnums - pirmā sekundē uzmetot plecā kļūst skaidrs, ka ar visām iepriekšējām somām esi vnk piemānīts + unikāli ir tas, ka arī uzmetot to uz viena pleca tā ir ērtāka par jebkuru ShoulderBagu ko nācies lietot.

bet nu pēc skata nekādi nevarētu teikt, ka tā neizskatās pēc fototašas

pakojumu jau var saukt par bruņojumu un ir caurums pa kuru aši tikt pie kameras neizgāžot visus stiklus pa zemi.

Ja labi zini, ka tehnikas būs maz - varbūt ej ar tiem diviem ķieģeļiem uz www.patrioti.lv... (fiziski uz bodi domāju) varbūt tur ir kāda ērta taša kurā iemest mazu, nopakotu fotoburbuli a lenci.
Publicēts: 05.03.13 11:19 labots
 citēt
Māri, paldies, nav ne vainas, bet šoreiz laikam garām. Ja nebūtu mana crumplera, varētu domāt, izskatās ērti nudien.
Kāda mazāka katas soma gan ik pa laikam acīs iekrīt.
Eh, laikam jau jaunu ameriku neatklāšu. Jāaizvelkas apčamdīt, kas uz vietas pieejams no Samsonitēm un jādomā, vai pasūtīt vai pirkt te - nu, ikdienas dator/papīr somu. Kamerai jau vieta atradīsies.
Tā Case Logic ko es čamdīju bija kauč kas šitāds www.caselogic.com...
Ir kādas atsauksmes? Izskatās +/- ok, vieta kamerai ir un klāt var tikt, neizberot apenes, stiklus un aliņus pa zemi. Nezinu tik par lencēm, izskatās baigi nost šļūkošās un vispārējo kvalitāti - reiferi, utt.
Cena gan bija laba, ~55 Ls LV un tikpat EUR netā.
Jāaiziet līdz BFSam KATAs pačamdīt arī.
Publicēts: 05.03.13 11:25
 citēt
versatile:Māri, paldies, nav ne vainas, bet šoreiz laikam garām.

es ne par to, ka japerk konkrēta soma - vairāk par to, ka ir somas ar labām īpašībām un kā tās atrast - Keislodžiku var pirkt netā, bet vispirms bodē tas jāpielaiko ar ķieģeļiem :)
Publicēts: 05.03.13 11:34
 citēt
Starp citu, mazs fotoburbulis jau ir - che-cheh.com...
Vienkārši pats neesmu pārleicināts, vai tas, ko gribu atrast, vispār eksistē.
Publicēts: 07.03.13 22:32 labots
 citēt
ak34:Paskaties šīs somas www.thinktankphoto.com...

Pašam no šī ražotāja ir 2 pleca somas un josta. Faktiski labākās fotosomas, kuras esmu sastapis. Par mugursomām gan nevaru komentēt. Šiem nav tādau, kādas man vajadzētu, bet mazo gadījumā grūti būs kaut ko labāku atrast

Par to ThinkTank piekrítu Agrim! Man ir retrospective 10 un plána iegádáties urban Disguise!
Man ir 4 fotosomas kopa un Retrospective ir viena no man iecienitákajam. Pat R10 varianta var ielikt ljoti daudz tehnikas!
LV aptaustít laikam neviena bode nevar - bet ja apjautajas - gan jau samekles kam ir interesejoshais modelis!
Publicēts: 27.12.13 21:15
 citēt
Khmm...
Jau kādu laiku neliek miera ThinkTank Retrospective pleca somas...
Toč nekur Rīgā nevar tās apčamdīt?
Publicēts: 28.12.13 00:09 labots
 citēt
^ zinu ka fotoizstādē pie Nikon stenda bija apčamdāmas (cenā kā amazon.com+pāris Ls) varbūt kāds var pakomentēt kas tas bija par kantori

+1 ThinkTank, pašam ir 2as, palietojot ,cita ražojuma vairs neprasās - "photographers for photographers".
Publicēts: 28.12.13 06:48 labots
 citēt
Tas laikam iamphotographer.eu stends bija
Midzenis tipa ikaunijā... Diez Tallinā viņiem ir bode? Varētu kaut kad pa ceļam iebraukt aplūrēt, jo nevaru saprast, vai man jau pietiek ar 7 numuru vai jāņem tomēr 10 vai 20 numura tašiņa...
Publicēts: 28.12.13 12:58
 citēt
Es arī par Think Tanku. Viņiem Tallinā ir veikals, kas skaitās Nikona officiālais pārstāvis/tirgonis, pārstāv arī Think Tanku, Lastolite un vēl kautkādus pāris ražotājus.

store.iamphotographer.eu...

Think Tank somas ir arī pačamdāmas uz vietas. Location 84A, Tartu road, Tallinn, 10112
Publicēts: 28.12.13 13:02
 citēt
Publicēts: 28.12.13 13:10
 citēt
trollollo:Es arī par Think Tanku. Viņiem Tallinā ir veikals, kas skaitās Nikona officiālais pārstāvis/tirgonis, pārstāv arī Think Tanku, Lastolite un vēl kautkādus pāris ražotājus.

store.iamphotographer.eu...

Think Tank somas ir arī pačamdāmas uz vietas. Location 84A, Tartu road, Tallinn, 10112

Nu man nebija pārliecības, ka tiem tur bode, ka tikai tāds birojiņš...
Bet ja ir bode, tad jau viss ir kedā! Kad sanāks braukt uz to pusi jānobrauc garām... :)
Publicēts: 28.12.13 15:24
 citēt
Man jau kādu laiku ir Katas Bug

www.kata-bags.com...

Manuprāt, dikti gud soma. Galvenais, ka tās svars ir ļoti mazs. Tukša ap 1,5 Kg. Uz to kapacitāti, tas ir ļoti labi. Bet nu jā, grūti nenodomāt, ka tā ir pilna ar foto tehniku :)

Un tieši ši iemesla pēc es paņēmu šo te

www.kata-bags.com...

Apakšā var salikt visu ko vajag. Aparāts ar objektīvu, 2 objektīvi, visi pārējie štrunti. Priekšpusē 4 kabatas, baterijām, atmiņas kartēm, filtriem utt. Augšpusē vieta dajebkam. Forši arī, ka ir rāvēslēdzējs iekšpusē pa vidu. Ja nu pēkšņi vajag kaut kur aizdoties ar 200mm f2, tad arī tas tur ielien. Un ir nodalījums portatīvajam.

Šī noteikti nelec tik ļoti acīs, kā fotosoma.

Bij vēl mazāks modelis 465. Bet man tomēr likās nedaudz par mazu.

BFS var abas redzēt, man domāt. Cena ap zem 50.

Ērtības ziņā nevar salīdzināt ar Bug'u, bet katrai ir savs pielietojums.
Publicēts: 28.12.13 15:36
 citēt
Vienalga - tīra mugursoma mani neuzrunā... :(
Bija kādreiz Lowepro Sling 200 (laikam) bija salīdzinošio ērti un nebija nedz mugursoma, nedz arī diži norādīja uz saturu...
Vēl esmu pavazājies šķiet ar šo, ja ne ču lielāku

bija bik par lielu, toties čum neuzkrītošāka

Tāpēc arī domāju par tām ThinkTank pleca somām...
Publicēts: 28.12.13 21:14 labots
 citēt
Par Thinktank arī tikai labi vārdi man no viņiem ir Jostu sistēma, Retrospective 30 un Airport Takeoff! Visas lieliskas un ļoti pārdomātas.

Šī varētu būt lieliska ikdienai + kādai foto lietai. www.thinktankphoto.com...
Publicēts: 28.12.13 22:45
 citēt
1. Kamera ar 16-50/2,8+70-200/2,8 - Cullmann Trento Photo 6.
2. Kamera ar 16-50/2,8+blice+fikss + Tamrac System 6.
3. Kamera ar fiksu uz laukiem - LowePro Nova 2.
4. Pa kalniem vazāties - Cullmann Ranger Comfort.
5. Uz atbildīgu reportāžu 2 pilniem komplektiem (2 kameras ar pamatzūmiem+2 blices+70-200/2,8) - Bilora Roma.
Publicēts: 28.12.13 23:10 labots
 citēt
Ieskaties te: www.onabags.com

Stilīgas, kvalitāte ir izcila un ies arī kaut cik pie uzvalka klāt.
Publicēts: 29.12.13 10:29 labots
 citēt
Nu nē, man max varētu pietikt ar pāris taśām...
Tik ļoti hobijs neaizrauj, lai to bagātību, trenējot tetra iemaņas, pakotu 5-6 somās atkarībā no vajadzības...

To ādas tašiņu ideja zemē metama nav, bet neviena no tur atrodamajām vizuāli neuzrunāja... Ja nu winīgi bowery, bet tā ir ču par mazu un auduma versija nav tik čum labāka par tām thinktank retrospective, lai piekristu mazam izmēram un prāvākai cenai...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):