da jūs fišku nerubījat! uzaugusi vesela paaudze, kas uzaugusi ar mobilkas 28 mm ekvivalentu. Uz tiem arī šis gadžets orientēts. bildes, noteikti, būs kvalitatīvas. 2,8 par tumšu? priekš moderna apc sensora 6400 iso ir pilnīgi ok!
būs nauda - noteikti iegādāšu. es jau savu fujiku ar tikai platajā galā lietoju.
wow, kautko tādu nebiju zinājis esam citiem ražotājiem! dx formāta sensors tik mazā verķī!!! ar visu elektroniku kas D7000 sērijai, njā ... jautājums, protams, par nemaināmo optiku, kā cilvēki izsakās - for random street photography, bet tehniski domājams rawus ģenerēs ne sliktākus kā 7k sērija, kas vairs nav iesācēju gals...
cena 500ls, tāds aifons vien ir. vai es ņemtu tādu līdzi ceļojumā? noteikti!
Es šajā klasē par kādu no šiem www.dpreview.com... Fuji X-E1, Fuji X100s vai NEX-6, lai tikai būtu skatumeklētājs. Pašlaik ir NEX-F3, viss labi, bet spilgtā gaismā, tagad sniegā, displejā neredz neko, bez bildēm var palikt.
GunarsII:Es šajā klasē par kādu no šiem www.dpreview.com... Fuji X-E1, Fuji X100s vai NEX-6, lai tikai būtu skatumeklētājs. Pašlaik ir NEX-F3, viss labi, bet spilgtā gaismā, tagad sniegā, displejā neredz neko, bez bildēm var palikt.
Ielu fočenei 28 mm ir kā kulaks uz acs.Pirmo reizi ārzemēs pa pusotru mēnesi es praktiski 90% visu bilžu saspiedu ar 28.Kaut gan toreiz man līdzi bija arī 50 un 70-210.Bet nu šitā cena....nezinu ,nezinu.Plus vēl 450 par OVF...diez vai būs aktuāli.