forum.gif
Tuvojas 16.marts...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Tuvojas 16.marts...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.13 11:47 labots
 citēt
šito Eltons/Friidis un viņa atbalstītāji nevar lasīt,sabruks viņu iedomu pils
Publicēts: 15.03.13 12:18 labots
 citēt
Jolan:šito Eltons/Friidis un viņa atbalstītāji nevar lasīt,sabruks viņu iedomu pils

Jolan, Tu neesi uzmanīgs lasītājs- sarunas stils drīzāk jau velk uz analoģiju ar Tavu avataru...:face-wink:

Eltona izteicienam "valstiskā līmenī ir jāatzīmē šis Daugavas Vanagu trāpīgi izvēlētais datums" es negribētu piekrist, jo sevišķi vārdam "trāpīgi"! (14.03.13 20:36)

Es jau rakstīju (laikam tik citā tēmā)- mans tēvs, kā šo notikumu reāls dalībnieks, uzskata, ka 16. marts kā datums saistībā ar leģionu ir bik "samākslots". Viņaprāt, pareizāks būtu, piemēram 15. jūnijs. Tieši šajā datumā (otrā dienā pēc lielās deportācijas) tautā radās vēl lielāks naids pret krievu okupācijas režīmu un daudzi jaunieši tieši šajā dienā impulsīvi nolēma iet karot dajebkur, ka tik pret krieviem.
Publicēts: 15.03.13 12:26 labots
 citēt
Cikos tur ir tas galvenais sākums - kad tās kolonnas virzās uz to Mildas pusīti ?
lai var kādu labu kadru noķert
Publicēts: 15.03.13 14:00
 citēt
Friidis:

Atšķirība ir liela- tev pieniņš uz lūpām tikai pavisam nesen nožuvis, tu vēl nekur neesi bijis (varbūt, izņemot pāris puišeļu klopes) un neko pa īstam neesi paveicis- proti tikai ambiciozi par visu spriedelēt.
Varbūt esi paspējis būt armijā, bet tikai šodienas- LV armijā, tātad savai pārliecībai nebija "jākāpj pāri".
Tātad nav nekādas sajēgas, kas bija jāpārcieš mūsu tēviem.
Tātad ne tev par to šeit spriedelēt!

no Latvijas armijas veiksmiigi izmuku, proti kautkaa sanaaca taa, ka pirmaa paveeste par obl. dienestu atnaaca tad, kad veel iisti skaidriibas nebija vai obligaato dienestu likvidees un peedeejaa (treshaa) paveele atnaaca tad, kad veel vareeju paspeet uz peedeejo iesaukumu. protams, taakaa biju skolniecinjsh, tad man tas peedeejais iesaukums gaaja secen. nevienu mirkli neesmu nozjeelojis, ka tur neesmu bijis.

par to, kas saistiits ar maniem radniekiem: viens mans opaps sabija abaas pusees: iesauca legjionaa 1944. gada beigaas, bija vezumnieks. kaa uz frontes liinijaam saaka suutiit arii apgaades dienestu un sanitaaraas rotas - paarbeega frontei, kur nokjeera un kara peedeejaas dienas pavadiija Dobeles militaarajaa slimniicaa.
otrs, cik nu zinu, polis buudams, abu okupaaciju laikaa sleepaas un peec kara latviskoja vaardu un uzvaardu.
Publicēts: 15.03.13 14:06 labots
 citēt
radinieks nosēdēja Jaunjelgavas cietumā 1,5 gadus jo pēc kara - atrada CIP nomestu radio staciju un 1 no draugiem nostukāčoja čekai
tagad toties ir politiski represētais un saņem legālās varas labumus
Publicēts: 15.03.13 14:25
 citēt
Manam vectēvam viens brālis atteicās dienēt leģionā un viņu kā vācijas valsts ienaidnieku nošāva.
Otrs brālis karoja vācu armijā ne leģionā viņu iesauca vācu karaspēka rindās, pēc kara viņu sodija un 15 gadus nosēdēja cietumā...
Leģions nevienu dienu necīnījās par Latvijas atbrīvošanu no psrs okupācijas, viņš cīnījās pret padomju karaspēku vācijas pusē. Un ja vācija būtu karā uzvarējusi Latvija nebūtu brīva valsts.
Publicēts: 15.03.13 14:40
 citēt
Oliss:Manam vectēvam viens brālis atteicās dienēt leģionā un viņu kā vācijas valsts ienaidnieku nošāva.
Otrs brālis karoja vācu armijā ne leģionā viņu iesauca vācu karaspēka rindās, pēc kara viņu sodija un 15 gadus nosēdēja cietumā...
Leģions nevienu dienu necīnījās par Latvijas atbrīvošanu no psrs okupācijas, viņš cīnījās pret padomju karaspēku vācijas pusē. Un ja vācija būtu karā uzvarējusi Latvija nebūtu brīva valsts.

es ir šokā.Tik pareizas domas no Olissa pat negaidīju.Piekrītu par 100%
Publicēts: 15.03.13 15:29 labots
 citēt
f-foto:
Friidis
Atšķirība ir liela- tev pieniņš uz lūpām tikai pavisam nesen nožuvis, tu vēl nekur neesi bijis/
Tātad nav nekādas sajēgas, kas bija jāpārcieš mūsu tēviem.
Tātad ne tev par to šeit spriedelēt!

Nu, protams, kāpēc lai vēsturē izglītots Gončars spriestu, ja var paspriedelēt dziļi dibenā kašķa skabargu ierāvis Frīdis, kurš vienīgais zina, kas bija jāpārcieš mūsu (?) tēviem. Kurā kaujā tad leģionārs Frīdis pats piedalījās? Jo vecāks pūpēdis, jo lielāks uzpūties, bet kas vēl? Šis diemžēl nav pirmais forums, kur leģionārs Frīdis ēdas uz jaunajiem, pilnīgi vienalga, par ko. Tas ir princips, bet principam pretī vienmēr var nolikt citu principu.

F-foto, tev tomēr labāk padodas citēt svešas gudrības.
Pašam ar savu muti nekas vairāk par atriebīgas tirgus bābas kašķa līmeni nesanāk...:face-crying:

Bet ar Gončaru mēs jau bez tevis tikām skaidrībā- izrādās, sakarīgs puisis!:face-wink:
Publicēts: 15.03.13 15:42
 citēt
Es ieteiktu Saeimai atcelt pilnīgi visas sēru dienas, kaut gan arī man ir iemesli jau pavisam drīz - 25. martā nopietni pasērot. Vai Latvija jau nav sava veida čempions pēc sēru dienu daudzuma? Vai tepat F-blogā nepietiek pesimistu, kam valdība slikta, politiķi stulbi, ierēdņi korumpēti, oligarhi briesmīgi un vēl Lato Lapsa mums ir, kas nevienu labu cilvēku Latvijā nav saticis. Paskatāmies uz dzīvi pozitīvāk, nu ir mums atkal sava valsts, super saulains lauks laukā, jāved rīt sīči paslēpot!
Publicēts: 15.03.13 16:22
 citēt
kvaa:Cikos tur ir tas galvenais sākums - kad tās kolonnas virzās uz to Mildas pusīti ?
lai var kādu labu kadru noķert
www.visulatvijai.lv...
Publicēts: 15.03.13 16:36
 citēt
GunarsII:Es ieteiktu Saeimai atcelt pilnīgi visas sēru dienas, kaut gan arī man ir iemesli jau pavisam drīz - 25. martā nopietni pasērot. Vai Latvija jau nav sava veida čempions pēc sēru dienu daudzuma? Vai tepat F-blogā nepietiek pesimistu, kam valdība slikta, politiķi stulbi, ierēdņi korumpēti, oligarhi briesmīgi un vēl Lato Lapsa mums ir, kas nevienu labu cilvēku Latvijā nav saticis. Paskatāmies uz dzīvi pozitīvāk, nu ir mums atkal sava valsts, super saulains lauks laukā, jāved rīt sīči paslēpot!

Vai ne? Man atkal niez prāts velosezonu atklāt :)
Publicēts: 15.03.13 16:36 labots
 citēt
f-foto:
Interesanti, cik cilvēkiem tu savā mūžā jau esi piemērojis epitetu "atriebīgas tirgus bābas kašķa līmenis"? Domāju, ka draugiem.lv un te varēs atrast vismaz kādus 6. Tas par kaut ko jau sāk liecināt. Ogres novadā visi grāvji aizdirsti, ka tev jāatvieglojas forumos?

Ja pa ilgiem mūsu Interneta "pazīšanās" gadiem saskaita visas NG, f-foto utt utml "viena aktiera teijātera" variācijas, varbūt tiešām visi 6 sanāks? :face-wink:
Nu ir man antipātija pret iedomīgiem un "principiāli" anonīmiem daiļdirsējiem, ko padarīsi. Šo antipātiju neslēpju. Un par to saņemu adekvātu atriebību. Pilnīgi saprotami- dots devējam atdodas...:face-wink:

Bet par grāvju un forumu pieķēzīšanu gan labāk nerunāsim. Varbūt labāk pats saskaitīsi tos svešo, ar fotolietām nekādīgi nesaistīto tekstu gigabaitus, ko jau esi paspējis šeit sagāzt tikai "f-foto" statusā?..:face-grin:
Publicēts: 15.03.13 16:40 labots
 citēt
Friidis:
Bet par grāvju un forumu pieķēzīšanu gan labāk nerunāsim. Varbūt labāk pats saskaitīsi tos svešo tekstu gigabaitus, ko jau esi paspējis šeit sagāzt tikai "f-foto" statusā?..:face-grin:

Visu cieņu, bet ir aizdomas, ka pat saskaitot visus f-foto tekstus ne tikai forumā, bet blogā vispār, pat diksetē vēl vieta paliktu pāri. Traki daudz to zīmju salien. I, pie kam, plainteksts labi kompresējas.
Publicēts: 15.03.13 16:49 labots
 citēt
f-foto:
Tas, kādā statusā un ar kādu niku es publicējos (kad to vispār vēlos) nebūs tava darīšana, un neko tu tur nepadarīsi. No tevis un citiem statistiem forumiem liela labuma nav bijis un nebūs.

Dabistiski- Internetā ir demokrātija un daudz ko jāpiecieš..:face-wink:.
Vispareizāk jau būtu lieki netērēt nervus un vienam otru ignorēt.:anger:

Bet tomēr jāpadomā- vai FOTO-bloga forumā vispār ir jēga taisīt tik plašu "Delfu filiāli"?
Un vai tava pozīcija par forumu un tā statistiem neatgādina Napoleonu kādā palātā?...:face-wink:
Publicēts: 15.03.13 18:18
 citēt
Frīdi, es tā no malas skatos uz šito un ienāca prātā: A tev nevajag atgādināt pāris aizrādījumus, kurus tu te pavisam nesen izteici man?:face-wink:
Es jau esmu sapratis, ka šeit forumā ir daži tādi, kuri dēļ nekvalitatīva alkohola uz slidenām ietvēm ir dabūjuši neārstējamu galvas traumu , ar tiem taču nav vērts strīdēties.
Publicēts: 15.03.13 18:20
 citēt
Vainīgs! Labošos! :face-wink:
Publicēts: 15.03.13 18:41
 citēt
Piespamojuši... slink.lasīt... kādu racionālu garudu ar izlobījā?
Publicēts: 15.03.13 18:50
 citēt
versatile:

Vai ne? Man atkal niez prāts velosezonu atklāt :)

Nebūs žēl velo? Man jau ar velk uz kārtīgu izbraucienu, bet IMHO vaiga pirmo kārtīgo lietu sagaidīt, lai sāli noskalo.
Publicēts: 15.03.13 18:51
 citēt
Aizejiet tak uz JRT un noskatieties "Vectēvu" Visi šie cepieni kļūs vienkārši smieklīgi. :face-wink:
Publicēts: 15.03.13 20:59
 citēt
Jā, šo patiesības šķautni F/blogā esam palaiduši garām.
www.diena.lv...

Nav jau brīnums, šeit jau izvairīšanos dienēt šā brīža Latvijas valsts armijā, nieka pusotru gadiņu, vesels vīrietis uzskata par atzīstami vērtējamu sasniegumu.:face-sad: Ko tur spriedelēt par WW II, neviens no komentētājiem nneesam ne tuvumā tam murgam bijuši.
Publicēts: 15.03.13 21:01
 citēt
jāskatās jau nav vecajiem bukiem, bet zaļajiem gurķiem. :)

www.ir.lv...
Publicēts: 15.03.13 21:33 labots
 citēt
Voldemorts:Jā, šo patiesības šķautni F/blogā esam palaiduši garām.
www.diena.lv...

Nav jau brīnums, šeit jau izvairīšanos dienēt šā brīža Latvijas valsts armijā, nieka pusotru gadiņu, vesels vīrietis uzskata par atzīstami vērtējamu sasniegumu.:face-sad: Ko tur spriedelēt par WW II, neviens no komentētājiem nneesam ne tuvumā tam murgam bijuši.

Es arī jūtos lepns, ka nedienēju Latvijas armijā. Būtu sanācis kāds 1993-ā gada iesaukums. Šo laiku izmantoju daudz lietderīgāk un studēju RTU.

Tie, kas tajā laikā dienēja Latvijas armijā, uzzināja kas ir ģedovšina, toties neuzzinājas, kas ir kalašņikovs vai cits šaujamierocis. Vienkārši armija tāda jocīga bija - iesauktie zoļļuki dzīvoja kazarmās, pāris reizes dienā pasoļoja, padziedāja dziesmas (viena tāda forša bija - viens maz mikimauss, sēž uz poda un kasa aiz auss" nopietni! Mana gada iesauktais bērnības draugs tādas vairākas bija iemācījies maršējot kolonnā.

Otram bērnības laiku draugam paveicās vairāk - tas specializējās policijas virzienā, attiecīgi no armijas tika nozīmēts uz centrālcietumu (arī bija tāds sportisks un labs izsitējs bērnu dienās), tas dienesta laiku nostrādāja par bezmaksas zeku apsargu. Tieši sanāca viņam apsargāt arī paraugieslodzīto Alfrēdu Rubiku. Stāstījā, ka rubiks tur reālā pačotā un visiem patīk klausīties viņa stāstāmo. Visi pat bija saņēmuši Rubika vizītkartes, vēl tagad atceros kā ar interesi to aplūkoju. :)
Publicēts: 15.03.13 21:36
 citēt
Lasīju šo žurnālistes garadarba rindkopu no Tevis dotās norādes: " Nav mums no šodienas ērtās un drošās pozīcijas nekādu morālu tiesību kādu indivīdu ar atpakaļejošu datumu strostēt. Nevaram arī notikušo padarīt par nenotikušu." un radās smagas, ilgas pārdomas par mūsu visu šodienas dzīvošanas īpatnībām, to "ērtumu un drošību". :face-sad:
Publicēts: 15.03.13 22:32
 citēt
f-foto:
Sapper:jāskatās jau nav vecajiem bukiem, bet zaļajiem gurķiem. :)

http://www.ir.lv/2013/3/15/vestures-gudriba

Monitoringa autori - zinātniski un neitrāli: "Latviešu negatīvo attieksmi ir nomainījis neitrālāks un pragmatiskāks skatījums uz padomju periodu Latvijā"

Žurnāliste - emocionāli un programmējoši: "Tomēr biedējošāks par Otrā pasaules kara rēgiem ir Latvijas sabiedrības vērtējums par padomju laiku."

Kā to "Ir"si lai vispār lasa...

Nekā dīvaina tur nav. Neitrālāks vērtējums ir jaunākiem vērtētājiem, tiem, kas par padomju laiku zin daudz mazāk, varbūt gandrīz neko, jo bijuši bērni vai skolnieki. Mans vērtējums par Romas impēriju vai Čingishana valsti tāpat ir krietni neitrālāks, nekā cilvēkiem,kas to piedzīvojuši.
Publicēts: 15.03.13 23:01
 citēt
plenērs no zila gaisa :D laikapstākļi ar labvēlīgi. (lai man piedod abu pušu karstgalvji)
Publicēts: 16.03.13 22:07
 citēt
nu?
visi jau 9. maiju gaida?
Publicēts: 16.03.13 22:15
 citēt
martins_goncars:nu?
visi jau 9. maiju gaida?

Nē,masļeņicu palaida garām...
Publicēts: 18.03.13 14:10 labots
 citēt
"Brīvības" cīnītāji ,ibio lv.wikipedia.org...
Publicēts: 18.03.13 14:52 labots
 citēt
Jolan:"Brīvības" cīnītāji ,ibio [url=http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%A2ener%C4%81lpl%C4%81ns_%22Ost%22
]http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%A2ener%C4%81lpl%C4%81ns_%22Ost%22[/url]

Pff... atradis, ko citēt... katrs var piereģistrēties Wikipēdijā un ne tādus vien pekstiņus sacerēt...

Gunār, nē, šie sacerējumi apliecina pavisam ko citu: cik lieliski komūnistu propoganda nostādīta, ka vēl pēc cik tur gadiem atrodas taču lētticīgi ļautiņi, kas uz to pavelkas...
Publicēts: 18.03.13 14:52 labots
 citēt
Jolan:"Brīvības" cīnītāji ,ibio [url=http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%A2ener%C4%81lpl%C4%81ns_%22Ost%22
]http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%A2ener%C4%81lpl%C4%81ns_%22Ost%22[/url]
Drūmi, un kaut kas līdzīgs patiesībā arī notika vip.latnet.lv...

Tas apliecina tikai to, ka Latvijai nebija nekādu izredžu iziet no II pasaules kara kā neatkarīgai valstij, proti, kā uzvarētājai.
Bija tā kā bija, bet viens ir acīmredzami - mums nav nekāda pamata svinēt 8. vai 9. maiju. Uzvaras patieso jēgu padomju vara nodemonstrēja jau pavisam drīz - 1949. gada 25. martā...(skat. linku)
Publicēts: 18.03.13 15:08
 citēt
Elton,tu esi pārliecināts,ka OST plāns ir muļķības????
Publicēts: 18.03.13 15:20
 citēt
Jolan:Elton,tu esi pārliecināts,ka OST plāns ir muļķības????

protams, ka vinjsh taa uzskata, jo vieniigais ko lasa izskataas ir Donalda Daka komiksus.
par to RHK jau te mazliet pieskaaros. proti taads plaans reaali pastaaveeja, bet pats interesantaakais, ka shis plaans bija attiecinaams tikai uz Austrumeiropu.
Rietumeiropa paliktu taada pati, proti, Vichy Francijas vietaa atkal staatos Francija. tikai ar vienu iznjeemumu: visa politika Rietumeiropaa kaa ASS sastaavdaljai.
Publicēts: 18.03.13 15:25
 citēt
p.s. bet pashi interesantaakaie shii cilveeka izteikumi ir tad, kad jaasleepj pasham savs stulbums:
Propoganda! zjiidu propoganda. komunistu propoganda. NLO propoganda. tiesa kaut vienu avotu, kas apliecinaatu shiis ''propogandas'' autentiskumu nemin.
Publicēts: 18.03.13 18:59 labots
 citēt

Viena tante (puišelis) teica: lūk,kā būtu ja ----- būtu ----:face-sad:.
Dzīvē bija šādi - vip.latnet.lv...
Šo ceļā mirušo, GULAG-ā nomocīto būtu par dažiem tūkstošiem vairāk. Mūsu karavīri noturēja Kurzemes katlu, ļaujot :face-devil-grin: ģimenēm pamest komunistu zonu. Dalībnieks, fašistu piespiedu kārtā iesaukts pusaudzis (pretgaisa aizsardzības palīgi) atceras to dienu šausmas: "Sapārotos pretgaisa ložmetējus (Flaki) likām horizontāli. Nāca vilnis pēc viļņa. Uzbrukumam pieklustot, varēja dzirdēt Stečkina kārtas - NKVD "piesedzēji " likvidēja tos, kuri mēģināja atkāptiers."
Publicēts: 18.03.13 20:22
 citēt
Ko nu, ko nu, Vlodi, sivēniem pērles kaisīt... tā jau neglābjama teletūbiju paaudze... tādi principā nespēj informāciju uzņemt, kur nu vēl saprast, analizēt un adekvāti pielietot...
Publicēts: 18.03.13 20:58
 citēt
martins_goncars:

protams, ka vinjsh taa uzskata, jo vieniigais ko lasa izskataas ir Donalda Daka komiksus.
par to RHK jau te mazliet pieskaaros. proti taads plaans reaali pastaaveeja, bet pats interesantaakais, ka shis plaans bija attiecinaams tikai uz Austrumeiropu.
Rietumeiropa paliktu taada pati, proti, Vichy Francijas vietaa atkal staatos Francija. tikai ar vienu iznjeemumu: visa politika Rietumeiropaa kaa ASS sastaavdaljai.

Tu,draudziņ,labāk pafantazē kā izskatītos Eiropa,ja komunisti būtu spējuši to visu atbrīvot!Paldies Dievam,viņiem nācās samierināties tikai ar trešo daļu.Un to pašu īsti nevarēja aprīt.Kaut kā iesprūda rīklē visas tās Ungārijas un Čehoslovākijas.
Publicēts: 18.03.13 21:11
 citēt
viecha:
martins_goncars:

Tu,draudziņ,labāk pafantazē kā izskatītos Eiropa,ja komunisti būtu spējuši to visu atbrīvot!Paldies Dievam,viņiem nācās samierināties tikai ar trešo daļu.Un to pašu īsti nevarēja aprīt.Kaut kā iesprūda rīklē visas tās Ungārijas un Čehoslovākijas.

Gan jau Mārtiņš ir lasījis Staļina runu 1939.gada 19.augustā? Vismaz skolā tak būs mācījies (es 80-tajos gados vēl mācījos pamatskolā, bet vidusskolā jau neatkarīgā Latvijā - citu vēsturi. Bet labi atceros arī Padomju laiku vēsturi). Trijos vārdos atgādiņāšu - pasaulē visu laiku notiek šķiru cīņa un ļaunā buržuāzija mēģina sariebt komunismam. Cilvēce nebūs laimīga, kamēr komunisms neuzvarēs. Par cik komunisms ir pārāks, tad tas uzvarēs! Lai tas uzvarētu, tam ir jāpalīdz un tas ir Padomju Savienības pienākums!

Lūk, Staļina runa, ko visiem kārtīgi jāiegaumē: vip.latnet.lv...
Publicēts: 18.03.13 21:20
 citēt
Tur jau vēl pirms Staļina.Visu laiku komunistiem ir bijis lozungs-visu zemju proletārieši savienojieties!Un visu savu pastāvēšanas laiku-no dzimšanas līdz pat bēdīgajam galam,šim lozungam ir stingri sekots!
Publicēts: 18.03.13 21:24
 citēt
Voldemorts: "Sapārotos pretgaisa ložmetējus (Flaki) likām horizontāli.

Flak nozīmē Flugabwehrkanone, jeb pretgaisa aizsardzības lielgabals. Ložmetējs vāciski ir Maschinengewehr.
Voldemorts:...varēja dzirdēt Stečkina kārtas - NKVD "piesedzēji " likvidēja tos, kuri mēģināja atkāptiers."

Stečkins tika konstruēts 40-to beigās un pieņemts bruņojumā 1951.gadā.
Publicēts: 18.03.13 21:57 labots
 citēt
viecha:

vispaar kas tas cilveekiem par muljkjiigu ieradumu baazt iekshaa nesaistiitas lietas. es tachu par komunismu PSRS izskataa un taa ekspansiju vispaar nerakstu. bet ja jau tik ljoti gribi parunaat: kad taa atbriivoshana bija paredzeeta - pirms lielaa kara vai peec?

Vaards:

Gan jau Mārtiņš ir lasījis Staļina runu 1939.gada 19.augustā? Vismaz skolā tak būs mācījies (es 80-tajos gados vēl mācījos pamatskolā, bet vidusskolā jau neatkarīgā Latvijā - citu vēsturi. Bet labi atceros arī Padomju laiku vēsturi). Trijos vārdos atgādiņāšu - pasaulē visu laiku notiek šķiru cīņa un ļaunā buržuāzija mēģina sariebt komunismam. Cilvēce nebūs laimīga, kamēr komunisms neuzvarēs. Par cik komunisms ir pārāks, tad tas uzvarēs! Lai tas uzvarētu, tam ir jāpalīdz un tas ir Padomju Savienības pienākums!

neesmu lasiijis gan. pamatskolaa briivas Latvijas laikaa vairaak maaciijaa par to cik labs ir bijis Ulmanis un cik slikti ir komunisti. sveeti kaadu laiku ticeeju, ka taa ir patiesiiba un viss ir vienkaarshi: vai nu balts vai nu melns.

Schneider:
Voldemorts: "Sapārotos pretgaisa ložmetējus (Flaki) likām horizontāli.

Flak nozīmē Flugabwehrkanone, jeb pretgaisa aizsardzības lielgabals. Ložmetējs vāciski ir Maschinengewehr.

Vaacu kara ministrija pretgaisa ierochus izstraadaaja arii lietoshanai pret virszemes meerkjiem. vai aizraadiijums ir tikai par to ka lozjmeteejs nav iisti preciizs apziimeejums?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >