Friidis:Lunis tā aizdomīgi klusē- laikam maketē priekš Dansigas dāvanai īpašu FIAP diplomu...
Man tā diena aizņemta , jaunākais māšelei Vārdene jāsvin ;D Es esot viņai izvēlējies vārdu motivējot ka "Silvija būs liela un resna!" Visai rēcīgi , māšelei kura dzīvē sanākusi miniatūrā tieviņa dejotāja kura pārvietojas tika ar lieliem sarkaniem dzipiem
Skaidrs,ka padomju laikā Silviju svinēšanā piedalījās visa tauta.Ne tā kā tagad-tikai saujiņa korumpantu un zagļu-savas zemes nodevēju!Pārējie mirst badā,bet deputāti var atļauties svinēt Slivijas par visu mūsu naudu.Kampēji un shēmotāji atņēmuši mums šos jaukos svētkus!Cik ilgi mēs vēl cietīsim?
viecha:Skaidrs,ka padomju laikā Silviju svinēšanā piedalījās visa tauta.Ne tā kā tagad-tikai saujiņa korumpantu un zagļu-savas zemes nodevēju!Pārējie mirst badā,bet deputāti var atļauties svinēt Slivijas par visu mūsu naudu.Kampēji un shēmotāji atņēmuši mums šos jaukos svētkus!Cik ilgi mēs vēl cietīsim?
izstāsti man lūdzu nesaprašai par zemtekstu, kas ir šim tekstam?
Zemtexts ir skaidri redzams-nevajag noliegt to labo,kas bija padomju laikos!Uz šitā principa te puse topiku balstās.Par 8.martu,par vīriešu dienu,par eiro ieviešanu,par foto klasiķiem,par armiju,par aparatūru zenit-helios,par ceļošanu ar javiņām,par kolchoziem...utt.
viecha:Zemtexts ir skaidri redzams-nevajag noliegt to labo,kas bija padomju laikos!Uz šitā principa te puse topiku balstās.Par 8.martu,par vīriešu dienu,par eiro ieviešanu,par foto klasiķiem,par armiju,par aparatūru zenit-helios,par ceļošanu ar javiņām,par kolchoziem...utt.
CCCP laikos Silvijas bija grūti sveikt - puķes praktiski nebija nopērkamas pēc 23.02 un 08.03 ažiotāžām
Friidis:Lunis tā aizdomīgi klusē- laikam maketē priekš Dansigas dāvanai īpašu FIAP diplomu...
Man tā diena aizņemta , jaunākais māšelei Vārdene jāsvin ;D Es esot viņai izvēlējies vārdu motivējot ka "Silvija būs liela un resna!" Visai rēcīgi , māšelei kura dzīvē sanākusi miniatūrā tieviņa dejotāja kura pārvietojas tika ar lieliem sarkaniem dzipiem
viecha:Zemtexts ir skaidri redzams-nevajag noliegt to labo,kas bija padomju laikos!Uz šitā principa te puse topiku balstās.Par 8.martu,par vīriešu dienu,par eiro ieviešanu,par foto klasiķiem,par armiju,par aparatūru zenit-helios,par ceļošanu ar javiņām,par kolchoziem...utt.
vai nu es esmu pārāk sagurusi vai dikti blonda, kāds sakars 8.martam un Silvijām??? šos zemtekstus nesapratu vēl ar vien..
bet kamdēļ tieši uz Silvijām uzsvars par to es jautāju!
viecha:Nu Tusne!Kas ir?Šeit mēs neapspriežam vis 8.,bet gan 10.martu!
nevar bīt??! bet Tu jau tur garus monologus bīdiji par "Skaidrs,ka padomju laikā Silviju svinēšanā piedalījās visa tauta.Ne tā kā tagad-tikai saujiņa korumpantu un zagļu-savas zemes nodevēju!" es šo nesapratu, kāds tam visam sakars ar Silvijām?? bet nu labi, kā jau teicu, šķiet esmu sagurusi....
tusne:bet kamdēļ tieši uz Silvijām uzsvars par to es jautāju!
Ta uzradās te čupa ar visādiem datumu topikiem, ko sagribējās mazliet parodēt. Vobšim, Dansigai "nepaveicās" ar to, ka viņai bija vis tuvākā vārda diena no aktīvajiem blogeriem