Oļļaļā, tagad tik pamanīju, ka iesākts jauns topiks. Pārbraukšu pa visiem jautājumiem un pacentīšos atbildēt. Divas dienas - droši. Saliksim teltis pa visu ābeļdārzu, kuru vilks uz extrīmu - varēs ganībā starp govju pļeckām. Pieredzes šādu pasākumu organizēšanā nav, tādēļ īsti nesapratu šo:
Maris: Šneiders jau vairāk par to zupu, bet vajag arī kādu vecu pedagoģi vai *kultūras darbinieci*, beigtiem nerviem, kas saorganizē iesildošās izstādes - gan jau Preiļos atradīsies kāds lemešu da ķīļsiksnu salons kurā saskrūvēt bildes, zābaku augstumā, pie margām atlikumu sakarinot logos pret gaismu.
Ja domāta izstāde, tad, diemžēl, visām kultūras iestādēm plāni uz šogadu jau pagājušā gadā apstiprināti, bet lemešu un ķīļsiksnu lauksaimniecības cacku angārs, kurš puskilometru aiz pilsētas robežas, pie tam pilns ar visādiem kūdras substrātu maisiem, diezin vai šim mērķim derēs. Bet, ja kas tāds briedīs ar noteiktu dātumu, painteresēšos, varbūt ko var sabīdīt. Vispār jau tā ir Līvānu novada teritorija. Voldis ir draudīgs tikai forumā, dabā, domājams, nevienam netraucēs. Viens briļļains vecis ar pliku pļešu Ogrē 2011.g. Spura pasākumā vienkārši ietenterēja zālē, kauko pabubināja zem deguna un aizmiga uz krēsla. Nē, nu es jau nesaku, ka tas bija tieši viņš, bet izskatās, ka tāda paskata večuki ir pavisam nekaitīgi. Par Dansigu un bulli - lopu baru personālsastāvā ap 15 galvām garantēju, ar Dansigu runājiet paši, jums tuvāk. Gopņiku man nav, ja bildes kādu gribēs vest līdzi - nu nezinu, nezinu... Pištoles arī nav, ruleti, vispār jau, spēlē tikai ar revolveri. Ja kuram gribas ko tādu, varu piedāvāt izklaidi ar divām naglām rozetē, lai uzmin, korķi ieskrūvēti vai nē.
Ja ko sadomājat, tad jāzina un jāsaskaņo precīzs datums, jo es tak esmu vietējās (sienas avīzes, kā te viens teica) preses korespondents, ja pilsētā kāds pasākums, man tur jābūt.
Jā, jau zināms, ka 15.jūnijā esmu aizņemts, fotografēju izlaidumu.
Ja domāta izstāde, tad, lemešu un ķīļsiksnu lauksaimniecības cacku angārs, kurš puskilometru aiz pilsētas robežas, pie tam pilns ar visādiem kūdras substrātu maisiem.
susurs:Galvenais, lai ir zivis, ko tajā kaltā vārīt!
Ja ir laiva varu sagādāt jums daudz zives.....dažādas......
Oliss..ja brauc pie dabas,jābūt visam savam līdzi.laivai,guljvietai,nerunājot jau par pārējo ekipējumu,labāk sagādā salūtu kad nakts vidū kādu raganu svilinās