forum.gif
Ciemos pie Schneider
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ciemos pie Schneider
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.13 15:35 labots
 citēt
Oļļaļā, tagad tik pamanīju, ka iesākts jauns topiks.
Pārbraukšu pa visiem jautājumiem un pacentīšos atbildēt.
Divas dienas - droši. Saliksim teltis pa visu ābeļdārzu, kuru vilks uz extrīmu - varēs ganībā starp govju pļeckām. :face-grin:
Pieredzes šādu pasākumu organizēšanā nav, tādēļ īsti nesapratu šo:
Maris: Šneiders jau vairāk par to zupu, bet vajag arī kādu vecu pedagoģi vai *kultūras darbinieci*, beigtiem nerviem, kas saorganizē iesildošās izstādes - gan jau Preiļos atradīsies kāds lemešu da ķīļsiksnu salons kurā saskrūvēt bildes, zābaku augstumā, pie margām atlikumu sakarinot logos pret gaismu.

Ja domāta izstāde, tad, diemžēl, visām kultūras iestādēm plāni uz šogadu jau pagājušā gadā apstiprināti, bet lemešu un ķīļsiksnu lauksaimniecības cacku angārs, kurš puskilometru aiz pilsētas robežas, pie tam pilns ar visādiem kūdras substrātu maisiem, diezin vai šim mērķim derēs. Bet, ja kas tāds briedīs ar noteiktu dātumu, painteresēšos, varbūt ko var sabīdīt. Vispār jau tā ir Līvānu novada teritorija.
Voldis ir draudīgs tikai forumā, dabā, domājams, nevienam netraucēs. Viens briļļains vecis ar pliku pļešu Ogrē 2011.g. Spura pasākumā vienkārši ietenterēja zālē, kauko pabubināja zem deguna un aizmiga uz krēsla. Nē, nu es jau nesaku, ka tas bija tieši viņš, bet izskatās, ka tāda paskata večuki ir pavisam nekaitīgi.
Par Dansigu un bulli - lopu baru personālsastāvā ap 15 galvām garantēju, ar Dansigu runājiet paši, jums tuvāk.
Gopņiku man nav, ja bildes kādu gribēs vest līdzi - nu nezinu, nezinu...
Pištoles arī nav, ruleti, vispār jau, spēlē tikai ar revolveri. Ja kuram gribas ko tādu, varu piedāvāt izklaidi ar divām naglām rozetē, lai uzmin, korķi ieskrūvēti vai nē.

Ja ko sadomājat, tad jāzina un jāsaskaņo precīzs datums, jo es tak esmu vietējās (sienas avīzes, kā te viens teica) preses korespondents, ja pilsētā kāds pasākums, man tur jābūt.

Jā, jau zināms, ka 15.jūnijā esmu aizņemts, fotografēju izlaidumu.
Publicēts: 06.03.13 16:01
 citēt
Schneider:
Maris:

Ja domāta izstāde, tad, lemešu un ķīļsiksnu lauksaimniecības cacku angārs, kurš puskilometru aiz pilsētas robežas, pie tam pilns ar visādiem kūdras substrātu maisiem.

Šitais noteikti derēs :big_smile:
Publicēts: 06.03.13 16:07
 citēt
uz turieni gan varētu aizsaut:face-grin:bet bez sniega
Publicēts: 06.03.13 16:28
 citēt
Galvenais, lai ir zivis, ko tajā kaltā vārīt kopā ar burkāniem un tupeņiem! :bad_smile:
Publicēts: 06.03.13 16:34
 citēt
Blakus taču vēl purvs ir..ne to vien savārīsi....ogu nebūs tanī laikā,dzērveņu morss atkrīt:face-sad::face-sad::face-sad:
Publicēts: 06.03.13 16:35 labots
 citēt
mož kādu čūskulēnu var tajā katlā mest? :) tādus taču purvā var dabūt?!
Publicēts: 06.03.13 16:43
 citēt
Čūskulēnu labāk smuki sabildēt:face-grin: a katlā kādu lielāku radību:face-smile:
Publicēts: 06.03.13 16:46
 citēt
Bucis:Čūskulēnu labāk smuki sabildēt:face-grin: a katlā kādu lielāku radību:face-smile:

kādu no fotobloga "čūskām"? :bad_smile:
Publicēts: 06.03.13 16:57
 citēt
neinteresējos īpaši,bet ja ir tad jāmet iekšā.lai pamokās:grimace:
Publicēts: 06.03.13 17:40
 citēt
susurs:Galvenais, lai ir zivis, ko tajā kaltā vārīt kopā ar burkāniem un tupeņiem! :bad_smile:

Tad galvenais, lai nesadomājat, kad tās vēl nav izlīdušas no ziemas miega dūņās.
Publicēts: 06.03.13 18:21
 citēt
susurs:Galvenais, lai ir zivis, ko tajā kaltā vārīt! :bad_smile:

Ja ir laiva varu sagādāt jums daudz zives.....dažādas......:bad_smile:
Publicēts: 06.03.13 22:12
 citēt
Oliss:

Oliss..ja brauc pie dabas,jābūt visam savam līdzi:face-grin:.laivai,guljvietai,nerunājot jau par pārējo ekipējumu,labāk sagādā salūtu kad nakts vidū kādu raganu svilinās:amazing:
Publicēts: 06.03.13 22:15
 citēt
Oliss:

ūdenslīdējus arī vari? :D Un zemledus makšķerniekus? :D
Publicēts: 06.03.13 22:21
 citēt
Bucis: ...labāk sagādā salūtu...

Vot šito tik trūka, kad siena šķūnis blakus! :anger:
Publicēts: 06.03.13 23:04
 citēt
zivju salūts - izklausās labi :bad_smile:
Publicēts: 07.03.13 13:52
 citēt
Vylcans:
pāris ģitāras ar kombjiem var novākt, uztaisīt fotobloga jam session un sasaukt preiļu headbangerus

ui, bīstami! te jau bez garšvielām viens otru noēd nikon/canon kaujās. iepīsim vēl muzikālo gaumju atšķirības, ka nesākas kodolkarš! :exciting:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):