forum.gif
Steidzami vajag fotogrāfu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Steidzami vajag fotogrāfu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.07 14:47
 citēt
Darbiņš!
Steidzami!!!
Situācija: vajag kāzu fotogrāfu 16. jūnijā.
Vieta: Rīga.
Laiks : ap vieniem dienā.
Apjoms: ceremonija un JA IESPĒJAMS arī svinības vēlāk viesu namā.
Nepieciešama pieredze (kaut vai neliela) un daudzmaz normāla tehnika.
Nu kā saka – spogulene derētu..
Ja varat un gribat , TŪLĪT sūti savu infu te:
gurķis@gmail.com

Var arī uz manu e pasta adresi blogā, šeit.

Par cenām neko nezinu – bet domāju, ka varēs vienoties (saprāta robežās).
Sarunātais fotogrāfs esot apslimis. Tāds ir storijs.
Ak, jā, precas latvieši, ja tas ir svarīgi :-)
DAVAJ TAUTA! PALĪDZIET.
Publicēts: 11.06.07 15:02
 citēt
Jaa, ar tam kazam ta ir ka ir.
Es piemeram vel vairakus gadus sev neuznjemtos tadu risku. Vienkarshi negribetu but tas, kas sajas kadam jaukaas atminjas no kazam.
ZG - esi uzmanigs savaa izvelee! :roll:
Publicēts: 11.06.07 15:06
 citēt
Paldies par labo padomu!
Jā nu ko lai dara - izvēle vienmēr smaga lieta :-)
Vislabākā reklāma vai garantija ir kādu bildi no citiem gredzenošanas pasākumiem redzēt vai citus laimīgos aptaujāt..

Nu ko gaidām..
PSD. Sasar, esi bildējis un aplauzies vai? Tāds pieredzējis izklausies..
Publicēts: 11.06.07 15:11
 citēt
Cirsliiti, nesatraucies, pa kaklu vai kas sliktāk pa objektīvu, neviens nesitīs :-)

Normāli cilvēki tie būs.
Publicēts: 11.06.07 15:11
 citēt
Dzīvē visstulbākais, ko var nākties dzirdēt, ir: "Bet man likās, ka tu to vari...". Tad, kad vairs neko nevar labot. :)
Publicēts: 11.06.07 15:13
 citēt
Nee, ZG, neesmu nevienam kazas bildejis, vispar par naudu nekad neko neesmu fokejis.
Vienkarshi iedomajos, kadas butu manas sajutas, kad uz manam kazam ierastos ''profesionalis'' bez zinashanam un pieredzes tieshi bildejot kazas.
Publicēts: 11.06.07 15:18
 citēt
Sasar, nu kā lai Tev saka - nu tā nauda ir domāta
kā neliels stimuls sačakarēt sestdienu :-)
Protams, fotografēt par naudu ir briesmīgi, bet..
:-D
Es to darītu pats ar prieku, bet tā kā:
1) nevienas kāzas neesmu bildējis
2) man nav spogulenes un normāla zibeņa
tad...
Publicēts: 11.06.07 15:27
 citēt
Man nav nekas pret bildeshanu par naudu! Esmu par to, bet vienkarshi pasham pieredze tik paris meneshi un tas, ka ir paris labas bildes vel nenozime, ka esmu labs fotografs, kam uzticet darbu.
Ar to es domaju, ka, ja kads no shejienieshiem piesakas, nespried par vinju pec vinja reitinga un bildem bloga.
Ar taa cilveka parliecibu, ka vinsh ir spejigs vien nepietiks.

Pasham kaazas bija pirms nepilna gada, sarunajam pazinju, kas pabildeja, bildes labas, bet nozeloju tomer, ka nesamaksaju pravaku naudas summinju, kadam, kas sataisitu tiesham perfektas bildes :!:
Publicēts: 11.06.07 16:51
 citēt
Mja! Nu ir kāds pieteicies?
Es pats labprāt pieteiktos, tikai nav pieredzes kāzu bildēšanā un nav lielās zibenes :(
Sasar, manās kāzās vispār nebija kāzu fotogrāfa, tik daudz tikai kā salonā uztaisījām kāzzu bildes. Tā ka labāk kautkas - nekā vispār nekā!
Publicēts: 11.06.07 18:33
 citēt
Nee, ZG, neesmu nevienam kazas bildejis, vispar par naudu nekad neko neesmu fokejis.
Vienkarshi iedomajos, kadas butu manas sajutas, kad uz manam kazam ierastos ''profesionalis'' bez zinashanam un pieredzes tieshi bildejot kazas.

Jā fotografēt par naudu ir vislielākais fotogrāfa-mākslinieka grēks! Jo ja viņam būs nauda, nopirks sev kruto kameru un vairs neko nevarēs nofotografēt. Ne velti saka, ka mākslinieki fočē ar sūdu!
Publicēts: 11.06.07 18:49
 citēt
Ja baigā krīze tad varu palīdzēt... :?

Man ir bail tikai no vienas lietas "CF error" :lol:
Publicēts: 11.06.07 19:24
 citēt
nav tik traki, galvenais - bekaps! lai uztaisa bildes salona OBLIGATI tad kazu fotografs bus tads ka reportieris - paradam notikumu - un tas nav tik gruti, ielist visur var, tehniku var iznomat, ja pasham nav, telpas iestadam standarta 1/125 un neliekam augstu iso, arpus telpas dienas vidu tapat bilzhu nebus, vakarpuse gan skaisti, negriez rokas kajas, un bus gerai.

man kazaas bija "bazniicas" fotografs :) sliktaak nebus, ticiem man ;) un pats esmu divas kaazaas bijis kaa 2.fotografs, Eliks var nokomentet bildes.

tas nu taa.

un vispar -cilvekam, kursh precas, jasaprot, ka what you pay is what you get. var samaksat 450ls un prasit rezultatu, var samaksat 60ls un priecaties, ka kads piesakaas :)
Publicēts: 11.06.07 19:32
 citēt
Redzu la bloga tauta ir atsaucīga..
Tiešām patīkama publika :-)
Pagaidām neteikšu HOP, bet... esiet modri!
Publicēts: 11.06.07 20:19
 citēt
PALDIES VISIEM!
FOTOGRĀFS IR ATRASTS.
NOVĒLĒSIM VIŅAM VEIKSMI ŠAJĀ GRŪTAJĀ DARBĀ.

PS. Visiem, kuri ir nodomājuši kādreiz mūžā precēties un apsver iespēju nolīgt fotogrāfu, sirsnīgi iesaku uzmanīgi izlasīt to, ko šeit laipni ir ielicis Shadow.. tur ir zelta graudiņš.
Publicēts: 11.06.07 21:02
 citēt
Mja fotografi deficits ka jau vairakas vasaras. Specu arvien mazak pieprasijums arvien lielaks. Sobrid cena SAKOT no 150Ls par jebkuru.
Publicēts: 11.06.07 21:59
 citēt
Shadow labi uzrakstījis :)
Tā jau ir, galvenais neizsamist un saņemt drosmi.
Publicēts: 11.06.07 22:52
 citēt
nedaudz pateicības..

pats pirms nedēļas apprecējos :) par fotogrāfu pasaucu lučiku, esmu ļoti apmierināts! Iesaku :)
Publicēts: 11.06.07 22:54
 citēt
Kongratulēts... :wink:
Publicēts: 11.06.07 23:04
 citēt
nedaudz pateicības..

pats pirms nedēļas apprecējos :) par fotogrāfu pasaucu lučiku, esmu ļoti apmierināts! Iesaku :)

nu tad jau tagad vari pastaastiit par kaadaam naudinjaam lučiks atdodas :lol:
Publicēts: 11.06.07 23:55
 citēt
Elik, pashaareesi bildes?
Publicēts: 12.06.07 12:09
 citēt
Shad, gaidi atkāzas :P

par naudām, tas ir pa taisno pie lučika jautājums..
Publicēts: 12.06.07 19:28
 citēt
Saprotama, lieta, vajag jau nobildēt kāzas. Man gan pēdējajās nebija, kas bildē un tūliņ "post factum" braucām filmēt. Bet tas jau nav galvenais uztraukums! Lai labi bildes sanāk, bet kas vēl svarīgāk - laulības dzīve!
Publicēts: 12.06.07 19:58
 citēt
Elik, apsveicu! :)
Publicēts: 13.06.07 14:06
 citēt
nu jā..pašam sanāca vienas kāzas paziņai for free pabildēt, tikai baznīcā un ārā..nu, bildes jau bija kā bija, gribējās, protams, labākas.
shadow jau protams, pareiz uzrakstīja, kā maksāsi, tā arī dabūsi.
paskatoties andreja bildes, protams, par savām bildēm vien nosmaidi..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):