Jautājums, iespējams, nepavisam priekš fotogrāfu foruma, bet varbūt, man maza cerība, ka kāds varēs kā līdzēt. Kulināri neko nezin. Bija manā bērnībā tādas kūciņas ko par Morīšiem sauca. Divi plaukstas lieluma tādi kā biskvīti, pa vidu kaut kāds balts krēms un pa virsu šokolādes glazūra. Varbūt kādam ir bilde, ar kuru var padalīties, ko parādīt. Varbūt, ka kādam ir recepte, ja nu kāds mākslinieks ir mākslinieks arī virtuvē. Daudzi tās kūkas pat neatminas, bet man tās bija mīļākās, taču sen tādas vairs nekur necep. Gribu cept pati, bet trūkst padoma.
Schneider, ai nu Tu ar tāds kā tāds... Kad sieviete kaut ko jautā, tas nozīmē, ka viņa vienkāŗši grib par to parunāties, nevis gaida, kad vecis uzreiz dos zibenīgu un loģisku problēmas risinājumu. Tas viņas tracina visvairāk
Sapper:Schneider, ai nu Tu ar tāds kā tāds... Kad sieviete kaut ko jautā, tas nozīmē, ka viņa vienkāŗši grib par to parunāties, nevis gaida, kad vecis uzreiz dos zibenīgu un loģisku problēmas risinājumu. Tas viņas tracina visvairāk
Vispār jau man tieši vajadzēja zibenīgu atbildi. Bet google ir izieta cauri.
Un nav ko smiet, morīšu jautājums tiešām ir svarīgs un neticu, ka neatradīsies vismaz viens, kurš kaut ko varēs pastāstīt.