forum.gif
kulinārajiem fotogrāfiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kulinārajiem fotogrāfiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.13 18:10
 citēt
Jautājums, iespējams, nepavisam priekš fotogrāfu foruma, bet varbūt, man maza cerība, ka kāds varēs kā līdzēt. Kulināri neko nezin.
Bija manā bērnībā tādas kūciņas ko par Morīšiem sauca. Divi plaukstas lieluma tādi kā biskvīti, pa vidu kaut kāds balts krēms un pa virsu šokolādes glazūra.
Varbūt kādam ir bilde, ar kuru var padalīties, ko parādīt. Varbūt, ka kādam ir recepte, ja nu kāds mākslinieks ir mākslinieks arī virtuvē.
Daudzi tās kūkas pat neatminas, bet man tās bija mīļākās, taču sen tādas vairs nekur necep.
Gribu cept pati, bet trūkst padoma.
Publicēts: 06.03.13 18:18
 citēt
es varētu izstāstīt, kā pelmeņus vārīt
Publicēts: 06.03.13 18:20
 citēt
Es arī varu izstāstīt kā tortes taisa un arī morīšus..............................................:bad_smile:
Publicēts: 06.03.13 18:54
 citēt
Publicēts: 06.03.13 19:09
 citēt
Schneider, ai nu Tu ar tāds kā tāds... Kad sieviete kaut ko jautā, tas nozīmē, ka viņa vienkāŗši grib par to parunāties, nevis gaida, kad vecis uzreiz dos zibenīgu un loģisku problēmas risinājumu. Tas viņas tracina visvairāk :D
Publicēts: 06.03.13 19:14
 citēt
Bet kas viņai traucē runāties, kamēr rūgst mīkla? Es viņai varu dot padomu, kā pareizi jācepj jēra cisku, piemēram...
Publicēts: 06.03.13 19:51
 citēt
a kas ir baltic taste? Vari iztulkot?
Publicēts: 06.03.13 20:29
 citēt
Sapper:Schneider, ai nu Tu ar tāds kā tāds... Kad sieviete kaut ko jautā, tas nozīmē, ka viņa vienkāŗši grib par to parunāties, nevis gaida, kad vecis uzreiz dos zibenīgu un loģisku problēmas risinājumu. Tas viņas tracina visvairāk :D

Vispār jau man tieši vajadzēja zibenīgu atbildi. Bet google ir izieta cauri.

Un nav ko smiet, morīšu jautājums tiešām ir svarīgs un neticu, ka neatradīsies vismaz viens, kurš kaut ko varēs pastāstīt.
Publicēts: 06.03.13 20:30
 citēt
negatIvs:es varētu izstāstīt, kā pelmeņus vārīt

Nu pelmeņus es Tev varētu pagatavot no nulles, ne tikai izvārīt saldētos no lielveikala. :)
Publicēts: 06.03.13 20:33
 citēt
margele:

Nu pelmeņus es Tev varētu pagatavot no nulles, ne tikai izvārīt saldētos no lielveikala. :)

ļoti interesanti ..... :grimace:
Publicēts: 06.03.13 20:36
 citēt
margele:

Nu pelmeņus es Tev varētu pagatavot no nulles :)

ar visu lopiņu nožmiegšanu????:amazing:
Publicēts: 06.03.13 20:41
 citēt
Oliss:
margele:
Nu pelmeņus es Tev varētu pagatavot no nulles :)

ar visu lopiņu nožmiegšanu????:amazing:

to es atstāšu vīru pārziņā.. :)
Publicēts: 14.03.13 21:15
 citēt
Ja tik vien kā bildīti vajag, šī var noderēt. Recepti gan nezināšu.
www.tastyart.lt...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):