NilsS, ja blogā meklē tēmai atbildi, tad tev jāreklamējas nevis precos.lv, bet gan traks.lv Kāpēc neuzraksti un nepaprasi tiem (ļoti normāliem čaļiem) kuri tur ir... piem. www.precos.lv...
Haiduks:NilsS, ja blogā meklē tēmai atbildi, tad tev jāreklamējas nevis precos.lv, bet gan traks.lv Kāpēc neuzraksti un nepaprasi tiem (ļoti normāliem čaļiem) kuri tur ir... piem. http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu-foto/client.php?client_id=2766143
Neforša attieksme šiem. Ieliku tur sludinājumu, ka pārdodu kādu lietu, bet šie bez brīdinājumu sludinājumu izdzēš. Un tā arī atbuldi nesaņēmu, ko biju pārkāpis...
Billy:A tur to summu tur maksā vispār kā ikgadēju maksu vai vienreizēju?
Gadus 5 atpakaļ, kad vēl daudzmaz aktīvi bildēju kāzas, tā dalības maksa bija kaučkas ap 50-60 Ls katru gadu. Neparakstījos, jo toreiz mana nelielā klientūra pārsvarā veidojās "pa paziņu ķēdīti" un īpaša maksas reklāma nebija vajadzīga.
f-foto:Tā kā "kantoris" prasa naudu, tas ir viņu bizness. Viņi nevis piedāvā ienākumus fotogrāfiem, bet aktīvi meklē ienākumus sev. Fotogrāfs tur var saskatīt iespēju nevis faktā, ka viņš ir atrodams šajā portālā, bet tad, ja ir informēts, cik bieži topošās līgavas vai vedējmātes tur meklē fotogrāfu. Cik šai lapai gadā ir apmeklējumu, kāds vispār zina?
Par lapas skatītāju trūkumu viņi nevar sūdzēties...
Es iekš precos.lv vienu gadu biju, kad tur viss sākās... un cena bija smieklīga. Tagad nav nepieciešamības tur reklamēties un naudu tērēt, jo caur draugiem.lv daudz vairāk kundes piesakās.
Es tur esmu plus vēl šogad paņēmu vip vietu, būs jāapskatās statistika mājas lapai no kurienes vairāk nāk, pagaidām nav laika ar marketingu nodarboties, pat jaunās bildes neesu salicis..tekošie darbi galina nost