forum.gif
Skatītāji raksta ... (tēma jautrībai)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Skatītāji raksta ... (tēma jautrībai)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.13 13:42 labots
 citēt
oj, jā, šitas bija labs - tā smējies, to lasot, nebiju sen :) Nu ir ir fotodīkdienis, precīzāk i nepateikt :)) I nekaunos, i man viss labi. To fotodīkdieni toreiz atļāvos salikt sev kkādos profilos, šur tur varbūt pat vēl palicis.
A par pašu to rindu autoru no viņa klientiem esmu dzirdējis ļoooti neglaimojošus vārdus, tieši par bildēm. Bet takš krutais pro :) ar viens-dē-es-mark-trīs...
Publicēts: 11.03.13 14:04 labots
 citēt
Ja ticēt "parakstam" tajā lapā- Dreef, laikam man pazīstams, agrāk bija dikti lāga čoms, kamēr bildēja ar Panasonic FZ.
Bet nopirka Marku, ieņēma galvā, ka ir varens profs un tagad visi, kas apšauba viņa ģenialitāti, ir lieli naidnieki...:face-crying:
Publicēts: 11.03.13 14:19
 citēt
Ir, ir tas pats :)
Publicēts: 11.03.13 14:30 labots
 citēt
versatile:Ir, ir tas pats :)
Friidis:Ja ticēt "parakstam" tajā lapā- Dreef, laikam man pazīstams, agrāk bija dikti lāga čoms, kamēr bildēja ar Panasonic FZ.
Bet nopirka Marku, ieņēma galvā, ka ir varens profs un tagad visi, kas apšauba viņa ģenialitāti, ir lieli naidnieki...:face-crying:

Nū tas ar laiku pāriet :):) Vismaz Dreef mūsdenās ir daudz klusāks proporcionāli PRASMU un spēju pieaugumam:):) Esmu tā ievērojis JO ZAĻĀKS iesācējs ar ambīcijām jo radikālāks:):) Proporcionāli iemānu un prasmju pieaugumam tās pamažām izspiež čuras no galvas , viss top NORMĀS robežās bez blāušanas ES ES ES :) Taga mus Omis stafeti pārņemis "Širmja braukšānā" un "Mega zvaigznes" lauriem:):)
Publicēts: 11.03.13 14:32 labots
 citēt
Lunis, tu beidzot pateiksi, KO es konkrēti daru, to ko Tu man pārmet!?!?!? Plika dir ... oi .. runāšana ir tikai dir ....

P.S. Tas , ka esi neaudzināts duriks - nu jau emsu samierinājusies ....
Publicēts: 11.03.13 14:32
 citēt
Aijaijai, nu kā tu tagad ļaudīm acīs skatīsies... :face-grin:
Publicēts: 11.03.13 14:39 labots
 citēt
dansiga:Lunis, tu beidzot pateiksi, KO es konkrēti daru, to ko Tu man pārmet!?!?!? Plika dir ... oi .. runāšana ir tikai dir ....

Omi tu esi foršs , BET tu kategoriski un vispār GALĪGI nevari vairs lietot % . Tās nav manas domas tās ir tavu SENU DRAUGU domas :( Mēs ar tevi SEXsojam tik nesen , bet tie kas tevi zin daaudz daudz gadu saka OBLOMS sākās "Pēc vasaras" . REĀLI ir traki , es jau kā saku nesekoju bet tik izklaidējos man tāds dīvains sports:) BET paziņām reāli nav vairs smieklīgi , nākies tev pievienoties Negatīvam @ Olim @ Roļikam , citādi reāli ko sev novārīsi , sūdīgākais ka citiem. MANI tas neskar , kā jau teicu man mūždien bijuši ĻOTI KRUTI "Ziņkārīgie draugi" par tēmu "Ako viņš a kur viņam" , kuri vienmēr visos laikos vazati aiz deguna baroti ar visu kas ienāk pratā un man izdevīgi :face-wink::face-grin:
Publicēts: 11.03.13 14:45
 citēt
Lunis:
dansiga:Lunis, tu beidzot pateiksi, KO es konkrēti daru, to ko Tu man pārmet!?!?!? Plika dir ... oi .. runāšana ir tikai dir ....

Omi tu esi foršs , BET tu kategoriski un vispār GALĪGI nevari vairs lietot % . Tās nav manas domas tās ir tavu SENU DRAUGU domas :( Mēs ar tevi SEXsojam tik nesen , bet tie kas tevi zin daaudz daudz gadu saka OBLOMS sākās "Pēc vasaras" . REĀLI ir traki , es jau kā saku nesekoju bet tik izklaidējos man tāds dīvains sports:) BET paziņām reāli nav vairs smieklīgi , nākies tev pievienoties Negatīvam @ Olim @ Roļikam citādi reāli ko sev novārīsi sūdīgākais ka citiem.

Ej ratā ar tiem, kas mani "zinot" daudzākus gadus ... MANI tas neinteresē .... Ja viņi muld tāpat kā Tu - pffffff ..... viss ir figņā ..... Par tiem procentiem ... laikam girbēji teikt - grādi - JĀ - biju lietojusi 2 iemeslu dēl .... 1. kad šķīros,. 2. gadu līdz operācijai ....

P.S> Uz manu jautājumu n u jau kādu 50to reizi atbildēji ar demagogīju , nevis konkrētu atbildi ....
Publicēts: 11.03.13 14:46 labots
 citēt
Es jau neko , mani tas izklaidē :) Tu tač zini. To kad un kā tas bija AGRĀK acīm redzot "Tagad" vairs nav iespēju kur nu vēl kā AGRĀK taga isstās ka nevar vispār , JO ŠIRMIS BRAUC. Palūri tepat Reinis Ziemelis REĀLI tas pats variants . PILNĪGI neadekvātas izdarības kuru sekas PĒC TAM nākas strēbt CIK ĀTRI VAR. Zini kā šis pagānijās zem Rozs piemiņas bildēm naktī pēc nāves , NO RĪTA kā parasti "Kā no plaukta" nācās dzēsties vai no Traukiem. Pjautā Lācim kas tur Naktī notika ar Rozes bildēm un "Ziemeļa Kungu" . Tu izpaudies LĪDZĪGI tik citos virzienos:)
Publicēts: 11.03.13 15:10
 citēt
Lunis:Es jau neko , mani tas izklaidē :) Tu tač zini. To kad un kā tas bija AGRĀK acīm redzot "Tagad" vairs nav iespēju kur nu vēl kā AGRĀK taga isstās ka nevar vispār , JO ŠIRMIS BRAUC. Palūri tepat Reinis Ziemelis REĀLI tas pats variants . PILNĪGI neadekvātas izdarības kuru sekas PĒC TAM nākas strēbt CIK ĀTRI VAR. Zini kā šis pagānijās zem Rozs piemiņas bildēm naktī pēc nāves , NO RĪTA kā parasti "Kā no plaukta" nācās dzēsties vai no Traukiem. Pjautā Lācim kas tur Naktī notika ar Rozes bildēm un "Ziemeļa Kungu" . Tu izpaudies LĪDZĪGI tik citos virzienos:)

LUNIS< beidz mani izsekot un liec man mieru!!!!! Man pilnīgi vienaldzīgi ko tu par MANI domā, kamēr nesāc melot par citām lietām .... MAN lacim nekas nav jājautā - es to laiku zinu daudz labāk un no drošākiem avotiem .... un ticu tikai pirmavotiem un manis atzītiem, nevis tā kā Tu - "Viena tante teica".....

P.S> Joprojām gaidu atbildi uz MANU jautājumu ....
Publicēts: 11.03.13 15:20 labots
 citēt
dansiga:

LUNIS< beidz mani izsekot un liec man mieru!!!!!

Šitas kautkas jauns :D :D Nevaig iedomāties savus sapņus un vēlmes par realitāti. Es neinteresējos ne par vienu personu izņemot SEVI :):) Tevi velk uz kašķi PILNĪGI ar jebkuru kurš gadās tuvumā , MĒS "Pārējie" tā jautri izklaidējāmies ar tievām kašķa meklēšanas tieksmēm :) Taka "Mieru" tu vari teikt tik sev , es "Pievienojos" tik tavām izklaidēm :):)

KĀDS atkl "P.S> Joprojām gaidu atbildi uz MANU jautājumu ....
Publicēts: 11.03.13 15:30
 citēt
Lunis:
dansiga:

LUNIS< beidz mani izsekot un liec man mieru!!!!!

Šitas kautkas jauns :D :D Nevaig iedomāties savus sapņus un vēlmes par realitāti. Es neinteresējos ne par vienu personu izņemot SEVI :):) Tevi velk uz kašķi PILNĪGI ar jebkuru kurš gadās tuvumā , MĒS "Pārējie" tā jautri izklaidējāmies ar tievām kašķa meklēšanas tieksmēm :) Taka "Mieru" tu vari teikt tik sev , es "Pievienojos" tik tavām izklaidēm :):)

KĀDS atkl "P.S> Joprojām gaidu atbildi uz MANU jautājumu ....

Atā , idiota tēlotājs (nedomāju, ka tu tiešām tāds esi) .... Ja Tu neinteresējies, KUR tad Tu rauj šitos murgus!?!?!?!?
Publicēts: 11.03.13 15:32
 citēt
Interesants ir ķērpja organisms. Būtībā, ķērpis nav vis viens organisms, bet divu organismu simbioze - zaļā alģe un sēne. Tā lūk aļģe baro sēni un sēne dod alģei darbu. Ko gribēju ar to teikt - Lunis + Dansiga = brūtgāns un brūte.
Publicēts: 11.03.13 15:47
 citēt
dansiga: Atā , idiota tēlotājs (nedomāju, ka tu tiešām tāds esi) .... Ja Tu neinteresējies, KUR tad Tu rauj šitos murgus!?!?!?!?

Man sāk likties ka tu vairs neatceries ko gribēji jautāt un vēlies lai atgādinu :):) Neatceros lietas kas mani neinteresē , mēģini atcerēties pati:)
Publicēts: 18.03.13 16:49
 citēt
Evvv!!! A kā Dreef'am īstais vārds un uzvārds?
Publicēts: 18.03.13 16:53
 citēt
smartins:Evvv!!! A kā Dreef'am īstais vārds un uzvārds?

Dainis vārdā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas