Nebija M aizgriezts nez cik sen, šorīt vel darbojās, vēlāk iedevu čalim bizi nobildēt uzgriezu Auto, lai ātrāk tā lieta iet. Tagad ieslēdzu aparātu uzgriežu uz M un nemainās slēdža ātrums, bet viss kopā- slēdzis, F un iespējams vel kaut kas. Griežot režīma pogu visi režīmi rādās tikai uz M paliek A. Aparāts Nikon d 3100. Šorīt tika uzlikts tamrons, bet nez vai objektīva maiņa kaut ko sačakarētu, regulāri mainu, tiesa gan nikkorus divus savā starpā. Kādam ir kāda nojausma? Padoms? Iet pie meistara? (banāli, bet "šitā man vel nekad nebija bijis")
Man domāt grozamajam ripulim,kāds knibulis iekšā nolūzis un kontakti vairs nebrauc pa plati kā nākas.Nu varbūt vēl kāda ķēpa iekšā ielieta drusku.Nekāda dižā vaina tur visticamāk navt,ja garantijas beigušās,nespīdzini to aparātu,bet aiznes Ivaram,lai uzmet aci.
60uz5komats6:Man domāt grozamajam ripulim,kāds knibulis iekšā nolūzis un kontakti vairs nebrauc pa plati kā nākas.Nu varbūt vēl kāda ķēpa iekšā ielieta drusku.Nekāda dižā vaina tur visticamāk navt,ja garantijas beigušās,nespīdzini to aparātu,bet aiznes Ivaram,lai uzmet aci.
Garantija vel ir. Doma, ka jānes veikalam. Ķēpa iekšā nevar būt. Opciju par kaut ko nolūzušu gribas arī izslēgt. Nav ne kritis, ne sists ne dauzīts, ja nu vienīgi kaut kas švaki salikt. Kas ir Ivars, kur nest?
Man šitā gadījās ar Kanonu.Bija tā,ka komanddisks griežas,bet nefiksējas"robā".Visi režīmi gan darbojās,bet nekad nevarēja zināt,ko īsti viņš tur dara,ja nepaskatījās displejā.Un es viņu tik maz grozīju!Jo principā nekad neesmu lietojis nekādus auto,ainavas vai sportus.Tikai on-off un abas prioritātes,reizēm M.Tiešām izrādījās nolūzis kāds tur fiksators un tas viss.Pie Naglas dienas laikā par mazu naudiņu sataisīja.Bet tev cik saprotu Mvispār nešancē un pat neuzrādās....
viecha:Man šitā gadījās ar Kanonu.Bija tā,ka komanddisks griežas,bet nefiksējas"robā".Visi režīmi gan darbojās,bet nekad nevarēja zināt,ko īsti viņš tur dara,ja nepaskatījās displejā.Un es viņu tik maz grozīju!Jo principā nekad neesmu lietojis nekādus auto,ainavas vai sportus.Tikai on-off un abas prioritātes,reizēm M.Tiešām izrādījās nolūzis kāds tur fiksators un tas viss.Pie Naglas dienas laikā par mazu naudiņu sataisīja.Bet tev cik saprotu Mvispār nešancē un pat neuzrādās....
Jā, grozu līdz nemaņai, bet no M ne vēsts. Arī pāris auto režīmu vietā lec A. Šķiet, ka izmantošu garantijas servisu un nekutināšu nervus.