Mūsu mīļās, jaukās, skaistās, neaprēķināmās, neprognozējamās, emocionālās, maigās, enerģiskās mīlestības pilnās meitenes............ mīļi sveicieni jums visām meitenīšu dienā un liels, liels paldies jums par to, ka jūs esat, jo bez jums mūsu dzīve kļūtu bezjēdzīga un pat neiespējama !!! Daudz, daudz BUČAS !!!
vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D Labāk jau ikdienā iznesisim miskasti, shad tad nomazgasim traukus un vakaraa nenoslinkosim ar seksinju bet nu sveicieni visaam!
imgfoto:vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D Labāk jau ikdienā iznesisim miskasti, shad tad nomazgasim traukus un vakaraa nenoslinkosim ar seksinju bet nu sveicieni visaam!
Kā nu FB forumā bez kādas darvas karotes... Vismaz šodien pieklājības pēc varētu iztikt bez miskastīgām negācijām. Fotodžentlmeņi, ibio...
friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas
imgfoto:friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas
Es jau vairāk biju domājis Tavas skumjās jaunības dienu atmiņas- kā staigāji ar to "gvazjiku" un vinčuku kulē. Bet tā takš tava personīga skumjā problēma un uz šodienas meitiešiem nekādi neattiecas .. Protams, jaunībā nācās šajā dienā (bija brīvdiena) apstaigāt un apsveikt tuvākās sieviešu kārtas paziņas. Bet zolīdi sapucētam un gludi noskūtam. Ja arī kāds pateicības konjaciņš tika ieliets, viss mēra robežās. Bet mājas darbus sievai palīdzu apdarīt arī bez sarkanā datuma kalendārī.
imgfoto:friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas
"Kad tu tuvojies [mājām], tu dzirdi kladzinām vistu, viņa ir izdējusi olu. Es ieklausos, ko viņa stāsta, un es pilnīgi viņu saprotu: viņa to nevar paturēt pie sevis, to lepnumu – jo ola tik tiešām ir svaiga un brūna, ar maziem, tumšiem raibumiņiem, un dzeltenums tajā ir tik košs kā apelsīns." (I.Z.)
Imgfoto, lūdzu, biežāk stāsti par orgasmiem, mēs visi noteikti to izlasīsim!
bet tu turi goda laikus, kad veel bija psrs un kad tev veel staaveeja, arī tevi sveicu 8 martā, mans draugs!
imgfoto:vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D Labāk jau ikdienā iznesisim miskasti, shad tad nomazgasim traukus un vakaraa nenoslinkosim ar seksinju bet nu sveicieni visaam!
Paldies tiem jaukumiem, kas mūs sveic! Visiem bučas, tā kā neesat blakus , tad tikai virutālās!
Tiem, kuri te ne pa tēmu ņemās, sorre, jūs paliekat bez bučām, plus knipis pa pakausi, ka nemākāt uzvesties un staigājat tālāk.. Jo lai nu ko, bet jāatzīst neatkarīgi no kādiem laikiem - mēs, sievietes, vienmēr novērtējam vīriešus, kas tiešām ir vīrieši šī vārda labākajā izpratnē. )
smartins:Lunim vāveru periōds beidzies, uz maisiem pārgājis
Nuuu šitik slavens darbs gan būtu jāzin , Tas starp citu ir meitenes ražojums , visai slavenā Kaķerina ar klīcku Neoromantika , beibe kura šāncē kopā ar Vladu Gansovski Reku www.neoromantika.com Smarts esi kavalieris uzdavini kādai Saulcerītei karumu grāmatiņu www.blurb.com...