forum.gif
Mīļi sveicieni mūsu sievietēm ar 8. martu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Mīļi sveicieni mūsu sievietēm ar 8. martu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.13 08:48 labots
 citēt

Mīļi sveicu fotobloga sieviešu kolektīvu ar starptautisko sieviešu solidaritātes dienu
Publicēts: 08.03.13 08:59
 citēt
Pievienojos!
Publicēts: 08.03.13 09:23
 citēt
Arī es pievienojos! Jauku dienu visām Fotobloga iemītniecēm! :face-smile:
Publicēts: 08.03.13 09:25
 citēt
Mūsu mīļās, jaukās, skaistās, neaprēķināmās, neprognozējamās, emocionālās, maigās, enerģiskās mīlestības pilnās meitenes............ mīļi sveicieni jums visām meitenīšu dienā un liels, liels paldies jums par to, ka jūs esat, jo bez jums mūsu dzīve kļūtu bezjēdzīga un pat neiespējama !!! Daudz, daudz BUČAS !!!
Publicēts: 08.03.13 09:38
 citēt
vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D
Labāk jau ikdienā iznesisim miskasti, shad tad nomazgasim traukus un vakaraa nenoslinkosim ar seksinju:)
bet nu sveicieni visaam!
Publicēts: 08.03.13 09:47
 citēt
imgfoto:vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D
Labāk jau ikdienā iznesisim miskasti, shad tad nomazgasim traukus un vakaraa nenoslinkosim ar seksinju:)
bet nu sveicieni visaam!

Kā nu FB forumā bez kādas darvas karotes...:face-sad:
Vismaz šodien pieklājības pēc varētu iztikt bez miskastīgām negācijām.:anger:
Fotodžentlmeņi, ibio...:face-wink:
Publicēts: 08.03.13 09:51
 citēt
friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas;)
Publicēts: 08.03.13 09:58 labots
 citēt
imgfoto:friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas;)

Es jau vairāk biju domājis Tavas skumjās jaunības dienu atmiņas- kā staigāji ar to "gvazjiku" un vinčuku kulē. Bet tā takš tava personīga skumjā problēma un uz šodienas meitiešiem nekādi neattiecas ..:face-wink: :face-grin:
Protams, jaunībā nācās šajā dienā (bija brīvdiena) apstaigāt un apsveikt tuvākās sieviešu kārtas paziņas. Bet zolīdi sapucētam un gludi noskūtam. Ja arī kāds pateicības konjaciņš tika ieliets, viss mēra robežās.:face-grin:
Bet mājas darbus sievai palīdzu apdarīt arī bez sarkanā datuma kalendārī.:face-wink:
Publicēts: 08.03.13 10:00
 citēt
kāpēc skumjaas, tas tak jautrs pasaakums bija:)
Publicēts: 08.03.13 10:03
 citēt
f-foto:
imgfoto:friidi, piedod, ja aicinājums biezhak ka reizi gada iznest miskasti, nomazgāt traukus un pagadat orgasmu savai dailjajai ir uzskatāms par negāciju...man tā neliekas;)

"Kad tu tuvojies [mājām], tu dzirdi kladzinām vistu, viņa ir izdējusi olu. Es ieklausos, ko viņa stāsta, un es pilnīgi viņu saprotu: viņa to nevar paturēt pie sevis, to lepnumu – jo ola tik tiešām ir svaiga un brūna, ar maziem, tumšiem raibumiņiem, un dzeltenums tajā ir tik košs kā apelsīns." (I.Z.)

Imgfoto, lūdzu, biežāk stāsti par orgasmiem, mēs visi noteikti to izlasīsim!

bet tu turi goda laikus, kad veel bija psrs un kad tev veel staaveeja, arī tevi sveicu 8 martā, mans draugs!
Publicēts: 08.03.13 10:24
 citēt
imgfoto:vo nezinu kāpēc, bet man 8. marts asociējas ar derebeliigu viireli, kursh staarkja gaitā ar vinchuku tiiklinj kulee un sazhnjaugtu gvazjiku roka dodas pa ielu...;D
bet nu sveicieni visaam!

Laikam grūta bērnība bijus:-)
Publicēts: 08.03.13 10:40
 citēt
Paldies tiem jaukumiem, kas mūs sveic! ;) Visiem bučas, tā kā neesat blakus , tad tikai virutālās! ;) :face-kiss: :face-kiss: :face-kiss:

Tiem, kuri te ne pa tēmu ņemās, sorre, jūs paliekat bez bučām, plus knipis pa pakausi, ka nemākāt uzvesties un staigājat tālāk.. ;) Jo lai nu ko, bet jāatzīst neatkarīgi no kādiem laikiem - mēs, sievietes, vienmēr novērtējam vīriešus, kas tiešām ir vīrieši šī vārda labākajā izpratnē. :))
Publicēts: 08.03.13 10:53 labots
 citēt
:face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:
:face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:

Publicēts: 08.03.13 10:54
 citēt
Nu bļā.......kas par cukura tēmu :haha::haha::haha:
Publicēts: 08.03.13 10:55
 citēt
Oliss nelamaajies! :grimace:

Smartins, tu esi jaukums! ;)
Publicēts: 08.03.13 11:04 labots
 citēt
НУ... ЗА БАБ!!!

www.youtube.com...
Publicēts: 08.03.13 11:22
 citēt
Pievienojos!:face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 08.03.13 13:42
 citēt

:face-kiss:
Publicēts: 08.03.13 13:55
 citēt
Jā un lai visas vēlmes arī pašas bezcerīgākās vismaz šodien piepildās!

Publicēts: 08.03.13 15:38
 citēt
Lunis kaa parasti izceelas.. :D
Publicēts: 08.03.13 16:13
 citēt
man ir aizdomas, ka tas nav lunis (ne tas, kura olas, ne tas, kura rokas...)
Publicēts: 08.03.13 16:47
 citēt
Neievelciet meitenes statusu, laicīgi par sievietēm topiet,lai pilnvērtīgi šo dienu var svinēt.:haha:
Mīļš sveiciens!
Publicēts: 08.03.13 16:52
 citēt
"Without women, life would be a pain in the ass."
Publicēts: 08.03.13 19:14
 citēt
Lunim vāveru periōds beidzies, uz maisiem pārgājis
Publicēts: 08.03.13 19:58 labots
 citēt
smartins:Lunim vāveru periōds beidzies, uz maisiem pārgājis

Nuuu šitik slavens darbs gan būtu jāzin , Tas starp citu ir meitenes ražojums , visai slavenā Kaķerina ar klīcku Neoromantika , beibe kura šāncē kopā ar Vladu Gansovski :) Reku www.neoromantika.com :) Smarts esi kavalieris uzdavini kādai Saulcerītei karumu grāmatiņu www.blurb.com... :):)
Publicēts: 08.03.13 20:16
 citēt
...Latviski pareizāk jau gan būtu: "Mīļi sveicieni mūsu sievietēm starptautiskajā sieviešu dienā " :) (veltījumsTopika autoram :) )
Publicēts: 08.03.13 20:46
 citēt
Publicēts: 08.03.13 23:33 labots
 citēt
Te vienkārši norēkties! :D:D

šitā vispār pērle: "bet tu turi goda laikus, kad veel bija psrs un kad tev veel staaveeja, arī tevi sveicu 8 martā, mans draugs!"

p.s. Apsveicu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):