forum.gif
Par laikmeta liecību fiksēšanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par laikmeta liecību fiksēšanu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.13 09:29 labots
 citēt
F-foto, tu esi dižens!:face-grin:

Nedeldē takš klavieri pa tukšo- labāk ej un bildē laikmeta liecības...:face-wink:
Publicēts: 11.03.13 09:43 labots
 citēt
f-foto:Frīdim, kam pašam pēdējo laikmeta liecību izdevies publicēt pirms divarpus gadiem (15.07.2011), skat. Friidis galeriju, tiešām vajadzētu, lai kāds viņa vietā šo darbiņu darītu. Pats viņš par slinku. Vai arī gluži vienkārši neredz, kas būtu fiksējams. :face-kiss:

P.S.

Q burts Šekspīra darba citātā izskatās noēnots un vājš. Pats veidoji šo salikumu?

Fotiņ, ja es neuzskatu savas bildes par FB galerijas cienīgām, tas nenozīmē, ka regulāri nebildēju laikmeta liecības...:face-wink:
Bet šī tēma ir vistīrākā tukšu salmu kulšana f-foto gaumē. Jautājums ir pilnīgi lieks! Nav ko spriedelēt, vajag bildēt!
Un viss! Tēmu var slēgt.

P.S. Neesi tā vērts, lai tevis dēļ vēl burtu salikumus veidotu...:face-grin:
P.P.S. Ja jau meklē utis cita kažokā, papriekšu saskaiti savus Šedevrus! Un, atgādināšu, ka bez galerijām ir arī fotoreportāžas..:face-wink:
Publicēts: 11.03.13 09:45
 citēt
Interesanti, kā piefiksēt prihvatizāciju :D
Publicēts: 11.03.13 09:45
 citēt
ko darīt? Delete protams.

Pielauju,ka tapšu nesaprasts,bet dažas atbildes var rast pameklējot,kas tad mums ir. Teiksim no10.gadu pagātnes un kur to meklēt. Problēma nebūs tajā,ka nav bildēts,bet jods zin,kur sagrūsts. Nevienam čiekuram tak nafig nav intereses,lai kas tiktu arhivēts. Šodien pa radio jau muldēja par cukura ražotnes atjaunošanu un kam gribēto ,ka fiksi tiek atrastas bildes ar to,kas jau noārdīts. Kurš man var parādīt bildes teiksim kā izskatījās OMON alternatīvās -baltās beretes? Piemēru ir jūrām,sākot ar vārītiem džinsiem un bordentaunām. Nevienam nafig nevajag. Primārais ir dabasskati un sexbombas, māxla ,amatierizstādes,reitingu topi un tituli. Ģimenes albūms nav topā. Un vēl šis tas. Bet labi,ko es te muldos,būs jau labi.
Publicēts: 11.03.13 09:53
 citēt
Haiduks:Interesanti, kā piefiksēt prihvatizāciju :D

Kāreiz piefiksēt nav nemaz tik grūti,kā pret to vērsties. Arī celniecības burbuļa pūšana bija viegli šķiļama. Ko nevar pa tiešo,var pēc blaknēm. Kā hepatītu pēc dzeltena feisa.
Publicēts: 11.03.13 09:54 labots
 citēt
f-foto:
Friidis: ja es neuzskatu savas bildes par FB galerijas cienīgām, tas nenozīmē, ka regulāri nebildēju laikmeta liecības

Bet mani tomēr liekulīgi mēģināji sūtīt bildēt. Tiklīdz pašam izdod šo monētu, sākas čīkstēšana. Tu pat divus soļus uz priekšu nespēj izdomāt. Mācies šahu un dambreti.

Kāpēc liekulīgi? Pilnīgi reāli un konkrēti. Tev pašam tukšas galerijas- tikai verbālas caurejas un svešu domu piekrāmēti forumi, bet citus sūti bildēt? :anger:
Publicēts: 11.03.13 10:05 labots
 citēt
f-foto:
Friidis:

Kāpēc liekulīgi? Pilnīgi reāli un konkrēti. Tev pašam tukšas galerijas.

Vienkārši trūkst interesantu kadru. Pagaidām neprotu saskatīt, tāpēc arī tukša galerija.

Man tāpat. Bet tas nenozīmē, ka nav bilžu- lai sabildētais krājas arhīvā. FB galerija vēl nav pasaules naba un produktivitātes mērlenta.
Pašlaik palīdzu savam 88.g.v. tēvam sakārtot un nociparot viņa personīgo fotoarhīvu.
Publiskā galerijā tur varbūt nav ko likt, bet paskatīties ir ārkārtīgi interesanti. Ļoti žēl, ka tā laika foto tehnoloģijas neļāva viņam sabildēt vairāk.
Ceru, ka arī manu fotoarhīvu maniem bērniem/mazbērniem kādreiz būs interesanti paskatīties.

P.S. Domāju, ka dari nepareizi, regulāri dzēsdams savas galerijas un reportāžas - manuprāt, tās bija pietiekami interesantas citiem. Vismaz man ir pavisam cits respekts, komunicējot ar reāli fotografējošu cilvēku, nevis anonīmu daiļrunātāju...:face-wink:
Publicēts: 11.03.13 10:06
 citēt
Rolands66:
Haiduks:Interesanti, kā piefiksēt prihvatizāciju :D

Kāreiz piefiksēt nav nemaz tik grūti,kā pret to vērsties. Arī celniecības burbuļa pūšana bija viegli šķiļama. Ko nevar pa tiešo,var pēc blaknēm. Kā hepatītu pēc dzeltena feisa.

Nu nezinu, nezinu... tad jābūt gadiem garai fotoreportāžai- piem. skaista ēka... to nojauc... un tikai tāpēc, ka jāceļ gaismas pils... bet ir tik daudz brīvu zemju. ??? plātīšanās vai noziegums par tautas naudu... un pēdejā bilde- veca māmuļa rokas pa atkritumu urnu, lai kaut kā eksistētu :(
Publicēts: 11.03.13 10:51
 citēt
Laikmeta liecības ir vienīgais ko vispār ir vērts fotografēt.Subjektīvi,protams,sanāks(tas par Haiduka variantu ar privatizāciju,es to speciāli rakstu bez burta "h").Pārējais,ko cilvēki fočē ir pilnīgas blēņas vienalga cik profesionālās studijās tas arī nebūtu ražots un cik naudas ar to sapelnīts.
Publicēts: 11.03.13 10:52
 citēt
viecha:Laikmeta liecības ir vienīgais ko vispār ir vērts fotografēt.Subjektīvi,protams,sanāks(tas par Haiduka variantu ar privatizāciju,es to speciāli rakstu bez burta "h").Pārējais,ko cilvēki fočē ir pilnīgas blēņas vienalga cik profesionālās studijās tas arī nebūtu ražots un cik naudas ar to sapelnīts.

+++++++++++++
Publicēts: 11.03.13 11:04
 citēt
Viens architektu birojs sadarbībā ar bariņu fotogrāfu ko līdzīgu dara,ne pirmo gadu.Un Kultūras Pieminekļu aizsardzības inspekcija arī ,starpcitu,dokumentē visas nojaucamās būves.
Publicēts: 11.03.13 11:08
 citēt
P.S. aber,lūdzu:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.03.13 11:13
 citēt
60uz5komats6:P.S. aber,lūdzu:

http://www.fotoblog.lv/img/339259

Piemērs nederīgs- Nosaukumā Nenosaukts
Publicēts: 11.03.13 12:40
 citēt
nu ko var ņemties!!!!! Es arī tagad fotografēju "figņu" un nevienam nerādu (gandrīz) .... bet zinu, ka maniem mazmazbērniem būs interesanti paskatīties;-)
Publicēts: 11.03.13 13:05
 citēt
f-foto:
dansiga:nu ko var ņemties!!!!! Es arī tagad fotografēju "figņu" un nevienam nerādu (gandrīz) .... bet zinu, ka maniem mazmazbērniem būs interesanti paskatīties;-)

Mazmazbērniem jau tagad piekodināts, ka jāpārkopē vecvecmāmiņas aizpildītie hdd arhīvi un masīvi. Tu bildes glabā arhivēšanas DVD?

Ņemties vajag kaut vai tāpēc, ka gribu zināt, kurš to dara un kur var apskatīt šādu kolekciju. Neviens ar varu te komentārus neliek rakstīt!

glabāju DVD - jāķerās pie pārrakstīšanas ... BET - arī drukāju!!! da kaut vai 15*20!!!!
Publicēts: 11.03.13 13:29
 citēt
Omis nemirstīgs. Čau salīt jaunā laimētā :) Kā čučejās?
Publicēts: 11.03.13 13:32
 citēt
viecha:Laikmeta liecības ir vienīgais ko vispār ir vērts fotografēt..

PRECIZI , tieši to mēs arī jau dažus gadus daram:) Parējā garlaicīga "Figņa"
Publicēts: 11.03.13 16:48
 citēt
Šitādas lietas tak ZŪD :):)

Piedņestras dembelis ;):)
Publicēts: 11.03.13 17:37
 citēt
nu tas deduļa ir krietni pāršpļāvis visus :D
Publicēts: 11.03.13 17:59
 citēt
Lunis: Piedņestras dembelis ;):)

Nestāsti pautus, tā vairāk izskatās pēc trakomājas pidžamas.
Publicēts: 11.03.13 18:45
 citēt
Vispār būtu interesants projekts nākotnē - visiem zināmais google maps streetview, tikai ar iespēju patīt atpakaļ laikā.
Publicēts: 11.03.13 18:45
 citēt
Lunis:Šitādas lietas tak ZŪD :):)

Gaumīgi līdz vājprātam... TĀDU vēl nebiju redzējis.:face-grin: Bet viņi tak šitajās pidžamās pa ģerevņu staigā...:face-smile:
Publicēts: 11.03.13 19:43 labots
 citēt
Elmarss:

Gaumīgi līdz vājprātam... TĀDU vēl nebiju redzējis.:face-grin: Bet viņi tak šitajās pidžamās pa ģerevņu staigā...:face-smile:

Vispār jau tas panoptikums SIRSNĪGS , reku Varlamovs ar tur paložņajis LAPSS zyalt.livejournal.com...& MOLDĀVIJA tiesa aneatpaliek zyalt.livejournal.com...
Publicēts: 11.03.13 19:51
 citēt
ar laikmeta liecībām, laikam ir tā, ka ne vienmēr kvalitāte, vai augsta mākslinieciskā vērtība visu nosaka...., iespējams svarīgāk ir fiksēts mirklis, kāda ainava, kas pēc gadiem izmainījusies līdz nepazīšanai, tāpat pilsētas skati, fiksēti notikumi
www.zudusilatvija.lv
Publicēts: 11.03.13 19:58
 citēt
vai nav feina bilde?
www.zudusilatvija.lv...

nez kas tagad ar viņām ..... :what:
Publicēts: 11.03.13 20:06
 citēt
Publicēts: 11.03.13 20:23
 citēt
Elmarss:

Nu brālīt!Te jau Latiņamerikas un Āfrikas diktatori līdzi nevelk!:face-grin:
Publicēts: 11.03.13 20:40
 citēt
talavietis:http://www.ziemellatvija.lv/foto/smiltene-fotografa-arnolda-oskara-pirro-darbos-i-6603?image=2

LABAIS ! Ulmanlaiki krasaini PADLATVIJA uzjas plekjains melnbalts
Publicēts: 12.03.13 09:29
 citēt
īsi sakot mūsu laikmets zem liecinieku aizsardzības programmas slēpjas
Publicēts: 12.03.13 12:05
 citēt
ivog:Vispār būtu interesants projekts nākotnē - visiem zināmais google maps streetview, tikai ar iespēju patīt atpakaļ laikā.

zudusilatvija.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):